VXR_ZAP Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ο linear μόλις ανακοίνωσε ότι σταματάει... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολυ καλά αλλά δεν νομίζω να δούλευες και πολύ με το wifi!! Και αρκετό ποσοστό σε αδράνεια νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παραθέτω και εγώ τα στατιστικά μου, από τα οποία έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Να πω ότι ήταν η πρώτη φόρτιση της μπαταρίας και το κινητό είναι rooted με greenify και stock rom-kernel προς το παρόν και έγινε αρκετή χρήση wifi. http://i.imgur.com/JxCAz6m.png http://i.imgur.com/LTdyl1C.png Σε σχέση με το lg g2 δε παρατήρησα και τεράστια διαφορά. Ίσως εάν περάσω code blue ή franco να δω και καλύτερη αυτονομία. LG G2 με jelly bean root greenify titanium κλπ κλπ έβγαζες 7 ώρες οθόνη εύκολα. Οπότε υπάρχει μεγάλη διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 παιδια με την αναβαθμιση πως παει η μπαταρια? με τα παντα στοκ εννοω? διαβασα καποια review ειδικα μολις βγηκε η συσκευη που εκαναν λογω για απογοητευτικη μπαταρια ενω με το update εφτιαξε το θεμα? για πειτε αποψεις εσεις που το εχετε γιατι σκεφτομαι να το αγοραω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 5,5 ωρες μπαταρια εβγαλα χθες με μικτη χρηση franco+root αλλα φωτεινοτητα χαμηλη και 2g. αρκετο wifi ομως. εβγαλε την ιδια οθονη με το Find7 χαχαχα Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Με CM11+ElementalX-N5-1.04 Βαριά χρήση http://s15.postimg.org/xhpx4m5or/Screenshot_2014_08_13_18_51_15.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Δεν ασχολούμαι πολύ με την μπαταρία αλλά ρε παιδιά αποσύνδεσα το fb απο την εφαρμογή που το ετρεχα και το δουλεψα απο τον browser m.facebook και είδα 45' περισσότερη ανοιχτή οθόνη απο το 100% στο 20% της μπαταρίας. Εξωφρενικά μεγάλη διαφορά για τα δικά μου δεδομένα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Κι εγώ όσες φορές έχω αποσυνδέσει το fb ή το έχω κάνει force close έχω δει μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Δεν ασχολούμαι πολύ με την μπαταρία αλλά ρε παιδιά αποσύνδεσα το fb απο την εφαρμογή που το ετρεχα και το δουλεψα απο τον browser m.facebook και είδα 45' περισσότερη ανοιχτή οθόνη απο το 100% στο 20% της μπαταρίας. Εξωφρενικά μεγάλη διαφορά για τα δικά μου δεδομένα !!! Είναι γνωστό ότι η εφαρμογή του Facebook είναι κακογραμμενη σε όλες τις πλατφόρμες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Παιδιά τι παίζει εδώ με το systemui?Δεν φαίνεται να καταναλώνει μπαταριά αλλά μου τη σπάει να το βλέπω http://s28.postimg.org/49955u315/Screenshot_2014_08_19_12_37_48.jpg http://s29.postimg.org/9x0a5sw9f/Screenshot_2014_08_19_12_38_06.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basleejr Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Eδώ και μία περίπου εβδομάδα άρχισα να αντιμετωπίζω προβλήματα με τη διάρκεια της μπαταρίας του nexus 5. Εκεί που φυσιολογικά έβγαζα 17-18 ώρες με 3 έως 4 ώρες on screen, πλέον με 1,5 ώρα χρήσης της οθόνης, η μπαταρία ζορίζεται να βγάλει ένα 12ωο. Παρατήρησα επίσης ότι το κινητό φορτίζει τρομερά γρήγορα, από 4% στο 55% μέσα σε 20 λεπτά και πλήρης φόρτιση μέσα σε 1 ώρα, χρησιμοποιώντας τον στοκ φορτιστή (outpout 1,2 A). Να αρχίσω να ανησυχώ για την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Eδώ και μία περίπου εβδομάδα άρχισα να αντιμετωπίζω προβλήματα με τη διάρκεια της μπαταρίας του nexus 5. Εκεί που φυσιολογικά έβγαζα 17-18 ώρες με 3 έως 4 ώρες on screen, πλέον με 1,5 ώρα χρήσης της οθόνης, η μπαταρία ζορίζεται να βγάλει ένα 12ωο. Παρατήρησα επίσης ότι το κινητό φορτίζει τρομερά γρήγορα, από 4% στο 55% μέσα σε 20 λεπτά και πλήρης φόρτιση μέσα σε 1 ώρα, χρησιμοποιώντας τον στοκ φορτιστή (outpout 1,2 A). Να αρχίσω να ανησυχώ για την μπαταρία; Ψιλο τα ιδια πραγματα εχω παθει και εγω... Αλλα 3 εβδομαδες το εχω το τηλέφωνο ποτε να προλαβει να την ακούσει η μπαταρια;;;; δεν ξερω μηπως κανα αππ μας κανει την ζημιά Ξεχασα να συμπληρωσω το εχω αλλαξει σε ART Edited August 27, 2014 by VXR_ZAP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Stock , 4.4.4, art και φορτίσεις 20-30 με 80% και κλειστό όταν φορτίζει. 60' με 70' κανει να φορτισει σε αυτά τα ποσοστά. Edited August 27, 2014 by mario27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basleejr Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Οπότε να υποψιαστώ πρόβλημα με την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Το αφησα το βράδυ στο 83% σε πτηση και το πρωί το βρήκα στο 79%... Να ανησυχώ για την μπαταρία;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Το αφησα το βράδυ στο 83% σε πτηση και το πρωί το βρήκα στο 79%... Να ανησυχώ για την μπαταρία;; Μια χαρά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Εγώ προσωπικά σε λειτουργία πτήσης χάνω 1-2% πάντως.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Εγώ από 0-2% σε airplane mode για 8 περίπου ώρες. Αν δεν το βάλω σε airplane mode χάνω max 3% σε 8 πάλι ώρες. Ανάλογα με τον kernel κάθε φορά. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Λοιπόν παιδιά... Σε στοκ ρομ βάλτε τον elementalx 1.05 πρώτη φορά τέτοια αναμονή... 4 ώρες όλα ανοιχτά το πρωί και δεν έπεσε ούτε 1%..αυτη την στιγμή είμαι με 50% με 12ωρες και 13 λεπτά on battery και sot 2 ώρες και 14 λεπτά.... Πιστέψτε με τώρα έπρεπε να ήμουν κοντά στο 20% με άλλους κερνελ... Όλα ανοιχτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastixas Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Για να εγκαταστησω kernel πρεπει να ειναι rooted το κινητο; υπαρχει κανενας οδηγος; με ενδιαφερει η βελτιωση της μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastixas Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Τελικα καταφερα και εβαλα το elementalX kernel.. Εντυπώσεις; ειμαι στο 50% μπαταρια απο το πρωι και μπορω να πω οτι ασχοληθηκα αρκετα μαζι του σημερα με wifi, κλησεις, data και ασθενες σημα μακρια απο την πολη.. πολύ ευχαριστημενος! συνολικα εως τωρα 3 ωρες με ανοιχτη οθονη και 12+ ωρες απο τελευταια φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παιδια να σας πω την εμπειρια μου μηπως φανει χρησιμη σε καποιον. Ειχα 4.4.2 stock + elementalX και ειχα μια αξιοπρεπη διαρκεια μπαταριας. Εβαλα 4.4.4 stock + elementalX και τα πραγματα ηταν πολυ χειροτερα με ιδια χρηση/φωτεινοτητα κλπ. Βαζοντας το radio του L preview ειδα μια πολυ σημαντικη βελτιωση και ειμαι παλι σε αξιοπρεπη επιπεδα. Υ.Γ. Δεν εχω setαρει greenify κλπ οποτε δεν εχω τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα αλλα μερικα νουμερα που βλεπω εδω μου φαινονται πραγματικα απλησιαστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basleejr Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται. Το κινητό πλέον βγάζει 45-40 λεπτά on screen και η μπαταρία είναι για τ' ανάθεμα. Όταν το χρησιμοποιώ η μπαταρία εξαντλείται με ρυθμού 1% το λεπτό. Δοκίμασα να το φορτίσω με φορτισή της samsung ή συνδεδεμένο στο λάπτοπ, μήπως και το πρόβλημα ήταν ο φορτιστής, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Το δούλεψα σε safe mode και πάλι τα ίδια. Του έκανα reboot, επίσης χωρίς αποτέλεσμα. Προχτές το άφησα ολο το βράδυ σε airplane mode, με το wifi ανοιχτό και το πρωί που ξύπνησα, η μπαταρία από 100% είχε πέσει στο 75%. Παραθέτω και μερικά screenshots. Πλέον έχω πεισθεί ότι είναι πρόβλημα της μπαταρίας και αναρωτιέμαι ποιες είναι οι επιλογές μου για να την αντικαταστήσω καθώς το κινητό αγοράστηκε από Αγγλία και είναι εντός εγγύησης. Υπάρχει τρόπος να επωφεληθώ της εγγύσης στην Ελλάδα; Το κινητό είναι stock, δεν το έχω rootαρει... Edited September 7, 2014 by basleejr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται. Το κινητό πλέον βγάζει 45-40 λεπτά on screen και η μπαταρία είναι για τ' ανάθεμα. Όταν το χρησιμοποιώ η μπαταρία εξαντλείται με ρυθμού 1% το λεπτό. Δοκίμασα να το φορτίσω με φορτισή της samsung ή συνδεδεμένο στο λάπτοπ, μήπως και το πρόβλημα ήταν ο φορτιστής, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Το δούλεψα σε safe mode και πάλι τα ίδια. Του έκανα reboot, επίσης χωρίς αποτέλεσμα. Προχτές το άφησα ολο το βράδυ σε airplane mode, με το wifi ανοιχτό και το πρωί που ξύπνησα, η μπαταρία από 100% είχε πέσει στο 75%. Παραθέτω και μερικά screenshots. Πλέον έχω πεισθεί ότι είναι πρόβλημα της μπαταρίας και αναρωτιέμαι ποιες είναι οι επιλογές μου για να την αντικαταστήσω καθώς το κινητό αγοράστηκε από Αγγλία και είναι εντός εγγύησης. Υπάρχει τρόπος να επωφεληθώ της εγγύσης στην Ελλάδα; Το κινητό είναι stock, δεν το έχω rootαρει... Φιλε μου κατέβασε το wakelocks detector για να δεις τι σου καίει την μπαταρία.. Βλέπω επίσης στο notification ότι κάτι τρέχει από πίσω.. Clean Master μου φαίνεται ειναι κάνεις απεγκατασταση, σβήσε από το wifi μετά advanced και τσέκαρε μόνο wifi optimization. Μετά εδώ είμαστε για άλλες απορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται. Το κινητό πλέον βγάζει 45-40 λεπτά on screen και η μπαταρία είναι για τ' ανάθεμα. Όταν το χρησιμοποιώ η μπαταρία εξαντλείται με ρυθμού 1% το λεπτό. Δοκίμασα να το φορτίσω με φορτισή της samsung ή συνδεδεμένο στο λάπτοπ, μήπως και το πρόβλημα ήταν ο φορτιστής, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Το δούλεψα σε safe mode και πάλι τα ίδια. Του έκανα reboot, επίσης χωρίς αποτέλεσμα. Προχτές το άφησα ολο το βράδυ σε airplane mode, με το wifi ανοιχτό και το πρωί που ξύπνησα, η μπαταρία από 100% είχε πέσει στο 75%. Παραθέτω και μερικά screenshots. Πλέον έχω πεισθεί ότι είναι πρόβλημα της μπαταρίας και αναρωτιέμαι ποιες είναι οι επιλογές μου για να την αντικαταστήσω καθώς το κινητό αγοράστηκε από Αγγλία και είναι εντός εγγύησης. Υπάρχει τρόπος να επωφεληθώ της εγγύσης στην Ελλάδα; Το κινητό είναι stock, δεν το έχω rootαρει... Κρίνοντας από τα awake νομίζω πως κάποια εφαρμογή κάνει τη ζημιά.. Δοκίμασες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων (factory reset) ?? Αν όχι καντο και μην βάλεις εφαρμογές στην αρχή.. Αν στρώσει άρχισε να προσθετεις τις εφαρμογές που είχες σιγά σιγά ώστε να βρεις ποια κάνει τη ζημιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Αν δεν σου την τρώει κάτι απο πισω τοτε έχει καταστραφεί. Προσπάθησε όταν το φορτίζεις ο φορτιστής να μην έχει τοσα πολλά ποσοστά να φορτισει. Απο 20 μέχρι 80%. Μην την αφήνεις στα κόκκινα αλλά μη την τερματίζεις κιόλας. Πήγαινε κάνε εκκαθάριση προσωρινής και αναγκαστική διακοπή στα προγράμματα. Εμένα στον ύπνο μου τρώει καμια 4% και κοιμάμαι πολύ.... Καμια 18 ώρες σταντ μπαη 7% Βρες τι σου τρώει με ενα πρόγραμμα και όταν το αφήνεις σε σταντ μπαη να μην τρέχουν φμπ , τουίτερ , ινσταγκραμ , σναπτσατ κλπ Εdit , Τωρα ειδα οτι χθες το βραδυ , πριν την τελευταια φορτιση, κοιμηθηκα κατα 4-4,30 και το αφησα στο 21% και οταν σηκωθηκα στις 11:30 ηταν ακομη στο 21%. Τελικα στο 10ωρο υπνο δεν παιζει 4%. Μαλλον κανα 2-3% Και ολα αυτα 4.4.4 στοκ και αρτ. (σκατα σε αυτους που ασχολουνται με ρομ και κερνελς :P ) Edited September 7, 2014 by mario27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts