makis22 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Ύστερα από ένα χρόνο συμβίωσης με το HTC one m7 σκέφτομαι την αγορά του nexous 5(φυσικά δεν είμαι διατεθειμένος να πουλήσω το one) Ή τελευταία παρτίδα είναι η 404;Ηεκδοση των 32gb καλύπτεται με εγγύηση από την LG; Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Ύστερα από ένα χρόνο συμβίωσης με το HTC one m7 σκέφτομαι την αγορά του nexous 5(φυσικά δεν είμαι διατεθειμένος να πουλήσω το one) Ή τελευταία παρτίδα είναι η 404;Ηεκδοση των 32gb καλύπτεται με εγγύηση από την LG; Ευχαριστώ!! Η τελευταία παρτίδα είναι η 407 λογικά μιας και έχουμε Ιούλιο. Δεν καλύπτεται από την LG το 32άρι. Και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να το πάρεις μιας και έχεις το M7. Εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να το πάρεις μιας και έχεις το M7. Εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα. Σχετικό είναι αυτό.. Τα HTC έχουν το καλύτερο - ελαφρύτερο skin.. Όμως το N5 θα είναι πιο γρήγορο, με καλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ίσως λίγο καλύτερη κάμερα + το άπειρο σκάλισμα που παίρνει.. Ίσως στο τέλος να πουλήσει το One.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Η τελευταία παρτίδα είναι η 407 λογικά μιας και έχουμε Ιούλιο. Δεν καλύπτεται από την LG το 32άρι. Και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να το πάρεις μιας και έχεις το M7. Εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα. Φυσικά και δεν αξίζει η μετάβαση φίλε μου (όπως έγραψα και πιο πάνω δεν σκοπεύω να πουλήσω το m7)Αλλα αν σου αρέσει το customization νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή. Όσο για τα λεφτά που αναφέρεις δεν νομίζω,κανένας εδώ μέσα να έχει λεφτά για πέταμα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) Θα προτείνατε το n5 για επαγγελματικη χρήση (η μπαταρία πόσο κρατάει τελικά ρε παιδιά πραγματικά?) αρκετή ομιλία, email, σερβίρισμα κλπ. Τώρα είμαι με NOTE 2. Λέτε να μετανιώσω αν κάνω την αλλαγή?? Θα ήθελα τη γνώμη σας Ευχαριστώ. Edited July 14, 2014 by dgl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Φυσικά και δεν αξίζει η μετάβαση φίλε μου (όπως έγραψα και πιο πάνω δεν σκοπεύω να πουλήσω το m7)Αλλα αν σου αρέσει το customization νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή. Όσο για τα λεφτά που αναφέρεις δεν νομίζω,κανένας εδώ μέσα να έχει λεφτά για πέταμα!!!! Θέλω να πω ότι εγώ αν είχα το Μ7 δε θα σκεφτόμουν καν το Ν5. Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές για να αξίζει να δώσεις ~300 ευρώ. Λέτε να μετανιώσω αν κάνω την αλλαγή?? Ναι. Η μπαταρία δεν είναι τόσο καλή όσο τα Note. Μόνο αν βάλεις custom kernel όπως franco θα έχεις καλύτερη μπαταρία (4-6 ώρες screen on time). Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Άκουσα και αυτό....δεν έχει μεγάλες διάφορες το Ν5 απο το m7???? Ταχύτητα N5 - παραμετροποιησεις Ν5 - Υποστήριξη απο την google N5 - value for money N5, σε μονο ενα υπερτερεί το M7 ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατασκευής... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Άκουσα και αυτό....δεν έχει μεγάλες διάφορες το Ν5 απο το m7???? Ταχύτητα N5 - παραμετροποιησεις Ν5 - Υποστήριξη απο την google N5 - value for money N5, σε μονο ενα υπερτερεί το M7 ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατασκευής... πολλοί όμως προτιμούν το sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 πολλοί όμως προτιμούν το sense. Η εμπειρία του pure android φιλέ δεν έχει συναγωνισμό, ναι υπαρχουν κάποιοι που προτιμούν και το sense, και κάποιοι άλλοι ακόμα και το touchwiz,αυτό δεν σημαίνει οτι είναι καλυτερα από το pure android όμως,για πολλους και διάφορους λόγους!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Η εμπειρία του pure android φιλέ δεν έχει συναγωνισμό, ναι υπαρχουν κάποιοι που προτιμούν και το sense, και κάποιοι άλλοι ακόμα και το touchwiz,αυτό δεν σημαίνει οτι είναι καλυτερα από το pure android όμως,για πολλους και διάφορους λόγους!!! Εάν ίσχυε αυτό που λες θα αγόραζαν όλοι nexus.Το ότι είναι καλύτερο για σένα η για μένα δε σημαινει πως είναι και για όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Εάν ίσχυε αυτό που λες θα αγόραζαν όλοι nexus.Το ότι είναι καλύτερο για σένα η για μένα δε σημαινει πως είναι και για όλους. Όλοι κάποια στιγμη βλέπουν την διαφορά όπως την Ιδα και εγω....τέλος πάντων ο καθένας με τα γούστα του!:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Άκουσα και αυτό....δεν έχει μεγάλες διάφορες το Ν5 απο το m7???? Ταχύτητα N5 - παραμετροποιησεις Ν5 - Υποστήριξη απο την google N5 - value for money N5, σε μονο ενα υπερτερεί το M7 ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατασκευής... Θα προσέθετα ότι το Μ7 υπερτερεί και σε ποιότητα οθόνης (απεικόνισης) και ήχου. Όσο για υποστήριξη, το N5 απλά προηγείται χρονικά. Το Μ7 έχει πάρει όλες τις αναβαθμίσεις από την 4.1.2-4.4.2 και μάλιστα με εξαιρετικά αποτελέσματα και απροβλημάτιστες. Θα πάρει και την L. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Θα προσέθετα ότι το Μ7 υπερτερεί και σε ποιότητα οθόνης (απεικόνισης) και ήχου. Όσο για υποστήριξη, το N5 απλά προηγείται χρονικά. Το Μ7 έχει πάρει όλες τις αναβαθμίσεις από την 4.1.2-4.4.2 και μάλιστα με εξαιρετικά αποτελέσματα και απροβλημάτιστες. Θα πάρει και την L. Αυτά είναι μέσα στην ποιότητα κατασκευής.... Την τιμή όμως δεν την αναφερεις,η οποία είναι αρκετά ψηλότερα και σε επιδόσεις αρκετά πιο πίσω..ααα και η κάμερα δεν ειναι αντάξια του συναγωνισμού!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Αυτά είναι μέσα στην ποιότητα κατασκευής.... Την τιμή όμως δεν την αναφερεις,η οποία είναι αρκετά ψηλότερα και σε επιδόσεις αρκετά πιο πίσω..ααα και η κάμερα δεν ειναι αντάξια του συναγωνισμού!!! Την τιμή δεν την ανέφερα γιατί συμφώνησα με τη δήλωσή σου (ότι το Ν5 υπερτερεί σε vfm) αν και το Μ7 έχει πια πέσει αρκετά. Τέλος, ούτε η κάμερα του Ν5 είναι αντάξια του ανταγωνισμού ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Θα πάρει και την L. pure android L ΔΕΝ θα παρει και ουτε πηρε ποτε pure Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 pure android L ΔΕΝ θα παρει και ουτε πηρε ποτε pure Βασικά νομίζω έβγαινε σε GPE, οπότε έχει πάρει και pure.:) Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 χαιρετω,ειναι κανεις να το εχει παρει προσφατα; Το θελω για συγγενικο προσωπο για δωρο. καλυτερα αν ειναι γαλλικο ή Ιταλικο μια και τα εμπιστευομαι. απο που ειναι καλυτερα να το παρω ,με DOA, και να ειναι σφραγισμενο; ευχαριστω Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Η αντιπροσωπία αναγνωριζει εγγυηση στις δικες της συσκευες και απο το imei η απαιτει και την απόδειξη αγοράς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Προσωπικά όταν πήγα από το επίσημο service μου ζήτησαν μονο το IMEI της συσκευής. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 kαλυτερα αν ειναι γαλλικο ή Ιταλικο μια και τα εμπιστευομαι. δηλ εχουν ιδιαιτερη περιποιηση αυτα?:confused: παιδια το εχει παρει καποιος απο birdphone,τωρα που εριξε την τιμη λιγο,ποιο πηρε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 δηλ εχουν ιδιαιτερη περιποιηση αυτα?:confused: παιδια το εχει παρει καποιος απο birdphone,τωρα που εριξε την τιμη λιγο,ποιο πηρε? Έχει ίδια τιμή με το Πλαίσιο.. Στην ίδια τιμή εγώ θα προτιμούσα Πλαίσιο λόγω άμεσου Doa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Έχει ίδια τιμή με το Πλαίσιο.. Στην ίδια τιμή εγώ θα προτιμούσα Πλαίσιο λόγω άμεσου Doa. Άμα το βρεις ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Άμα το βρεις ....... Ναι, είναι και αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) Ναι, είναι και αυτό... αυτο ειναι,απλα τραγικοι! καπακι το e-mail στο καπακι αλλου e-mail που ηταν καπακι αλλου e-mail αλλα διαθεσιμοτητα με εκτιμωμενη ημερομηνια παραλαβης με τις 20\8 φυσικα το τηλ. αφαντος ξερουμε τουλαχιστον το e-shop τι φερνει? Edited August 10, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 δηλ εχουν ιδιαιτερη περιποιηση αυτα?:confused: παιδια το εχει παρει καποιος απο birdphone,τωρα που εριξε την τιμη λιγο,ποιο πηρε? Οχι ρε φιλε μου απλα το ατομο που θα το παρει ειναι ιταλος ,αλλα ειναι εδω για διακοπες, και εψαχνε κατι τετειο. Εννοειται δεν εχει καμμια σημασια Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts