Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φτου ολόκληρη ιστορία δηλαδή... Ποια custom προτείνεις να βάλω με την οποία να μην χάσω σε smoothness και αυτονομία σε σχέση με την στοκ; Θα ήθελα και custom toggles και γενικά κάποια έξτρα καλούδια.

δεν ασχολούμαι πια με custom roms...τις δοκίμασα για χρόνια σχεδόν όλες και πάντα κατέληγα στο συμπέρασμα ότι κάτι χάνεις για να κερδίσεις κάτι άλλο...το stock android είναι πλέον πλήρες , ισορροπημένο και σε συνδιασμό ότι μεγαλώνοντας, το κινητό είναι πλέον εργαλείο δουλειάς , καλύπτομαι απόλυτα με την μαμά rom...rooted πάντα για το adfree, TB, root explorer κτλ..

:)

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είμαι 5.0 στοκ, root, elementalx kernel, twrp recovery και σήμερα μου ήρθε η 5.0.1 όμως δεν θέλω να προχωρήσω σε αναβάθμιση πώς φεύγει η ειδοποίηση από την status bar?
Smile...

Ξέρει κανείς τι γίνεται με gravity box στην 5.0;

Για τον φίλο πιο πάνω αν πατήσει παρατεταμένα στην ειδοποίηση θα σου βγάλει επιλογή για αποκλεισμό στη status bar

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ηλία όσο δεν υπάρχει xposed framework δεν υπάρχει και gravity box.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Χμμ τόσο καιρό δε θα πρεπε να είχαν βγάλει κάτι;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

N5x ROM

Changelog of Release 7.2.2

Android 5.0.2 R1

Lock screen user configurable shortcuts

Battery icon options and text mode

Long pressing recent switch to last app

Ability to change the color in battery saver mode

Bring back stock MusicFX

Fix in statusbar header weather

Fix and improvements in System

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Tελευταία ημέρα η σημερινή για την την ψηφοφορία σχετικά με την ανάδειξη των κορυφαίων smartphones και tablets για το 2014. Όσοι δεν έχετε ακόμα ψηφίσει, σπεύσατε!

myphone BEST OF 2014: Ψηφίστε τα καλύτερα smartphones και tablets του 2014!

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Είμαι 5.0 στοκ, root, elementalx kernel, twrp recovery και σήμερα μου ήρθε η 5.0.1 όμως δεν θέλω να προχωρήσω σε αναβάθμιση πώς φεύγει η ειδοποίηση από την status bar?

ματωνει η καρδια μου να σε βλεπω με στοκ

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Tελευταία ημέρα η σημερινή για την την ψηφοφορία σχετικά με την ανάδειξη των κορυφαίων smartphones και tablets για το 2014. Όσοι δεν έχετε ακόμα ψηφίσει, σπεύσατε!

myphone BEST OF 2014: Ψηφίστε τα καλύτερα smartphones και tablets του 2014!

τι προτεινεις φιλε για μπαταρια και σβελταδα? θα υπαρχει διαφορα απο τη μαμα ρομ? μολις το πηρα μεταχειρισμενο και ψαχνομαι..

ματωνει η καρδια μου να σε βλεπω με στοκ

Χα χα χα.:p Αν και fan των custom κάνω υπομονή να βγει καμιά με τα features που θέλω και είχα σε kitkat. Ή τουλάχιστον να αναβαθμιστεί το xposed σε lollipop.

Πάντως στο θέμα ταχύτητας το nexus δεν χρειάζεται custom για να δείξει τα δόντια του!

Εύχομαι κι εσύ να χαίρεσαι το δικό σου. :)

Χρόνια πολλά σε όλους!

Edited by Gringo
Smile...

Χρόνια πολλά σε όλους! Sos Θέλω βοήθεια! Είμαι καραστοκ με 5.0.1 από ότα! Πήγα να κάνω wipe cache partition και μου έβγαλε failed mount/cache... Και από τότε δε μπορεί να bootάρει, μένει κολλημένο στα χρώματα που χοροπηδάνε! Δε με αφήνει ούτε factory reset να κάνω.. Καμιά ιδέα ή περιμένω να το service?

Χρόνια πολλά σε όλους! Sos Θέλω βοήθεια! Είμαι καραστοκ με 5.0.1 από ότα! Πήγα να κάνω wipe cache partition και μου έβγαλε failed mount/cache... Και από τότε δε μπορεί να bootάρει, μένει κολλημένο στα χρώματα που χοροπηδάνε! Δε με αφήνει ούτε factory reset να κάνω.. Καμιά ιδέα ή περιμένω να το service?

Φλασαρε factory image και μην κάνετε Wipe cache σε στοκ. Δεν προσφέρει κάτι. Έχει να σβήσεις την cache μέσα από το λειτουργικο, από το storage.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Μια μικρήβοήθεια γιατί δεν το χω ξανακάνει! Που βρίσκω factory image? Πως πλάσαρε? Ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από που φλασαρω εννοούσα! Sorry για το διπλό post

Μια μικρήβοήθεια γιατί δεν το χω ξανακάνει! Που βρίσκω factory image? Πως πλάσαρε? Ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από που φλασαρω εννοούσα! Sorry για το διπλό post

Από εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384182 ή αυτοματοποιημένα με το Nexus Toolkit http://www.wugfresh.com

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!

Πηγα να κανω backup μεσο recovery twrp και ενω ολοκληρώθηκε δεν βρίσκω τον φακελο twrp μεσα στην εσωτερικη μνημη.

Δοκίμασα και es και με root ex

Ειμαι με 5.0.1 root με toolkit..

Υπαρχη τροπος να βρω τον φακελο για να βρω το backup?

Ευχαριστώ.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!

Πηγα να κανω backup μεσο recovery twrp και ενω ολοκληρώθηκε δεν βρίσκω τον φακελο twrp μεσα στην εσωτερικη μνημη.

Δοκίμασα και es και με root ex

Ειμαι με 5.0.1 root με toolkit..

Υπαρχη τροπος να βρω τον φακελο για να βρω το backup?

Ευχαριστώ.

Χρησιμοποίησε μια από τις 2 εντολές σε terminal emulator ή καλύτερα βάλε τη 2.8.3.0 που λύνει το πρόβλημα.

su και enter

restorecon -r /data/media/0 και enter

ή

su και enter

restorecon -FR /data/media/0/* και enter

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Χρησιμοποίησε μια από τις 2 εντολές σε terminal emulator ή καλύτερα βάλε τη 2.8.3.0 που λύνει το πρόβλημα.

su και enter

restorecon -r /data/media/0 και enter

ή

su και enter

restorecon -FR /data/media/0/* και enter

Ωραιος!!!τελικα εφτιαξε με την δευτερη εντολη!

Προσπαθησα να κατεβασω και την 2.8.3 αλλα μου κολλαγε στο κατεβασμα απο το site της twrp..

Αν εχεις εσυ κανενα αλλο λινκ...

Και παλι ευχαριστω!!

Προσπαθησα να κατεβασω και την 2.8.3 αλλα μου κολλαγε στο κατεβασμα απο το site της twrp..

Και παλι ευχαριστω!!

Δοκίμασε με Firefox ή dolphin.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Και παλι ευχαριστω!!

Δοκίμασε να περάσεις τη TWRP 2.8.3 με την εφαρμογή Flashify ( τη βρίσκεις free στο playstore).

Προσφατα rootαρα το nexus 5 και θα ηθελα καποια γνωμη για τον καλυτερο συνδιασμο rom/kernel να φλασαρω :) ...μιας και υπαρχει μια τεραστια ποικιλια και δεν ξερω απο που να αρχισω.

Καλες γιορτες!

Δεν το λες και πολύ εύκολο, αλλά ούτε και πολύ δύσκολο. Αν έχεις δει το thread στο xda έχει αρκετά βήματα αλλά αν τα τηρήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Το σίγουρο είναι ότι πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε πρώτα backup το efs.

Επίσης να πω ότι ο οδηγός δεν είναι 100% αναλυτικός . Πχ η διαδικασία γίνεται μόνο σε 4.4.4 και όχι σε lollipop κάτι που δεν αναφέρεται στο πρώτο post.

Επίσης όταν ξεκινήσεις πρέπει να ρυθμίσεις το δίκτυο στο 4g. Εγώ το είχα σε 2g και κάποια στιγμή η διαδικασία δεν προχωρούσε, μόνος μου ανακάλυψα ότι έπρεπε να το γυρίσω σε 4g.

Πρέπει να ξέρεις να ανοίγεις γραμμή εντολών στον υπολογιστή και πρέπει να ξέρεις να παίρνεις logcat στο κινητό. Αυτά θυμάμαι προς το παρόν.

Αν θέλεις βοήθεια εδώ είμαστε.

Όντως δεν υπάρχει παντού 4g σήμα. Εδώ καλά καλά δεν υπάρχει ούτε 3g παντού. Πάντως 30Mbps download που πιάνω με το 4g ούτε με adsl δεν έχω!

εγώ από ότι είδα γίνετε και με 5.0.1 απλά κάνω την διαδικασία και κολλάω εκεί που πρέπει ο υπολογιστής να δει το κινητό σαν com port δίνω την εντολή μέσω adb και μετά τίποτα,καμια βοήθεια?

Παιδιά κάποιες ερωτήσεις: 1. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει την διαθέσιμη ram και τις εφαρμογές που τρέχουν? 2. Το sd maid για απεγκατασταση εφαρμογών είναι καλό?

Παιδιά κάποιες ερωτήσεις: 1. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει την διαθέσιμη ram και τις εφαρμογές που τρέχουν? 2. Το sd maid για απεγκατασταση εφαρμογών είναι καλό?

Clean master

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Εχουμε τπτ νεα απο custom roms κτλπ?? Που εχετε καταληξει?? Εγω ειμαι εδω και μια βδομαδα με Ressurection Lollipop και την εχω καταβρει!! Οποιος ψαχνεται ας την δοκιμασει :lol:

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Έχει κανείς δοκιμάσει την optipop? Με ΟΛΑ αυτα τα optimizations πρέπει να πηγαίνει σφαίρα.

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)