CaptainMorgan Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Σε αυτό το θέμα από προσωπική εμπειρία θα διαφωνήσω. Έχω Nexus s του 2010 και μέχρι τώρα φλασαρω χωρίς θέμα. Συμφωνώ με τον Gialakias, καθώς με την προηγούμενη λογική ακόμα και η εγκατάσταση εφαρμογών ( πολύ περισσότερο πχ παιχνιδιών που πολλές φορές μπορεί να είναι ολόκληρα GB ) θα μπορούσε να φθείρει τις μνήμες. Ο περιορισμός έγκειται από 100δες χιλιάδες έως και μερικά εκατομμύρια writes, οπότε...άκυρο. Απλά η στραβή μπορεί να τύχει υπό οποιεσδήποτε τυχαίες συνθήκες. Άσε δηλαδή που το να πάρεις Nexus και να μην το φλασάρεις μου φαίνεται σαν να παίρνεις Jeep και να μην το πηγαίνεις σε κακοτράχαλα σημεία μη τυχόν σπάσεις καμιά κρεμαγιέρα :rolleyes: ( οκ, γούστα είναι αυτά :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Δεν διαφωνώ με κανέναν αλλά αν έχει πρόβλημα το Nexus στο να περνάς ρομ τότε να μας το πει η Google για να μην ξαναπαρουμε... Όταν είχα το galaxy nexus είχα κάνει τόσα από φλασαρισματα που αν είχε χέρια σίγουρα θα μου έριχνε το λιγότερο μια σφαλιάρα... Αλλά σκύλος.... Αυτή είναι η μαγεία του, αυτή είναι η γοητεία του και αυτό το διαφοροποιεί από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί.. Γιαυτό τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια περνώ μόνο νεξους... Edited August 19, 2014 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Για αυτό τον λόγο δεν έχω μπει ακόμα στο τριπάκι να φλασάρω ROMs. Οι NAND μνήμες έχουν περιορισμένα writes. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί αυτό που γράφω, απλά βλέπω πολλούς να φλασάρουν ROMs σε καθημερινή βάση και όσο να' ναι φθείρεται η eMMC. Αν κάποιος έχει σκοπό να πάρει νέο κινητό σε 6 μήνες, καλώς, αλλά κάποιοι άλλοι θα το κρατήσουν 2-3 χρόνια τουλάχιστον. Ότι είπαν οι προλαλήσαντες + κάτι ακόμα. Εγώ προφανώς την έπαθα από αστοχία υλικού, ήταν θέμα χρόνου να κάνει το "κράου". Αυτά τα κινητά είναι γεννημένα για φλασαρίσματα, είναι λάθος να σκέφτεσαι έτσι. Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε φλασάκια ή ssd γιατί έχουν περιορισμένο αριθμό writes (Για την ιστορία, το galaxy nexus μου έχει κλείσει 3ετία σχεδόν, έχω φλασάρει κ συνεχίζω να φλασάρω άπειρα πράγματα κ δεν έχει κάνει ΚΙΧ) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλημέρα!!Ξέρει κανείς πως γίνεται να αλλάξω τα softkeys και να τα κάνω όπως της L?εκτός από την εφαρμογή softkeyz υπάρχει άλλος τρόπος?Φοράω slimkat 7 Εγώ χθες μόλις έβαλα αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=lfprodev.xposed.xstana Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Συγκρίνουμε κινητό του 2010 με του 2013; Απλά να θυμίσω ότι όσο πέφτουν τα νανόμετρα, τόσο μειώνονται και τα write cycles. Σήμερα που είμαστε στα 19nm το όριο εγγραφών είναι γύρω στις 3000 για τις MLC. Ποιά εκατομμύρια; Κι εγώ έχω ένα φλασάκι 512MB του 2006 και ακόμα δουλεύει. Νόμιζα ότι γνωρίζατε τι παίζει με τα nm. Το φλασάκι δεν παίζει να το κλάψω. Το κινητό όμως σίγουρα δεν θέλω να χαλάσει μετά από 2 χρόνια (όταν λήξει η εγγύηση), γιατί δεν αλλάζω κινητό κάθε 6 μήνες. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει. Εγώ το Nexus 5 το πήρα για το VFM hardware, το Vanilla android και το 18μηνο support της Google. Όταν τελειώσουν οι 18 μήνες, αναγκαστικά θα βάλω κάποια custom. Μέχρι στιγμής υπάρχουν παρά πολλές ROMs (άντε να διαλέξεις κάποια) και δεν έχουν όλοι τον χρόνο να φλασάρουν κάθε μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 έχω παρατηρήσει ένα μικρο bug στο πακέτο slimkat 7+ elementalx...όταν βάζω το κινητό στον wireless charger ο ήχος φόρτισης καμιά φορά κολαει και χτυπάει συνεχόμενα...αυτό το κάνει μετά τον kernel που κούμπωσα.εχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Συγκρίνουμε κινητό του 2010 με του 2013; Απλά να θυμίσω ότι όσο πέφτουν τα νανόμετρα, τόσο μειώνονται και τα write cycles. Σήμερα που είμαστε στα 19nm το όριο εγγραφών είναι γύρω στις 3000 για τις MLC. Ποιά εκατομμύρια; Κι εγώ έχω ένα φλασάκι 512MB του 2006 και ακόμα δουλεύει. Νόμιζα ότι γνωρίζατε τι παίζει με τα nm. Το φλασάκι δεν παίζει να το κλάψω. Το κινητό όμως σίγουρα δεν θέλω να χαλάσει μετά από 2 χρόνια (όταν λήξει η εγγύηση), γιατί δεν αλλάζω κινητό κάθε 6 μήνες. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει. Εγώ το Nexus 5 το πήρα για το VFM hardware, το Vanilla android και το 18μηνο support της Google. Όταν τελειώσουν οι 18 μήνες, αναγκαστικά θα βάλω κάποια custom. Μέχρι στιγμής υπάρχουν παρά πολλές ROMs (άντε να διαλέξεις κάποια) και δεν έχουν όλοι τον χρόνο να φλασάρουν κάθε μέρα. Δεν το γνωρίζω, απλά κατέθεσα την προσωπική μου εμπειρία και μάλιστα επιβεβαιώνω ακόμα και για τα Galaxy Nexus, Nexus 4 που είχα και έχουν μείνει στον στενό μου κύκλο. Δεν έχει χαλάσει κανένα. Και φλασαρονται συχνότατα. Μόνο αυτό, ίσως είμαι τυχερός, τι να πω. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Συγκρίνουμε κινητό του 2010 με του 2013; Απλά να θυμίσω ότι όσο πέφτουν τα νανόμετρα, τόσο μειώνονται και τα write cycles. Σήμερα που είμαστε στα 19nm το όριο εγγραφών είναι γύρω στις 3000 για τις MLC. Ποιά εκατομμύρια;. Και έτσι όπως τα λες να είναι.εαν βλασαρεις κάθε μέρα σπό μια φορά θα σου αντέξει το τηλέφωνο για πάνω απο 8 χρόνια!!!!!οποτε πιστεύω δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 και το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το pure Android. Δεν μπορούμε να φλασαρουμε καμιά ρομ styl Samsung ή LG g2 ε; να δούμε λίγο χρώμα... το εκαψες ρε φιλε μου το αμαρτοσιομετρο!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Συγκρίνουμε κινητό του 2010 με του 2013; Απλά να θυμίσω ότι όσο πέφτουν τα νανόμετρα, τόσο μειώνονται και τα write cycles. Σήμερα που είμαστε στα 19nm το όριο εγγραφών είναι γύρω στις 3000 για τις MLC. Ποιά εκατομμύρια; Κι εγώ έχω ένα φλασάκι 512MB του 2006 και ακόμα δουλεύει. Νόμιζα ότι γνωρίζατε τι παίζει με τα nm. Το φλασάκι δεν παίζει να το κλάψω. Το κινητό όμως σίγουρα δεν θέλω να χαλάσει μετά από 2 χρόνια (όταν λήξει η εγγύηση), γιατί δεν αλλάζω κινητό κάθε 6 μήνες. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει. Εγώ το Nexus 5 το πήρα για το VFM hardware, το Vanilla android και το 18μηνο support της Google. Όταν τελειώσουν οι 18 μήνες, αναγκαστικά θα βάλω κάποια custom. Μέχρι στιγμής υπάρχουν παρά πολλές ROMs (άντε να διαλέξεις κάποια) και δεν έχουν όλοι τον χρόνο να φλασάρουν κάθε μέρα. Τι σχέση έχουν οι eMMC σε σχέση με τις MLC πέραν της αρχιτεκτονικής των 19nm? Σε ανησυχεί κατά μέσο όρο ΈΝΑ φλασάρισμα την μέρα αλλά δεν σε ανησυχούν τα 1000δες καθημερινά write από τις εφαρμογές που τρέχουν (μη γελιέσαι ότι όλα τα data μένουν μόνο στην cache) ή τα wipe του TRIM σε κάθε boot. Δεν είναι κακό να σου αρέσει το N5 stock, υπερβάλλεις όμως με το flashing. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Δεν είναι κακό να σου αρέσει το N5 stock, υπερβάλλεις όμως με το flashing. το αντιθετο θα ελεγα εγω,οτι δηλ.δεν ειναι κακο να φλασαρεις αλλα γιατι να παρω nexus εαν ηθελα φλασαρισματα? ισως να το θεμιασω λιγο για να φυγει η ασπριλα εαν δεν μου αρεσει δεν νομιζω οτι χρειαζομαι ουτε καν root προσωπικα,αλλα ας ερθει πρωτα το ερμο!! δεν το βλεπω ουτε στον μαυρο οριζοντα να ερχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 το αντιθετο θα ελεγα εγω,οτι δηλ.δεν ειναι κακο να φλασαρεις αλλα γιατι να παρω nexus εαν ηθελα φλασαρισματα? ισως να το θεμιασω λιγο για να φυγει η ασπριλα εαν δεν μου αρεσει δεν νομιζω οτι χρειαζομαι ουτε καν root προσωπικα,αλλα ας ερθει πρωτα το ερμο!! δεν το βλεπω ουτε στον μαυρο οριζοντα να ερχεται Το ζήτημα δεν είναι το γιατί. Αυτό είναι θέμα προσωπικής επιλογής :) Απλά αν τελικά αποφασίσεις να το φλασάρεις ΔΕΝ σημαίνει ότι χαλάει. Ούτε σε βάθος χρόνου (δε μιλάμε για 10ετία ε?) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Το ζήτημα δεν είναι το γιατί. Αυτό είναι θέμα προσωπικής επιλογής :) Απλά αν τελικά αποφασίσεις να το φλασάρεις ΔΕΝ σημαίνει ότι χαλάει. Ούτε σε βάθος χρόνου (δε μιλάμε για 10ετία ε?) καλα σιγουρα,αλλωστε το αλλο μετα απο τρια χρονια ακομα το φλασαρω,απλα θετω και το ερωτημα γιατι να το φλασαρω? θα κερδισω κατι σημαντικο?αλλωστε για το pure το παιρνω περα του οτι οτιδηποτε εχω διαβασει μεχρι τωρα ειναι η πιο smooth συσκευη που υπαρχει(?) ελπιζω παντως να τα πουμε συντομα γιατι πανω απο 15νθημερον προσπαθω να το παρω στα χερια μου,και δεν ερχεται λογω επισημης διαθεσιμοτητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 το αντιθετο θα ελεγα εγω,οτι δηλ.δεν ειναι κακο να φλασαρεις αλλα γιατι να παρω nexus εαν ηθελα φλασαρισματα? ισως να το θεμιασω λιγο για να φυγει η ασπριλα εαν δεν μου αρεσει δεν νομιζω οτι χρειαζομαι ουτε καν root προσωπικα,αλλα ας ερθει πρωτα το ερμο!! δεν το βλεπω ουτε στον μαυρο οριζοντα να ερχεται Εγώ πάντως πήρα nexus γιατί ήθελα εύκολο φλασάρισμα με πολλές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εμένα δεν με ενδιέφερε το φλασάρισμα αρχικά επειδή με χάλαγε κάτι. Μια χαρά ήταν το τηλέφωνο με εμπειρία χρήσης απίστευτη συγκριτικά με τις μπακατέλες που είχα κατά καιρούς. Όμως λιγάκι στην αυτονομία μου το χάλαγε. Ημέρα με το ζόρι αν το δούλευες αρκετά με 3,5 ώρες οθόνης. Όμως όταν πειράζοντάς το πήγε στις 5 ώρες οθόνης πανεύκολα και ξεπερνάει την ημέρα άνετα με την ίδια χρήση, μπορώ να πω πως αν πάθαινε κάτι και έπαιρνα το ίδιο θα το φλάσαρα από την πρώτη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εμένα δεν με ενδιέφερε το φλασάρισμα αρχικά επειδή με χάλαγε κάτι. Μια χαρά ήταν το τηλέφωνο με εμπειρία χρήσης απίστευτη συγκριτικά με τις μπακατέλες που είχα κατά καιρούς. Όμως λιγάκι στην αυτονομία μου το χάλαγε. Ημέρα με το ζόρι αν το δούλευες αρκετά με 3,5 ώρες οθόνης. Όμως όταν πειράζοντάς το πήγε στις 5 ώρες οθόνης πανεύκολα και ξεπερνάει την ημέρα άνετα με την ίδια χρήση, μπορώ να πω πως αν πάθαινε κάτι και έπαιρνα το ίδιο θα το φλάσαρα από την πρώτη μέρα. Είναι εύκολο να μας πεις Rom και τί kernel ρυθμίσεις χρησιμοποιείς και έχεις τέτοια αυτονομία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είναι εύκολο να μας πεις Rom και τί kernel ρυθμίσεις χρησιμοποιείς και έχεις τέτοια αυτονομία ? Από προσωπική εμπειρια , νομιζω οτι και να σου πει τον συνδυασμό του δεν σημαίνει οτι απαραίτητα θα εχεις τα ίδια αποτελεσματα.Αυτό το βρίσκεις με δοκιμές και ο,τι κάτσει καλυτερα στην συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 (edited) Είναι εύκολο να μας πεις Rom και τί kernel ρυθμίσεις χρησιμοποιείς και έχεις τέτοια αυτονομία ? Cyanogenmod 11s και elemental x. Wi-Fi συνέχεια ανοιχτό στο σπίτι και δεδομένα 3G συνήθως τα ανοίγω όταν τα χρειάζομαι εκτός σπιτιού. Επίσης το βάζω σε flight mode όταν κοιμάμαι το βράδυ, και όταν πάω για μπάνιο επειδή έχω μια 2η παλιά συσκευή για την παραλία. Edited August 22, 2014 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Παιδιά δοκιμάστε οπωσδήποτε τον νέο Uber. Η απόδοση του είναι γνωστή, όμως ο τύπος βρήκε έναν νέο τρόπο για εξοικονόμηση μπαταρίας και τα μέχρι τώρα αποτελέσματά μου είναι εντυπωσιακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ποιόν από όλους http:// http://d-h.st/users/cl3kener/HAMMERHEAD/KERNELS/UBER ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Sabermod. Faux ή Franco sound. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 έχω παρατηρήσει ένα μικρο bug στο πακέτο slimkat 7+ elementalx...όταν βάζω το κινητό στον wireless charger ο ήχος φόρτισης καμιά φορά κολαει και χτυπάει συνεχόμενα...αυτό το κάνει μετά τον kernel που κούμπωσα.εχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? Τι ίδιο ακριβώς γίνεται μερικές φορές και σε μένα με stock slimkat. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Τι ίδιο ακριβώς γίνεται μερικές φορές και σε μένα με stock slimkat. μου το έκανε και στην mahdi.....δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μολις έβαλα CM11s και ψάχνω το κλειδωμα οθόνης ... δεν έχει ? π.χ μοτίβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Ρυθμίσεις - εξατομίκευση - οθόνη κλειδώματος - ασφάλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts