megatr0n Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Τι δεν σου λέει καλα; Το ότι σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις άλλο launcher και να διαμορφώσεις την συσκευή σου όπως ΕΣΥ θες; Το οτι μου δινει τη δυνατοτητα να βαλω αλλο Launcher εννοειται οτι ειναι καλο. Αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που το android ειναι νο1 αυτη τη στιγμη. Δεν μπορω να καταλαβω το λογο που δε μου δινει η ιδια η google στο δικο της launcher τη δυνατοτητα αυτη, η οποια υπηρχε απο πολυ παλια στο android. Τοσο δυσκολο ειναι; ;) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 O Google Now Launcher είναι work in progress και ήδη έχει βελτιωθεί σε πολλά σημεία. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Το οτι μου δινει τη δυνατοτητα να βαλω αλλο Launcher εννοειται οτι ειναι καλο. Αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που το android ειναι νο1 αυτη τη στιγμη. Δεν μπορω να καταλαβω το λογο που δε μου δινει η ιδια η google στο δικο της launcher τη δυνατοτητα αυτη, η οποια υπηρχε απο πολυ παλια στο android. Τοσο δυσκολο ειναι; ;) Πόσο παλιά δηλ?.. Το 1ο μου android ήταν το HTC Hero το οποίο είχε έρθει με την 1.5 και δεν υπήρχε κάτι τέτοιο.. Από τότε έχω περάσει από σχεδόν όλες τις εκδόσεις του bugdroid και δεν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο..:rolleyes: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Το οτι μου δινει τη δυνατοτητα να βαλω αλλο Launcher εννοειται οτι ειναι καλο. Αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που το android ειναι νο1 αυτη τη στιγμη. Δεν μπορω να καταλαβω το λογο που δε μου δινει η ιδια η google στο δικο της launcher τη δυνατοτητα αυτη, η οποια υπηρχε απο πολυ παλια στο android. Τοσο δυσκολο ειναι; ;) Από όσο θυμάμαι ακόμα κ από την εποχή της 1.6 donut, κανένας AOSP launcher δεν έδινε τη δυνατότητα φακέλων στο app drawer :) Το γιατί... Γούγλης είναι αυτός! Πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολύ καλύτερους launcher του GEL ;))) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Από όσο θυμάμαι ακόμα κ από την εποχή της 1.6 donut, κανένας AOSP launcher δεν έδινε τη δυνατότητα φακέλων στο app drawer :) Το γιατί... Γούγλης είναι αυτός! Πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολύ καλύτερους launcher του GEL ;))) Ο μόνος launcher που το υποστήριζει αυτό είναι των xperia κινητών. Απο τα κινητά που εχουν περάσει απο τα χέρια μου πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πόσο παλιά δηλ?.. Το 1ο μου android ήταν το HTC Hero το οποίο είχε έρθει με την 1.5 και δεν υπήρχε κάτι τέτοιο.. Από τότε έχω περάσει από σχεδόν όλες τις εκδόσεις του bugdroid και δεν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο..:rolleyes: Το Galaxy S2 ειχε αυτη τη δυνατοτητα, οπως φυσικα και τα επομενα Galaxy. edit: δε λεω οτι το τηλεφωνο ειναι κακο μονο και μονο απο αυτο, αλλα κατι το οποιο ειναι ευκολο και το κανουν αλλοι κατασκευαστες, γιατι να μην το εχει και ο aosp; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Το Galaxy S2 ειχε αυτη τη δυνατοτητα, οπως φυσικα και τα επομενα Galaxy. edit: δε λεω οτι το τηλεφωνο ειναι κακο μονο και μονο απο αυτο, αλλα κατι το οποιο ειναι ευκολο και το κανουν αλλοι κατασκευαστες, γιατι να μην το εχει και ο aosp; Κ μένα με χάλασε αυτό, είναι ακόμη σε εξέλιξη οπότε θα το προσθέσουν πιστεύω, αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς δεν αποχωρίζομαι το nova:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Μία απορία. Το LED πότε είναι ρυθμισμένο να ενεργοποιείται από την stock rom? Έχω εννοείται την επιλογη checked. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Το Galaxy S2 ειχε αυτη τη δυνατοτητα, οπως φυσικα και τα επομενα Galaxy. Δεν έχω περάσει ποτέ από Samsung, οπότε πάω πάσο. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Μία απορία. Το LED πότε είναι ρυθμισμένο να ενεργοποιείται από την stock rom? Έχω εννοείται την επιλογη checked. Και εγω θέλω να ρωτήσω κάτι για το Led. Πέρασα handcent sms και μόνο εκεί δουλευει .. Στις κλήσεις πως το ενεργοποιώ;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Το led by default δεν ανάβει όταν έχεις αναπάντητη. Ανάβει όταν σε καλούν, όταν έχεις συμβάν στο ημερολόγιο, όταν έχεις καινούργιο e-mail και καινούργιο μήνυμα. Βέβαια τυχαίνει πολλές φορές και χωρίς προφανή λόγο να κολλάει και να μην ανάβει στα παραπάνω και έπειτα να ξεκολλάει και να δουλεύει κανονικά πάλι χωρίς προφανή λόγο. Μπορείς πάντα να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή από το play store με την οποία να παραμετροποιείς τη λειτουργία του (χρώματα, συχνότητα, συμβάντα κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Σε μένα δεν δουλεύει στο hangout. Σε whatsapp ,viber, tapatalk δουλεύει κανονικά. Στο πρώτο nexus 5 που είχα δεν δούλευε τίποτα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Έχω ένα θέμα. Κάποιες φορές που κλείνω μια εφαρμογή πχ Facebook αντί να με βγάλει αρχική σελίδα με βγάζει στις επαφές ή στο chrome. Μόνο σε μένα γίνεται ή το χει και άλλος; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Έχω ένα θέμα. Κάποιες φορές που κλείνω μια εφαρμογή πχ Facebook αντί να με βγάλει αρχική σελίδα με βγάζει στις επαφές ή στο chrome. Μόνο σε μένα γίνεται ή το χει και άλλος; Πατάς το κουμπί να πάει πίσω και σε βγάζει σε προηγούμενες εφαρμογές;; Εμένα αυτό συμβαίνει ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πατάς το κουμπί να πάει πίσω και σε βγάζει σε προηγούμενες εφαρμογές;; Εμένα αυτό συμβαίνει ! Όχι πάντα. Χθες ήμουν στο Ali express πάω να βγω κ με βγάλε στο chrome, έχω το nova launcher, δε ξέρω αν παίζει ρόλο Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Όχι πάντα. Χθες ήμουν στο Ali express πάω να βγω κ με βγάλε στο chrome, έχω το nova launcher, δε ξέρω αν παίζει ρόλο Και σε μένα δεν το κάνει πάντα.. Αλλα το κάνει συχνά και είναι σπαστικό . Gravity box έχεις ;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Και σε μένα δεν το κάνει πάντα.. Αλλα το κάνει συχνά και είναι σπαστικό . Gravity box έχεις ;; Όχι δεν έχω. Έκανε ένα κουλο τώρα. Έχει κολλήσει το led ειδοποιήσεων:confused: Επίσης κάθε φορά που βγαίνω από το Tapatalk βγάζει μήνυμα ότι το YouTube διακόπηκε, αυτό γίνεται μετά το update του YouTube Edited March 13, 2014 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Όχι δεν έχω. Έκανε ένα κουλο τώρα. Έχει κολλήσει το led ειδοποιήσεων:confused: Επίσης κάθε φορά που βγαίνω από το Tapatalk βγάζει μήνυμα ότι το YouTube διακόπηκε, αυτό γίνεται μετά το update του YouTube Άρα το πρόβλημα δεν είναι στο gravity box.. Ειλικρίνα δε μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό .. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Άρα το πρόβλημα δεν είναι στο gravity box.. Ειλικρίνα δε μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό .. Nova χρησιμοποιείς; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Nova χρησιμοποιείς; Ναι.. Θα μας σκάσει :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ναι.. Θα μας σκάσει :P Πρέπει να δουλέψουμε λίγο τον gel να δούμε αν το κάνει κ εκεί! Αυτό με το YouTube το χεις κ συ; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πρέπει να δουλέψουμε λίγο τον gel να δούμε αν το κάνει κ εκεί! Αυτό με το YouTube το χεις κ συ; Εγώ χρησιμοποιώ νόβα και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο ποτέ. Ουτε με την free ουτε με την επι πληρωμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πρέπει να δουλέψουμε λίγο τον gel να δούμε αν το κάνει κ εκεί! Αυτό με το YouTube το χεις κ συ; Μόνο ο nova το κάνει αυτό, ακόμη και στο nexus 4 το έκανε που και που. Με τον στοκ και τον gel δεν το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ναι.. Θα μας σκάσει :P Κάπου ο nova έχει επιλογή ενθύμηση θέσης. Να παίζει ρόλο αυτό; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Κάπου ο nova έχει επιλογή ενθύμηση θέσης. Να παίζει ρόλο αυτό; Λες; Που βρίσκεται να την κλείσουμε να δουμε. Με το YouTube, όχι δεν το έχω! Edit :Βρήκα την επιλογή αυτή αλλά ήταν ήδη απενεργοποιημενη.. Edited March 14, 2014 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts