sponch Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Μετα το προχθεσινο update εχει πεσει πολυ η ενταση του ηχου, αναφορες υπαρχουν πολλες, συμβαινει και σε σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Εγώ νόμιζα ότι απλά πεθαίνει το τηλέφωνο...:lol: Ποτέ δεν είχε ένταση όπως την ήθελα αλλά όντως έπεσε τις τελευταίες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Μετα το προχθεσινο update εχει πεσει πολυ η ενταση του ηχου, αναφορες υπαρχουν πολλες, συμβαινει και σε σας? Είναι bug στον kernel της νέας έκδοσης. Η βάσεις παλιοτερο, ή αλλον ή περιμένεις το νέο release. Tapatalked from my Nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Είναι bug στον kernel της νέας έκδοσης. Η βάσεις παλιοτερο, ή αλλον ή περιμένεις το νέο release. Tapatalked from my Nexus 5 Να σαι καλά γιατί άκουγα το ηχείο ότι δεν ήταν δυνατό και στην αρχή υπέθεσα ότι το είχα στο χαμηλό. Αλλά μετά είδα ότι συνεχιζόταν και λέω πάει...τα τινάζει σιγά σιγά....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Μετα το προχθεσινο update εχει πεσει πολυ η ενταση του ηχου, αναφορες υπαρχουν πολλες, συμβαινει και σε σας? Οπως ειπαν και οι αλλοι.......να σαι καλα γιατι και εγω νομιζα οτι πεθαινει και αρχισα ηδη να ψαχνομαι. Θα το διορθωσουν ή θα μεινει ετσι αραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Αντιγραφω απο το τελευταιο AOSP changelog εδω: http://aosp.changelog.to/android-6.0.1_r45-to-android-6.0.1_r53.html "Project: platform/hardware/qcom/audio ac4fe9e : DO NOT MERGE Fix AudioEffect reply overflow" που ειναι και η μονη αναφορα σχετικη με audio και ισως εδω κρυβεται αυτο που παρατηρειτε όλοι κι εγω δεν εχω αντιληφθει... :O Οταν λετε πτωση της εντασης του ηχου εννοειτε στο ακουστικο ή στο ηχειο κατα την αναπραγωγη πχ μουσικης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Και στα 2. Ακόμα και στο ακουστικό κατά τη συνομιλία. Σε έναν θορυβώδη χώρο είναι πιθανό να μην ακούς. Είναι παραπάνω από αισθητό. Λίγο off topic αλλά όλοι οι γνωστοί kernel devs το έχουν λύσει, στις τελευταίες τους εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 γνωριζει κανεις γιατι δεν αναβει το λαμπακι στις αναπαντητες; ειμαι stock rom και χωρις root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 γνωριζει κανεις γιατι δεν αναβει το λαμπακι στις αναπαντητες; ειμαι stock rom και χωρις root Βάλε led manager. Και δουλεύει καλύτερα και μπορείς να παραμετροποιήσεις το φως ανάλογα την ειδοποίηση (mail, viber, gmail, whats app, battery, δεδομένα κοκ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Βάλε led manager. Και δουλεύει καλύτερα και μπορείς να παραμετροποιήσεις το φως ανάλογα την ειδοποίηση (mail, viber, gmail, whats app, battery, δεδομένα κοκ). θεμα καταναλωση μπαταριας θα εχουμε φιλε; ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 θεμα καταναλωση μπαταριας θα εχουμε φιλε; ευχαριστω :) Κανένα θέμα. Δεν θυμάμαι να το έχω δει και ποτέ σε battery stats. Πάντα είναι πολύ χαμηλά. Edit: δοκίμασε το light manager-led settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 ok φιλε , ευχαριστω ,θα τα δοκιμασω, γιατι δεν παιζει το led στις αναπαντητες χωρις καποια εφαρμογη δεν ξερουμε; τεσπα, αν γνωριζει καποιος ας το αναφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Νομιζω οτι μολις ανακαλυψες ενα φρεσκο bug...! Ουτε σε μενα δουλευει (μονο στις αναπαντητες) και δεν το ειχα προσεξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 χαχαχαχ καλο ,περα απο τον χαμηλο ηχο εχουμε θεμα και στο led ,να δουμε ποτε θα διορθωθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Το led ήταν αναξιόπιστο από όταν πήρα το κινητό. Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα του τελευταίου update συγκεκριμένα. Εδώ και 2,5 χρόνια είμαι με την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Το led ήταν αναξιόπιστο από όταν πήρα το κινητό. Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα του τελευταίου update συγκεκριμένα. Εδώ και 2,5 χρόνια είμαι με την εφαρμογή. την εγκατεστησα την εφαρμογη που προτεινες ,καλη φαινεται ,αν δεν εχουμε και θεμα με την μπαταρια τοτε θα ειναι μια χαρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Ισχύει ότι τόσα χρόνια έχει ξανασυμβεί, αλλά πάντα έφτιαχνε μετά από update από όσο θυμάμαι anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Το led σε μενα δεν δουλεψε ποτε. Και δεν ειμαι ο μονος. Light Flow απ'οταν πηρα την συσκευη και ησυχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Αυτό με το χαμηλό κουδούνισμα, υπάρχει κάτι νεότερο? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Αντιλαμβανομαι ξεκαθαρα παντως κι εγω πια το χαμηλο ηχο στο ακουστικο στη διαρκεια της κλησης...Επισης, σημερα δουλεψε σε αναπαντητη το led που συζηταγαμε προσφατα... Υποθετω φως μονο με το επομενο security/bug fixing(?) update.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sponch Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Είμαστε σε αναμονή. http://www.androidpolice.com/2016/07/23/nexus-5-users-are-encountering-serious-volume-bugs-after-the-july-ota/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Thanks για την πληροφορια! Αντιγραφω απο το thread που μεγαλωσε γρηγορα πολυ(!), την απαντηση του εκπροσωπου της Google στις 21/7 που το εδωσε πλεον σε status "future release" :) "Thanks for continuing to provide updates and information related to the inconsistent volume on the Nexus 5. We want to let you know that the team has identified the issue, and a fix will be rolling out soon. The fix requires no action, and will roll out globally to all Nexus 5 devices." Λιγη υπομονη λοιπον για καποιο "silent update" (?) επειδη λεει οτι δεν θα χρειαστει καμια ενεργεια απο την μερια του χρηστη οπως τα κλασικα (accept, install, restart) PS: Μακαρι να ειχε την ιδια γρηγορη αντιδραση αλα Apple και παλιοτερα η Google σε critical bugs για τα οποια περασαν μηνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Παιδιά τον τελευταίο καιρό ενώ έχω ενεργοποιημένη την φωνητική καθοδήγηση σε gmaps & here maps το μόνο που ακούω είναι έναν ήχο στο gmaps όταν θα πρέπει να στρίψω. Παλαιότερα εχα κανονικά φωνητική καθοδήγηση. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αφού λέει ο evleaks πως το 5άρι δεν θα πάρει Nougat μάλλον σβήνουν και οι τελευταίες ελπίδες για official update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Κανεις δεν περιμενε τον evleaks πιστεψε με, το πραγμα ειχε φανει με το πρωτο developer preview ασε που προβλεποταν κιολας απο το χρονοδιαγραμμα υποστηριξης της Google... Ισως το πιο σημαντικο στο tweet ειναι οτι ερχεται οριστικα τον Αυγουστο μαζι με το security patch του μηνα, στις 5/8!! Δεν το περιμενα τοσο νωρις η αληθεια ειναι και χωρις καμια πληροφορια ως τωρα για το σχετικο event...(?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts