pik. Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) το "failed to initialize camera" το έβγαλε και σε μένα μερικές φορές πριν 3-4 μέρες και χτύπησε κόκκινο στην μπαταρία το "mm-qcamera-daemon"...με restart λύνεται το θέμα... υποψιάζομαι ότι ο φταίχτης είναι είτε το hangout dialer σε συνδιασμό με το hangouts, είτε το update του viber... το hangouts έκανε update χτες, οπότε το παρακολουθώ. Έχε το νου σου και όποτε το κάνει, άμεσα restart. και σε μενα το εβγαλε,με L ειμαι και εγω. Ομως οντως με ενα restart δεν εχω παλι το προβλημα. καποια εφαρμοφη απο τις whatsapp,camera,vibe,hangout,insta ειναι γιατι δεν εχω και αλλες. :) Edited September 18, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Δημήτρη δε βάζω και στοίχημα αλλά το hangouts είναι αρκετά ύποπτο...έκανε δεύερο update σε 3 μέρες...προς το παρόν δεν μου ξαναεμφανίστηκε, αλλά το παρακολουθώ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Δημήτρη δε βάζω και στοίχημα αλλά το hangouts είναι αρκετά ύποπτο...έκανε δεύερο update σε 3 μέρες...προς το παρόν δεν μου ξαναεμφανίστηκε, αλλά το παρακολουθώ..;) ναι κατι εχουν φτιαξει εκει!:lol: θα δουμε! :) κατα τα αλλα απολαυση οι notifications και το περιβαλλον. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το Hangouts φταίει σίγουρα. Έκανα χτες update μόνο αυτό από το Play και μετά από λίγο μου έβγαλε failed to initialize camera χωρίς να ανοίξω οτιδήποτε σχετίζεται με την κάμερα. Έκανα ένα reboot κι έφτιαξε. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Φίλος κερδισε nexus 5 από διαγωνισμο στην εταιρεια του. Είναι 403 και γραφει ITA . Πηρα στη procordia άλλα μου είπαν ότι το Imei / sn το κοιτάνε μόνο αν εισαχθεί για σέρβις, όχι τηλεφωνικά. Ισχύει αυτό?Μπορει να επιβεβαιώσει κάπως αν είναι ελληνικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Φίλος κερδισε nexus 5 από διαγωνισμο στην εταιρεια του. Είναι 403 και γραφει ITA . Πηρα στη procordia άλλα μου είπαν ότι το Imei / sn το κοιτάνε μόνο αν εισαχθεί για σέρβις, όχι τηλεφωνικά. Ισχύει αυτό?Μπορει να επιβεβαιώσει κάπως αν είναι ελληνικο? Αν είσαι μαύρο 16αρι δεν έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα.. Δεν έχει σχέση το να είναι ελληνικό. Το ιτα σημαίνει ότι προοριζόταν για την ιταλική αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Αν είσαι μαύρο 16αρι δεν έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα.. Δεν έχει σχέση το να είναι ελληνικό. Το ιτα σημαίνει ότι προοριζόταν για την ιταλική αγορά Άρα όλα τα μαύρα 16αρια ευρωπαϊκά καλύπτονται έτσι και αλλιώς, ακόμα και χωρίς απόδειξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλήμερα. Κάτι έπαθε το USB και εδώ και μέρες δεν συνδέεται με τον υπολογιστή, ούτε με το OTG. Δεν κάνει το χαρακτηριστικό "ντινγκ" όταν το συνδέω, ούτε καν σε bootloader.Δεν εμφανίζεται πουθενά στο device manager. Το meenova που χρησιμοποιούσα για να παίρνω nandroid, δεν ανάβει το λεντακι του πια. Πρόκειται για μαύρο 16αρι παραεισαγωγης, λογικά θα το δεχτεί η procordia, αλλά τι γίνεται με το θέμα του unlocked bootloader? Δε μπορώ να το φλασάρω σε στοκ και να το κλειδώσω, γιατί δε δουλεύει το USB. Θα θεωρήσει ότι ισχύει η εγγυηση, ή θα με σκίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλήμερα. Κάτι έπαθε το USB και εδώ και μέρες δεν συνδέεται με τον υπολογιστή, ούτε με το OTG. Δεν κάνει το χαρακτηριστικό "ντινγκ" όταν το συνδέω, ούτε καν σε bootloader.Δεν εμφανίζεται πουθενά στο device manager. Το meenova που χρησιμοποιούσα για να παίρνω nandroid, δεν ανάβει το λεντακι του πια. Πρόκειται για μαύρο 16αρι παραεισαγωγης, λογικά θα το δεχτεί η procordia, αλλά τι γίνεται με το θέμα του unlocked bootloader? Δε μπορώ να το φλασάρω σε στοκ και να το κλειδώσω, γιατί δε δουλεύει το USB. Θα θεωρήσει ότι ισχύει η εγγυηση, ή θα με σκίσει; Με το bootunlocker το κλειδώνεις και σβήνεις και το flag αν είσαι Root. Πιθανότατα υπάρχει και στοκ ρομ στο xda να φλασάρεις νωρίτερα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Kατέβασε το Bootunlocker από Play και κάνε lock τον Bootloader και untampered το tamper flag. Όσον αφορά τη ROM, recovery κλπ που πιθανώς έχεις custom, μπορείς να κατεβάσεις από xda ένα flashable zip μιας stock κατευθείαν στο κινητό και να την περάσεις για να σου γυρίσει και το recovery σε stock. EDIT: Με πρόλαβε ο Gialakias :'( Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλήμερα. Κάτι έπαθε το USB και εδώ και μέρες δεν συνδέεται με τον υπολογιστή, ούτε με το OTG. Δεν κάνει το χαρακτηριστικό "ντινγκ" όταν το συνδέω, ούτε καν σε bootloader.Δεν εμφανίζεται πουθενά στο device manager. Το meenova που χρησιμοποιούσα για να παίρνω nandroid, δεν ανάβει το λεντακι του πια. Πρόκειται για μαύρο 16αρι παραεισαγωγης, λογικά θα το δεχτεί η procordia, αλλά τι γίνεται με το θέμα του unlocked bootloader? Δε μπορώ να το φλασάρω σε στοκ και να το κλειδώσω, γιατί δε δουλεύει το USB. Θα θεωρήσει ότι ισχύει η εγγυηση, ή θα με σκίσει; Επειδή πρώτη φορά ακούω να χαλάει το usb του Nexus 5, δοκίμασε και άλλο καλώδιο όπως επίσης τσέκαρε και μήπως έχει τίποτα το pc σου. Τι rom+kernel έχεις? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Άρα όλα τα μαύρα 16αρια ευρωπαϊκά καλύπτονται έτσι και αλλιώς, ακόμα και χωρίς απόδειξη? Έχουν αλλάξει οι εποχές φίλε μου... Από το imei κυρίως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Επειδή πρώτη φορά ακούω να χαλάει το usb του Nexus 5, δοκίμασε και άλλο καλώδιο όπως επίσης τσέκαρε και μήπως έχει τίποτα το pc σου. Τι rom+kernel έχεις? Πίστεψε με, δοκίμασα τα πάντα. Άλλο καλώδιο (3-4 για να ειμαι σίγουρος), άλλο υπολογιστή, OTG (meenova και με καλώδιο). Τίποτε. Ενώ το Nexus 7, μια χαρά. Δε νομίζω να είναι software, γιατί δε δουλεύει ούτε σε bootloader. Εκεί έπρεπε τουλάχιστον να κάνει "ντινγκ". Τίποτε... Η θύρα δουλεύει μόνο για φόρτιση. Θα επικοινωνήσω με την procordia, και λίγο πριν το πάω θα προσπαθήσω να το ξανακάνω stock, unlocked. Την stock 4.4.4 έχω έτσι κι αλλιώς, μονό κάτι ψιλοαλλαγες όπως dalvic/bionic patches και το root. Kernel είχα τον Franco, αλλά ούτε με τον stock άλλαξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Πίστεψε με, δοκίμασα τα πάντα. Άλλο καλώδιο (3-4 για να ειμαι σίγουρος), άλλο υπολογιστή, OTG (meenova και με καλώδιο). Τίποτε. Ενώ το Nexus 7, μια χαρά. Δε νομίζω να είναι software, γιατί δε δουλεύει ούτε σε bootloader. Εκεί έπρεπε τουλάχιστον να κάνει "ντινγκ". Τίποτε... Η θύρα δουλεύει μόνο για φόρτιση. Θα επικοινωνήσω με την procordia, και λίγο πριν το πάω θα προσπαθήσω να το ξανακάνω stock, unlocked. Την stock 4.4.4 έχω έτσι κι αλλιώς, μονό κάτι ψιλοαλλαγες όπως dalvic/bionic patches και το root. Kernel είχα τον Franco, αλλά ούτε με τον stock άλλαξε κάτι. Γιατί με την procordia κ όχι με την LG απευθείας? Αυτοί ζητάνε IMEI κ στέλνουν κούριερ που θα το παραλάβει. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Γιατί με την procordia κ όχι με την LG απευθείας? Αυτοί ζητάνε IMEI κ στέλνουν κούριερ που θα το παραλάβει. Δεν ξέρω. Θεώρησα ότι η procordia τα αναλαμβάνει. Αυτό που με καίει είναι ο χρόνος που θα μείνω χωρίς κινητό, γιατί χωρίς αυτό είμαι κυριολεκτικά χαμένος.:eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Δεν ξέρω. Θεώρησα ότι η procordia τα αναλαμβάνει. Αυτό που με καίει είναι ο χρόνος που θα μείνω χωρίς κινητό, γιατί χωρίς αυτό είμαι κυριολεκτικά χαμένος.:eek: Η procordia τα αναλαμβάνει, αν μιλήσεις όμως με την LG θα σου πουν άμεσα αν ισχύει η εγγύηση μέσω IMEI. :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Πίστεψε με, δοκίμασα τα πάντα. Άλλο καλώδιο (3-4 για να ειμαι σίγουρος), άλλο υπολογιστή, OTG (meenova και με καλώδιο). Τίποτε. Ενώ το Nexus 7, μια χαρά. Δε νομίζω να είναι software, γιατί δε δουλεύει ούτε σε bootloader. Εκεί έπρεπε τουλάχιστον να κάνει "ντινγκ". Τίποτε... Η θύρα δουλεύει μόνο για φόρτιση. Θα επικοινωνήσω με την procordia, και λίγο πριν το πάω θα προσπαθήσω να το ξανακάνω stock, unlocked. Την stock 4.4.4 έχω έτσι κι αλλιώς, μονό κάτι ψιλοαλλαγες όπως dalvic/bionic patches και το root. Kernel είχα τον Franco, αλλά ούτε με τον stock άλλαξε κάτι. Δεν παίζει ρολο αν δουλεύει με το 7. σε μένα δούλευε το 5 το 4 και όχι το 7 το έκανα είναι αρκετά εύκολο. Και αν δουλεύει μόνο για φόρτιση το usb είναι οκ. οπότε χαλάρωσε θα γίνει αν έχεις win 7 -8 πάνε διαχείριση συσκευών και ψάξτο έτσι το έκανα! ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και όσο για εγγύηση τα παρά εισαγωγής έχουν (μισή) εγγύηση. ΤΙ εννοώ. Στο 5αρι μου μετά από φλασαρισμα factory και boot δεν υπήρχε ούτε σήμα ούτε imei.. και συνέχεια reboot. 2 λύσεις η αγοραζεις το octoplus,η Κάποιος φίλος σου δίνει το efs το flashareis και είσαι οκ. αλλά δεν είναι και η πιο σωστή λύση οπότε οπωσδήποτε backup to efs με twrp. Που λέτε τους πήρα (lg) τους ειπα ότι χάθηκε το imei και μου είπαν στειλτο να το δούμε. Τους λέω σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει τι γίνεται? Θα μου το αλλάξετε? Και... Έχω το κόκκινο το κόκκινο θέλω μετά από πολλά σε περίπτωση που δεν γίνει θα επικοινωνίσεις με το κατάστημα που το αγορασες για να στο αλλάξουν. Τους λέω δεν το αλλάζουν, μου λεει δεν γίνεται αυτό. Τους λεω τους πήρα στις πρώτες 15 μέρες για κατι άλλο και ήθελα αλλαγή και μου είπαν μόνο την πρώτη βδομάδα γίνεται κάτι τέτοιο, και θα μου το αλλάξουν μετά από 6 μήνες? Δεν βγαζεις άκρη... Και εχθες παραλίγο να πάει στα σκουπίδια έριξε η μικρή η κόρη μου ένα ποτήρι με χυμό πάνω στην οθόνη. Αν με βλεπατε πως πεταχτηκα από σαλόνι στην κουζίνα κλάσμα του δευτερολέπτου ευτυχώς το πρόλαβα και δεν εισχωρισε. Αυτά το ολίγα από μένα! Edited September 20, 2014 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δεν παίζει ρολο αν δουλεύει με το 7. σε μένα δούλευε το 5 το 4 και όχι το 7 το έκανα είναι αρκετά εύκολο. Και αν δουλεύει μόνο για φόρτιση το usb είναι οκ. οπότε χαλάρωσε θα γίνει αν έχεις win 7 -8 πάνε διαχείριση συσκευών και ψάξτο έτσι το έκανα! ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και όσο για εγγύηση τα παρά εισαγωγής έχουν (μισή) εγγύηση. ΤΙ εννοώ. Στο 5αρι μου μετά από φλασαρισμα factory και boot δεν υπήρχε ούτε σήμα ούτε imei.. και συνέχεια reboot. 2 λύσεις η αγοραζεις το octoplus,η Κάποιος φίλος σου δίνει το efs το flashareis και είσαι οκ. αλλά δεν είναι και η πιο σωστή λύση οπότε οπωσδήποτε backup to efs με twrp. Που λέτε τους πήρα (lg) τους ειπα ότι χάθηκε το imei και μου είπαν στειλτο να το δούμε. Τους λέω σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει τι γίνεται? Θα μου το αλλάξετε? Και... Έχω το κόκκινο το κόκκινο θέλω μετά από πολλά σε περίπτωση που δεν γίνει θα επικοινωνίσεις με το κατάστημα που το αγορασες για να στο αλλάξουν. Τους λέω δεν το αλλάζουν, μου λεει δεν γίνεται αυτό. Τους λεω τους πήρα στις πρώτες 15 μέρες για κατι άλλο και ήθελα αλλαγή και μου είπαν μόνο την πρώτη βδομάδα γίνεται κάτι τέτοιο, και θα μου το αλλάξουν μετά από 6 μήνες? Δεν βγαζεις άκρη... Και εχθες παραλίγο να πάει στα σκουπίδια έριξε η μικρή η κόρη μου ένα ποτήρι με χυμό πάνω στην οθόνη. Αν με βλεπατε πως πεταχτηκα από σαλόνι στην κουζίνα κλάσμα του δευτερολέπτου ευτυχώς το πρόλαβα και δεν εισχωρισε. Αυτά το ολίγα από μένα! Δεν υπάρχει καθόλου στο device manager. Ούτε καν σαν unknown device. Το δοκίμασα σε 3 υπολογιστές με win7. Όπως είπα, δεν το βλέπει ούτε σε fastboot, οπότε νομίζω ότι δεν θέμα software, γιατί εκεί απλά φορτώνει μόνο ο bootloader, και θα έπρεπε να βλέπει κάτι, αν όχι το ADB device που βλέπει στο άλλο nexus. Μάλλον πάω για service. Θα πάρω τηλεφωνο τη δεύτερα. BTW, ποιο είναι το τηλέφωνο της LG? Και ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να το πάρω πίσω φτιαγμένο; LG ή Procordia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλημέρα! Υπάρχει τρόπος να μην ανοίγει η κάμερα από κλειδωμένη οθόνη με μοτίβο?? Είμαι στοκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Δε θα έπρεπε να ανοίγει νομίζω.. Είμαι με custom αλλά δεν πιστεύω να το άλλαξαν αυτό... [ATTACH]50130[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Κάνα νεώτερο για ημερομηνίες ποτε παρουσιάζονται το νέο nexus με το L έχουμε; Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Δε θα έπρεπε να ανοίγει νομίζω.. Είμαι με custom αλλά δεν πιστεύω να το άλλαξαν αυτό... [ATTACH]50130[/ATTACH] Κι όμως στην στοκ ανοίγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Δε θα έπρεπε να ανοίγει νομίζω.. Είμαι με custom αλλά δεν πιστεύω να το άλλαξαν αυτό... [ATTACH]50130[/ATTACH] Στην στοκ απλά σέρνεις προς τα δεξιά τη lock screen και μπαίνεις στην κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Καλημέρα! Υπάρχει τρόπος να μην ανοίγει η κάμερα από κλειδωμένη οθόνη με μοτίβο?? Είμαι στοκ.. Αν είσαι root, κατέβασε από το play το Lockscreen Policy. Δουλεύει μια χαρά στο nexus 5. Αυτό σου επιτρέπει να μην ανοίγει η κάμερα καθόλου όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Τελικά πήγα το τηλέφωνο στην procordia για επισκευή του θέματος με το USB. Πήρα πρώτα τηλέφωνο την LG, μίλησα με ένα νεαρό, που μου πρότεινε να πάω τη συσκευή στην procordia. Τον ρωτησα για το θέμα του root, και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, καλύπτεται από την εγγύηση, εφόσον το πρόβλημα είναι hardware όπως του εξήγησα. Ξεκινάω και πηγαίνω στην procordia, παίρνουν το τηλέφωνο, και μου λέει η κοπέλα στην υποδοχή, ότι μπλα μπλα 7 ευρώ για τον ελέγχο, σε περίπτωση που δεν καλύπτεται από την εγγύηση, που την χάνεις αν βρεθεί υγρασία, ανοιγμένο ή root! Της είπα για τη συνομιλία μου με την LG, αλλά επέμενε ότι αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας. Έκατσα επιτόπου, (εν τω μεταξύ, ενώ μιλούσαμε, είχα ήδη κάνει factory reset) και κατέβασα πάλι το boot unlocker, κλείδωσα τον bootloader, έσβησα το tamper flag, μετά επεγκατέστησα το SuperSU, και όλα καλά, εκτός από το TWRP, που δεν είχα τρόπο να το βγάλω επιτόπου, και χωρίς σύνδεση USB. Αν το ήξερα, θα περναγα από recovery την stock ROM και θα τελείωνα. Τώρα θα δείξει. Ελπίζω να ισχύσει η εγγύηση, θα το μάθω σε 2-3 μέρες. Edited September 22, 2014 by kted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts