Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασα την 4.4.3 μέσω OTA και με το που πάει να την εγκαταστήσει,με έβγαλε στο μενού του TWRP.Μή γνωρίζοντας τι να κάνω,πάτησα reboot.Το κινητό δουλεύει μια χαρά,αλλά πλέον δεν μου βγάζει την καινούργια αναβάθμιση.Καμμία βοήθεια στο τι να κάνω?Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι παίζει με αυτήν την αναβάθμιση;;; Τόσες μέρες έχουν περάσει και ακόμα τπτ !!! Άλλοι λένε ότι κάνουν hard reset και τους έρχεται κανονικά μετά....από την εμπειρία σας, νομίζετε ότι είναι πρώτη φορά που υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση ;;; Θυμάμαι την 4.4.2 την πήραμε όλοι την ίδια μέρα !!!

Γιατί δεν κάνετε ένα clear data στο Google services framework; το έκανα σε ένα φίλο μου και ΝΔ το που συνδέθηκε σε Wi-Fi του ήρθε.

Κατέβασα την 4.4.3 μέσω OTA και με το που πάει να την εγκαταστήσει,με έβγαλε στο μενού του TWRP.Μή γνωρίζοντας τι να κάνω,πάτησα reboot.Το κινητό δουλεύει μια χαρά,αλλά πλέον δεν μου βγάζει την καινούργια αναβάθμιση.Καμμία βοήθεια στο τι να κάνω?Ευχαριστώ

Τελικά μου έβγαλε ξανά ΟΤΑ.Λογικά θα με ξαναβγάλει στο TWRP.Ποιά βήματα ακολουθώ απο εκεί κ έπειτα?Ευχαριστώ

Γιατί δεν κάνετε ένα clear data στο Google services framework; το έκανα σε ένα φίλο μου και ΝΔ το που συνδέθηκε σε Wi-Fi του ήρθε.

http://www.talkandroid.com/185088-google-engineer-explains-why-you-shouldnt-clear-google-services-framework-data/

Εδώ πάντως λέει οτι δεν είναι και οτι καλυτερο..εγώ ακόμη περιμένω,δεν μου έχει ερθει ακόμα τίποτα.πως εξηγείται τόση καθυστέρηση;;

Τελικά μου έβγαλε ξανά ΟΤΑ.Λογικά θα με ξαναβγάλει στο TWRP.Ποιά βήματα ακολουθώ απο εκεί κ έπειτα?Ευχαριστώ

Δεν γίνεται να περάσεις το OTA με custom recovery.

Βάλε το flashable .zip από εδώ.

Περιέχει boot (kernel), system και radio. Δεν περιέχει bootloader και (stock) recovery γιατί παραμένουν τα ίδια με την 4.4.2.

Έχει αφαιρεθεί το/userdata οπότε είναι ready για dirty flash, και δεν χάνεις τίποτα από εφαρμογές/δεδομένα.

Με TWRP 2.7 μπορεί να χρειαστεί κανένα 10λεπτο, αλλά πάρε καλού κακού και κανένα nandroid backup. Εγώ έτσι το έκανα

Περιέχει boot (kernel), system και radio. Δεν περιέχει bootloader και (stock) recovery γιατί παραμένουν τα ίδια με την 4.4.2.

Έχει αφαιρεθεί το/userdata οπότε είναι ready για dirty flash, και δεν χάνεις τίποτα από εφαρμογές/δεδομένα.

Με TWRP 2.7 μπορεί να χρειαστεί κανένα 10λεπτο, αλλά πάρε καλού κακού και κανένα nandroid backup. Εγώ έτσι το έκανα

Οκ,ευχαριστω.Χανω το ρουτ,bootloader ή γενικα κατι αλλο?

Παρακαλώ παιδιά αν δεν γνωρίζετε μην μιλάτε με βεβαιότητα για αυτό. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΟΤΑ ΜΕ CUSTOM RECOVERY. Περισσότερα σε αλλά θέματα του Ν5. Παρόλα αυτά γίνεται και έτσι όπως προτείνεις αλλά προσωπικά προτιμώ να το κάνω μόνος πάρα με ένα έτοιμο zip.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Επιτέλους ήρθε και σε μένα αλλά να σας πω τι έκανα και δεν ξέρω αν πιάσει σε άλλους. Έκανα κάτι πολυ πολυ απλό...πήγα στον αποθηκευτικό χώρο και απλώς διέγραψα τα προσωρινά αρχεία με κλειστό το wifi....όταν το άνοιξα μου ήρθε η αναβάθμιση !!! δεν ξέρω αν αυτό βοήθησε ή οχι αλλά κάντε το και σεις και πείτε μου !!!!

:rolleyes:

Αμα κανεις OTA upadate δεν επηρεαζει τα δεδομενα σου.....σε περιπτωση που κανεις clean install τοτε ναι..κανεις backup τα δεδομενα σου...:)

ευχαριστώ

---

:hunter:

Παρακαλώ παιδιά αν δεν γνωρίζετε μην μιλάτε με βεβαιότητα για αυτό. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΟΤΑ ΜΕ CUSTOM RECOVERY. Περισσότερα σε αλλά θέματα του Ν5. Παρόλα αυτά γίνεται και έτσι όπως προτείνεις αλλά προσωπικά προτιμώ να το κάνω μόνος πάρα με ένα έτοιμο zip.

Τελικα τι να κανω??:lol::lol:Απ οτι ειδα στον οδηγο σου Gialakias,την ιδια μεθοδο προτεινεις κ συ και σαν αρχαριος που ειμαι,μου φαινεται ευκολη...Οποτε την ακολουθω....??

Τελικα τι να κανω??:lol::lol:Απ οτι ειδα στον οδηγο σου Gialakias,την ιδια μεθοδο προτεινεις κ συ και σαν αρχαριος που ειμαι,μου φαινεται ευκολη...Οποτε την ακολουθω....??

Όλα δουλεύουν, κάνε ότι θες. Δρόμοι γυρισμού υπάρχουν από παντού.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Τι παίζει με αυτήν την αναβάθμιση;;; Τόσες μέρες έχουν περάσει και ακόμα τπτ !!! Άλλοι λένε ότι κάνουν hard reset και τους έρχεται κανονικά μετά....από την εμπειρία σας, νομίζετε ότι είναι πρώτη φορά που υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση ;;; Θυμάμαι την 4.4.2 την πήραμε όλοι την ίδια μέρα !!!

Νομίζω πως την 4.4.2 την πήραμε όλοι πολύ γρήγορα γιατί υπήρχε σοβαρό κενό ασφαλείας στην 4.4.1 που είχε κυκλοφορήσει λίγες μέρες νωρίτερα και η google δεν ήθελε να αφήσει τις συσκευές εκτεθειμένες.

Νομίζω πως όποιος έχει πάρει Nexus και περιμένει την ΟΤΑ αναβάθμιση έχει πάρει απλά λάθος συσκευή επειδή κάποιος του την πρότεινε.

Υπάρχουν 10 τρόποι να περάσει κάποιος την 4.4.3 και με όποιες παραμέτρους αυτός επιθυμεί.

Νομίζω πως όποιος έχει πάρει Nexus και περιμένει την ΟΤΑ αναβάθμιση έχει πάρει απλά λάθος συσκευή επειδή κάποιος του την πρότεινε.

Υπάρχουν 10 τρόποι να περάσει κάποιος την 4.4.3 και με όποιες παραμέτρους αυτός επιθυμεί.

Συμφωνω.....υπαρχουν τοσοι τροποι να περαστει το update, που δεν υπαρχει λογος να ασχολειστε για το ποτε θα σας ερθει το OTA :)

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

εχει αλλαξει κανεις οθονη?δεν εσπασε αλλα εκανε δυο τεραστιες γρατζουνιες (η μια εχει και λιγο βαθος :) )και ειλικρινα δεν ξερω και απο που.δεν μου αρεσει να το βλεπω ετσι και λεω αναλογος το κοστος να την αλλαξω η οχι. το εχει δοκιμασει κανεις μονος του ? την ιδια ημερα ειχα σκοπο να παραγγειλω και το γυαλι της νιλκιν.πφφφφφ

έχει κανείς θέμα με wifi??μου κάνει συνέχεια συνδέσεις-αποσυνδέσεις έκανα reboot και το router δεν πρέπει να φταίει αυτό....υπάρχει περίπτωση να το δημιουργεί καμιά εφαρμογή-παιχνίδι??

IPhone 15 Pro 

έχει κανείς θέμα με wifi??μου κάνει συνέχεια συνδέσεις-αποσυνδέσεις έκανα reboot και το router δεν πρέπει να φταίει αυτό....υπάρχει περίπτωση να το δημιουργεί καμιά εφαρμογή-παιχνίδι??

Και μενα μου κανει καποιες αποσυνδεσεις απο κει που δεν ειχα ουτε μια με 4.4.2. Το φαινομενο ειναι γενικο γιατι εχουν αναφερθει και περιπτωσεις με το moto g στο εξωτερικο. Ελπιζουμε σε λυση.

Και μενα μου κανει καποιες αποσυνδεσεις απο κει που δεν ειχα ουτε μια με 4.4.2. Το φαινομενο ειναι γενικο γιατι εχουν αναφερθει και περιπτωσεις με το moto g στο εξωτερικο. Ελπιζουμε σε λυση.

παλι να περιμενουμε αλλη rom ελεος!!!

IPhone 15 Pro 

Οκ,ευχαριστω.Χανω το ρουτ,bootloader ή γενικα κατι αλλο?

Δεν χάνεις τίποτα. Είναι dirty flash της 4.4.3 που δεν επηρεάζει τα δεδομένα σου.

Σε μένα δούλεψε ρολόι, αν και καλού κακού είχα απενεργοποιήσει το xposed framework.

Ολα ενταξει,την περασα οπως ειπαν οι προηγουμενοι κ δεν συναντησα κανενα προβλημα,ευχαριστω παιδια...

Κλείνοντας μια εβδομάδα με το update να δώσω και εγώ το στίγμα μου.

Δεν ακούω πια αυτό το έντονο φύσημα όταν τραβάω βίντεο.

Δεν έχω πια πρόβλημα στη συνεργασία της συσκευής μου με τον ενισχυτή σήματος της cosmote, οπότε τέρμα οι χαμένες κλήσεις όταν είμαι στο γραφείο

Μπαταρία πανω κάτω ίδια.

Δεν έχω αποσυνδέσεις στο WiFi όπως ορισμένοι (καμία αποσύνδεση σε κανένα απο τα τρία WiFi που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, δύο ZTE και ένα Thomson)

Δεν είχα led ειδοποίηση για της αναπάντητες ούτε με τη 4.4.2 οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που δεν έχω και τώρα.

Αυτά τα λίγα :)

Κώστας

Σε εμένα δεν δούλευε η ειδοποίηση led για τις αναπάντητες κλίσεις πρίν αλλά τώρα με την 4.4.3 δουλεύει.

Παιδιά καλησπέρα , εμένα κατέβασε ΟΤΑ την 4.3.3 και όταν κάνει restart για να την εγκαταστήσει εμφανίζει το ανθρωπάκι του android οριζοντιομένο με ένα κόκκινο τρίγωνο με θαυμαστικό απο πάνω και απο κάτω γράφει error, μετά απο 2-3 λεπτά κάνει μονο του ρεσταρτ και δεν έχει περαστεί η αναβάθμιση. Το τηλέφωνο είναι rooted με gravity box όλα latest version. έχετε ιδέα τι πρέπει να κάνω για να περαστεί;
Mannish boy

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)