Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποτέ δεν "στεγνώνουμε" την μπαταρία.

Φόρτισε το και βγάλτο μετά.

Υ.Γ.: Καλορίζικο.:)

Σε ευχαριστώ.Θα το κλείσω προς το παρόν γιατί ήρθε την ώρα που έφευγα για γυμναστήριο και μετά η μερα ειναι αφιερωμένη στο νεξους. Πρώτη εντύπωση από μια πρόχειρη φωτογραφία που τράβηξα, το focus πολύ γρήγορο σε σχέση με αυτά που λέγανε ότι υπήρχε πρόβλημα.Για το αν υπαρχει η όχι ήχος στο βίντεο μετά που θα τραβήξω ένα δείγμα.Η έκδοση που έχει μέσα τώρα είναι η 4.4.2

Edited by alien2

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

όσοι πήρατε το update με το σήμα κινητής τι παιζει γενικά τα radio ειναι το ίδιο καλυτερο , χειρότερο , παρατήρησε κανεις τιποτα ;
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Στο δικο μεχρι χθες δεν ειχε ερθει η αναβαθμιση μεχρι που εκανα ενα hard reset και ως εκ θαυματος... εμφανιστηκε ΑΜΕΣΩΣ η ειδοποιηση αναβαθμισης! Μεγαλη βελτιωση στην μπαταρια βλεπω και χαιρομαι!

Εγώ είδα ότι είναι πιο έντονο το φαινόμενο, πατώντας το back button για να βγεις από εφαρμογή αντί να σε πάει στη κεντρική οθόνη πάει και μια βόλτα όπου του έρθει και μετά βγαίνει. Το είχα και στην αρχή που πρωτοπήρα το τηλέφωνο και μετά έστρωσε.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Μου ήρθε ota update αλλά το κατέβασμα διακόπηκε και τώρα δεν μου ξαναβγαζει να το κατεβάσω. Τι να κάνω;

Παιδια γνωριζει κανεις ποια ειναι η περιοχη BAL

Ευχαριστω πολυ.

Εαν κάνουμε την ΟΤΑ αναβάθμηση , θα χασω τις εφαρμογές που έχω στο κινητα και τα δυαφορα σεττινγσ . Ειναι μαμα καραμαμα !!

http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif

Where are you going Karamitro ??

Εαν κάνουμε την ΟΤΑ αναβάθμηση , θα χασω τις εφαρμογές που έχω στο κινητα και τα δυαφορα σεττινγσ . Ειναι μαμα καραμαμα !!

Αν περάσεις από πάνω το update δεν θα χάσεις τίποτα.

:D

όσοι πήρατε το update με το σήμα κινητής τι παιζει γενικά τα radio ειναι το ίδιο καλυτερο , χειρότερο , παρατήρησε κανεις τιποτα ;

Σε μένα υπάρχει σαφής βελτίωση. Είχα τρομερό πρόβλημα με το σήμα στη δουλειά, έπιανα 0-2 γραμμές, και πλέον έχω φουλ συνέχεια. Παρατήρησα και ταχύτερη εναλλαγή ανάμεσα σε 3G και H+. Επίσης, έχω την εντύπωση ότι μειώθηκε η κατανάλωση του "ετοιμότητα κυψέλης".

Εγώ είδα ότι είναι πιο έντονο το φαινόμενο, πατώντας το back button για να βγεις από εφαρμογή αντί να σε πάει στη κεντρική οθόνη πάει και μια βόλτα όπου του έρθει και μετά βγαίνει. Το είχα και στην αρχή που πρωτοπήρα το τηλέφωνο και μετά έστρωσε.

Ισχύει.. Και μου την σπάει άπειρα, δε γίνεται να συμβαίνει αυτό, ειλικρινά...

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Σε οσους δεν ηρθε η αναβαθμιση κανετε ενα factory reset και θα σας ερθει αμεσως. Ετσι εγινε με το δικο μου.

Δεν είναι αυτό το νόημα της ΟΤΑ. Βγαίνει γιατί εξυπηρετεί ένα σκοπό. Να συνεχίσει το τηλέφωνο να δουλεύει όπως δούλευε. Αν είναι έτσι έπρεπε να φλασάρουμε πάντα το factory image. Έρχεται κατά κύματα οπότε δεν ξεχνάει κανένα, άλλος νωρίτερα άλλος αργότερα θα την πάρει.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Χαιρετώ την παρέα και εγώ πρόσφατα αγόρασα το nexus 5 γαλλικό παρτίδα 405 update δεν ήρθε ακόμα.Να ρωτήσω κάτι τα πλήκτρα έντασης και power button είναι εσάς χαλαρά γιατί σε public που το είχα δει ήταν πολύ σκληρά και τα δικά μου αρκετά πιο μαλακά

Παιδιά κάτι εντελώς άκυρο..όσοι έχετε ξεκλειδώσει στις ρυθμισεις τις επιλογές για προγραμματιστές..πρεπει να είναι κάτι τικαρισμενο η όχι;;γιατί έπεσε το κινητό στα χέρια ενος μπομπιρα και έτυχε και το πάτησε.. και δεν θυμάμαι καθόλου αν ηταν κάτι επιλεγμενο..

Παιδιά κάτι εντελώς άκυρο..όσοι έχετε ξεκλειδώσει στις ρυθμισεις τις επιλογές για προγραμματιστές..πρεπει να είναι κάτι τικαρισμενο η όχι;;γιατί έπεσε το κινητό στα χέρια ενος μπομπιρα και έτυχε και το πάτησε.. και δεν θυμάμαι καθόλου αν ηταν κάτι επιλεγμενο..

Απλά απενεργοποιησε τις επιλογές για προγραμματιστές οπότε ότι και αν έχει πατήσει ο μικρός Δεν θα ισχύει.

Κώστας

Τίποτα επιλεγμένο δεν έχω παρά μόνο αυτά που βλέπεις στη φώτο. Τα δύο πρώτα τα έχω επιλέξει εγώ. Το τελευταίο δε θυμάμαι :p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Ξέρει κανείς αν το xposed δεν δουλεύει με art; πάω να το γυρίσω και δε με αφήνει..
Κώστας

Ξέρει κανείς αν το xposed δεν δουλεύει με art; πάω να το γυρίσω και δε με αφήνει..

Οχι το xposed δεν είναι συμβατό με art. Αν το εχεις εγκαταστήσει και πας να γυρίσεις από dalvik σε art δεν γυρνάει. Παραμένεις σε dalvik. Αν θέλεις να οας σε art τοτε πρέπει να απενεργοποιησεις το xposed και μετα να γυρίσεις σε art.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Δε δουλεύει απ όσο θυμάμαι

Ευχαριστώ! Το είχα βάλει πρόσφατα το xposed μαζί με greenity (πληρωμενη) μπας και δω καμία διαφορά με τη μπαταρία αλλά τίποτα... Με το art πριν κράταγε περισσότερο. Οπότε τα ξήλωσα όλα και πάλι πίσω.. Καλά τα modules αλλά δε καίγομαι και τόσο.
Κώστας

Παιδιά έχω τη φωτεινότητα στο αυτόματο, αυτό που παρατηρώ είναι ότι ενώ δεν αλλάζει ο φωτισμός στο δωμάτιο η φωτεινότητα της οθόνης αλλάζει.Μια αυξάνεται μια μειώνεται. Είναι φυσιολογικό αυτό; Edited by alien2

Δοκιμασε κανεις Antutu - Antutu X με την 4.4.3 ? Στο δικο μου επεσε απο 30.000 πανω κατω σε 18500 και στα δυο προγραμματα. Εχει κανεις καμια ιδεα?

Δεν εχω παρατηρησει διαφορα στις επιδοσεις του κινητου, δουλευει σφαιρα οπως και πριν. Απλη περιεργεια.

Screw you guys,I'm going home.........

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)