ardi21 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Mην τον κλειδωσεις τον bootloader. Θα σε βολεψει σε περιπτωση που αποφασισεις να κανεις root. Αν παθει κατι τοτε τον κλειδωνεις για να το στειλεις στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spataste Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Από τι εξαρτάται το πότε θα έρθει το update με OTA παιδιά; Από την χώρα προέλευσης της συσκευής; Ρωτάω γιατί ακόμα δεν μου έχει έρθει τίποτα και θέλω επιτέλους να κάνω το Update μπας και στρώσει το τηλέφωνο. Τι είναι αυτό το πράγμα με τα update στο android. Τάχα πήρα nexus για καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 https://support.google.com/nexus/answer/2865484?hl=el Τοσο απλα :) Ευχαριστω φιλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Από τι εξαρτάται το πότε θα έρθει το update με OTA παιδιά; Από την χώρα προέλευσης της συσκευής; Ρωτάω γιατί ακόμα δεν μου έχει έρθει τίποτα και θέλω επιτέλους να κάνω το Update μπας και στρώσει το τηλέφωνο. Τι είναι αυτό το πράγμα με τα update στο android. Τάχα πήρα nexus για καλύτερα... Αν πρόσεξες στην ουσία καθυστέρησαν το update γιατί έβγαλαν μια άλλη έκδοση ενδιάμεσα....χώρια ότι το δίνει τμηματικά το update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spataste Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Αν πρόσεξες στην ουσία καθυστέρησαν το update γιατί έβγαλαν μια άλλη έκδοση ενδιάμεσα....χώρια ότι το δίνει τμηματικά το update... Άρα φίλε μου το μόνο που μπορώ να κάνω για να μην μπλέξω με χειροκίνητα Update κλπ είναι να περιμένω να μου έρθει στο κινητό μόνο του ε; Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Άρα φίλε μου το μόνο που μπορώ να κάνω για να μην μπλέξω με χειροκίνητα Update κλπ είναι να περιμένω να μου έρθει στο κινητό μόνο του ε; Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Ρυθμίσεις/εφαρμογές/όλες οι εφαρμογές/πλαίσιο υπηρεσιών google/και κανεις εκκαθάριση δεδομένων. Μετα πας ρυθμησεις./σχετικα/και έλεγχος για ενημερωσεις. Αν δε πιάσει με τη μια, ξανά δοκιμασε. Μετα απο αυτό και μετα την αναβάθμιση, ίσως χρειαστεί να σβησεις το λογαριασμό σου Google και να τον ξανά βάλεις. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) @petsikomias Δεν "πρεπει" να ξεκλειδωσεις τον bootloader, μονο αν θέλεις να κανεις root, να αλλάξει rom. Όσο αναφορά το service, πρεπει να είναι locked αν χρειαστεί να το πας. Όσο για το κινητό είσαι μια χαρά. Και καλυτερα απο το μηδεν, καθαρη η 5.1, ξαναστησε το και είσαι κομπλε. Edited April 4, 2015 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spataste Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ρυθμίσεις/εφαρμογές/όλες οι εφαρμογές/πλαίσιο υπηρεσιών google/και κανεις εκκαθάριση δεδομένων. Μετα πας ρυθμησεις./σχετικα/και έλεγχος για ενημερωσεις. Αν δε πιάσει με τη μια, ξανά δοκιμασε. Μετα απο αυτό και μετα την αναβάθμιση, ίσως χρειαστεί να σβησεις το λογαριασμό σου Google και να τον ξανά βάλεις. Πάλι δεν μου βγάζει ενημέρωση φίλε μου. Έκανα ακριβώς ότι γράφεις 2 φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Εγώ έχω περάσει με sideload όλες τις ota από 5.0 και μετά. Ούτε να περιμένω πότε θα έρθει το update και ούτε να σβήσω τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeremefico Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να πειραματιστώ με custom rom, να είναι ελαφριά και να έχει βελτιώσεις στην αυτονομία, ποια προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να πειραματιστώ με custom rom, να είναι ελαφριά και να έχει βελτιώσεις στην αυτονομία, ποια προτείνετε; Για custom μιλάμε εδώ. :) Αλλά μια που ρώτησες δες αυτή. Η 2.9 είναι 5.0.2 και είναι σταθερότατη, πανάλαφρη και με καλή αυτονομία. Η 5.1 είναι beta ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Παιδιά έχεις κανείς θέμα με την εφαρμογή του hangout;;;Από την τελευταία αναβάθμιση μου εμφανίζει συχνά ότι η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται. Το θέμα είναι ότι την έχω απενεργοποιήσει εδώ και πολύ καιρό μιας κι χρησιμοποιώ το textra....Έχει κανείς άλλο θέμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το ίδιο ακριβώς κάνει και σε μένα! Είμαι καραστοκ! Επιπλέον θέμα με 5.1 είναι ότι μερικές φορές μόλις τερματίσω μια κλήση χάνει τελείως το σήμα και επανέρχεται μετά από ώρα ή restart.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LongBow Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) μόλις μου ήρθε notification για 5.1 update OTA.. edit: χαμπάρι δεν είχα πάρει ότι είχε ξεκινήσει, νόμιζα ότι για μια φορά ήμουν απ τους πρώτους :P Edited April 6, 2015 by LongBow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Αμάν με την μπαταρία. Με την ίδια χρήση πριν 1 μήνα έβγαζαν το 12ωρο και έμενε 40%. Τώρα είναι στο 5%. Είμαι με LMY47I, 5.1 stock. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Η μπαταρία σε μένα είναι καλύτερη απο ποτέ . Σε 45 ώρες , 4:30 ώρες, με 7+ wifi και έχω ακόμα 25% . Πάω και για 3ο 24ωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Stock? Στη τελευταία version? Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Nαι lmy47l αν και δεν το βλέπω να βγει όλο το 3ο 24ωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Ορίστε πως τελείωσε [ATTACH]59188[/ATTACH] [ATTACH]59189[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλησπέρα. Έχει βγει root για 5.1?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλησπέρα. Έχει βγει root για 5.1?? Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια σε όλες τις εκδόσεις. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια σε όλες τις εκδόσεις. Αα εντάξει ευχαριστώ πολύ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Μόλις μου κρασαρε το UI συστήματα στην LMY47I Τι διάολο? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Απο περιέργεια τα την είχες περάσει καθαρή ή πάνω σε άλλη? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Infant Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Γεια σας παιδια, μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Σας crasharei και σε εσας η camera μετα την 5.1, γιατι εγω απο τοτε που την περασα καθε μερα μου crasharei 2-3 φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts