pificos Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Παιδιά επειδή δεν υπάρχει χρόνος για να διαβάσω όλο το θέμα και εξαλου δεν με αφορά γιατί δεννειναι για μενα αλλά για φίλο,αξίζει η αγορά του 16gb ολοκαινουργιο στο κουτί του με 2 χρονιά εγυηση για 190 ευρω? Είναι πολύ καλή τιμή. Πιστεύω πως αξίζει. Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τώρα έρχεται και σε αυτούς που είχαν 4.4.4 και τους πάει κατευθείαν 5.0.1 Ναι,με 4.4.4 είμαι.Είχε έρθει η 5 την οποία κι δεν πέρασα κ σήμερα η 5.0.1,την οποία επίσης δεν θα περάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 καλησπέρα ξέρει κανείς κάνα widget να έχει σαν επιλογή κατευθείαν την εξοικονόμηση?Στο HD Widgets πάντως που έψαξα δεν βρήκα κάτι... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 καλησπέρα ξέρει κανείς κάνα widget να έχει σαν επιλογή κατευθείαν την εξοικονόμηση?Στο HD Widgets πάντως που έψαξα δεν βρήκα κάτι... Αν δεν κανω λαθος μπορεις να το βαλεις αν πας γραφικα στοιχεία.. ρυθμίσεις.. Εξοικονόμηση μπαταριας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι όταν τραβάω φωτογραφία υπάρχει μία μαύρη μουτζούρα κάτω δεξιά, η οποία όμως δεν είναι της οθόνης, είναι της κάμερας.. Του έχει τύχει κανενός? Θελω να πιστεύω πως με καλύπτει η εγγύηση σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αν δεν κανω λαθος μπορεις να το βαλεις αν πας γραφικα στοιχεία.. ρυθμίσεις.. Εξοικονόμηση μπαταριας! εννοούσα με ενα κλικ κατευθείαν σαν on-off Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι όταν τραβάω φωτογραφία υπάρχει μία μαύρη μουτζούρα κάτω δεξιά, η οποία όμως δεν είναι της οθόνης, είναι της κάμερας.. Του έχει τύχει κανενός? Θελω να πιστεύω πως με καλύπτει η εγγύηση σωστά? Δεν έχω δει κάτι.. Το άλλο που παρατήρησα είναι όταν κάνεις ζουμ εκεί που έχεις εστιάσει και τραβήξεις φωτό η φωτογραφία βγαίνει αλλού για αλλού.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι όταν τραβάω φωτογραφία υπάρχει μία μαύρη μουτζούρα κάτω δεξιά, η οποία όμως δεν είναι της οθόνης, είναι της κάμερας.. Του έχει τύχει κανενός? Θελω να πιστεύω πως με καλύπτει η εγγύηση σωστά? Έχεις θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Έχεις θήκη; Ναι αλλά δοκίμασα και χωρίς θήκη το ίδιο είναι.. Είναι καθαρά θέμα της κάμερας.. Την πέρασα και στον υπολογιστή τη φωτογραφία και φαίνεται και εκεί οπότε ούτε η οθόνη είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ναι αλλά δοκίμασα και χωρίς θήκη το ίδιο είναι.. Είναι καθαρά θέμα της κάμερας.. Την πέρασα και στον υπολογιστή τη φωτογραφία και φαίνεται και εκεί οπότε ούτε η οθόνη είναι.. Το ιδιο ακριβως στο s4 της κοπελας μου, εβγαιναν κατι μαυρες μουτζουρες στην γωνια σαν να ειχε κατι η καμερα μεσα και ναι το καλυπτε η εγγυηση. Τωρα τι θα πει η lg πρεπει να το δεις :D Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Το ιδιο ακριβως στο s4 της κοπελας μου, εβγαιναν κατι μαυρες μουτζουρες στην γωνια σαν να ειχε κατι η καμερα μεσα και ναι το καλυπτε η εγγυηση. Τωρα τι θα πει η lg πρεπει να το δεις :D Οκ ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 πιστευτε οτι αξιζει να το παρω μεταχειρισμενο στα 250 ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 πιστευτε οτι αξιζει να το παρω μεταχειρισμενο στα 250 ευρω; Αν μιλάς για το 16GB μοντέλο, μάλλον το παίρνεις ελαφρώς ακριβά, αν και σαν συσκευή είναι πολύ καλή. Εγώ το είχα πάρει πρόσφατα, αλλά και άλλοι γνωστοί μου, μεταχειρισμένο σε τιμή περίπου ~200€. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 πιστευτε οτι αξιζει να το παρω μεταχειρισμενο στα 250 ευρω; Πριν ένα μήνα το Nexus 5 16g το έβρισκες καινούργιο με 320,00€. Αυτή τη στιγμή που γράφω πωλείται 398,00€ από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Η παραγωγή του έχει σταματήσει από το Δεκέμβριο οπότε θα πωλείται σ' αυτή περίπου την τιμή από 1 με 2 καταστήματα. Υπ' όψιν το LG G2 32g αυτή τη στιγμή το βρίσκεις καινούργιο με 284,49 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 πιστευτε οτι αξιζει να το παρω μεταχειρισμενο στα 250 ευρω; Ειλικρινά έχω ενα τελείως αγρατζουνιστο αλλά δεν εχει βγει ακόμα διαθέσιμο το xiaomi mi note που σκέφτομαι για αλλαγή. Πάντως η τιμή είναι τσιμπημενη διότι δεν υπάρχει στην αγορά και διότι το νέο τους μοντέλο είναι απλα ένας "γίγαντας" με αυξημένη τιμή που πολλοί δεν προτιμουν Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ξαναβγήκε στο google play λέει στο androidpolice, οπότε λογικά οι τιμές θα ξαναπέσουν. http://www.androidpolice.com/2015/02/02/black-nexus-5-back-stock-google-play-16gb-32gb/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolitos123 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Στην εικόνα (print screen ) που ανέβασα φαίνονται κάτι αρχεία με περίεργο όνομα. Ξέρει κανείς τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Οποίος είναι απο Θεσσαλονίκη και είναι root όταν έχει χρόνο ας μου στείλει ένα pm χρειαζομαι λίγη βοήθεια ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην εικόνα (print screen ) που ανέβασα φαίνονται κάτι αρχεία με περίεργο όνομα. Ξέρει κανείς τι είναι; Εγώ χρόνια τώρα τα σβηνω όλα αυτά και δεν έχω πάθει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Παιδιά το κινητό φυσάει αλλά ίσως το αποχωριστώ για κάτι σε μεγαλύτερες ίντσες 5.5 κάτι σε note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παιδιά το κινητό φυσάει αλλά ίσως το αποχωριστώ για κάτι σε μεγαλύτερες ίντσες 5.5 κάτι σε note Αν θες κατι σε 5,5" και να διατηρεί τις δυνατότητες του Nexus 5 σε επιλογές custom roms, kernels, development κτλ τότε σου προτείνω το OnePlus One και σίγουρα σε πολύ καλύτερη τιμή από το note.:) Αν πάλι θες κάτι ακόμα μεγαλύτερο τότε το Nexus 6 είναι μονόδρομος.:p Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Μετά από restart μου έχασε όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα! Μπορώ κάπως να τα επαναφέρω? Είμαι καραστοκ και έχω ενεργοποιημενα τα backup και restore.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μετά από restart μου έχασε όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα! Μπορώ κάπως να τα επαναφέρω? Είμαι καραστοκ και έχω ενεργοποιημενα τα backup και restore.. Για προσπάθησε να συνδεθεις σε ένα από τα δίκτυά που νομίζεις ότι έχασες. Αν είχες ενεργοποιημένο το backup του λογαριασμού, μάλλον θα συνδεθεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Αν θες κατι σε 5,5" και να διατηρεί τις δυνατότητες του Nexus 5 σε επιλογές custom roms, kernels, development κτλ τότε σου προτείνω το OnePlus One και σίγουρα σε πολύ καλύτερη τιμή από το note.:) Αν πάλι θες κάτι ακόμα μεγαλύτερο τότε το Nexus 6 είναι μονόδρομος.:p Ευχαριστω φιλε μου ,μάλλον για 5.5 η 6 θα πάω κοιτάω κ προς LG g3 k flex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ευχαριστω φιλε μου ,μάλλον για 5.5 η 6 θα πάω κοιτάω κ προς LG g3 k flex Δες και το νεο xiaomi mi note Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ευχαριστω φιλε μου ,μάλλον για 5.5 η 6 θα πάω κοιτάω κ προς LG g3 k flex Αν πας απο nexus σε lg g3 θα νομιζεις οτι το κινητο σου σερνεται!!:lol: Τα αλλα δεν τα εχω δει στη πραξη να σου πω...αν και νομιζω οτι oλα θα σου φαινεται οτι σερνονται! Οποτε και γω προς one plus one θα σου ελεγα μετα απο Nexus Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts