AlMag1 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπέρα σε nexus φίλου υπάρχει το εξής πρόβλημα.. Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το ok Google που του μιλάς.. Στις ρυθμίσεις είναι γκρι και το μικρόφωνο στην αρχική είναι άσπρο ενώ στο δικό μου δεν είναι έτσι.. Για ρίξτε μια ματιά και πείτε αν ξέρετε κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ήμουν σε ταξίδι την προηγούμενη εβδομάδα και χωρίς καμία υπόνοια προβλήματος, ξαφνικά το κινητό κόλλησε και δεν ανταποκρινόταν, το εκλεισα με παρατεταμένο power button...ε και δεν ξανά άνοιξε ποτέ!!! Ευτυχώς από τη μια είχα όλα τα zips στη μνήμη και έκανα clean install αλλά τα έχασα όλα από εφαρμογές, μηνύματα κλπ. Δεν είχε ξανά κολλήσει ποτέ. Slim, elemental. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimRazor Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Προσπάθησες να το ξανά ανοίξεις πατώντας παρατεταμένα(περίπου 10 δευτερόλεπτα) το power button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ναι άπειρες φορές, το άφησα και κλειστό και στο φορτιστή... Έπεφτε σε bootloop... Για αυτό δεν βάζω ξυπνητήρι σε smartphone χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Έχει δουλέψει σε κανέναν το wakelock detector σε android 5; Με superSU 2.27 beta δούλεψε. Με το προηγούμενο οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ήμουν σε ταξίδι την προηγούμενη εβδομάδα και χωρίς καμία υπόνοια προβλήματος, ξαφνικά το κινητό κόλλησε και δεν ανταποκρινόταν, το εκλεισα με παρατεταμένο power button...ε και δεν ξανά άνοιξε ποτέ!!! Ευτυχώς από τη μια είχα όλα τα zips στη μνήμη και έκανα clean install αλλά τα έχασα όλα από εφαρμογές, μηνύματα κλπ. Δεν είχε ξανά κολλήσει ποτέ. Slim, elemental. Είχες napster? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Mπορει καποιος να μου πει τι να κανω για να μην μου εμφανιζει στη notification bar ολη την ωρα το update της 5.0? Δε θελω να την περασω ακομη.. :p Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilika_13de Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Εγώ πάλι έχω κάνει sideload την lollipop από την πρώτη στιγμή και εστησα το κινητο απο την αρχή. Κανένα πρόβλημα απο τότε, το κινητό είναι φωτιά. Παράθεση if you can't convince them, then confuse them :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Είχες napster? Όχι, ίσως φταίει ο elemental που έγραψε ο Maxairo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 (edited) Μόλις κατέβηκε updated SuperSU Free V2.35. Τώρα λειτουργεί και το wake lock detector. Επιτέλους. Τώρα παίζει και το power toogles. Edited November 27, 2014 by stelios67 Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimDan Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλησπέρα σε nexus φίλου υπάρχει το εξής πρόβλημα.. Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το ok Google που του μιλάς.. Στις ρυθμίσεις είναι γκρι και το μικρόφωνο στην αρχική είναι άσπρο ενώ στο δικό μου δεν είναι έτσι.. Για ρίξτε μια ματιά και πείτε αν ξέρετε κάτι.. Νομίζω φίλε μου οτι δεν λειτουργεί το Ok Google στην Ελληνική Γλώσσα.Τουλάχιστον από όσα ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Το OK Google δούλευε από πάντα για να σου ανοίξει την φωνητική αναζήτηση. Εδώ και μερικούς μήνες αναγνωρίζει επιπλέον και ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Επειδή πολλοί δεν έχουν την 5.0 πέραν των nexus ρωτάω εδώ... Τσεκάρω στο mydata manager τα ΜΒ και μου έχει βγάλει κατανάλωση στα ύψη ενώ το built in της google που σέταρα μου δείχνει λιγότερο. Είδα και στην vodafone και μου έβγαλε όσο λέει η google. Έχει κανείς άλλος θέμα με το mydata manager;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλησπέρα σε nexus φίλου υπάρχει το εξής πρόβλημα.. Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το ok Google που του μιλάς.. Στις ρυθμίσεις είναι γκρι και το μικρόφωνο στην αρχική είναι άσπρο ενώ στο δικό μου δεν είναι έτσι.. Για ρίξτε μια ματιά και πείτε αν ξέρετε κάτι.. Βαλε σαν πρωτη γλωσσα τα αγγλικα και δευτερη τα ελληνικα.και θα ξαναδουλεψει.ή βγαλε τα ελληνικα τελειως για να δεις αν θα δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Βαλε σαν πρωτη γλωσσα τα αγγλικα και δευτερη τα ελληνικα.και θα ξαναδουλεψει.ή βγαλε τα ελληνικα τελειως για να δεις αν θα δουλεψει. Δούλεψε ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παιδια τα φωτα σας...Τυχαια βρηκα οτι λειπουν απο τον καταλογο μερικες επαφες μου...λεω κατι θα εγινε δεν θα συνχρονιστηκανε...αλλα ειναι μερικες παλιες και μερικες καινουργιες ... Κοιταξα στο Gmail δεν υπαρχουν...βαζω μια επαφη στο κινητο περναει και στο Gmail και το αντιστροφο...ξερει κανεις τι μπορει να εφταιξε και πως θα τις ανακτησω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Με superSU 2.27 beta δούλεψε. Με το προηγούμενο οχι Μόλις κατέβηκε updated SuperSU Free V2.35. Τώρα λειτουργεί και το wake lock detector. Επιτέλους. Τώρα παίζει και το power toogles. Επιβεβαιώνω και εγώ ότι δουλεύει πλέον. Παιδια τα φωτα σας...Τυχαια βρηκα οτι λειπουν απο τον καταλογο μερικες επαφες μου...λεω κατι θα εγινε δεν θα συνχρονιστηκανε...αλλα ειναι μερικες παλιες και μερικες καινουργιες ... Κοιταξα στο Gmail δεν υπαρχουν...βαζω μια επαφη στο κινητο περναει και στο Gmail και το αντιστροφο...ξερει κανεις τι μπορει να εφταιξε και πως θα τις ανακτησω?? Δες από υπολογιστή τις διαγραμμένες του τελευταίου μήνα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι δουλεύει πλέον. Δες από υπολογιστή τις διαγραμμένες του τελευταίου μήνα. Τιποτα οσο και να εψαξα δεν βρηκα κατι ουτε στο restore ενω ο συνχρονισμος δεν εχει κλεισει και δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thewall Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 παιδια χαιρετω ειμαι νεος στην παρεα. αν μπορειτε θα ηθελα να με βοηθησετε. απο τοτε που εγινε η τελευταια αναβαθμιση του λογισμικου, πριν μια εβδομαδα νομιζω η συσκευη μου εχει πολλα προβληματα. δεν δουλευει η καμερα, δεν ακουγονται οι ειδοποιεισης οταν λαμβανω μυνηματα, σχεδων απο ολες τις εφαρογεσ μου, με βγαζει συχεως εξω απο εφαρμογες και πολλα αλλα υπαρχει κατι που μπορω να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πιθανόν ένα reset να διορθώσει όλα τα προβλήματα. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Αγορασα το κινητο την προηγουμενη εβδομαδα και με το που το ανοιξα πρωτη φορα ηρθε το lollipop. Ολα καλα, το κινητο ειναι γρηγορο χωρις κολληματα, αλλα στο πληκρολογιο δε βγαζει επιλογη για τονισμενο κεφαλαιο γραμμα. Το ιδιο και στο swiftkey που δοκιμασα. Ειναι καποιο bug ή μου διαφευγει καποια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Βάλε touchpal Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδιά θέλω να αλλάξω το s4 mini και εχω ερωτευτεί το n5, αλλά με προβληματίζει η κάμερα και η μπαταρία. Είναι τόσο χάλια? Μετά σκέφτομαι να πάω στο s4 i9506, αλλά έχω βαρεθεί τη touchwiz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδιά θέλω να αλλάξω το s4 mini και εχω ερωτευτεί το n5, αλλά με προβληματίζει η κάμερα και η μπαταρία. Είναι τόσο χάλια? Μετά σκέφτομαι να πάω στο s4 i9506, αλλά έχω βαρεθεί τη touchwiz Η μπαταρια ναι, είναι σχετικά χάλια, από πρωί μέχρι βράδυ σου βγάζει άνετα βέβαια με μέτρια χρήση αλλά για πιο πολύ δύσκολα. Τώρα η κάμερα προσωπικά μου φαίνεται πάρα πολύ καλή και αξιοπρεπής, μια χαρά φωτογραφίες τραβάς, περνα μια βόλτα από το αντίστοιχο thread και δες δείγματα. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 καλησπέρα σας, μόλις σήμερα παρατήρησα ότι το n5 (αγορά Αύγουστος 2014 ελλ. αντιπροσωπίας unrooted) όταν το βάζω σε ανοιχτή ακρόαση δεν δουλεύει καθόλου το μικρόφωνο..... δεν με ακούει ο άλλος καθόλου... σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει κανένα πρόβλημα.... τι μπορεί να φταίει ? πάει service ή μπορώ να κάνω κάτι να το φτιάξω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts