Jump to content

JimRazor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JimRazor

  1. One Click Battery Saver[OCBS] - Μειώστε τον χρόνο κατανάλωσης της μπαταρίας σας. Η εφαρμογή απενεργοποιεί διάφορες λειτουργίες που καταναλώνουν την μπαταρία του κινητού (για έκτακτη ανάγκη όπως σε περίπτωση που η μπαταρία βρίσκεται κάτω από το 25%) Γιατί να χρησιμοποιήσετε αυτή την εφαρμογή και όχι κάποια άλλη που είναι πιο γνωστή? Η συγκεκριμένη εφαρμογή χρειάζεται ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο. Είναι ελαφριά και δεν χρειάζεται πρόσβαση στο διαδίκτυο. Είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή και δεν περιέχει καθόλου διαφημίσεις. Ρίξτε μια ματιά στην εφαρμογή εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=androidviewsnow.gmail.com Σημειώσεις: 1) Σε κάποιες συσκευές όπως το Samsung J5 η οθόνη δεν φαίνεται όπως στα screenshots, αλλά είναι αρκετά μεγαλύτερη (θα διορθωθεί στο επόμενο update) 2) Την πρώτη φορά που θα ανοίξετε την εφαρμογή ίσως θα χρειαστεί να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα! 3) Είναι η πρώτη εφαρμογή που φτιάχνω.
  2. Καλησπέρα εχω ενα πρόβλημα. Ειμαι root 5.1 με custon recovery για καποιο λογο που δεν εχω καταλαβει μου εμφανίζει μηνυμα οτι δεν εχω καθόλου αποθηκευτικό χώρο ενώ εχω 10GB ελευθερα...με αποτέλεσμα να μην μπορω να λάβω ουτε sms. Οποιαδήποτε πληροφορία μου δώσετε θα ειναι χρήσιμη...δεν εχω καταλαβει καν το προβλημα για να το φτιαξω....να το συνδεσω στο pc και να το κάνω stock οπως ακριβώς το ειχα αγοράσει?
  3. Καλησπέρα ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το xposed για android 5.1?
  4. Καλησπέρα υπάρχει ένα πρόγραμμα για υπολογιστές μέσα από το οποίο μπορείς να κάνεις στην nexus συσκευή σου ότι θέλεις.Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να στείλω link οπότε θα σου πω πως λέγετε και googlare το. Nexus root toolkit. Με αυτό το πρόγραμμα μπορείς να ρουταρεις(επιλέγεις αν θες να σου κάνει Install και custom recovery) και να ξε-ρουταρεις το κινητό να ξεκλειδώσεις τον bootloader να τον κλειδώσεις,Να πάρεις backup και να κανεις restore.Επίσης υπάρχει μια επιλογή για περίπτωση soft-brick ή bootloop την οποία για να είμαι ειλικρινής δεν την έχω χρησιμοποιήσει...(και αχρείαστη να΄νε :p ) η οποία πιθανόν να λύσει το πρόβλημα σου.Μόλις φτιαχτεί το κινήτο το ξανά ρουταρεις και οτι άλλο θες.
  5. Ναι,και σε εμένα έκανε bootloop το ίδιο ακριβός πρόβλημα έχουμε.Τελικά άνοιξα το καπάκι πείραξα λίγο το κουμπί και έφτιαξε...ελπίζω όχι προσωρινά
  6. Οκ αλλά τι πρέπει να αλλάξω το κουμπί η την πλακέτα? Ή απλά το πάω σε ένα κατάστημα και μου το φτιάχνουν?
  7. Καλησπέρα έχω ένα nexus 5 lollipop 5.1 rooted με custom recovery. Το πρωί αναβόσβηνε η οθόνη σαν να πατάω το power button συνεχόμενα, τελικά εμφανίστηκε η επιλογή για να το απενεργοποιήσω...και το έκανα. Σκέφτηκα πως χάλασε το power button και όντως μου φάνηκε κάπως (χαλαρό). Όταν ξεκίνησε η ενεργοποίηση, μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα (Εκκίνηση Android. Βελτιστοποίηση της εφαρμογής 1 από 172). Περίμενα να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία...τελικά άνοιξε το κινητό κανονικά. Άρχισα να σκέφτομαι πως το πρόβλημα είναι software. Τελικά, μετά από τόση ταλαιπωρία της συσκευής, βρίσκεται στην φόρτιση και λειτουργεί κανονικά χωρίς βέβαια να ακουμπάω το power button. Αν το ακουμπήσω θα ξαναρχίσει να αναβοσβήνει η οθόνη!! 1)Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει? Το πρόβλημα είναι software ή hardware? 2)Για να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρέπει να το ξερουτάρω πρώτα? Και τι θα γίνει με την custom recovery (twrp) θα διαγραφεί και αυτή με την επαναφορά? δεν θα διαγραφεί? πρέπει να την διαγράψω πριν κάνω την επαναφορά? Αφαίρεσα το καπάκι του κινητού και το κουμπί δεν μου φαίνεται τόσο κατεστραμμένο για να δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα. Ευχαριστώ!!
  8. Απλά είναι μια μέθοδος ίσος η πιο ασφαλής, γρήγορη και χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το pc !
  9. Όταν λες ( τι ειναι αυτο το root που λετε;; ) τι εννοείς? Τι είναι η συγκεκριμένη μέθοδος root ή τι είναι, τι σημαίνει το root γενικα?
×
×
  • Create New...