puzzle21 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Τα 32αρια καλύπτονται απο εγγυηση στην ελλαδα ? Κάποιοι λένε ότι πλέον καλύπτονται.. Καλύτερη απάντηση θα πάρεις με ένα τηλέφωνο βέβαια στο επίσημο σέρβις της LG η στην prokordia Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Ευχαριστώ για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Παιδια εγω απου εχω omnirom ,αν κρατησω ενα backup με twrp και εγκαταστησω τη lollipop θα μπορω μετα να κανω restore απευθειας χωρις να περασω kit kit official πριν? Μπορείς.Πέρασε την με flashable zip για να μη μπαίνεις σε διαδικασία να ρουτάρεις από την αρχή αν θέλεις να γυρίσεις σε Omni. Edited November 15, 2014 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 flickering προβλημα σε λιγοτερο απο το παραπανω?θα το φτιαξουν? ειναι απο σκρουτζομαγαζο το κινητο πειτε μου οτι δεν κανει σερβις στην αρβατο... :P η lg δεινει 1 ή 2 χρονια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 flickering προβλημα σε λιγοτερο απο το παραπανω?θα το φτιαξουν? ειναι απο σκρουτζομαγαζο το κινητο πειτε μου οτι δεν κανει σερβις στην αρβατο... :P η lg δεινει 1 ή 2 χρονια? Θα κάνεις unroot και όλη τη διαδικασία.. Θα πας στη προκορδια χωρίς να πεις από που το πήρες και θα τους πεις το πρόβλημα σου.. Θα περιμένεις εκεί, η κοπέλα κοιτάζει το imei να δει να το στείλει στο τεχνικό και θα σου πει σε λίγο αν καλύπτεται από την εγγύηση. Αν όχι θα πληρώσεις 4 ευρώ τον έλεγχο και θα φύγεις. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) http://www.lg.com/gr/microsite/lghere4u/index.jsp 24μηνο αναφερουν + ερχονται και το παιρνουν... και μολις θυμηθηκα οτι ειχα χρησιμοποιησει εγγυηση lg για μια οθονη με λιγα καμμενα pixels και μου φεραν αλλη!zero pixel warranty Edited November 15, 2014 by kage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 http://www.lg.com/gr/microsite/lghere4u/index.jsp 24μηνο αναφερουν + ερχονται και το παιρνουν... και μολις θυμηθηκα οτι ειχα χρησιμοποιησει εγγυηση lg για μια οθονη με λιγα καμμενα pixels και μου φεραν αλλη!zero pixel warranty Ισχύει και για τα κινητά να έρθουν να στο πάρουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εννοείται. Και φυσικά 100% δωρεάν το πάνε έλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παρατηρώ ότι στο lolipop το κινητό είναι awake 14%. Στο kitkat ήταν στο 4%. Κρίμα που δεν δουλεύει το wld για να βρω τι φταίει. Δεν έχω ενθουσιαστεί με το l. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εννοείται. Και φυσικά 100% δωρεάν το πάνε έλα. Και αυτό ισχύει αν είναι αγορασμένο από Σκρουτζ; για μαύρο 16αρι πάντα μιλάω. Είχε χαλάσει το προηγούμενο αλλά δεν μου είπαν ότι έρχονται αυτοί. Είμαι από Χαλκιδική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Τα 32αρια καλύπτονται απο εγγυηση στην ελλαδα ? Καλύπτονται κανονικά αν δεν είναι αγορασμένα από Google play store και είναι από ευρωπαϊκή ένωση. Και αυτό ισχύει αν είναι αγορασμένο από Σκρουτζ; για μαύρο 16αρι πάντα μιλάω. Είχε χαλάσει το προηγούμενο αλλά δεν μου είπαν ότι έρχονται αυτοί. Είμαι από Χαλκιδική Ισχύει κανονικά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Καλύπτονται κανονικά αν δεν είναι αγορασμένα από Google play store και είναι από ευρωπαϊκή ένωση. Ισχύει κανονικά. Ευχαριστώ πολύ.. Οπότε με lollipop και τέτοια εγγύηση τι άλλο θέλουμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Καλύπτονται κανονικά αν δεν είναι αγορασμένα από Google play store και είναι από ευρωπαϊκή ένωση. Ισχύει κανονικά. Εμένα πάντως 16αρι αγορασμένο από play store που βέβαια δεν τους το είπα ποτέ η προκορδια το κάλυψε κανονικά Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παντως σαν να θελει η lollipop κανα Update ακομα για τα γυρω γυρω να στρωσουν και υπομονη με τις εφαρμογες να δουλευουν σωστα με τα 5 κατα τα αλλα το material πολυ ομορφο γενικα χαιρομαι να ασχολουμαι με το κινητο. Και για την εγγυηση εχω 16αρι κοκκινο αγορασμενο απο σκρουτζ ηρθαν το πηραν απο το σπιτι μου(θεσσαλονικη) χωρις χρεωση μου αλλαξαν οθονη και ολα τα πλαστικα(πανε πακετο με την αλλαγη οθονης) γενικα ικανοποιημενος απο το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Παντως σαν να θελει η lollipop κανα Update ακομα για τα γυρω γυρω να στρωσουν και υπομονη με τις εφαρμογες να δουλευουν σωστα με τα 5 κατα τα αλλα το material πολυ ομορφο γενικα χαιρομαι να ασχολουμαι με το κινητο. Και για την εγγυηση εχω 16αρι κοκκινο αγορασμενο απο σκρουτζ ηρθαν το πηραν απο το σπιτι μου(θεσσαλονικη) χωρις χρεωση μου αλλαξαν οθονη και ολα τα πλαστικα(πανε πακετο με την αλλαγη οθονης) γενικα ικανοποιημενος απο το service. Ήδη διάβασα στο Engadget νομίζω ότι είναι έτοιμη η 5.1 χωρίς να αναφέρουν τι καινούργιο έχει... Πάντως το νεξους 6 είναι πιο αργό από το 5αρι λόγω της ενεργοποιησης του encryption στο 6.ισως αυτό να έχει στο επερχόμενο update συν κάποιες βελτιστοποιήσεις. Edited November 16, 2014 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μπορεί κάποιος να μας πει τι βελτιώσεις έχει παρατηρήσει στην μπαταρία μετά το update? Θέλω να ξέρω αν βγάζει πλέον (με wi-fi & 3g always on) άνετα τη μέρα κι όχι μόνο μια βόλτα (απο το project volta!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εχετε καταλαβει πως λειτουργει η ρυθμιση της φωτεινοτητας? Αν αλλαξεις την φωτεινοτητα απο τα toggles ενω εχεις ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα λογικα δεν θα επρεπε να αλλαζει κ η ρυθμηση αυτη? Ετσι ωστε οταν θα θες να το ρυθμιζει ξανα αυτοματα να πρεπει να το ξανα επιλεξεις οπως ηταν και στην 4.4? Δεν εχω καταλαβει βασικα πως λειτουργει ολο αυτο το συστημα κατι αλλαξαν αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 ολοι εσεις που λετε για την lolipop την εχεται παρει OTA? γιατι εγω ακομα περιμενω να ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ανάλογα την έκδοση...π.χ. με ρουμάνικο δεν την έχω πάρει και αν θυμάμαι καλά και την προηγούμενη φορά είχα αργήσει λίγο να την πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μπορεί κάποιος να μας πει τι βελτιώσεις έχει παρατηρήσει στην μπαταρία μετά το update? Θέλω να ξέρω αν βγάζει πλέον (με wi-fi & 3g always on) άνετα τη μέρα κι όχι μόνο μια βόλτα (απο το project volta!) Πολύ καλή η μπαταρία. Έβγαλα 24 ώρες με 3/4 Wifi και 1/4 data σε 3g 4μιση ώρες οθόνη και με ανοιχτό το Bluetooth συνέχεια. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Thx alex..πολύ ευχάριστα τα νέα αυτά. έχω αρχίσει να κουράζομαι η αλήθεια είναι με το να ανοίγω και να κλείνω όποτε τα χρειάζομαι τα δεδομένα για να βγάλω τη μέρα. Κι άλλη μια ερώτηση. Πόσο περίπου σας παίρνει να φορτισθεί πλήρως το κινητό? πήρα ένα καινούργιο φορτιστή και μου πήρε 3 ώρες απο 9% σε 100%. Πολύ δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Thx alex..πολύ ευχάριστα τα νέα αυτά. έχω αρχίσει να κουράζομαι η αλήθεια είναι με το να ανοίγω και να κλείνω όποτε τα χρειάζομαι τα δεδομένα για να βγάλω τη μέρα. Κι άλλη μια ερώτηση. Πόσο περίπου σας παίρνει να φορτισθεί πλήρως το κινητό? πήρα ένα καινούργιο φορτιστή και μου πήρε 3 ώρες απο 9% σε 100%. Πολύ δεν είναι? Πόσα mA είναι ο φορτιστής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Για γρήγορη φόρτιση δεν χρειαζεστε καινούργιο φορτίστη..How to fast charge your phone: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Για γρήγορη φόρτιση δεν χρειαζεστε καινούργιο φορτίστη..How to fast charge your phone: Τι είναι αυτό ρε μεγάλε που μας έδειξες για να καταλάβω τώρα...για καινούργιο μας το λες οτι κάθε λεπτό ανεβαίνει και 1% ;;; Δηλαδή τι πιστεύεις εσυ οτι χρειαζόμαστε για να έχουμε πιο γρήγορη φόρτιση ;;; Γιατί ειλικρινά πιο fail video δεν έχω ξαναδει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Πόσα mA είναι ο φορτιστής? Είσοδος: 100-240 V AC 50/60 hz. Έξοδος: USB 5 V DC, 1000 mA. Καλώδιο χρησιμοποιώ του κινητού. Έπρεπε να πάρω 2000mA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts