Manolovas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Ok ευχαριστω.και κατι ακομα το ποσοστο της μπαταριας. Πως το βαζω να φενεται διπλα στην πανω μερια διπλα απο το εικονιδιακι? Edited November 7, 2014 by Manolovas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Παρε το 16αρι να εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο μαγαζι της επιλογης σου..;) Μάλλον σε κάτι τέτοιο βλέπω να κινούμαι. Τη Δευτέρα θα γίνει η παραγγελία, οπότε θα το κοιτάξω λίγο ακόμα. Έστειλα εχτές το βράδυ και μήνυμα στο Smarties για το αν είναι ευρωπαϊκό και από ποια χώρα, μέσω της επικοινωνίας στη σελίδα τους, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση μέχρι τώρα. Πάντως, για το kazershop που γράφω ότι είχαν στη σελίδα τους ως επίσημη αντιπροσωπεία την Arvato, αναφέρομαι στο 16gb. Και επειδή ενδεχομένως σας έχω ζαλίσει με τις ανησυχίες μου, μια τελευταία ερώτηση: το έχει αγοράσει κάποιος από αυτά τα καταστήματα που το δίνουν τώρα και να το πήγε για service στην Procordia μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και να μην του δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Ok ευχαριστω.και κατι ακομα το ποσοστο της μπαταριας. Πως το βαζω να φενεται διπλα στην πανω μερια διπλα απο το εικονιδιακι? Αν δεν είσαι root θα κατεβάσεις από play το kit kat battery Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Έχουμε κανένα νέο τι θα γίνει τελικά με το xposed στο lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Αν δεν είσαι root θα κατεβάσεις από play το kit kat battery Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Έχουμε κανένα νέο τι θα γίνει τελικά με το xposed στο lollipop? Από τον modder μόνο δυσάρεστα ακούγονται αν έχει κάποιος κανένα νέο ευχάριστο ας το ποσταρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μάλλον σε κάτι τέτοιο βλέπω να κινούμαι. Τη Δευτέρα θα γίνει η παραγγελία, οπότε θα το κοιτάξω λίγο ακόμα. Έστειλα εχτές το βράδυ και μήνυμα στο Smarties για το αν είναι ευρωπαϊκό και από ποια χώρα, μέσω της επικοινωνίας στη σελίδα τους, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση μέχρι τώρα. Πάντως, για το kazershop που γράφω ότι είχαν στη σελίδα τους ως επίσημη αντιπροσωπεία την Arvato, αναφέρομαι στο 16gb. Και επειδή ενδεχομένως σας έχω ζαλίσει με τις ανησυχίες μου, μια τελευταία ερώτηση: το έχει αγοράσει κάποιος από αυτά τα καταστήματα που το δίνουν τώρα και να το πήγε για service στην Procordia μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και να μην του δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα; Ριξε μια ματιά και εδώ http://www.extreme-mobile.gr/c.LG.233754.html . Εγώ από αυτό το κατάστημα το πήρα πριν 1 βδομάδα. Γενικά έχει καλά σχόλια από τα παιδιά του φόρουμ. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Update για το gmail.. Λέτε να φάμε καμία ήττα με root κτλ όπως ακούγεται; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Αν κρίνω από το nexus 9 κανένα θέμα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Update για το gmail.. Λέτε να φάμε καμία ήττα με root κτλ όπως ακούγεται; Δεν ψάχνομαι καθόλου με το θέμα root, αλλά (αν προβληματίσεστε γι' αυτό) υπάρχει περίπτωση να μη βγει για Nexus; Δεν το πιάνω. :worry::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Σορυ αν γίνομαι βαρετος αλλά δείτε εδω. Quiz!!Που βρίσκεται το λάθος & πρόβλημα? Edited November 7, 2014 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μάλλον έχεις χάσει το imei σου. Μπορείς να το επαναφέρεις αν έχεις κρατήσει backup το efs. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Σωστος φιλέ μου και οχι δεν το είχα γιαυτό το λέω ξανά κ ξανά γιατί είναι πανευκολο να χαθεί Ευτυχώς μου έστειλε ένα παιδί το δικό του efs από Αμερική έγινε αλλά ΙΜΕΙ 0 και 4g bye bye Θα επερνα ελληνικό efs αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το καταλάβαιναν και bye bye 2 n5s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Μάλλον έχεις χάσει το imei σου. Μπορείς να το επαναφέρεις αν έχεις κρατήσει backup το efs. Για θύμισε πως κάνουμε backup το efs Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Για θύμισε πως κάνουμε backup το efs Από recovery! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Το LG G3 την εβδομαδα που μας ερχεται,παιρνει επίσημα το lollipop,και μετα μας λένε οτι τα nexus έχουν το προβάδισμα.... Υ.Γ κάτι άκουσα και για το moto x (2nd gen) οτι ξεκίνησε να παίρνει αναβάθμιση σε lollipop!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ναι το διάβασα και εγώ σο xda ότι αρχίζει να παίρνει τα μότο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ναι από twrp ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσο για το 5.0 σε άλλες συσκευές είναι η πρώτη φορά που η Google δίνει Preview images οπότε είχαν 5 μήνες όλοι τους να ετοιμαστούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Παιδιά θέλω τα φώτα σας. Μετά το τελευταίο update της κάμερας, δεν ανοίγει και επιπλέον μου έχει βγει στην κατανάλωση της μπαταρίας το mm-qcamera. Τι να κάνω; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Παιδιά θέλω τα φώτα σας. Μετά το τελευταίο update της κάμερας, δεν ανοίγει και επιπλέον μου έχει βγει στην κατανάλωση της μπαταρίας το mm-qcamera. Τι να κάνω; Δοκίμασες να τη κάνεις uninstall και να τη ξαναπερασεις; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Δοκίμασες να τη κάνεις uninstall και να τη ξαναπερασεις; Βασικά την έκανα disable και σταμάτησε το drain. Θα δοκιμάσω να την ξαναβάλω. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Κάνε και μια επανεκκίνηση μετά την αναβάθμιση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Κάνε και μια επανεκκίνηση μετά την αναβάθμιση. Έκανα και την επανεκκίνηση και φαίνεται να δουλεύει. Τι σκάλωμα μπορεί να έφαγε; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Έκανα και την επανεκκίνηση και φαίνεται να δουλεύει. Τι σκάλωμα μπορεί να έφαγε; Απλά παρακολουθησε το. Αν το ξανακάνει τα ξαναλεμε. Μπορεί να φταιει κάποια εφαρμογή τύπου Skype η οποία χρησιμοποιεί κάμερα και να θέλει disable Edited November 9, 2014 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Skype ,snapchat κτλ αμα εχεις , αυτά θα φταίνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts