johnannis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εγώ στο swipe δεν έχω πρόβλημα και ας μην έχω τερμα επώνυμα screen protectors. Θα το βγάλω να δω αν έχει αξιοσημείωτη διάφορα .... Ναι αλλά η οθόνη σου δεν κινδυνεύει? Εννοώ δεν κανει μικρές γρατσουνιές απο διάφορα αντικειμενα που ερχεται σε επαφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Εγώ στο swipe δεν έχω πρόβλημα και ας μην έχω τερμα επώνυμα screen protectors. Θα το βγάλω να δω αν έχει αξιοσημείωτη διάφορα .... Ναι αλλά η οθόνη σου δεν κινδυνεύει? Εννοώ δεν κανει μικρές γρατσουνιές απο διάφορα αντικειμενα που ερχεται σε επαφή? Είπα ότι απολαμβάνω το γυμνό μου τηλ στο απόλυτο αλλά δεν είπα ότι δεν προσέχω που το αφήνω και που το βάζω. :rolleyes: Θα μπει σε τσέπη ή τσαντάκι αλλά όχι μαζί με μικρο αντικείμενα.. Όσο και καλό να είναι ένα screen protector δεν θα γίνει ποτέ γυαλί και η αίσθηση είναι εντελώς διαφορετική, για τα δικά μου γούστα πάντα. Άσε που υπάρχει και μια μικρή αλλοίωση στην ευκρίνεια. Φαντάζομαι στα πιο ακριβά ίσως να είναι διαφορετικά, αλλά δε θα δώσω και 20€ για ζελατίνα. Edited March 12, 2014 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ευχαριστώ νομιζω ότι με κάλυψες. Μάλλον θα έχω για πολύ ακόμα screen protector. Μετα το καλοκαίρι που θα περάσει ο μεγάλος κίνδυνος ίσως να το καταργήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darthvader Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Γνωρίζει κάποιος αν το nexus 5 βλέπει στο otg ,usb stick με ntfs ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Αν όχι τοτε απλα εγκατέστησε το Paragon, λειτουργει με ροοτ και είναι σίγουρη επιτυχία Play link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παιδιά, μία γρήγορη ερώτηση, το D821 είναι EU, right? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παιδιά, μία γρήγορη ερώτηση, το D821 είναι EU, right? Σωστά φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 ισως ναείμαι εκτος θέματος αλλά δεν μπορώ να κάνω συνδεση με usb stick χρησιμοποιώ καλώδιο αγορασμένο από public της hama Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Σωστά φίλε μου. Many thnx!:D Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 @skstelios Χρειάζεσαι app όπως το Nexus Media Importer ή το stickmount (αν είσαι root) Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) @skstelios Χρειάζεσαι app όπως το Nexus Media Importer ή το stickmount (αν είσαι root) δοκίμασα με stick mount & usb otg helper & paragonNTFS&HFS &total commander with usbstick pugin τα δοίμασα και σε εξωτερικό σκληρό καθώς και σε usb stick αναρωιέμαι μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι από τις ρυθμίσεις της συσκευής!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ειμαι root Edited March 12, 2014 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Το καλώδιο σου είναι OTG ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) [/url]Το καλώδιο σου είναι OTG ? γραφει usb adapte cable microB-plug - A-sochet Edited March 12, 2014 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 γραφει usb adapte cable microB-plug - A-sochet Μήπως δεν είναι φίλος Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Είπα ότι απολαμβάνω το γυμνό μου τηλ στο απόλυτο αλλά δεν είπα ότι δεν προσέχω που το αφήνω και που το βάζω. :rolleyes: Θα μπει σε τσέπη ή τσαντάκι αλλά όχι μαζί με μικρο αντικείμενα.. Όσο και καλό να είναι ένα screen protector δεν θα γίνει ποτέ γυαλί και η αίσθηση είναι εντελώς διαφορετική, για τα δικά μου γούστα πάντα. Άσε που υπάρχει και μια μικρή αλλοίωση στην ευκρίνεια. Φαντάζομαι στα πιο ακριβά ίσως να είναι διαφορετικά, αλλά δε θα δώσω και 20€ για ζελατίνα. Και εγώ προσεχα που το αφηνα. Ωστόσο σήμερα μάλλον ήρθε σε μια τσέπη σε επαφη με ενα κέρμα. Πριν λίγο έφτασε η ismooth screen protector και καθαρίζοντας το για να την τοποθετησω, κάτω απο το φως, διαπίστωσα τις πρώτες γραντζουνιες. Ξενερωσα απίστευτα. Καμια σχέση μέ το γυαλί το screen protector, αλλά το προτιμω από τις γρατσουνιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παιδιά ερώτηση.. Κάτω έχει 2 τρυπούλες.. Εμένα μόνο η αριστερή είναι ηχείο και είναι πολύ χαμηλό. Εσας; ; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Και εγώ προσεχα που το αφηνα. Ωστόσο σήμερα μάλλον ήρθε σε μια τσέπη σε επαφη με ενα κέρμα. Πριν λίγο έφτασε η ismooth screen protector και καθαρίζοντας το για να την τοποθετησω, κάτω απο το φως, διαπίστωσα τις πρώτες γραντζουνιες. Ξενερωσα απίστευτα. Καμια σχέση μέ το γυαλί το screen protector, αλλά το προτιμω από τις γρατσουνιές. Για να ήρθε σε επαφή με κέρμα, μάλλον δε πρόσεχες και τόσο φίλε μου.. καλοφορετο και ελπίζω μετά τη τοποθέτηση να μη φαίνεται τίποτα.. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παιδιά ερώτηση.. Κάτω έχει 2 τρυπούλες.. Εμένα μόνο η αριστερή είναι ηχείο και είναι πολύ χαμηλό. Εσας; ; Ναι έτσι ειναι ,δοκίμασε κανα mod για να τον αυξήσεις λίγο .http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2532788 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παιδιά ερώτηση.. Κάτω έχει 2 τρυπούλες.. Εμένα μόνο η αριστερή είναι ηχείο και είναι πολύ χαμηλό. Εσας; ; Το άλλο είναι το μικρόφωνο, απλά το έχουν κάνει έτσι για το θέμα του design. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. Κάτι ακόμη.. Πολλές φορές ανοίγω απο τα πλακίδια στις ειδοποιήσεις το wifi για παράδειγμα, με βάζει στο μενού με τα διαθέσιμα δίκτυα και μετά όταν πατάω να πάει πίσω με την αριστερή απο τις 3 επιλογές, μου ανοίγει εφαρμογές που είχα ανοίξει πριν αντί να μεταφερθεί σε μια απο της οθόνες.. Το συναντώ πρώτη φορά αυτό, έχετε μα προτείνετε κατι;; Έχω περάσει και gravity box.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 [/url] γραφει usb adapte cable microB-plug - A-sochet Δεν λέει πουθενά οτι είναι OTG ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδια 1 ερωτηση: δεν μπορω να κανω φακελους στην οθονη με τις εφαρμογες; (οχι στις αρχικες οθονες) Στοκ ROM, χωρις root. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδια 1 ερωτηση: δεν μπορω να κανω φακελους στην οθονη με τις εφαρμογες; (οχι στις αρχικες οθονες) Στοκ ROM, χωρις root. Οχι δεν γίνεται, μόνο αν βάλεις άλλον launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Οχι δεν γίνεται, μόνο αν βάλεις άλλον launcher Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Δε μας τα λεει καλα η google. :) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Δε μας τα λεει καλα η google. :) Τι δεν σου λέει καλα; Το ότι σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις άλλο launcher και να διαμορφώσεις την συσκευή σου όπως ΕΣΥ θες; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts