Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.meenova.com.. Παιδιά αυτό κανει για το κινητό μας;; με αυτό έχουμε εχτρα GB. On the go ;; το πετάς απο κάτω και μετα τα βάζεις μέσα;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συγχρονισμό και merge τις facebook επαφές (με φωτογραφίες) δεν κάνει από μόνο του; Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε;

Συγχρονισμό και merge τις facebook επαφές (με φωτογραφίες) δεν κάνει από μόνο του; Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε;

Haxsync πολύ καλή.

Υπολόγισε.12,55 αφήνει το 16αρι.

Λογικά την ίδια μνήμη θα καταλαμβάνει και το 32.

Εμένα πάντως τα 16 μου είναι μία χαρά.

7,5 gb έχω ελεύθερα ακόμα,κι έχω περάσει γύρω στις 90 εφαρμογές,3-4 παιχνίδια,ήχους κομμένους,φωτογραφίες και λίγα βίντεο.

Έχουμε και τα cloud για αποθήκευσή πια.

Βαλε ομως και καποια GB για μουσικη, εφοσον δεν εχει ουτε radio chip :wacko:

Και cloud αποθηκευση που εχουμε τι να το κανεις? :/ Τι χρηση δηλαδη εχεις σκεφτει?

ρε παιδιά αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το light flow? έχω κάνει άπειρες προσπάθειες να πετύχω τις σωστές ρυθμίσεις για να ανάβει το led και δεν δουλεύει σωστά, είτε δεν θα δείχνει τα μηνύματα είτε θα τα δείχνει και το led θα παραμείνει αναμμένο και μετά το διάβασμά τους! χρησιμοποιώ το handset και είμαι root.

ρε παιδιά αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το light flow? έχω κάνει άπειρες προσπάθειες να πετύχω τις σωστές ρυθμίσεις για να ανάβει το led και δεν δουλεύει σωστά, είτε δεν θα δείχνει τα μηνύματα είτε θα τα δείχνει και το led θα παραμείνει αναμμένο και μετά το διάβασμά τους! χρησιμοποιώ το handset και είμαι root.

Προσωπικά μου παίζει πολύ καλά απλά καμιά φορά κρασαρει

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

http://www.meenova.com.. Παιδιά αυτό κανει για το κινητό μας;; με αυτό έχουμε εχτρα GB. On the go ;; το πετάς απο κάτω και μετα τα βάζεις μέσα;;

Το εχω στα χερια μου απο προχθές. Δουλεύει μια χαρα. Έβαλα μια 16αρα πανω και την βλέπει κανονικά. Εγώ είμαι με cataclysm αλλα φαντάζομαι και με την stock θα δούλευε.

Είναι μικρό και βολικό για τα κλειδια ώστε να το έχεις πάντα μαζί σου.

Με το OTG-USB απο meenova που σημερα οτι υπαρχει, εχω αρχισει και σκεφτομαι το 16αρι..

Οσοι εχουν την εκδοση αυτη(16GB), και γενικα χρησιμοποιουν αρκετη μνημη, μπορουν να πουν μηπως πως κατανεμεται ο χωρος της μνημης τους?

Για παραδειγμα: games: 2-3GB, apps: 2GB, music: 4GB, κατι τετοιο δηλαδη..

Κοιτά αν είναι να τα χρειαζεσαι τα 32 τοτε δώσε 50ε και παρτα. Ναι δουκευει το otg αλλά δεν μπορείς να βασίζεσαι μόνιμα σ αυτό.

Εννοώ οτι απο άποψη μεταφερσιμότητας θα σε κουράζει πολύ και γενικά θα σου μειώνει την εμπειρία χρήσης με όλα αυτά τα παρελκόμενα

Κοιτά αν είναι να τα χρειαζεσαι τα 32 τοτε δώσε 50ε και παρτα. Ναι δουκευει το otg αλλά δεν μπορείς να βασίζεσαι μόνιμα σ αυτό.

Εννοώ οτι απο άποψη μεταφερσιμότητας θα σε κουράζει πολύ και γενικά θα σου μειώνει την εμπειρία χρήσης με όλα αυτά τα παρελκόμενα

"Κοιτά αν είναι να τα χρειαζεσαι τα 32 τοτε δώσε 50ε και παρτα" μακαρι να ηταν τοσο απλο..και προφανως δεν αναφερομαι στα λεφτα ;)

Που μπορω να βρω το 32αρι με 50+ euro? Αυτη η αναλογια νομιζω ισχυει μονο στο playstore..

Καλησπέρα,

Μπορεί κάποιος να μου πει (ή να μου δώσει ένα λινκ / ποστ που ήδη έχει αναφερθεί) στα γρήγορα τι πλεονεκτήματα έχει κάποιος αν κάνει root το κινητό του; Δεν έχω ξανακάνει ποτέ και δεν πολυθέλω να μπω στη διαδικασία άμα δεν έχει κάποια τρομερή διαφορά. Ξέρω ότι είναι η απόλυτη ερώτηση των noob για αυτό ζητάω κατανόηση. Απλά είπα μιας και έχω το nexus και μιας και όλοι λένε ότι είναι το καταλληλότερο κινητό για rootάρισμα, να το δοκιμάσω κι εγώ.

Ευχαριστώ (και σόρι αν το πόσταρα σε λάθος τόπικ).

Καλησπέρα,

Μπορεί κάποιος να μου πει (ή να μου δώσει ένα λινκ / ποστ που ήδη έχει αναφερθεί) στα γρήγορα τι πλεονεκτήματα έχει κάποιος αν κάνει root το κινητό του; Δεν έχω ξανακάνει ποτέ και δεν πολυθέλω να μπω στη διαδικασία άμα δεν έχει κάποια τρομερή διαφορά. Ξέρω ότι είναι η απόλυτη ερώτηση των noob για αυτό ζητάω κατανόηση. Απλά είπα μιας και έχω το nexus και μιας και όλοι λένε ότι είναι το καταλληλότερο κινητό για rootάρισμα, να το δοκιμάσω κι εγώ.

Ευχαριστώ (και σόρι αν το πόσταρα σε λάθος τόπικ).

Ουσιαστικα "κανω root" σημαινει οτι παιρνουμε δικαιωματα διαχειριστη στο κινητο μας. Δηλαδη μπορεις να κανεις ό,τι θελεις με την συσκευη σου.

Όπως απεγκατασταση καποιων εφαρμογων συστηματος, εγκατασταση εφαρμογων απο το google play που για να λειτουργησουν θελουν root δικαιωματα. Το να παρεις root δικαιωματα θα σου δωσει επισης την ελευθερια να περασεις καποια δικια σου ROM, αλλο Kernel (κεντρικο συστημα αναμεσα σε hardware και software) (απ'οτι εχω διαβασει απο εδω, με συγκεκριμενους Kernels πετυχαινεις καλυτερη αυτονομια), να αλλαξεις ας πουμε τη μεγιστη συχνοτητα του επεξεραστη (underclocking) ισως για να κανεις πιο οικονομικη χρηση της μπαταριας.

Ας πουμε μια εφαρμογη που εχει αναφερθει εδω αρκετα ειναι αυτη που χρειαζεται root για να δουλεψει (περισσοτερες λεπτομερειες για το τι κανει στο link).

Ελπιζω να βοηθησα :)

Μία ερώτηση,βρήκα 312 εκδοσή.αυτή είναι η καινούρια σωστά?

Τελικά υπάρχει θέμα με κίτρινες οθόνες η όχι?

Σκέφτομαι να επιστρέψω στο nexus 5 και να δώσω το g2,δεν ξέρω τι να κάνω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Οι καινούριες παρτίδες είναι απο 312 και πανω ή απο 311?

τι σε κανει να επιστρεψεις στο nexus 5 για πες μας την γνωμη σου εσυ που τα δουλεψες και τα 2 ευχαριστω!

Κοιτα, το δικο μου είναι 311, οποτε απο τις νέες παρτίδες όπως ενημέρωσε ο vaggelis_grg παρακατω. Προσωπικα μου φαίνεται απλά καλη η οθόνη, σίγουρα "ζεστή" αλλά όχι κίτρινη. Βέβαια το γούστο μου τηνει προς την "μπλεδιλα" των amoled οποτε υπολόγισε. Πιο πολύ με ενοχλεί το μαυρο που χάνει σε σχέση με τις amoled παρα το άσπρο.

Από 311 και πάνω

Ευχαριστώ πολύ!

"Κοιτά αν είναι να τα χρειαζεσαι τα 32 τοτε δώσε 50ε και παρτα" μακαρι να ηταν τοσο απλο..και προφανως δεν αναφερομαι στα λεφτα ;)

Που μπορω να βρω το 32αρι με 50+ euro? Αυτη η αναλογια νομιζω ισχυει μονο στο playstore..

Βασικά ναι στο play store αναφερομουν. Βασικά εγώ το πήρα απο συγγενή στο εξωτερικό οποτε αυτή ηταν η θυσια για μένα. Συγνώμη αν σε μπερδεψα με τα 50ε. Απλα θεώρησα οτι κι εσύ μέσω γνωστού θα το πάρεις.

Βασικά ναι στο play store αναφερομουν. Βασικά εγώ το πήρα απο συγγενή στο εξωτερικό οποτε αυτή ηταν η θυσια για μένα. Συγνώμη αν σε μπερδεψα με τα 50ε. Απλα θεώρησα οτι κι εσύ μέσω γνωστού θα το πάρεις.

Δεν υπαρχει προβλημα :happy:

Κι εγω απο εξωτερικο ισως το επαιρνα αλλα ειναι καπως δυσκολο γτ ειναι γνωστος και οχι συγγενης.. :-\

Τελικα με βλεπω για G2, λευκο..Το ειδα σημερα απο κοντα στα public και μου αρεσε πολυ, + ραδιοφωνο + 3000mAh battery :D

Αν το nexus 5 δεν ειχε αυτα τα θεματα τοτε θα ηταν σιγουρη αγορα..κριμα (για ακομη μια φορα :p)

Σήμερα έκανα βιντεοκληση μεσω skype απο το κινητο και ακουγόταν ένα έντονο βουητό όλη την ώρα. Σας έχει συμβεί και εσάς; Λογικά έχει σχέση με το προβλημα με το βουητο στο βίντεο

Κι εγω απο εξωτερικο ισως το επαιρνα αλλα ειναι καπως δυσκολο γτ ειναι γνωστος και οχι συγγενης.. :-\

Τελικα με βλεπω για G2, λευκο..Το ειδα σημερα απο κοντα στα public και μου αρεσε πολυ, + ραδιοφωνο + 3000mAh battery :D

Αν το nexus 5 δεν ειχε αυτα τα θεματα τοτε θα ηταν σιγουρη αγορα..κριμα (για ακομη μια φορα :p)

Προσωπικά κατέληξα στο Nexus θέτοντας στον εαυτό μου το εξής ερώτημα...

Ποιο αποδείχθηκε πιο διαχρονικό?

Το LG optimus G ή το Nexus 4?

Το Galaxy S II ή το Galaxy Nexus?

To Galaxy S ή το Nexus S?

Νομίζω σε κάθε περίπτωση αυτοί που κράτησαν παραπάνω τη συσκευή τους ήταν οι κάτοχοι των Nexus.

Βγαίνουμε βέβαια λίγο εκτός θέματος οπότε συγνώμη στους mods του LG για αυτό. :)

Κώστας

Προσωπικά κατέληξα στο Nexus θέτοντας στον εαυτό μου το εξής ερώτημα...

Ποιο αποδείχθηκε πιο διαχρονικό?

Το LG optimus G ή το Nexus 4?

Το Galaxy S II ή το Galaxy Nexus?

To Galaxy S ή το Nexus S?

Νομίζω σε κάθε περίπτωση αυτοί που κράτησαν παραπάνω τη συσκευή τους ήταν οι κάτοχοι των Nexus.

Βγαίνουμε βέβαια λίγο εκτός θέματος οπότε συγνώμη στους mods του LG για αυτό. :)

Σ'ευχαριστω για την απαντηση, απλα το θεμα ειναι οτι τα nexus τα εχουμε στο προσκηνιο λογω του οτι το main development κατα βαση γινεται πανω σε αυτα, οχι μονο για το android αυτο καθε αυτο, αλλα και για τις εφαρμογες που βγαινουν.

Το ξερω πως αν αγορασω το G2 τελικα ισως σκεφτω πως θα ηθελα το Nexus 5, αλλα μετα μπαινει το πρακτικο θεμα. Δηλαδη, μεγαλυτερη αυτονομια, πραγμα αρκετα σημαντικο για ενα κινητο, + το προσωπικο, για το ραδιοφωνο. Για το τελευταιο, δοκιμασα σημερα (χωρις 4G) να ακουσω μεσω TuneInRadio και ειχα μερικα κολληματα λογω buffering.

Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω :lol: μια nexus, μια g2 and vice versa :X

Δεν έχω δει καθόλου άλλο σήμα εκτός από Η. Ούτε 3G ούτε 4G ούτε τίποτα όπου και αν το έχω κοιτάξει. Το έχει παρατηρήσει άλλος; με Vodafone είμαι BTW...

Thx.

Με vodafone cu στο κέντρο του Ηρακλείου λαμβάνει 4g. Ποιο έξω μόνο "Η" ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Πάντως να ξέρεις πως με την αυτονομία του αν περάσεις ένα καλό kernel σαν του Franco δε θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Στο γράφω γιατί προέρχομαι από G2 και ο μεγαλύτερος φόβος μου στην αλλαγή της συσκευής ήταν πως δε θα μπορούσα να βρω πουθενά την τρομερή μπαταρία του. Κατά τ'αλλα σαν συσκευή συνολικά μου αρέσει περισσότερο το nexus αλλά σίγουρα δεν παύει και οι δύο συσκευές να είναι φοβερές, ίσως οι καλύτερες που κυκλοφορούν.

τι σε κανει να επιστρεψεις στο nexus 5 για πες μας την γνωμη σου εσυ που τα δουλεψες και τα 2 ευχαριστω!

Διάβασε την άποψη μου στους τεχνολογικούς διαξιφισμούς.έχω ανοίξει θέμα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)