Jump to content

savvascy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About savvascy

  • Ημ. Γέννησης 18/07/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cytamobile-Vodafone - Κύπρος

savvascy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. savvascy

    iPhone XS Max

    Τι εννοείς; Το XS Max παραείναι μεγάλο για εμένα, νομίζω το ιδανικό μέγεθος είναι αυτό του XS. Γιατί να απογοητευτούμε; υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Ρωτάω γιατί θα το αγοράσω αυτές τις μέρες, μπας και μου ξέφυγε τίποτα
  2. savvascy

    iPhone X

    Παιδια η εφαρμογη «Shortcuts» ποτε θα ειναι διαθεσιμη; (Συγνωμη αν ειπωθηκε ηδη, εψαξα λιγο τις σελιδες και δεν ειδα κατι)
  3. Καλύτερο smartphone: Samsung Galaxy S7 Edge Καλύτερο tablet: Apple iPad pro 12.9 Value for Money device: OnePlus3 Μεγαλύτερη απογοήτευση 2016: Samsung Galaxy Note 7
  4. Από τον Αύγουστο που αγόρασα το δικό μου... το έχω ΠΑΝΤΑ σε θήκη. Το βγάζω μερικές φορές άμα είμαι στο κρεβάτι και τέλοσπαντων είμαι 100% προσεκτικός. Χθες καθώς το καθάριζα παρατήρησα στην πίσω μεριά 3 γρατζουνιές (κάτω από το φως)... Χωρίς να του κάνω απολύτως τίποτα. Δεν έχω ιδέα πως έχουν δημιουργηθεί αλλά όντως είναι μ*λακία αυτό που συμβαίνει. Το χειρότερο είναι αυτό που λες. Να το προσέχεις για να μην πάθει τίποτα, αλλά να σου βγάζει γρατζουνιές επειδή έτσι. Κρίμα, χαλάστηκα κι εγώ αρκετά.
  5. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αύριο θα προσπαθήσω να κάνω καταγραφή της οθόνης όταν ανοίξω κάποιο folder ή καμια εφαρμογή απλά για να δείτε τι εννοώ. Ίσως να είναι η ιδέα μου... Αλλά δεν το πιστεύω. Το κόλλημα που αναφέρω είναι ίσως και 1 δευτερόλεπτο αλλά υπάρχει (όχι πάντα). Θα επανέλθω αύριο. Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν χρησιμοποιώ. Κάποιοι λένε ότι κάποια antivirus τρώνε και αρκετή μπαταρία. Εξαρτάται από τον καθένα βέβαια.
  6. Παιδιά συγνώμη που επαναφέρω το θέμα... Αλλά παρατηρώ κολλήματα στο s7 edge μου. Συνήθως όταν το ανοίξω και πατήσω σε κάποια εφαρμογή θα κολλήσει για 1-2 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει. Κάποιες φορές μπορεί να κολλάει και λίγο όταν ανοίξω ένα φάκελο. Όλα αυτά θα τα κάνει την πρώτη φορά και μετά θα λειτουργεί ομαλά χωρίς πρόβλημα συνήθως. Μικροκολλήματα μεν, αλλά δεν είναι κάτι που παραβλέπεις. Δεν θα μου έκανε τόση αίσθηση αν ήταν κανα κινέζικο αλλά εδώ μιλάμε για ένα από τα καλύτερα κινητά. Μόνο εγώ το παρατηρώ; Κατέβασα και anti-virus μπας και είναι λόγω ιού ή κάτι αλλά όλα μια χαρά. Δεν θέλω να κάνω hard reset και να μην φτιαχτεί, ίσως να είναι έτσι το κινητό και απλά εγώ να είμαι ιδιότροπος... Πείτε μου σας παρακαλώ αν συμβαίνει και σε εσάς κάτι τέτοιο ΥΣ. Τα animation τα έβαλα ήδη στο 0.5
  7. Μόλις το έκανα και όντως φαίνεται πιο γρήγορο ενώ το animation ακόμα υπάρχει. Ούτε να το καταργήσω τελείως θέλω.. νομίζω στο 0.5 είναι ότι πρέπει. Ευχαριστώ :)
  8. Παιδιά μια ερώτηση... Λαγκαρει καθόλου το κινητό σε εσάς; δεν εννοώ στην χρήση των apps / games / browsing. Αλλά το παρατηρώ στο μενού (drawer) όταν πάω δεξιά ή αριστερά. Η κίνηση δεν είναι τελείως ομαλή. Επίσης κάποιες φορές όταν ανοίγω apps μου φαίνεται να καθυστερεί λίγο... Γενικά δεν το αναφέρω ως πρόβλημα αλλά αφού το έχουν ως ένα από τα πιο smooth κινητά εβερ περίμενα να μην κολλούσε πουθενά. Μήπως έχει κάποιο θέμα το δικό μου κινητό; Ή το έχετε παρατηρήσει κι άλλοι;
  9. @balakof Χωρίς να είμαι ειδικός σε αυτά, και πιθανότατα το ποστ μου να μην στέκει... Αλλά έχω την εντύπωση ότι η εταιρεία "Minix" έφτιαξε ένα αξιόπιστο όνομα και έχει προσφέρει καλές συσκευές. Σημαντικό να πούμε ότι προσφέρει και εξαιρετικό support. Για αυτό ίσως η λίγο τσουχτερή τιμή. Το συγκεκριμένο μοντέλο το έχω στα χέρια μου εδώ και 4 μέρες. Τρέχει απροβλημάτιστα το σύστημα, έχει πολύ καλό σήμα wifi (από όσο είδα στα reviews λένε ότι είναι από τα καλύτερα) αν σκοπεύεις να το συνδέεις με wifi και όχι ethernet. Σχετικά με Kodi, και πάλι τρέχει χωρίς προβλήματα. Παρακολουθώ ταινίες σε 1080p, με ελληνικούς υπότιτλους. Κανένα κόλλημα, καθαρή εικόνα, όλα μια χαρά. (Σημ. 2-3 φορές απλά κράσαρε το πρόγραμμα και το έκανα restart) Επίσης έβαλα και ένα άλλο πρόγραμμα το οποίο στριμάρει γνωστά αγγλικά και αμερικάνικα κανάλια. Το συγκεκριμένο κολλάει λίγο, στα SD καλό είναι συνήθως. Στα HD/Full HD όχι τόσο. Λογικά λόγω σύνδεσης αφού έχω 10άρα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έλεγα να πάρω Beelink αλλά τελικά κατέληξα σε Minix (κυρίως λόγω της πρώτης πρότασης που έγραψα)
  10. http://image.prntscr.com/image/82c8cf2c6a8b44609ed2759b0c7009df.png http://image.prntscr.com/image/a479bede474b4271814c116bec58251c.png Επανέρχομαι κι εγώ με το 'θέμα' της μπαταρίας. Τώρα που επέστρεψα κανονικά στην ρουτίνα (μετά τις διακοπές) είδα το κινητό να χτυπάει 7ώρο. Συνήθως μου βγάζει 5μιση με 6 ώρες πλέον (με αυτόματο brightness, wifi, αρκετή χρήση social media, youtube, spotify, samsung browser, λίγα games και ελάχιστο 3G + GPS) Την τελευταία φορά δεν το φόρτισα για δύο 24ώρα. Γενικά πολύ καλά αποτελέσματα (τελικά). Πάνω κάτω τα ίδια (ή λιγάκι κατώτερο) με αυτά που είχα στο Oppo R7 Plus (6ιντζο, 1080p, με 4100mah μπαταρία). Μια χαρά
  11. Καλησπέρα alex, έχω αγοράσει ήδη ένα TP-Link από Public. Προφανώς, έχει βελτιώσει την ταχύτητα. Αλλά παίζουν ρόλο και οι wi-fi δυνατότητες της κάθε συσκευής. (όπως για παράδειγμα λέω ότι η Panasonic έχει ισχυρό σήμα και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, και το PS4 έχει απλά καλό. Πάντα συγκριτικά)
  12. Καλησπέρα και από εμένα... Ψάχνω ένα android box για: 1. να βλέπω ταινίες / σειρές / ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους από το Kodi (ή άλλα παρόμοια apps) 2. να βλέπω αθλητικά και άμα έχω την δυνατότητα 3. να τσεκάρω κανα youtube και διάφορα android apps (δεν καίγομαι για αυτή την επιλογή τόσο) Το κουτί θα το έχω στο σαλόνι ενώ το ρούτερ μου είναι στο υπνοδωμάτιο. Δεν είναι και τόσο μακριά αλλά επειδή δεν θέλω να το ρισκάρω, ψάχνω για κάτι το οποίο θα έχει πολύ καλό wifi σήμα (ή όπως λέγεται τέλοσπαντων). Τι πρέπει να προσέξω; πως καταλαβαίνω εάν ένα κουτί έχει καλό σήμα ή όχι; Για παράδειγμα στο σαλόνι έχω μια Panasonic τηλεόραση και το wifi δουλεύει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Με το PS4 όμως, παρόλο που δουλεύει οκ γενικά, κάποιες φορές χάνεται το σήμα και δεν είναι τόσο απροβλημάτιστο όσο αυτό της τηλεόρασης. Ευχαριστώ πολύ.
  13. Aαα τώρα κατάλαβα τι εννοείς... λίγο π**στιά αυτό που κάνουν -αν ισχύει. Θα φροντίσω να πάρω μια samsung τότε να τελειώνω με το θέμα αυτό. Ευχαριστώ ;)
  14. Ναι Μάριε, δεν είναι ότι δεν λειτουργεί το κινητό... Αλλά σε μια από τις κορυφαίες φετινές συσκευές να κάνει τέτοια κολλήματα (μαύρη οθόνη, πάγωμα κοκ) δεν είναι και ότι καλύτερο. Και στην τελική, να μην δημιουργηθεί κανένα σοβαρό πρόβλημα με αυτά τα κολλήματα μόνο... αλλιώς οκ θα είμαι με την sandisk για τώρα :)
×
×
  • Create New...