kargeo Δημ. November 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Για την ώρα διαφορά δεν παρατήρησα, θα το δω όσο πάει όμως ειναι νωρις ακομα για τελικα συμπερασματα αλλα νομιζω οτι υπαρχει διαφορα και μαλιστα μεγαλη σε μερη του σπιτιου μου που ειχα 1-2 μπαρες και ξαφνικα χανοταν εντελως τοσημα τωρα εχω φουλ. το καλο τεστ θα γινει το βραδυ μεσω των στατιστικων της μπαταριας!!!!!!!!:happy::happy::happy::happy: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλησπερα για επισημα ελλαδα ξερουμε κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Εγω παντα ειχα μια απορια παντως. Αυτα που κανουν στο xda δεν μπορει να τα κανει η google και η καθε google? Αν οχι με το λανσαρισμα της συσκευης, με updates μετα... Edited November 24, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 ειναι νωρις ακομα για τελικα συμπερασματα αλλα νομιζω οτι υπαρχει διαφορα και μαλιστα μεγαλη σε μερη του σπιτιου μου που ειχα 1-2 μπαρες και ξαφνικα χανοταν εντελως τοσημα τωρα εχω φουλ. το καλο τεστ θα γινει το βραδυ μεσω των στατιστικων της μπαταριας!!!!!!!!:happy::happy::happy::happy: Πραγματικά εύχομαι να βοήθησα και έστω έτσι να λύθηκε το πρόβλημα σου. Αν θες πες και πιο αναλυτικά πιο μόντεμ έβαλες να γνωρίζουν και τα άλλα παιδιά. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Πραγματικά εύχομαι να βοήθησα και έστω έτσι να λύθηκε το πρόβλημα σου. Αν θες πες και πιο αναλυτικά πιο μόντεμ έβαλες να γνωρίζουν και τα άλλα παιδιά. http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/Nexus_5/Modems LGD821_KRT16M_RADIO.zip Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/Nexus_5/Modems LGD821_KRT16M_RADIO.zip Αναφερόμαστε για το σήμα του wifi ή το σήμα του 3G ??? Μάλλον για το δεύτερο απο ότι κατάλαβα !!! Θα χρειαστεί να είμαστε root ??? Edited November 24, 2013 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Αναφερόμαστε για το σήμα του wifi ή το σήμα του 3G ??? Μάλλον για το δεύτερο απο ότι κατάλαβα !!! Θα χρειαστεί να είμαστε root ??? για το σημα και θελει root Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 για το σημα και θελει root μερικοί έχουν nexus και φοβούνται το root τι ειρωνεία :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/Nexus_5/Modems LGD821_KRT16M_RADIO.zip Μα αυτο το radio φοραει απο τη μανα του!Μηπως ειναι placebo effect? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lexran86 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλησπέρα! Είμαι σε μεγάλο δίλλημα και ήθελα τη γνώμη σας. Είμαι ανάμεσα στο Nexus 4 από Ελλάδα με 290 ευρώ περίπου και στο Nexus 5 με 400 ευρώ από φίλο στην Αγγλία. Αξίζει τα 100 ευρώ παραπάνω? Γενικά δεν μου περισσεύουν τα λεφτά, αλλά φοβάμαι μην το μετανιώσω αν πάρω το 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Για μένα τα 100 ευρώ αξίζουν γιατι κοιτα τι παραπάνω εχεις . Το 5αρι έχει βελτιωμένη μπαταρία , παρα πολύ ανώτερο επεξεργαστή , μεγαλύτερη και καλύτερης ανάλυσης οθόνη , lte ( ψιλοαχρηστο για Ελλάδα βέβαια ) βάλε και οτι για 18 μηνες ακόμα θα το υποστηρίζει η Google συμφωνα με την πολιτικη που ακολουθεί στις αναβαθμίσεις. Αν το χρησιμοποιήσεις κυριως σαν τηλέφωνο και μια μεση χρηση για παιχνίδια-σερφαρισμα παίρνεις το 4αρι και γλιτωνεις 100 ευρώ. Όχι οτι θα σου κολλήσει ποτε στο ίντερνετ απλα το 5αρι είναι πολύ καλυτερο απο το 4αρι που είναι άριστο . Αν όμως λιωσεις το κινητό κυριως στα παιχνιδια -ίντερνετ παιρνεις 5αρι . Αν δεν αλλαζεις τα κινητά σαν τα πουκάμισα πάρε το 5αρι γιατι μεσα στο βάθος χρονου θα δεις οτι τα 100ευρω αξιζουν. Edited November 25, 2013 by achilli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 για μένα αξίζει αν δεν έχεις τα χρήματα να πάρεις το 4αρι μεταχειρισμενο στα 200. αν παλι θες καινούργιο αξίζει να πάρεις το 5αρι. διαφορετική και σίγουρα αναβαθμισμενη η εμπειρία χρήσης του 5 όμως να το ξέρεις. ανετοτατα ομως κάνεις την δουλειά σου και με το 4αρι. και γλυτώνεις και 200 που δεν είναι καθόλου λίγα. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Μα αυτο το radio φοραει απο τη μανα του!Μηπως ειναι placebo effect? ισως να μην ειχε κατσει καλα. τωρα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα αλλα το htc desire 4 χρονων τις γυναικας μου, μου ριχνει στα αυτια σε σημα αμα τα βαλεις διπλα διπλα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdimos Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 στο light flow παρατηρησα δυσλειτουργεια ίδια με τις εισερχόμενες κλήσεις, δηλαδή δεν σΒήνει το led αφού διαβάσω το μήνυμα το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος....επίσης υπάρχει τρόπος να κάνω root το κινητό έχοντας ακριβώς ίδια τα πάντα απο ρυθμίσεις κτλ στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 στο light flow παρατηρησα δυσλειτουργεια ίδια με τις εισερχόμενες κλήσεις, δηλαδή δεν σΒήνει το led αφού διαβάσω το μήνυμα το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος....επίσης υπάρχει τρόπος να κάνω root το κινητό έχοντας ακριβώς ίδια τα πάντα απο ρυθμίσεις κτλ στο κινητό; Το να κάνεις root το κινητό δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Όλα μένουν ακριβώς ίδια εκτός ότι σου προσθέτει το superuser.. Επίσης το lightflow το έχεις αγορασμένο η από κάνα άλλο μαγαζάκι; να δεις καλά και τις ρυθμίσεις στο lightflow μιας και έχει πολλές. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) στο light flow παρατηρησα δυσλειτουργεια ίδια με τις εισερχόμενες κλήσεις, δηλαδή δεν σΒήνει το led αφού διαβάσω το μήνυμα το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος.... Eβγαλε update σημερα για 4.4 και ερχεται κι αλλο απ'οτι λενε. Για τσεκαρε το σε περιπτωση που δεν το εχεις βαλει. Δοκιμασε να παιξεις και με τις επιλογες στο "clear notification style" YΓ. Παντως την συμπεριφορα του facebook στο android ποτε δεν την καταλαβα. Μια δειχνει notifications, μια οχι! Edited November 25, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdimos Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Eβγαλε update σημερα για 4.4 και ερχεται κι αλλο απ'οτι λενε. Για τσεκαρε το σε περιπτωση που δεν το εχεις βαλει. Δοκιμασε να παιξεις και με τις επιλογες στο "clear notification style" η έκδοση είναι παλαιότερη είναι αλήθεια μιας και το βρήκα από άλλα μαγαζιά...δηλαδή δεν θα διαγραφεί τίποτα από το κινητό με το root? έχουμε κανένα ωραίο οδηγό για άσχετους;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 η έκδοση είναι παλαιότερη είναι αλήθεια μιας και το βρήκα από άλλα μαγαζιά...δηλαδή δεν θα διαγραφεί τίποτα από το κινητό με το root? έχουμε κανένα ωραίο οδηγό για άσχετους;:p Οδηγώ ωραίο στο xda τα πάντα. Αν δεν έχεις ιδέα το τι κάνεις η γενική ιδέα υπολογιστών κτλ άσε το για κάνα φίλο σου. Αν το βρήκες από αλλά μαγαζιά ίσως να έχει και conflicts... Επειδή η συγκεκριμένη εφαρμογή θα σε χρησιμεύει καθημερινά ίσως είναι καλύτερα να την αγοράσεις και να έχεις άμεσα update κτλ. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdimos Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager τελικά έβαλα αυτή την εφαρμογή και νομίζω είναι το ίδιο καλή με το light flow και είναι και free τελικά uα διαγραφούν τα πάντα απ οτι διαβάζω στο xda για το root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager τελικά έβαλα αυτή την εφαρμογή και νομίζω είναι το ίδιο καλή με το light flow και είναι και free τελικά uα διαγραφούν τα πάντα απ οτι διαβάζω στο xda για το root Για το root υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο.. Το πρώτο όμως που πρέπει να κάνεις είναι να ξεκλειδώσεις το bootloader. Δεν σε περνώ στο λαιμό μου γιατί δεν μου έχει έρθει η συσκευή ακόμα αλλά στο Galaxy που έχω σίγουρα δεν χάνοταν τίποτα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Θα παρακαλέσω για ό,τι αφορά Root καθώς και Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις να συνεχίσουμε στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλήμερα!!!!Έχουν ακουστεί περιστατικά για ελαττωματικες συσκευές?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Καλήμερα!!!!Έχουν ακουστεί περιστατικά για ελαττωματικες συσκευές?? Aν εξαιρεσεις το led που σε αλλους δουλευει κανονικα και σε αλλους μονο με ξεχωριστη εφαρμογη (θεμα software πρεπει να 'ναι), οχι. Edited November 26, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Και σε μένα η συσκευή είναι άψογη εκτός του led.Λύθηκε με το light flow. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Μιας και ηδη καποιοι το εχετε πλεον 2-3 βδομαδες μπορειτε να μας πειτε 2-3 λογια σε σχεση με τα προηγουμενα σας τηλ? ποια ειχατε ας πουμε και τι διαφορες εχετε δει? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts