Jump to content

Διαθεσιμότητα συσκευών LG

DonJuan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανονικά θα έπρεπε να μας δώσουν 100 ευρώ στο χέρι για να δεχτούμε το 925 αντί για το G.

+10000000000000000000 :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

frastgr

• Απαντήσεις 389
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιζει να ειμαι ο μονος που δεν μου εκαναν αντιπροταση συσκευης! Μου ειπαν απλα οτι δεν ισχυει η παραγγελια και εξω απο τη πορτα! Αυτο και μονο ηταν αρκετα ισχυρο ωστε να αναφερθω στον ΙΝΚΑ. Μαλιστα, οταν τους ειπα οτι προκειται για vodafone, η ευγενικη κοπελα γελασε και μου ειπε: "για το optimus g και εσεις?" Μου ειπε οτι εχουν δεχθει αρκετα απαραπονα απο το πρωι!

Εγώ πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που έχω βάλει για παραλαβή και μου είπαν πως έχουν ειδοποιηθεί οτι θα έρθει κινητό στο όνομα μου οπότε θα με πάρουν τηλέφωνο για να παραλάβω. Λογικά αύριο ή μεθαύριο παραλαμβάνω. Απ ο,τι φαίνεται στάθηκα τυχερός.

Εν τω μεταξύ το μόνο ισάξιο κινητό που μπορούν να προτείνουν είναι το Xperia Z κι αυτό δεν έχει Ips οθόνη αλλά καλύτερη κάμερα. Δυστυχώς μας βλέπω να προτείνουν wp και να μένουμε με το... στο χέρι. Smartphone θέλουμε.

Δώστε Xperia Ζ να γουστάρουμε!

Κανονικά θα έπρεπε να μας δώσουν 100 ευρώ στο χέρι για να δεχτούμε το 925 αντί για το G.

Θεός! :-D

Παιδια εφαγα και εγω ακυρο μεσω fb πηρα ομως στο καταστημα κ μου ειπανε οτι υπαρχει κανονικα η παραγγελια αλλα δεν εχουν στειλει καθολου κομματια και θα περιμενουν μεχρι αυριο... ΑΛΛΑ μου προτειναν το 820... οποτε φοβαμαι οτι οι φημες περι lumia μαλλον αληθευουν δυστυχως, προσωπικα περιμενω μεχρι αυριο και μετα ακυρωνω την παραγγελια...

Εγώ πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που έχω βάλει για παραλαβή και μου είπαν πως έχουν ειδοποιηθεί οτι θα έρθει κινητό στο όνομα μου οπότε θα με πάρουν τηλέφωνο για να παραλάβω. Λογικά αύριο ή μεθαύριο παραλαμβάνω. Απ ο,τι φαίνεται στάθηκα τυχερός.

Φτου και σε ειχα σιγουρο για τραμπα αν κατεληγες με το 925 :lol:

Και εγω πηρα απαντηση μεσω fb πως η παραγγελια μου εχει ολοκληρωθει και τις επομενες ημερες θα το εχω στα χερια μου.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Έφαγα άκυρο στο fb αλλά ο υπάλληλος του καταστήματος με ενημέρωσε οτι αύριο θα παραλάβω...όποτε...ΨΑΧΤΕΙΤΕ
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Παιδια απο το καταστημα Νικαιας (πετρου ραλλη) εχει παραλαβει κανεις,πηρε κανεις τηλ?Εγω προσπαθησα και δε το σηκωνανε

Έφαγα άκυρο στο fb αλλά ο υπάλληλος του καταστήματος με ενημέρωσε οτι αύριο θα παραλάβω...όποτε...ΨΑΧΤΕΙΤΕ

φιλε απο ποιο καταστημα το περιμενεις?

Eγω παλι πηρα στο καταστημα (λεω μηπως και εκαναν και με μενα λαθος) και αφου τους ρωτησα να ενημερωθω για την εξελιξη της παραγγελιας μου, μου ειπαν οτι θα μου ερθει μηνυμα οταν φτασει στο καταστημα. Οτι να ναι. Δεν ασχολουμαι αλλο, δεν ξανα παιρνω τηλ!

Μόλις το πήρα από Vodafone στην Τσιμισκή. Το είχα παραγγήλει Σάββατο και πέρασα να ρωτήσω στο κατάστημα αν έχει έρθει και ήταν εκεί. Μάλιστα μου είπε η υπάλληλος ότι μου έστειλε και μειλ αλλά εγώ δεν πήρα τίποτα.
:D

φιλε απο ποιο καταστημα το περιμενεις?

Μητροπολίτου Μεθοδίου

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Πως το λένε στην διαφήμιση... Είμαστε εδώ κάθε φορά που (ΔΕΝ) μας χρειάζεστε... Δώστε συσκευές στον λαό ρε να πάρει τα πάνω του ... :p !!! Η μ@λ@κία τους έγινε σε ταχύτητες 4G...δεν υπάρχει πιο γρήγορη...! :p
Πολιτισμένος είναι αυτός που φέρεται πολιτισμένα, όταν δεν το βλέπουν οι άλλοι...

ειχα παραγγειλει 2 για συγγενεις μιας και εχω το ιδιο και ειναι τελειο..(παραγγελια το σαββατο τις 4 και 40)...με πηραν τηλ.τις 3 απο το καταστημα τις ακαδημιας και μου ειπαν περαστε να παρετε την παραγγελία σας μονο που σας φεραμε 1 αντι για 2 και μου ειπε οτι λογο περιορισμενων κομματιων καθε ονομα θα παραλαμβανε 1 το πολυ...πηγα και το παρελαβα πριν λιγο και ολα καλα!το μονο θεμα τωρα ειναι οτι δεν ξερω σε ποιον απο τους 2 να το δωσω :P

Τις συγκεκριμένες απαντήσεις που σας τις δίνουν ; Στο fb ;

Εμένα στην παραγγελία γράφει από χθες πως στάλθηκε αλλά δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου από Vodafone.

Πάντως αν θα είμαι από τους τυχερούς που θα μου κατσει το G (γιατί τζοκερ είναι η όλη φάση) και είναι κανείς από Αθήνα που θα καταλήξει με 925 μπορούμε να κάνουμε και τράμπα.

Παιδες οποιος παραλαβει 925 και εγω ειμαι μεσα για τραμπα.

2 android συσκευες δεν μου καθονται καλα στο ματι,θελω ποικιλια.:p

Διεκδικείστε το 925 σαν αντιπροταση και εδω ειμαι εγω.:rolleyes:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Υπαρχει κανεις απο Θεσσαλονικη που να εχει παραλαβει απο καταστημα ή να εχει τουλαχιστον καποια ενημερωση;

φιλε καλησπερα υστερα απο τηλεφωνικη επικοινωνια-ενημερωση απο τα κεντρικα εγινε δεκτη η παραγελια κ οτι σε 3 εργασιμες μερες θα την εχω στα χερια μου απλως αντι για 2 θα παραλαβω μια συσκευη

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ. Παραγγελία online και παραλαβή από κατάστημα Καλλιθέας. Δεν συγκράτησα καν αριθμό παραγγελίας και δεν μπορεί ήρθε ποτέ μήνυμα επιβεβαίωσης. Η παραγγελία έγινε Σάββατο μεσημέρι.

Μόλις το πήρα από Vodafone στην Τσιμισκή. Το είχα παραγγήλει Σάββατο και πέρασα να ρωτήσω στο κατάστημα αν έχει έρθει και ήταν εκεί. Μάλιστα μου είπε η υπάλληλος ότι μου έστειλε και μειλ αλλά εγώ δεν πήρα τίποτα.

Φίλε μου από ποιο κατάστημα στην τσιμισκη παραλαβές; το παρηγγειλες από το ίντερνετ ή από το ίδιο το κατάστημα;

Φίλε μου από ποιο κατάστημα στην τσιμισκη παραλαβές; το παρηγγειλες από το ίντερνετ ή από το ίδιο το κατάστημα;

Από Τσιμισκή 116. Η παραγγελία έγινε από το ίντερνετ.

:D

Παιδες οποιος παραλαβει 925 και εγω ειμαι μεσα για τραμπα.

2 android συσκευες δεν μου καθονται καλα στο ματι,θελω ποικιλια.:p

Διεκδικείστε το 925 σαν αντιπροταση και εδω ειμαι εγω.:rolleyes:

Φυγε ρε φαντασμα .. εσυ το εχεις στο avatar το 925 :lol:

Σοβαρα τωρα αυτο το θεμα με τις αντιπροτασεις αλλων συσκευων ισχυει επισημα απο την εταιρια ή απλα αναφερθηκε απο ασχετο χωρις να εχει επιβεβαιωθει ? Αν ισχυει ξερουμε λεπτομερειες οσον αφορα συσκευες ?

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

θα μου επιτρέψετε να κάνω μία παρέμβαση σε όσους πλέον ζητάνε στις αγγελίες να αγοράσουν τη συσκευή από κατόχους της. Βλέποντας τις αγγελίες έχει γεμίσει ζητήσεις του κινητού που υποδεικνύουν και πόσο πρέπει να πουλήσει κάποιος επειδή λέει το έκανε προσφορά η vodafone στα 129 ευρώ, ενώ στο σκρουτζ το φθηνότερο παραεισαγωγής έχει 360 ευρώ. Ως κάτοχος της συσκευής και όχι μέσω της προσφοράς της βοντα με προσβάλλει αφάνταστα κάποιοι να θέλουν να εκμεταλλευτούν την όλη κατάσταση. Δλδ αν το έδινε η βόντα τσάμπα θα έπρεπε να τους το πουλήσουν οι κάτοχοι στα 50 ευρώ; Εγώ όπως και πολλοί άλλοι που το αγοράσαμε από 350-599 ευρώ και κάποια στιγμή αν θέλουμε να το πουλήσουμε και επειδή η βόντα έκανε μία περιορισμένη προσφορά πόσο θα πρέπει να το δώσουμε; μήπως να τους πληρώσουμε και από πάνω; Λίγο σεβασμός στους κατόχους του κινητού και στο ίδιο το ''μηχανάκι'' δεν βλάπτει!!!!!!!!!

ΥΓ

Ας με συγχωρέσουν οι mods για το off topic άλλα δεν άντεξα τα είπα... Ευχαριστώ πολύ !!!!!!

Edited by frastgr
frastgr

θα μου επιτρέψετε με να κάνω μία παρέμβαση σε όσους πλέον ζητάνε στις αγγελίες να αγοράσουν τη συσκευή από κατόχους της. Βλέποντας τις αγγελίες έχει γεμίσει ζητήσεις του κινητού που υποδεικνύουν και πόσο πρέπει να πουλήσει κάποιος επειδή λέει το έκανε προσφορά η vodafone στα 129 ευρώ, ενώ στο σκρουτζ το φθηνότερο παραεισαγωγής έχει 360 ευρώ. Ως κάτοχος της συσκευής και όχι μέσω της προσφοράς της βοντα με προσβάλλει αφάνταστα κάποιοι να θέλουν εκμεταλλευτούν την όλη κατάσταση. Δλδ αν το έδινε η βόντα τσάμπα θα έπρεπε να τους το πουλήσουν οι κάτοχοι στα 50 ευρώ; Εγώ όπως και πολλοί άλλοι που το αγοράσαμε από 350-599 ευρώ και κάποια στιγμή αν θέλουμε να το πουλήσουμε και επειδή η βόντα έκανε μία περιορισμένη προσφορά πόσο θα πρέπει να το δώσουμε; μήπως να τους πληρώσουμε και από πάνω; Λίγο σεβασμός στους κατόχους του κινητού και στο ίδιο το ''μηχανάκι'' δεν βλάπτει!!!!!!!!!

ΥΓ

Ας με συγχωρέσουν οι mods για το off topic άλλα δεν άντεξα τα είπα... Ευχαριστώ πολύ !!!!!!

Δηλαδη δεν το ανταλασεις το Optimus G σου με ενα Galaxy Y ? :lol::lol:

Μην τα παιρνεις στα σοβαρα κατι τετοια φιλε μου .. ασε τον καθενα να ζηταει οτι θελει στις αγγελιες .. απλα θα προσγειωθει αποτομα απο την πραγματικοτητα ;)

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Δηλαδη δεν το ανταλασεις το Optimus G σου με ενα Galaxy Y ? :lol::lol:

Μην τα παιρνεις στα σοβαρα κατι τετοια φιλε μου .. ασε τον καθενα να ζηταει οτι θελει στις αγγελιες .. απλα θα προσγειωθει αποτομα απο την πραγματικοτητα ;)

Φίλε μου δεν τα παίρνω στα σοβαρά άλλα καταντάει γελοίο το όλο θέμα. Τέλος πάντων όπως είπες μετά από μικρό χρονικό διάστημα θα τους προσγειώσει η πραγματικότητα.:cool::cool::cool:

frastgr

• The title was changed to Διαθεσιμότητα συσκευών LG