pelmani Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Καλημέρα σας. Είμαι νέα εδώ στο σάιτ κ θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Παρήγγειλα από το Vickmall το τηλέφωνο s960 vibe x και ελπίζω να είναι γνήσιο. Είχα κάνει παραγγελία από το aliexpress ένα άλλο Lenovo και αποδείχθηκε εντελώς ψεύτικο. Γι'αυτό το λόγο ρωτάω εάν το παρήγγειλε κάποιος να μου πει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RunTimeError Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Ενδιαφέρομαι για αγορά. Να ρωτήσω ρε παιδιά... από φωτογραφίες τι λέει; Είναι καλής ποιότητας;; Μπορεί κάποιος να βγάλει και να ποστάρει 1-2 να δούμε δείγματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosh36 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Εχω το moto g και θα ηθελα να ρωτήσω αν αξιζει να το αλλαξω με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Πάρε το S660 για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosh36 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Πάρε το S660 για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο. Το s660 από άποψη χαρακτηριστικών είναι χειρότερο κ από το moto g και από το s960. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ξεχνάς την τεράστια αυτονομία του σε μπαταρία, τώρα αν θες να είσαι στην πρίζα συνέχεια κοίτα φιγούρα, ο καθένας εξαρτάται τι προτεραιότητες έχει. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosh36 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δεν είναι φιγούρα να θες να έχει πολυ καλύτερη οθόνη. Και δε με πειράζει στο τέλος της ημέρας να το φορτίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Τότε παρτο σαν phone αξίζει με μόνο μειονέκτημα την αυτονομία στο τέλος του 24ωρου θα θέλει φόρτιση. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Παιδιά θέλει ένας φίλος να το πάρει. Αξίζει ή υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι 150Ε οτιδήποτε μάρκας; Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popayzr Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλημερα...καποιο λινκ με ρομ να υποστηριζει ελληνικα? Εκανα update και τα εχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλημερα...καποιο λινκ με ρομ να υποστηριζει ελληνικα? Εκανα update και τα εχασα Απ'ότι διάβασα στις προηγούμενες σελίδες το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις από εκεί που αγόρασες το κινητό να σου στείλουν τη ROM γιατί είναι πειραγμένη και δεν υπάρχει, κάτι τέτοιο. Ελπίζω να βοήθησα.:) Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias_4 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Χαιρεται παιδες........μπορω και εγω με την σειρα μου να κανω μια χαζη (καθοσον ειμαι ερασιτεχνης στον χωρο) ερωτηση? Αναμεσα στο κινητακι του θεματος και το lenovo A806 ποιο θα διαλεγατε? Η τιμη αλλα τους ειναι περιπου η ιδια, υπαρχουν τεχνικες διαφορες αναμεσα στα αυτα τα δυο γιατι δεν μπορεσα να τις διακρινω:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 To 806 είναι καινούργιο και 8πύρινο. Αυτό είναι 4πύρινο και κυκλοφορεί εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ε δεν ειναι και τοσο παλιο τελευταιο τριμηνο του 2013 αρχισε να κυκλοφορει... ειναι πρωην σχεδον ναυαρχιδα (κατω απο το κ910) με καλη και στιλατη κατασκευη vs φρεσκο entry-mid level που τικαρει περισσοτερα κουτακια. Εξαρταται τι ζηταει ο καθενας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popayzr Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Μου εχει στειλει τη ρομ το καταστημα αλλα ειμαι λιγο ασχετος...πως την περναμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ψαξε στο φόρουμ και έχει οδηγο πως να περάσεις ρομ με το flash tool. Γενικά το πρότεινετε?γτ θέλω να τον πάρουμε για τον αδερφό ενος φίλου.κλασσική χρήση εφήβου.τι λέτε? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Καλησπερα.Για να περασω ROM στο συγκεκριμενο τηλ κανω τις διαδικασιες που γινονται κ στο lenovo s820; εχω πανω την viberom 1.0 οπως μου ειχε ερθει.κ πως να περασω twrp recovery.το ρωταω αυτο γιατι στην vibe στο s820 δεν μπορουμε να περασουμε custom recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλησπερα.Για να περασω ROM στο συγκεκριμενο τηλ κανω τις διαδικασιες που γινονται κ στο lenovo s820; εχω πανω την viberom 1.0 οπως μου ειχε ερθει.κ πως να περασω twrp recovery.το ρωταω αυτο γιατι στην vibe στο s820 δεν μπορουμε να περασουμε custom recovery Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Δες εδώ. Το έχω δει αυτό.Όπως έχω τώρα περασμένη την viberom 1.0,περνάω αυτό το twrp recovery κ φλασάρω κανονικά μετά την vibe 2.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 To twrp το περνάς κανονικά, απλά η γνήσια VibeUI δεν περνάει μέσω recovery, πρέπει να βάλεις custom made. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 To twrp το περνάς κανονικά, απλά η γνήσια VibeUI δεν περνάει μέσω recovery, πρέπει να βάλεις custom made. Από το site της vibeui δηλαδή αυτήν που έχει βγάλει τελευταία δεν μπορώ να την περάσω μέσω recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Υπάρχει κανείς που να έχει περάσει vibe 1.5 ή vibe 2.0 στο συγκεκριμένο τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w1red Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Παιδιά έχω πρόβλημα με την αναγνώριση, όταν τα νούμερα αρχίζουν από +3069... τότε τα εμφανίζει κανονικά στις κλήσεις αλλά όχι στα μηνύματα όπου οι αριθμοί εμφανίζονται 69... Αν λοιπόν τους κάνω όλους +3069 τότε θα έχω αναγνώριση στις κλήσεις και όχι στα μηνύματα, ενώ αν τους κάνω όλους 69... τότε θα έχω το αντίστροφο πρόβλημα. Καμιά λύση; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Παιδιά έχω πρόβλημα με την αναγνώριση, όταν τα νούμερα αρχίζουν από +3069... τότε τα εμφανίζει κανονικά στις κλήσεις αλλά όχι στα μηνύματα όπου οι αριθμοί εμφανίζονται 69... Αν λοιπόν τους κάνω όλους +3069 τότε θα έχω αναγνώριση στις κλήσεις και όχι στα μηνύματα, ενώ αν τους κάνω όλους 69... τότε θα έχω το αντίστροφο πρόβλημα. Καμιά λύση; :blink: Βάλε σε κάθε επαφή σου 2 τηλ.Ένα με +30 κ το ίδιο τηλ χωρίς.Κ θα τα αναγνωρίζει παντού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w1red Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Βάλε σε κάθε επαφή σου 2 τηλ.Ένα με +30 κ το ίδιο τηλ χωρίς.Κ θα τα αναγνωρίζει παντού Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, πχ να αλλάξω τον dialer, ή το contacts manager; Δεν υπαρχουν εφαρμογές να δουλεύουν σωστά; Αν βάλω τις διπλές επαφές, θα καταλήξω με επαφές που έχουν 4-6 νούμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts