Jump to content

Lenovo S650 VIBE

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόνο αν δεν το έχεις στερεο θα παίζει το ένα. Εχεις τα δικά του ακουστικά; αν οχι για δοκιμασε τα γιατί εμένα δεν επαιζε σωστα με τα περισσότερα που δοκιμασα, πέρα από τα μαμά και κάτι επώνυμα που πήρα μετά.

Τα δικά του ακουστικά είναι, αλλά μου φαίνεται ότι παρέδωσαν. Τα δοκίμασα σε ένα tablet και το ίδιο. Βάζω στο κινητό κάτι που έχω από mp3 και παίζουν μια χαρά. Βρήκα κάτι samsung που διάβασα κάπου εδώ μέσα ότι παίζουν μια χαρά στο συγκεκριμένο κινητό. Να δούμε.

Edited by pdt

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Αθήνα, 2 Ιουλίου 2014- Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου εταιρειών Πάνου Γερμανού, και η Lenovo, η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής προσωπικών υπολογιστών παγκοσμίως, ανακοινώνουν την είσοδό τους στην αγορά συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσα από μία αποκλειστική συνεργασία που προβλέπει τη διανομή των κινητών συσκευών Lenovo από τη Westnet.

Μέσα από τη συνεργασία, η Westnet Distribution επεκτείνεται στον τομέα των mobility προϊόντων με στόχο να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη των μεριδίων της Lenovo στο χώρο των συσκευών κινητής τηλεφωνίας, όπου πρόκειται να εισέλθει τον Σεπτέμβρη.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί εξέλιξη της σχέσης των δύο εταιρειών η οποία ξεκίνησε ένα χρόνο πριν, στον τομέα του mobility με την αποκλειστική διανομή των tablets της Lenovo στην ελληνική αγορά. Η συνεργασία λειτούργησε αποτελεσματικά με το μερίδιο της Lenovo στα tablet σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία IDC να ανέρχεται στο 13,3% για το πρώτο τρίμηνο του 2014. Ο καταλυτικός ρόλος της Westnet Distribution στην αύξηση του μεριδίου της Lenovo οδήγησε στη δεύτερη αποκλειστική συνεργασία των δύο εταιρειών επισφραγίζοντας την εμπιστοσύνη ενός παγκόσμιου ηγέτη στην τεχνογνωσία και την αποτελεσματικότητα της Westnet Distribution.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

με το τελευταιο contact manager νομιζω ειναι οκ οι αναγνωρισεις κλησεων και στα sms και στις κλησεις

Αναφέρεσαι στην 3.0 έκδοση; Εγώ δεν είδα καμία διαφορά. Με Cosmote η εισερχόμενη κλήση έρχεται χωρίς +30 μπροστά, εάν η επαφή έχει το +30 δεν αναγνωρίζεται...

Update και στο theme center.

Μόνο το secureit δεν μπορούμε να το βγάλουμε η να κάνουμε Update.

Edited by billerr

Update και στο theme center.

Μόνο το secureit δεν μπορούμε να το βγάλουμε η να κάνουμε Update.

Μπορείς να κάνεις και στο secureit update όπως και στις άλλες εφαρμογές, έχει επιλογή update.

με λιγα λογια εχετε κανει Update σε theme center,securit,contacts manager,χωρις προβληματα λειτουργικοτητας-συμβατοτητας?

ολα οκ?

εχω την S119.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Αναφέρεσαι στην 3.0 έκδοση; Εγώ δεν είδα καμία διαφορά. Με Cosmote η εισερχόμενη κλήση έρχεται χωρίς +30 μπροστά, εάν η επαφή έχει το +30 δεν αναγνωρίζεται...

εχεις δικιο το ειχα δοκιμασει με σταθερο

με κινητο κανει το ιδιο

εμένα μου βγάζει σφάλμα στο update του securit.

Δοκίμασε κάποια άλλη στιγμή, ο server στην Κινεζία δεν είναι πάντα διαθέσιμος.. :D:D

με λιγα λογια εχετε κανει Update σε theme center,securit,contacts manager,χωρις προβληματα λειτουργικοτητας-συμβατοτητας?

ολα οκ?

εχω την S119.

Εγώ έχω vibe... Μη σε πάρω στο λαιμό μου...

• Administrators
Παιδια ξερετε αν υπαρχει το PC Suite στα αγγλικα, γιατι κινεζικα δεν εμαθα ακομα..:Ρ

Τι να το κάνεις;

Modpic.gif

Τα δικά του ακουστικά είναι, αλλά μου φαίνεται ότι παρέδωσαν. Τα δοκίμασα σε ένα tablet και το ίδιο. Βάζω στο κινητό κάτι που έχω από mp3 και παίζουν μια χαρά. Βρήκα κάτι samsung που διάβασα κάπου εδώ μέσα ότι παίζουν μια χαρά στο συγκεκριμένο κινητό. Να δούμε.

Τζίφος τα Headset της samsung. Ακούγεται η μουσική στο ράδιο αλλά δεν δουλεύει το κουμπί για τηλέφωνο (άνοιγμα-κλείσιμο). Άσε που αν θέλω να ακούσω μουσική από αρχεία δεν ακούγεται η φωνή παρά μόνο ο ήχος (κουφό). Βρήκα αυτά τα δύο

1. http://www.ebay.com/itm/In-Ear-Stereo-Headset-rot-fur-Lenovo-S650-/360887513646?pt=DE_Technik_Computerzubeh%C3%B6r_Multimedia&hash=item540692722e

2. http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Headset-For-Lenovo-S890-A850-A850-S939-A628T-S650-S658T-K910-Lenovo-Original-Headset-LH102/707726_1827906008.html

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάποιο άλλο που να δουλεύει σωστά γιατί διάβασα ότι αν δεν είναι τα δικά τους τα Lenovo έχουν θέμα.

Edited by pdt

Καλημέρα σας,

Βγήκε η S650_VIBEUI_V1.5_1427_2_ST η προηγούμενη ήταν η 1423. Εγώ που είχα την 1423 κατέβασε μόνο 45MB δηλ δεν χρειάζεται να κατεβάσει όλα τα 600 και κάτι MB που είναι ολόκληρη η ROM. Είναι κάτι σαν Patch από ότι κατάλαβα όσοι έχουν ήδη την 1423.

http://www.vibeui.com/xiazai_s650_nk.html

Περίπου 2,5 ώρες. Ο φορτιστής σου είναι 1Α? Λογικά θα γράφει πάνω 1000μΑ. Αν αργει τόσο ή είναι 500μΑ ή κάποιο προβλημα θα έχει. δοκιμασε κάποιον άλλο

Βγήκε η S650_VIBEUI_V1.5_1427_2_ST η προηγούμενη ήταν η 1423. Εγώ που είχα την 1423 κατέβασε μόνο 45MB

Με την 1423_ST ποια gapps είχες εγκαταστήσει;

Να και μια φρεσκια custom απο needrom

- base : S650_S914_VIBEUI_V1.5_1423_7_ST_FEC2

- fixed caller ID problem in cal and in sms too

- the lenovo weather widget work with all city in the word

- Possible to remove these applications. Just take your fingers on app, and click on the red ix, but the next factory reset the removed apps, again appear!

Applications list : AnyShare, Books, CarAppActivity, Drive, FileBrowser, Hangouts, LenovoPower, LenofoSafebox, LenovoSafeCenter, LenovoSync, Magazines, Maps, Music2, NoviceTuttorial, PlayGames, Videos, YouTube

- Fixed many languages, but these languages about 100% : Thai, Viet Nam, Ukrainian, Indian, Romanian, Arabic, French, Malay, Russian, Bulgarian, Slovak, Greek, Slovenian, Croatian, Serbian, Hungarian, Georgian,

Δεν έχω βάλει το play store. Δηλ. δεν έχω βγάλει τίποτα και ούτε έχω φλασαρει κάτι. Είναι η αυθεντικη ROM (δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό μενου).

Έχω κάνει Freeze κάποια προγράμματα με το secureit (αυτό με την ασπίδα) για να μην τα εμφανίζει στο μενού και να μην καταναλώνουν RAM. Έχω εγκαταστήσει το Aptoide και κατεβάζω από εκεί παιχνίδια ή προγράμματα.

Εχω προβληματα με το κινητο αφου εκανα update και τωρα εχω 4.4.2 οfficial.

1.Δεν εχει πλεον ελληνικα! μονο 3 γλωσσες κινεζικα και english!

2.δεν ανοιγει το playstore,παει να ανοιξει και κλεινει αποτομα.

3.Οι εφαρμογες που ειχα ενω φαινονται οτι ειναι εγκατεστημενες αμα παω στο playstore απο το internet δεν υπαρχουν πια.

Εχω ξανακανει update αλλα πρωτη φορα χαθηκαν ολα,επανερχονται?

4.εγκαταστηθηκε αυτο το security υπαρχει τροπος να το σβησω?Αυτο φταιει για ολα?

Επειδη δεν νομιζω να γινεται τιποτα ας μου πει καποιος μια καλη εκδοση παλια γρηγορη και με καλη μπαταρια,να εχει ελληνικα και

αμα ξερεται κανενα site η βιντεο με οδηγιες πως να το περασω ειμαι τελειως αρχαριος....Ας ειναι και στα αγγλικα αρκει να ειναι αναλυτικα...

Περίπου 2,5 ώρες. Ο φορτιστής σου είναι 1Α? Λογικά θα γράφει πάνω 1000μΑ. Αν αργει τόσο ή είναι 500μΑ ή κάποιο προβλημα θα έχει. δοκιμασε κάποιον άλλο

ΤηςβLenovo είναι ο αυθεντικός..... :(