Jump to content

mikepl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mikepl

  1. Καλή τύχη σε όλους και καλό μήνα!!!
  2. Καλή Ανάσταση και καλή τύχη σε όλους!!!
  3. mikepl

    Cubot Note S

    Βγήκε νέα αναβάθμιση την οποία έκανα χθες και παρακολουθω αν η μπαταρία πάει καλά. Ο αριθμός έκδοσης της αναβάθμισης είναι: CUBOT_5265C_NOTE_S_20160411.
  4. mikepl

    Cubot Note S

    Εγώ έχω πάρει αυτή http://www.x-one.cn/EN/aspcms/product/2013-6-14/231.html η οποία είναι για LG G flex 2, την έκοψα στα μέτρα μου (λίγο δεξιά και από πάνω) και επειδή είναι στυλ tempered glass εφάρμοσε στο κινητό χωρίς φουσκάλες. Την αγόρασα 10€ Επίσης βγήκε και tempered glass αλλά απ΄ ότι διάβασα από κριτικές αγοραστών δεν εφαρμόζει σωστά γιατί η οθόνη μας στις άκρες είναι κυρτή. Η tempered glass είναι αυτή http://www.ebay.com/itm/TEMPERED-GLASS-9H-FOR-CUBOT-NOTE-S-Shipping-from-Spain-/222045994348?hash=item33b2f8fd6c:g:5bwAAOSwwpdW3ZZY Αυτά!
  5. Καλή μας τύχη και μπράβο για τους διαγωνισμούς!
  6. mikepl

    Cubot S168

    Μου ήρθε χθες 14/01/2015 από coolicool στην τιμή των 38€. Το είχα αγοράσει τότε που έκανε τις προσφορές για τα Χριστούγεννα με το panic buying. Η αγορά έγινε στις 07/12/2014. Το κινητό είναι άψογο. Μέσα είχε το manual, το φορτιστή με το καλώδιο, και 2 screen protector από τα οποία το ένα ήδη περασμένο στο κινητό και απλώς τράβηξα την ετικέτα και μια διάφανη θήκη. Επίσης όταν έφτασε το κινητό στην Ελλάδα μου στείλανε μήνυμα από Coolicool, με ειδοποιούσε όταν το πάρω να τους ενημερώσω αν όλα είναι εντάξει. Το κινητό τα σπάει μέχρι στιγμής.
  7. Δεν έχω βάλει το play store. Δηλ. δεν έχω βγάλει τίποτα και ούτε έχω φλασαρει κάτι. Είναι η αυθεντικη ROM (δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό μενου). Έχω κάνει Freeze κάποια προγράμματα με το secureit (αυτό με την ασπίδα) για να μην τα εμφανίζει στο μενού και να μην καταναλώνουν RAM. Έχω εγκαταστήσει το Aptoide και κατεβάζω από εκεί παιχνίδια ή προγράμματα.
×
×
  • Create New...