Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 έχω και εγώ το s650 με την 119 (όπως μου ήρθε Rom) και τελευταία μου βγάζει ένα πρόβλημα και αναρωτιέμαι τι να φταίει και αν θα πρέπει να κάνω root την συσκευή... το πρόβλημα που μου παρουσιάζει είναι ότι κολλάει στην αρχική οθόνη, δηλαδή, πατάω να μου βγάλει πληκτρολόγιο πάει να ανοίξει αλλά ξαναγυρνάει στην αρχική οθόνη και όχι μόνο με το πληκτρολόγιο αλλά και με άλλες εφαρμογές, μπορεί να συμβεί και όταν με καλέσει κάποιος (σπάνια αλλά γίνεται) και για να μπορέσω να το επαναφέρω κάνω επανεκκίνηση την συσκευη... είναι πρόβλημα όπως και να το κάνουμε, θα ήθελα να ξέρω σας παρακαλώ και να μου πείτε, αν το κάνει και σε άλλους αυτό ή μόνο σε μένα και τι θα μπορούσα να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα αυτό. Το root από μόνο του δεν διορθώνει το πρόβλημα. Πρώτα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δεν δουλέψει σωστά δοκιμάζεις άλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 πρωτη φορα το ακουω να εχει καψει sd, κι εχω δει πολλα μοντελα s650. μηπως οι καρτες ηταν ιδιες και ελαττωματικες?? Οχι δεν ηταν ιδιες και δεν τις αγορασαμε απο το ιδιο καταστημα...τρελο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Σε ενα που πηρα για ενα φιλο εχει viberom v1.0_2407_2_st_s650 και contact manager 1.18.596 Περασε τις επαφες απο το iphone οπυ ειχε και οσες ηταν με ελληνικα τις βγαζει με κινεζικα στην αναγνωριση Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Σε ενα που πηρα για ενα φιλο εχει viberom v1.0_2407_2_st_s650 και contact manager 1.18.596 Περασε τις επαφες απο το iphone οπυ ειχε και οσες ηταν με ελληνικα τις βγαζει με κινεζικα στην αναγνωριση Ουτε οι ευγενείς Κινέζοι με δευτεροκλασάτους δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύτους:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Οποτε τι κανουμε Βαζω αλλο contact manager ? Αλλο dialer ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Οποτε τι κανουμε Βαζω αλλο contact manager ? Αλλο dialer ? κάνε συγχρονισμό τις επαφές με google λογαριασμό διόρθωσε (ξαναγράψε) μια δυο επαφές και δοκίμασε να δεις τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 26, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Σε ενα που πηρα για ενα φιλο εχει viberom v1.0_2407_2_st_s650 και contact manager 1.18.596 Περασε τις επαφες απο το iphone οπυ ειχε και οσες ηταν με ελληνικα τις βγαζει με κινεζικα στην αναγνωριση Όταν λες πέρασε τις επαφές από το iphone πώς το έκανε; Η ενδεδειγμένη λύση είναι με συγχρονισμό από Gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; ξερει κάποιος να μου πει αν προσθέτονται εξτρα σμαρτ λειτουργιες με την 4.4; Ρωτάω γιατι πήρε ένας φίλος το s960 και μεταξύ άλλων έχει smart ξεκλειδωμα με κλειστη οθόνη, ξεκλείδωμα αν το κοιτάς, smart rotation κτλ. Πραγματα που δεν εχει το δικο μου (vibe 1.0) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Όταν λες πέρασε τις επαφές από το iphone πώς το έκανε; Η ενδεδειγμένη λύση είναι με συγχρονισμό από Gmail. τις εκανε export contacts to vcf και μετα αυτο το ανοιξε στο lenovo Ενα αλλο θεμα ειναι οτι καποιες φορες χανει τον ηχο κλησης και βαζει τον αρχικο Μηπως πρεπει τα ringtones να ειναι στην εσωτερικη μνημη καλυτερα? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ας το ξανακάνει με συγχρονισμό μέσω Gmail. Για το δεύτερο ναι, δοκίμασε με τα ringtones στη μνήμη της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Είχα ξαναρωτήσει και απάντηση δεν πήρα, αλλά παίζει να το έχει κανείς υπόψιν του πλέον. Μου ήρθε η οθόνη για το s650 και ψάχνω οδηγίες για αλλαγή. Video, pdf, οτιδήποτε. Βρήκα για το s820/s920 . Ξέρει κανείς αν έχει διαφορές μεγάλες με το s650; Όπως και να έχει, σε 3-4 μέρες θα δοκιμάσω την "εγχείρηση" κι ο θεός βοηθός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 ενδιαφέρομαι να το πάρω για φιλο που δεν εχει ιδεα απο σμαφτφοουν και ξελει απλα να λειτουργει το κινητο που θα παρει, αξιζει να το προτείνω η θελει πολυ ρύθμιση για να δουλέψει σταθερά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 ενδιαφέρομαι να το πάρω για φιλο που δεν εχει ιδεα απο σμαφτφοουν και ξελει απλα να λειτουργει το κινητο που θα παρει, αξιζει να το προτείνω η θελει πολυ ρύθμιση για να δουλέψει σταθερά; Lenovo είναι φίλε μου. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μετά τη Samsung. Αξίζει με το παραπάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Τιποτα δε θελει. Μια χαρα ειναι. Ετσι οπως ηρθε ετσι το λειτουργω. Επειδη μου εχει σπασει τα νευρα, ο μονος τροπος για να απενεργοποιησω το μαμισιο sms, και να μεινει μονο το go sms pro, ειναι να το βγαλω;; Οκ, αλλά ποιο ακριβώς είναι;; Δε καταλαβα απο το τιτανιουμ.. Τα μνμ ερχονται χ2 σε καθε εφαρμογη, δλδ συνολο 4 φορες το καθε μνμ. Μιλαμε εχω σαλτάρει!:hypno: Edited June 29, 2014 by mary19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 κλησεις και ιρτερνετ, σημα γενικοτερα παει καλα; ποια θα λεγατε οτι είναι τα μειονεκτηματα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 κλησεις και ιρτερνετ, σημα γενικοτερα παει καλα; ποια θα λεγατε οτι είναι τα μειονεκτηματα του; Μια χαρά, Κανένα θέμα. Αψογο σε όλα του. Το μόνο που παιδεψε πολλούς είναι το θέμα με την αναγνώριση σε κλήσεις και μνμ αλλά αν τα έχεις σε Google account με +30 και χωρίς αυτό, δεν θα έχεις θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1985 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε κανέναν άλλο, αλλά ξαφνικά η μισή οθόνη του Lenovo S650 δεν λειτουργεί (από την μέση και προς τα αριστερά). Ενώ τα εμφανίζει όλα τέλεια (εννοώ δεν έχει αλλοιωθεί η εικόνα) δεν λειτουργεί το μισό touch screen. Είτε γυρίσω το κινητό κάθετα είτε οριζόντια στο αριστερό μέρος του κινητού δεν πατιούνται τα κουμπια. Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να έχει συμβεί; Εκτός και αν, στην θάλασσα το άφησα στον ήλιο περίπου 40 λεπτά και αυτό του δημιουργησε κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Αφου ημουν απολυτα ευχαριστημενος με το δικο μου, μολις παρελαβα αλλο ενα για εναν φιλο μου και το σκαλιζω λιγακι. Εχει περασμενη την S119 με Ελληνικα και βγαζει να κανω αναβαθμιση τον Contact manager και την rom σε S914_VIBEUI_V1.5_14_23_7ST Nα την κανω την αναβαθμιση ; ;Eχει Ελληνικα ; Edited June 30, 2014 by GeorgeKa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemg Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 http://s29.postimg.org/yc58rbxpz/IMG_20140624_181036.jpg host image online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Drivers για OSX υπάρχουν;; Και συγκεκριμένα για OSX 10.9; Αγόρασα ένα macbook και έχω βγει έξω από τα νερά μου. Επίσης, έχει μόνο USB 3.0 θύρες, αλλά διάβασα πως παίζουν κανονικά και με usb 2.0 καλώδια, αρκεί φαντάζομαι να υπάρχουν οι κατάλληλοι οδηγοί. Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί στο thread- έκανα search- και το ξέρω πως το google είναι φίλος μου, αλλά έχω φάει το internet και δεν βρίσκω τίποτα! Μια βοήθεια όποιος ξέρει, θα με έσωζε:dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε κανέναν άλλο, αλλά ξαφνικά η μισή οθόνη του Lenovo S650 δεν λειτουργεί (από την μέση και προς τα αριστερά). Ενώ τα εμφανίζει όλα τέλεια (εννοώ δεν έχει αλλοιωθεί η εικόνα) δεν λειτουργεί το μισό touch screen. Είτε γυρίσω το κινητό κάθετα είτε οριζόντια στο αριστερό μέρος του κινητού δεν πατιούνται τα κουμπια. Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να έχει συμβεί; Εκτός και αν, στην θάλασσα το άφησα στον ήλιο περίπου 40 λεπτά και αυτό του δημιουργησε κάποιο πρόβλημα. Χάλασε το digitizer. Τυχαίνει. Ή το στέλνεις πίσω για εγγύηση ή το αλλάζεις μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Όσοι έχετε στη ρομ μέσα το shareit χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση το apk για να τρέξει σωστά με τον υπολογιστή. http://kc.lenovo.com/ πολύ καλή εφαρμογή και γρήγορη. Αφου ημουν απολυτα ευχαριστημενος με το δικο μου, μολις παρελαβα αλλο ενα για εναν φιλο μου και το σκαλιζω λιγακι. Εχει περασμενη την S119 με Ελληνικα και βγαζει να κανω αναβαθμιση τον Contact manager και την rom σε S914_VIBEUI_V1.5_14_23_7ST Nα την κανω την αναβαθμιση ; ;Eχει Ελληνικα ; Η s119 και η πειραγμένη 1421 απο needrom για εμένα οι καλύτερες. Ειδικά η δεύτερη με πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Edited July 1, 2014 by billerr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden7 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παιδια καλησπερα.. Μηπως μπορω να κατεβαω απο καπου το Suite για το S650 αλλα σε αγγλικη γλωσσα? Τα κινεζικα δεν βοηθανε ιδιαιτερα..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdt Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μια ερώτηση. Γιατί ακούγεται ο ήχος του ραδιοφώνου μόνο από το ένα ακουστικό στα hand free. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει κάποια ρύθμιση αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Κάποια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μια ερώτηση. Γιατί ακούγεται ο ήχος του ραδιοφώνου μόνο από το ένα ακουστικό στα hand free. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει κάποια ρύθμιση αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Κάποια βοήθεια; Μόνο αν δεν το έχεις στερεο θα παίζει το ένα. Εχεις τα δικά του ακουστικά; αν οχι για δοκιμασε τα γιατί εμένα δεν επαιζε σωστα με τα περισσότερα που δοκιμασα, πέρα από τα μαμά και κάτι επώνυμα που πήρα μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts