Jump to content

Project_P

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Project_P

  • Ημ. Γέννησης 20/05/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Project_P's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αλλος ενας καταπλητικος διαγωνισμος! Καλες γιορτες και παντα τετοια!
  2. Αλλος ενας καταπληκτικος διαγωνισμος, με ενα πολυ δυνατο δωρο! Μπραβο και σε εσας αλλα και στον χορηγο του δωρου!
  3. Για αλλη μια φορα ενας καταπληκτικος διαγωνισμος και ενα πολυ ωραιο δωρο. Καλη τυχη σε ολους.
  4. Καλη τυχη σε ολους και μπραβο για αλλον ενα ωραιο διαγωνισμο!
  5. Πολυ καλο κινητο και μπραβο σας για αλλον εναν ωραιο διαγωνισμο / κληρωση! Καλη επιτυχια σε ολους!
  6. Θελουμε πλεον μεγαλη μπαταρια ΜΕ γρηγορη φορτιση! Παντως εγω ψηφιζω μεγαλη μπαταρια! Εχω ενα Xiaomi Remdi Note 3 Pro με 4080mAh μπαταρια και πραγματικα παρα τα τρελα του spec και τις αλλες δυνατοτητες του, εχω τρελαθει με την αυτονομια του! Για πλακα με ΠΟΛΥ χρηση βγαζει 2 γεματες μερες. Και ας κανει σχεδον 3 ωρες για πληρη φορτιση δεν με πειραζει (+ οτι με 30-50 λεπτα φορτισει στα χαμηλα του μου βγαζει χαλαρα μια μερα...) Παντως σιγουρα ειναι καλυτερα η μεγαλη μπαταρια γιατι προτιμω να φορτιζω μια και καλη το κινητο και να μου βγαζει 2-3 μερες παρα να ειμαι με μια μπριζα και ενα φορτιστη αγκαλια ολη την ωρα (οπως εκανα με πιο παλια κινητα)
  7. Τρομερο δωρο! Καλη επιτυχια σε ολους !!
  8. Ωραιο δωρο! Μπραβο και στο myphone για τις συνεχομενες κληρωσεις . Καλη επιτυχια σε ολους!
  9. Αλλη μια ωραια κληρωση με ωραιο mid-range κινητο για δωρο. Καλη επιτυχια σε ολους!
  10. Πολυ τιμιο τηλεφωνο, το εχει παρει ο αδερφος μου απο την ΟΕΒΕΣΑ και ειναι πολυ ικανοποιημενος. Αντε και στα δικα μας :D
  11. πολυ καλο κινητο και ακομα καλυτερο δωρο!
  12. Παιδια στο Go SMS pro μετα το τελευταιο update δεν στελνει sms με 160 χαρακτηρες (σε κεφαλαια) . Εψαξα τις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι. Εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω?
  13. παιδια καλησπερα. Εδω και καμια εβδομαδα εχω ενα θεμα. Οταν ερχεται μηνυμα (sms) δεν χτυπαει το κινητο. Απλα αναβει το λαμπακι της ειδοποιησης. Χρησιμοποιω το Go SMS pro. Να τονισω οτι σε ειδοποιησεις σε παιχνιδια και στο FB messenger χτυπαει κανονικα. Εψαξα ολες τις ρυθμισεις, δοκιμασα διαφορους συνδιασμους, εκανα απεγκατασταση και επανεγκατασταση το Go SMS αλλα παλι τα ιδια.... Καμια ιδεα? Βρηκα τελικα λυση. Στις ρυθμισεις των μηνυματων ηταν επιλεγμενο το Sys message first. Το απενεργοποιησα και παιζει μια χαρα τωρα.
  14. Εγινε επισημη παρουσιαση των κινητων της Lenovo στην Ελλαδα. :D https://www.facebook.com/media/set/?set=a.949443641763402.1073741835.183619955012445&type=1 Λετε να δουμε και καμια ελληνικη ROM της προκοπης?
×
×
  • Create New...