DrNick Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Έχεις δίκιο με το 7zip όλα καλά. Ενημερώθηκε το # 1393 στην σελίδα 93, Καλημέρα! Δυστυχώς δε μπορώ πλέον να τροποποιήσω το δικό μου ποστι για να το ενσωματώσω στον οδηγό. Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλημέρα! Δυστυχώς δε μπορώ πλέον να τροποποιήσω το δικό μου ποστι για να το ενσωματώσω στον οδηγό. Στείλε μου pm με την τροποποίηση που θέλεις να κάνεις και ένα link να το βάλω στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Η vibe έχει OTA και τα gapps πρέπει να τα κάνεις εγκατάσταση εσύ, διαδικασία πολύ απλή... Κομπλέ! Thnx! ;) ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τις φωτογραφιες εχετε παρατηρησει καποιο προβλημα στην φωτομετρηση ? Δηλ οταν βγαζουμε κατι σε σκια ενω πισω ειναι ηλιος πρεπει να εστιασουμε στο πιο σκοτεινο σημειο της εικονας αλλιως βγαινει η φωτογραφια πιο σκοτεινη απο οτι φαινεται στην οθονη Γενικα το κανει αυτο οτι βλεπεις βγαινει πιο σκοτεινο Αυτό το κάνουν όλες οι φωτογραφικές απ'οτι ξέρω (και οι ψηφιακές-compact) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίρνει ότι launcher θέλεις. Το κυριο πρόβλημα με αυτόν της Lenovo είναι ότι δεν εχει "συρταρια" και εχει ουσιαστικά όλες της εφαρμογές στις αρχικές οθόνες (σαν να ειναι ολα στο desktop ένα πραγμα ). Μπορείς να τα οργανώσεις σε φακελους, αλλά και πάλι στους περισσότερους (συμπεριλαμβανομένου και του ιδιου) δεν τους βολευει. Εφόσον όμως όπως προειπα μπορεις να βάλεις ότι θες, μικρο έως ανύπαρκτο το κακό. Παιδιά ο απόλυτος launcher είναι ένας: Smart Launcher 2. Απόκριση απίστευτη, πανάλαφρος και κυρίως ο μόνος launcher που βρίσκεις τις εφαρμογές που θες να ανοίξεις κατευθείαν! Τα χωρίζει σε κατηγορίες (διαδίκτυο - πολυμέσα - παιχνίδια κτλ) Δώστε του 2 μέρες και δεν θα ξανα αλλάξετε launcher! Edited May 5, 2014 by VeRDe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Παιδιά ο απόλυτος launcher είναι ένας: Smart Launcher 2. Απόκριση απίστευτη, πανάλαφρος και κυρίως ο μόνος launcher που βρίσκεις τις εφαρμογές που θες να ανοίξεις κατευθείαν! Τα χωρίζει σε κατηγορίες (διαδίκτυο - πολυμέσα - παιχνίδια κτλ) Δώστε του 2 μέρες και δεν θα ξανα αλλάξετε launcher! Ισχύει φοβερός launcher Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Θα κάνω μια προσπάθεια να φτιάξουμε έναν οδηγώ Root με το Vroot για το τηλέφωνό μας. 1. Από ΕΔΩ κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε στο PC μας, το πρόγραμμα Vroot. 2. Αφού εγκατασταθεί στο PC, το τρέχουμε και μας εμφανίζει (εικόνα 1). 3. Συνδέουμε το τηλέφωνο με το PC και προσέχουμε να είναι τσεκαρισμένα ( ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) σύνδεση υπολογιστή με USB : α) Χώρος αποθήκευσης USB και β) Εντοπισμός σφαλμάτων USB. 4. Το πρόγραμμα Vroot. εντοπίζει το τηλέφωνο (εικόνα 2) 5. Πατάμε Root και μετά από λίγο (εικόνα 3) 6. Tο τηλέφωνο κάνει Reboot. Το τηλέφωνο είναι Root και το βλέπουμε αφού κατεβάσουμε και εγκαταστήσουμε από το Play Store, το root checker, πατάμε Verrify Root και εμφανίζει (εικόνα 4) Όμως Δεν έχει την ρίζα του Surer SU. Όλα όσα περιγράφονται εδώ εκτελέστηκαν βήμα βήμα στο δικό μου τηλέφωνο (S119_131014) το οποίο είναι πλέον Root και με την ρίζα του Surer SU. Πριν ξεκινήσετε την διαδικασία να είστε σίγουροι ότι την έχετε κατανοήσει και κρατάμε και ένα backup . Η παρακάτω διαδικασία αφορά τα τηλέφωνα που είναι Root με την προαναφερθείσα Rom αλλά δεν έχουν την ρίζα του Surer SU Τα παρακάτω είναι συρραφή προηγούμενων μηνυμάτων των συναδέλφων jimakos19 και DrNick Τα αρχεία που περνάμε στο τηλέφωνο: 7. Κατεβάζουμε από ΕΔΩ το UPDATE-SuperSU-v1.94.zip και βάζουμε όπως είναι Zip στην external storage\download. 8. Κατέβασε από ΕΔΩ το TWRP_v2.6.3.0_S650_CN.7z 9. Άνοιξέ το και βρες το recovery.img (με την τελευταία έκδοση του winrar ή η εφαρμογή 7zip.) 10. Βάλε το recovery.img στη SD χύμα 11. Βάλε στο κιν το Mobileuncle tools (play store) 12. Τρέξτο και διάλεξε recovery update 13. Διάλεξε το αρχείο recovery.img και επιβεβαίωσε να κάνει reboot σε recovery 14. Ανοίγει το Team win recovery project v2.6.3.0 και πατάμε install. 15. Επιλέγουμε από την external storage\download το UPDATE-SuperSU-v1.94.zip το εγκαθιστούμε και τέλος._ Καλή επιτυχία σε όσους το χρειάζονται και το τολμήσουν. Υ.Σ. Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα τους: DrNick, Toumpanovlaxos, Billerr, Ergaleios, jimakos19 Ο οδηγός προστέθηκε στο πρώτο post. Keep up the good work... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Παιδια αγόρασα ένα S650 από minideal και έκανα ένα update που είχε βγει και απο τοτε δεν εχω ελληνικη γλώσσα ούτε play store. Τι πρέπει να κάνω;;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Παιδια αγόρασα ένα S650 από minideal και έκανα ένα update που είχε βγει και απο τοτε δεν εχω ελληνικη γλώσσα ούτε play store. Τι πρέπει να κάνω;;;; Ευχαριστώ Σε κάθε περίπτωση να ακολουθήσεις ευλαβικά βήμα-βήμα τις οδηγίες για να βάλεις άλλη έκδοση με Ελληνικά και Gapps. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες που ήδη έχουν αναφερθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Σε κάθε περίπτωση να ακολουθήσεις ευλαβικά βήμα-βήμα τις οδηγίες για να βάλεις άλλη έκδοση με Ελληνικά και Gapps. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες που ήδη έχουν αναφερθεί. Μου έχει στείλει το μαγαζί ενα link με την αυθεντική έκδοση το οποίο έχει και το flashtool. Σε ποια σελίδα βρίσκονται οι οδηγίες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5354459#post5354459 Ανάλογα με ποια ρομ είχες πριν το update διαβάζεις το σωστό λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5354459#post5354459 Ανάλογα με ποια ρομ είχες πριν το update διαβάζεις το σωστό λινκ Πώς μπορω να βρω ποια είχε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δες στο λινκ που σου έστειλε το μαγαζί ή εναλλακτικά δες ποια εκδοση έχεις τώρα μετά την αναβάθμιση και διαβασε λίγο το νήμα, πολλοί είχαν το ίδιο πρόβλημα με σένα οπότε θα βρεις πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 γεια σε ολους. το πρωτο μου μηνυμα στο forum :cry: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ αγορασα το s650 για την ανηψια μου και το ειχα 2-3 μερες. το παραγγειλα 03.04.2014 απο minideal.net και το ειχα στα χερια μου 21 μερες μετα. ηρθε χαρτακι-ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο και πηγα και το παρελαβα 24.03.2014. διαλεξα αποστολη με singpost και δεν πληρωσα μεταφορικα. τιμη αγορας €114. ειχα συνεννοηθει με την "kathy" μεσω skype και ηταν πολυ εξυπηρετικη. επισης με βοηθησε με τη νεα rom (ειχα κανει update και χαθηκαν τα ελληνικα). ειναι σε λευκο χρωμα. χωρις να το ζητησω, εστειλαν μαζι 1 θηκη και 1 ζελατινα οθονης. η θηκη ειναι απλη και ωραια, χρωμα λευκο (διαφανες) και "φοριεται" στην πισω πλευρα. το κουτι ηταν κανονικο της lenovo και μεσα υπηρχε επισης ενα σετ ακουστικων για το ραδιοφωνο, ενα καλωδιο usb, 1 πολυ μικρο φυλλαδιο με οδηγιες (αλλα στα κινεζικα) και πριζακια (κινεζικο συν μετατροπεας κτλ. αλλα ειναι καπως αβολη η χρηση με τον μετατροπεα, οποτε αμα θες αγοραζεις απο ελλαδα εναν αλλο -ειναι παμφθηνοι- ή το φορτιζεις μονο με το usb) πολυ ομορφο και αρκετα καλη κατασκευη. δε δειχνει φτηνιαρικο. φαινεται πολυ λεπτο και φοβασαι μη σου σπασει. ωραια οθονη. ειμαι ψηλος, εχω μεγαλες παλαμες, εντουτοις το μεγεθος του χρειαζεται και τα δυο χερια μου για να το χειριστω. το σχημα του δεν προσφερει το "ασφαλες" κρατημα που σου προσφερουν πχ καποια sony ή το moto g. το υλικο του πισω μερους αν το πιεσεις με το νυχι, βυθιζεται ελαφρως, αλλα αυτο δεν το λεω ως αρνητικο, απλως προσπαθω να εξηγησω το ειδος του υλικου και την αισθηση αφης. ζητησα να εχει ελληνικα και οντως ειχε (και πολλες αλλες γλωσσες), ομως σε καποια μενου εμφανιζονται αγγλικα, αλλα αυτο για καποιον που ξερει λιγα αγγλικα δεν αποτελει προβλημα. ειχε android 4.2.2 // S650.V11, 2013/09/06 // S650_S119_131014 δεν ηταν rooted (ουτε ζητησα να το κανουν) οταν το ανοιξα (η μπαταρια ηταν φορτισμενη περιπου ως τη μεση) και ενωθηκα μεσω wifi, μου προτεινε να το κανω update. υποψιαστηκα οτι μπορει να χαθουν τα ελληνικα και το play store. ρισκαρα, το εκανα update (εκανε download το κινητο περιπου 800MB και μετα επανεκκινηση) και χαθηκαν οι πολλες γλωσσες. εμειναν τρεις: αγγλικα, κινεζικα και μια αλλη σαν κινεζικη. χαθηκε και το play store. δοκιμασα αγγλικα αλλα σε διαφορα μενου εμφανιζονταν και αρκετα κινεζικα. ετσι αναγκαστηκα να κανω flash το κινητο και του εβαλα S650_S123_131105. επανηλθαν τα ελληνικα (και οι αλλες γλωσσες) καθως και το play store. παρολο που απο το S119 πηγα στο S123, παλι δεν ειναι πληρως εξελληνισμενα τα μενου. ((προσθετω αυτη την παραγραφο-σχολιο μετα που διαβασα τα μηνυματα του panosvo και greekn1c πιο κατω: ελπιζω αν το κινητο εντοπισει καποια στιγμη νεα rom να μην πεταει συνεχεια παραθυρακι για update. λογικα πρεπει να υπαρχει ρυθμιση για απενεργοποιηση του αυτοματου ελεγχου)) στην τιμη περιπου €110 θεωρω το κινητο παρα πολυ καλη ευκαιρια. στο skroutz.gr το πουλανε 250! δεν κολλαει, ειναι απο τα πιο ομορφα κινητα που εχω δει και ειδικα στην ελλαδα που οι επιλογες για δικαρτα κινητα δεν ειναι πολλες, αποτελει παρα πολυ καλη και vfm λυση. δεν εχω ελεγξει το gps οποτε δεν εχω γνωμη για αυτο. επισης βγηκε και το lenovo s660 με 3000mah μπαταρια και τρεχουσα τιμη €149. εκτιμω συντομα θα πεσει στα €120. ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ οσοι εκαναν update και χαθηκαν τα ελληνικα, χρειαζονται 3 πραγματα για να φλασαρουν το κινητο: τους usb drivers, το flash tool και τη rom. δινω παρακατω links για να τα κατεβασετε. πρεπει να κατεβασετε και τα 3 αρχεια, να τα εχετε στον ιδιο φακελο (μην αλλαξετε το ονομα τους) και να ανοιξετε το πρωτο αρχειο. ο υπολογιστης θα καταλαβει οτι βρισκονται και τα αλλα 2 αρχεια εκει και λαμβανοντας υποψη και τα 3 αρχεια, θα αποσυμπιεσει τα δεδομενα δημιουργωντας εναν κανονικο φακελο. μεσα στον φακελο γραφω πολυ απλες-ευκολες οδηγιες-βηματα για να φλασαρετε τη συσκευη. συνοπτικα: εγκαθιστας τους drivers στον υπολογιστη, κανεις επανεκκινηση, τσεκαρεις 3 ρυθμισεις στο προγραμμα flash, αφαιρεις την μπαταρια και συνδεεις το κινητο στον υπολογιστη με καλωδιο usb, ξεκινα η διαδικασια και σε λιγοτερο απο 5 λεπτα εχεις νεα rom με ελληνικα και play store. τα links για να κατεβασετε τα αρχεια: αντιγραψτε τα link και αντικαταστηστε τα ???? με τη λεξη zippyshare (δεν την εμφανιζε το φορουμ). (στη σελιδα του zippyshare πατηστε στο πορτοκαλι download δεξια) www15.????.com/v/52791059/file.html www15.????.com/v/209528/file.html www15.????.com/v/98363613/file.html οσοι χρησιμοποιησατε τα αρχεια που ανεβασα και τις οδηγιες, επιβεβαιωστε εδω αν πηγαν ολα οκ :dance: Ακολουθησα τις οδηγιες αλλα δεν εγινε κατι οταν συνδεσα το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Ο οδηγός προστέθηκε στο πρώτο post. Keep up the good work... ;) ευχαριστω πολυ.... το εφτιαξα και δεν ειχε κανενα προβλημα...το θεμα τωρα ειναι, αυτη η κινεζο-εφαρμογη φευγει τωρα?? ok, fix it!!! Edited May 5, 2014 by morrison100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Απόκριση απίστευτη, πανάλαφρος και κυρίως ο μόνος launcher που βρίσκεις τις εφαρμογές που θες να ανοίξεις κατευθείαν! Τα χωρίζει σε κατηγορίες (διαδίκτυο - πολυμέσα - παιχνίδια κτλ) Δώστε του 2 μέρες και δεν θα ξανα αλλάξετε launcher! επειδη δεν γνωριζω τιποτα απο launchers... το εγκαθιστουμε κανονικα στο κινητο? σαν μια απλη εφαρμογη? επιρεαζει τον launcher που εχει ηδη το κινητο? οταν το απεγκαταστησουμε ολα επανερχονται οπως ηταν ? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplatman Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Παρέλαβα κι εγώ το κινητό από Το2c και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ θετικές. Έχοντας μέχρι τώρα ένα Alcatel 918D και μεταπηδώντας στο S650, η απόσταση είναι χαοτική. Πολύ καλές φωτογραφίες ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους. Πολύ καλός και δυνατός ήχος. Ταχύτατη σύνδεση σε wifi. Γρήγορο κλείδωμα δορυφόρων. Και φυσικά μπόλικη μνήμη (η αχίλλειος φτέρνα στα Alcatel). Το κινητό ήρθε κανονικά ρουταρισμένο (το τσέκαρα με Root checker). Έβγαλα ήδη και 2-3 εφαρμογές που δεν ήθελα και πέρασα και τις επαφές μου. Σε 1η φάση θέλω να χρησιμοποιήσω τα δικά του προγράμματα για να δω πως πάνε και μετά βλέπουμε. Έχοντας λοιπόν τα original προγράμματα (και χωρίς αναβαθμίσεις) θα ήθελα τη βοήθειά σας σε 1-2 σημεία. 1. Σε σχέση με την ταξινόμηση των επαφών κατά όνομα. Έχουν ξαναρωτήσει 3-4 άτομα και είχε αναρτηθεί μια απάντηση στο #836 αλλά δεν έχω τις αντίστοιχες επιλογές που αναφέρει. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή πρέπει να αναβαθμίσω τον contact manager για να δω τις αντίστοιχες επιλογές ? 2. Όταν κλείνει η οθόνη του τηλεφώνου λόγο μη χρήσης, υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από το power button για να την ενεργοποιήσουμε ? 3. Κανένα καλό flip case που με το άνοιγμα να ενεργοποιείται η οθόνη του κινητού, παίζει ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 επειδη δεν γνωριζω τιποτα απο launchers... το εγκαθιστουμε κανονικα στο κινητο? σαν μια απλη εφαρμογη? επιρεαζει τον launcher που εχει ηδη το κινητο? οταν το απεγκαταστησουμε ολα επανερχονται οπως ηταν ? Ναι και όταν πατήσεις το "home" soft button επιλέγεις τον launcher που εγκατέστησες και πατάς "πάντα". Όταν και εαν απεγκαταστήσεις τον launcher θα επανέλθει ο παλιός όπως ήταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ναι και όταν πατήσεις το "home" soft button επιλέγεις τον launcher που εγκατέστησες και πατάς "πάντα". Όταν και εαν απεγκαταστήσεις τον launcher θα επανέλθει ο παλιός όπως ήταν.. οκ σευχαριστω πολυ ! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ήρθε καινούργια ενημέρωση για το contactmanager 140504. Ούτε αυτή διόρθωσε τα προβλήματα με τις επαφές (+30). Ευτυχώς που σε αφήνει να κάνεις απεγκατασταση και να γυρίσεις στην αρχική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ήρθε καινούργια ενημέρωση για το contactmanager 140504. Ούτε αυτή διόρθωσε τα προβλήματα με τις επαφές (+30). Ευτυχώς που σε αφήνει να κάνεις απεγκατασταση και να γυρίσεις στην αρχική. Το θέμα ομως ειναι και το πως σταματούν οι ειδοποιήσεις για νέα ενημέρωση! Έχω στείλει και σχετικό email στη lenovo εδώ και 3 μέρες αλλά στα @@ τους ως τώρα. Θα ξαναστειλω όμως! Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Δεν τους στέλνεις και ενα μαιλ για το πρόβλημα αναγνώρισης με τον κωδικό χώρας; Καλά είναι δυνατόν να κάνουν τόσο σύντομα ενημερώσεις και να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Το θέμα ομως ειναι και το πως σταματούν οι ειδοποιήσεις για νέα ενημέρωση! Έχω στείλει και σχετικό email στη lenovo εδώ και 3 μέρες αλλά στα @@ τους ως τώρα. Θα ξαναστειλω όμως! Δεν τους στέλνεις και ενα μαιλ για το πρόβλημα αναγνώρισης με τον κωδικό χώρας; Καλά είναι δυνατόν να κάνουν τόσο σύντομα ενημερώσεις και να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται; Επειδή τα τηλ. της Lenovo δεν εισάγονται ακόμα επίσημα στην E.U. αν δεν κάνω λάθος, καλό είναι να μην στέλνει μόνο ένας mail, αλλά όσοι μπορούν και έχουν χρόνο και όρεξη, όσοι παραπάνω τόσο καλύτερα νομίζω, γιατί μόνο έτσι μπορεί να δώσουν σημασία. Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Δεν τους στέλνεις και ενα μαιλ για το πρόβλημα αναγνώρισης με τον κωδικό χώρας; Καλά είναι δυνατόν να κάνουν τόσο σύντομα ενημερώσεις και να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται; εννοειται οτι το αναφερω κι αυτο μεσα στο email! Επειδή τα τηλ. της Lenovo δεν εισάγονται ακόμα επίσημα στην E.U. αν δεν κάνω λάθος, καλό είναι να μην στέλνει μόνο ένας mail, αλλά όσοι μπορούν και έχουν χρόνο και όρεξη, όσοι παραπάνω τόσο καλύτερα νομίζω, γιατί μόνο έτσι μπορεί να δώσουν σημασία. +1 Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Έβαλα gravity box με οδηγίες από το πρώτο ποστ και ψάχνω να διορθώσω τους 160 χαρακτήρες στα SMS και την αναγνώριση στις επαφές. Όποιος ξέρει γενικά κάτι ας μου πει γιατί γίνεται κακός χαμός εκεί μέσα από ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos82 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Δύο ερωτήσεις για τον dialer: - Έχει καταφέρει κανείς να λειτουργήσει τo T9 στα ελληνικά; -Στις επαφές ενώ επιλέγω να εμφανίζει μόνο την μνήμη του τηλεφώνου, όταν κάνω αναζήτηση εμφανίζει αποτελέσματα από όλες τους μνήμες. Υπάρχει τρόπος να λυθεί αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 - Έχει καταφέρει κανείς να λειτουργήσει τo T9 στα ελληνικά; Με τη γλώσσα του κινητου στα αγγλικά όχι. Για αυτό και μόνο έβαλα τον dw dialer. Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts