Jump to content

kplatman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kplatman

  1. Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή θα το πάρω από το vickmall. Σε σχέση με τις ROM με ενδιαφέρει το κινητό να δουλεύει πρώτα απ' όλα σαν τηλέφωνο... και οι δύο sim να δουλεύουν απροβλημάτιστα, αναγνώριση κλήσεων, μηνύματα κλπ. Επίσης για μένα είναι σημαντικό να δουλεύει καλά το GPS και η κάμερα. Αν αυτά είναι ΟΚ με την original ROM δεν καίγομαι και να την αλλάξω. Και πάλι ευχαριστώ.
  2. http://www.to2c.com/coolpad-f1-basic-8297-mtk6592-octa-core-smart-phone.html Καλημέρα σε όλους. Το κινητό πλέον το βρίσκω στην παραπάνω τιμή. Τι λέτε? Να πάω σε κάποιο πιο καινούργιο μοντέλο ? Με την μαμίσια ROM, έχει κανένα θεματάκι το κινητό ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Παρέλαβα κι εγώ το κινητό από Το2c και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ θετικές. Έχοντας μέχρι τώρα ένα Alcatel 918D και μεταπηδώντας στο S650, η απόσταση είναι χαοτική. Πολύ καλές φωτογραφίες ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους. Πολύ καλός και δυνατός ήχος. Ταχύτατη σύνδεση σε wifi. Γρήγορο κλείδωμα δορυφόρων. Και φυσικά μπόλικη μνήμη (η αχίλλειος φτέρνα στα Alcatel). Το κινητό ήρθε κανονικά ρουταρισμένο (το τσέκαρα με Root checker). Έβγαλα ήδη και 2-3 εφαρμογές που δεν ήθελα και πέρασα και τις επαφές μου. Σε 1η φάση θέλω να χρησιμοποιήσω τα δικά του προγράμματα για να δω πως πάνε και μετά βλέπουμε. Έχοντας λοιπόν τα original προγράμματα (και χωρίς αναβαθμίσεις) θα ήθελα τη βοήθειά σας σε 1-2 σημεία. 1. Σε σχέση με την ταξινόμηση των επαφών κατά όνομα. Έχουν ξαναρωτήσει 3-4 άτομα και είχε αναρτηθεί μια απάντηση στο #836 αλλά δεν έχω τις αντίστοιχες επιλογές που αναφέρει. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή πρέπει να αναβαθμίσω τον contact manager για να δω τις αντίστοιχες επιλογές ? 2. Όταν κλείνει η οθόνη του τηλεφώνου λόγο μη χρήσης, υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από το power button για να την ενεργοποιήσουμε ? 3. Κανένα καλό flip case που με το άνοιγμα να ενεργοποιείται η οθόνη του κινητού, παίζει ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
  4. Έχουν κανένα νόημα οι 8 πυρήνες σ' ένα κινητό ?!? Προσωπικά θεωρώ υπερβολή και τους 4 !!! Ας έβγαζαν καλύτερους χρονισμούς, όχι παραπάνω πυρήνες.
  5. Καλησπέρα κι από μένα. Θα ήθελα να ρωτήσω : 1. Οι συσκευές που έρχονται από minideal φοράνε άλλη ROM από αυτές που έρχονται από to2c ? Πως και οι 2οι το rootαρουν ενώ οι 1οι όχι ? Όσοι έχετε πάρει από to2c είναι όντως routαρισμένα και δουλεύουν καλά οι συσκευές ? 2. Θέλοντας να δουλέψω GPS χωρίς χρέωση, θα έχω πρόβλημα με το παραπάνω μοντέλο ? Σε πόσο χρόνο συντονίζει ? 3. Παίρνοντας μια συσκευή rootαρισμένη (από to2c) χρειάζεται κάποιος να προσέξει κάτι (σε σχέση με τα update) ή χρειάζεται να ρυθμίσει κάτι άλλο ? Ευχαριστώ πολύ.
  6. Ξέρετε αν φέρνει κανείς στην Ελλάδα την έκδοση w στο παραπάνω ?
  7. σε σχέση με τα μοντέλα που αναφέρει ο φίλος, βρίσκω το Α660 εδώ Υπάρχει κάποιος που να το έχει χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο μοντέλο και να πει μια γνώμη ? Γενικά από χαρακτηριστικά μου φαίνεται μια χαρά, αλλά με προβληματίζει το 1500mAh μπαταρία. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Επίσης αν έχετε κάποιο άλλο κινητό σε αντίστοιχα χρήματα να μου προτείνεται, είμαι όλος αυτιά :rolleyes: Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Καλημέρα κι από μένα. Προχθές αγόρασα (μετά από αρκετό ψάξιμο) το συγκεκριμένο κινητό. Προς το παρών είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω. Μάλιστα ακολούθησα και τις οδηγίες κι έκανα root τη συσκευή. Ως καινούργιος όμως στα android γενικά, θέλω να ρωτήσω... και τώρα τι ?!? Αυτό που χρειάζομαι βασικά είναι να μπορέσω να διαγράψω κάποιες εφαρμογές από το κινητό ή να μεταφέρω κάποιες άλλες στην extra μνήμη. Ποιες εφαρμογές δεν πρέπει να πειράξω? Και πως πετυχαίνω το παραπάνω? Επίσης πως καθορίζω που θα εγκατασταθεί μια καινούργια εφαρμογή που θα κατεβάσω από το market ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...