Jump to content

Lenovo S650 VIBE

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για φωτο δοκιμασα διαφορα αλλα το camera mx οπως και στο παλιο μου κινητο εχει καλυτερα αποτελεσματα

Το προβλημα ειναι οτι η τελευταια εκδοση κανει νερα

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κι από μένα. Θα ήθελα να ρωτήσω :

1. Οι συσκευές που έρχονται από minideal φοράνε άλλη ROM από αυτές που έρχονται από to2c ? Πως και οι 2οι το rootαρουν ενώ οι 1οι όχι ? Όσοι έχετε πάρει από to2c είναι όντως routαρισμένα και δουλεύουν καλά οι συσκευές ?

2. Θέλοντας να δουλέψω GPS χωρίς χρέωση, θα έχω πρόβλημα με το παραπάνω μοντέλο ? Σε πόσο χρόνο συντονίζει ?

3. Παίρνοντας μια συσκευή rootαρισμένη (από to2c) χρειάζεται κάποιος να προσέξει κάτι (σε σχέση με τα update) ή χρειάζεται να ρυθμίσει κάτι άλλο ?

Ευχαριστώ πολύ.

1. Οι συσκευές που έρχονται από minideal φοράνε άλλη ROM από αυτές που έρχονται από to2c ? Πως και οι 2οι το rootαρουν ενώ οι 1οι όχι ? Όσοι έχετε πάρει από to2c είναι όντως routαρισμένα και δουλεύουν καλά οι συσκευές ?

2. Θέλοντας να δουλέψω GPS χωρίς χρέωση, θα έχω πρόβλημα με το παραπάνω μοντέλο ? Σε πόσο χρόνο συντονίζει ?

3. Παίρνοντας μια συσκευή rootαρισμένη (από to2c) χρειάζεται κάποιος να προσέξει κάτι (σε σχέση με τα update) ή χρειάζεται να ρυθμίσει κάτι άλλο ?

Ευχαριστώ πολύ.

2) Σε 4-5'' ειναι οκ

Κατι σχετκο που ηθελα να ρωτησω

Βλεπω οτι πωλειται και στην Ελλαδα

Μπορουμε να βαλουμε τη ROM που εχει αυτο και μετα να κανουμε αφοβα τις αναβαθμισεις ?

καλησπερα παιδια ειμαι νεοσ στο φορουμ και θελω να πω οτι κανεται καλη δουλεια.προχθες πηρα και εγω το νεο μου lenovo s650 απο το to2c ηρθε σε 20 μερες στα 115 ευρω πρωτες εωτυπωσεις απο το κινητο πολυ καλες, ελαφρυ φωτηνη οθονη στο ιντερνετ παει γρηγορα και δεν εχει κοληματα εχω βρει ομως ενα προβλημα δεν μου εμφανιζει το εικονιδειο του ημερολογιου μπορει καποιος να βοηθησει; ευχαριστω

κατεβασε το lenovo calendar απο το ιντερνετ,βαλτο στην καρτα μνημης και καντο εγκατασταση απο εκει κανονικα και ολα οκ!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

ευχαριστω πολυ φιλε, εγκατασταθηκαν μια χαρα....

τωρα θα βαλω να κανω το καλιμπρειτιον της μπαταριας...

θα ενημερωσω αν ειδα βελτιωση...

Αν μπορείς παρακαλώ ενημέρωσε ώστε να το κάνω και εγω. Πάντως με την έκδοση του contact που έρχεται φαίνεται να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία.Είχα ενημερώσει την εφαρμογή στην τελευταία έκδοση και απο τότε που απαεγκατέστησα την ενημε΄ρωση έχω δει μεγάλη διαφορά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Τώρα πλέον διάγω τη δεύτερη μέρα με μια φόρτιση.

Αν μπορείς παρακαλώ ενημέρωσε ώστε να το κάνω και εγω. Πάντως με την έκδοση του contact που έρχεται φαίνεται να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία.Είχα ενημερώσει την εφαρμογή στην τελευταία έκδοση και απο τότε που απαεγκατέστησα την ενημε΄ρωση έχω δει μεγάλη διαφορά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Τώρα πλέον διάγω τη δεύτερη μέρα με μια φόρτιση.

καλησπερα,

δεν μπορω να πω οτι ειδα τραγικα καλυτερευση της διαρκειας της μπαταριας...βεβαια, ταυτοχρονα εκανα και την ενημερωση της contact εφαρμογης,οποτε δεν μπορω να επιβεβαιωσω κατι...

Δεν μπηκα καν στη διαδικασια να ψαξω απο ελλαδα και παρηγγειλα σημερα το Lenovo S650 silver απο minideal και τιμη??? 105,90 ευρω!!! Ενω εχω το Lenovo Α850 με 5,5 οθονη που ειναι απολαυση απλα ηθελα κατι μικροτερο για καθημερινη χρηση. Εστειλα mail και λεω:

Ερωτηση

Hi guys,

Can I have this phone with play store and Greek language?

Thanks

Απαντηση

Hello, friend

We'll install the playstore and multi-language in it befor shipping.

www.panost.com

κατεβασε το lenovo calendar απο το ιντερνετ,βαλτο στην καρτα μνημης και καντο εγκατασταση απο εκει κανονικα και ολα οκ!

ευχαριστω ολα καλα:)

Ευχαριστώ πολύ.

Αν εχουν διαφορετικες ROM δεν ξερω.Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι το δικο μου απο to2c ηρθε ρουταρισμενο και δουλευει κανονικα.Εκανε και μερικες ενημερωσεις σε εφαρμογες,αν θυμαμαι καλα το maps και καναδυο αλλες χωρις προβλημα.Αν ψαξεις μερικες σελιδες πισω θα δεις πιο update δεν πρεπει να κανεις διοτι θα γεμισεις κινεζικα.

Θυμαται κανεις πως αντιγραφουμε τις επαφες της SIM στο τηλεφωνο?

Πας στο contacts μετά αριστερό πλήκτρο (επιλογές ) και επιλέγεις Import from sim card

Πας στο contacts μετά αριστερό πλήκτρο (επιλογές ) και επιλέγεις Import from sim card

Ευχαριστω στο δικο μου κινητο που ειχα κανει αναβαθμιση μπορω να τις κανω στου αδερφου μου που το παρελαβα σημερα κ δεν εχει κανει ακομα αναβαθμιση δεν μπορω να το βρω.Αλλα η ειρωνεια ειναι οτι στο δικο μου το ειχα βρει με την παλια εκδοση :wacko:

Δεν μπηκα καν στη διαδικασια να ψαξω απο ελλαδα και παρηγγειλα σημερα το Lenovo S650 silver απο minideal και τιμη??? 105,90 ευρω!!! Ενω εχω το Lenovo Α850 με 5,5 οθονη που ειναι απολαυση απλα ηθελα κατι μικροτερο για καθημερινη χρηση.

Το αγόρασες στα $139,99 ; και από πιο κατάστημα;

Το αγόρασες στα $139,99 ; και από πιο κατάστημα;

Tο γράφει, απο Minideal.

Το To2c το έχει 1$ φθηνότερο και κόβει και άλλο ένα αν τους κάνεις like στο FB.

Μιας και μαζευτηκαν πολλοι κατοχοι του μοντελου, καλο θα ηταν να αναφερουμε εφαρμογες που χρησιμοποιιουμε και αντικαθιστουν τις stock εκδοσεις...

πχ, εγω χρησιμοποιω το handcent για μνμτα, και το rocket dial για dialer...

ψαχνω αν υπαρχει κατι καλυτερο για καμερα και video...

APEX launcher

για dialer αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mb.swipedial&hl=el

handcent για sms

Για φωτο το camera mx https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magix.camera_mx&hl=el

η οποια ομως στην τελευταια εκδοση καπου αργει και στο προηγουμενο κινητο και σε αυτο

Μηπως ξερετε πως στις επαφες να γραφουμε με περισσοτερα γραματα ,τα ονοματα στα ελληνικα μου εμφανιζονται ολα μισα εχω δοκιμασει πολλες εφαρμογες αλλα δεν γινεται τιποτα,αυτη την στιγμη εχω την εφαρμογη Exdialer.Eυχαριστω.

Αγόρασα ένα lenovo s650 και ενώ έχω επιλέξει ελληνικά εμφανίζει πολλά από το μενού στα αγγλικά καμιά ιδέα

Νομίζω το έχουν αναφέρει και πιο πίσω σε άλλα post, δεν είναι όλα μεταφρασμένα στα Ελληνικά από το μενού......;)

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Το μόνο που μου τη σπάει είναι το χρώμα των μενού ρυθμίσεων κτλ, όπου είναι τα γράμματα μαύρα η οθόνη όλη άσπρη. Στο άλλο τηλέφωνο που είχα ήταν ανάποδα. Ξέρει κάποιος αν γίνεται κάτι με αυτό;

APEX launcher

για dialer αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mb.swipedial&hl=el

handcent για sms

Για φωτο το camera mx https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magix.camera_mx&hl=el

η οποια ομως στην τελευταια εκδοση καπου αργει και στο προηγουμενο κινητο και σε αυτο

Να αλλάξω dialer δεν δοκίμασα, όμως σχετικά με sms έβαλα handsent, όμως για κάποιον λόγο όταν μου έρχονται sms ανοίγουν και οι δύο εφαρμογές. Μάλλον αυτό γίνεται γιατί η εφαρμογή για sms της lenovo είναι ένα με αυτήν για dialer.

Να αλλάξω dialer δεν δοκίμασα, όμως σχετικά με sms έβαλα handsent, όμως για κάποιον λόγο όταν μου έρχονται sms ανοίγουν και οι δύο εφαρμογές. Μάλλον αυτό γίνεται γιατί η εφαρμογή για sms της lenovo είναι ένα με αυτήν για dialer.

δοκιμασε στο handcent να ρυθμισεις να ειναι η default εφαρμογη για μνμτα...

δοκιμασε στο handcent να ρυθμισεις να ειναι η default εφαρμογη για μνμτα...

και πως το κανεις αυτο... :confused:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Χθες το πήρα κι εγώ στα χέρια μου! Ενθουσιασμένος...

Σχετικά με το Handcent, σας δείχνει σε πια sim έχει φτάσει το κάθε μήνυμα;

@Μοντανα τι εννοείς

να γραφουμε με περισσοτερα γραματα ,τα ονοματα στα ελληνικα μου εμφανιζονται ολα μισα

Οι dialer που προτείνετε υποστηρίζουν τις 2 sim?

LeEco Le Max 2 - AOSiP