Jump to content

montana1970

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by montana1970

  1. Καλησπέρα. Και εγώ σήμερα σεταρα ένα 3L 2020 και δεν βλέπω ραδιόφωνο πουθενά. Που είναι;
  2. Καλησπέρα,δηλαδή αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα να το περιμένω και εγώ το κουστούμι για το Oukitel U15 pro απο το Gearbest με ΝLpost? ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 06-11-2016 20:17 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22-11-2016 07:00 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 22-11-2016 12:52 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 22-11-2016 18:22 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 22-11-2016 18:24 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 23-11-2016 01:53 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 07-12-2016 07:06 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 09-12-2016 11:26 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 09-12-2016 11:27 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
  3. Παιδιά καλησπέρα,μου πέσε το κινητό εχθές κάτω και ράγισε η οθόνη,μήπως γνωρίζει κανείς ποιος μπορεί να το επισκευάση στην Θεσσαλονίκη?
  4. Εγώ μετά 10 μέρες χρήσης έχω να πώ.Το τηλέφωνο είναι λίγο βαρύ και λίγο ζεστό στην περιοχή του ακουστικού όταν το χρησιμοποιώ κατά τα άλλα αξίζει τα λεφτά του,μπαταρία,κατασκεύη,κάμερα.
  5. Καλησπέρα, υπάρχει κανένα στην Σαλονίκη να μας περάσει μια άλλη Rom?
  6. Καλησπέρα.Σου έχει έρθει η παραγγέλια απο Everybuying?Ολα εντάξει?
  7. Καλησπέρα.Επειδή το κινητό μου αρέσει πολύ και το έχει το Εverybuying το έχει σε πολύ καλή τιμή σε χρυσό .Τι γνώμη έχετε για το κινητό και το συγκεκριμένο κατάστημα.
  8. Καλησπέρα σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό και θέλω την γνώμη σας.Και απο που να το αγοράσω Ε Fox η Geekbuying;Ευχαριστω.
  9. Καλησπέρα,παρέλαβα εχθές ένα LENOVO K50-T3S (K3 NOTE) απο το minideal έχω ένα μικρό θέμα με το ράδιο δεν μπορώ να το βρώ η εφαρμογή που έχει και γράφει Fm radio είναι μόνο για online ραδιόφωνο.Τι μπορώ να κάνω?
  10. Αν το κανει σε ποσες μερες ειναι τα λεφτα στον δικο μου paypal.
  11. Καλησπερα και καλη χρονια.Ο αδελφος μου μολις εκανε τωρα στο paypal λογαριασμο και προσθεσε την πιστωτικη του.Μπορει να μου στειλει λεφτα στον δικο μου paypal balance με το (send money).ευχαριστω.
  12. Τα κατεβασα ολα οσα μου ειπες,ξεκινησα και που γραφει περιμενε ωσπου να φορτωθει μεσα στο tool και μετα γεμιζει το κατω μεγαλο πλαισιο και εκει μετα δρν προχωραει τιποτα.Ευχαριστω.
  13. Καταρχην θελω να σε ευχαριστησω.Επειδη ειμαι λιγο αρχαριος να ρωτησω κατι ακομα το play store θα ειναι μεσα;
  14. Καλησπερα εχω το τηλεφωνο εδω και 6 μηνες και εχει ακομα την 4,2 και την rom 119 και θελω να το αναβαθμισω σε 4,4.Οταν ειχα αγορασει το τηλεφωνο μου ειχαν πει οτι δεν μπορουν να το κανουν root αλλα το aututu και cpu-z γραφουν οτι το τηλεφωνο ειναι.Τι πρεπει να κανω για να το αναβαθμησω σε 4,4 και να εχει ελληνικα.Ευχαριστω.
  15. Tελικα το βρηκα φιλε.Πρεπει να γινουν οι επαφες εξαγωγηαπο την σιμ στο τηλεφωνο και μετα να γραψεις τα ονοματα οπως θες.
  16. Τα ονοματα που εχω στις επαφες με ελληνικα γραμματα δεν μπορω να γραψω το ονομα με περισσοτερα γραμματα απο 5-6. Tελικα το βρηκα.Πρεπει να γινουν οι επαφες εξαγωγη στο τηλεφωνο και μετα να γραψεις τα ονοματα οπως θες.
  17. Μηπως ξερετε πως στις επαφες να γραφουμε με περισσοτερα γραματα ,τα ονοματα στα ελληνικα μου εμφανιζονται ολα μισα εχω δοκιμασει πολλες εφαρμογες αλλα δεν γινεται τιποτα,αυτη την στιγμη εχω την εφαρμογη Exdialer.Eυχαριστω.
  18. Ευχαριστω.Να σου πω την αληθεια το στις φωογραφιες μου φαινοτανε μεγαλυτερο.Το τηλεφωνο ειναι ελαφρυ,και δουλεουν ολα gps,wi-fi 3G το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι την δευτερη sim.Μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα.
  19. Καλησπερα,το κινητο το ειχα παραγγειλει 6/3 και το παρελαβα 24/3 σε ασπρο απο το minideal.Επειδη η εμπειρια μου με smartphone δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλη ειχα μεχρι τωρα ενα Χ10 μινι,το τηλεφωνο μου αρεσε παρα πολυ ειναι γρηγορο η οθονη ειναι εχει πολυ καλη αναλυση ειναι γρηγορο,πολυ ελαφρυ και κομψο.Ολα μεχρι στιγμης δουλεουν καλα,το μενου εχει καποια αγγλικα μεσα αλλα δεν με πειραζει.Το τηλεφωνο δεν ειναι ρουταρισμενο.Ηθελα να ρωτησω,το contact manager να το κανω Update?Ευχαριστω. Υ.Γ.Το τηλεφωνο κατα τη προσωπικη μου αποψη τα αξιζει τα λεφτα του.Ενας φιλος μου αγορασε πριν ενα μηνα ενα Samsung galaxy cοre απο σκρουτσομαγαζο για 135 ευρω μολις το ειδε του αρεσε παρα πολυ.
  20. Παιδια καλησπερα παραγγειλα το τηλεφωνο σε ασπρο απο το minideal και μου ειπανε οτι το τηλεφωνο δεν μπορουν να το κανουν root θα εχει δηλαδη κινεζικες εφαρμογες.Εχει παραλαβει κανενας τωρα τελευταια να μου πει πως ηταν το τηλεφωνο.Ευχαριστω.
  21. Φιλε απο ποιο μααγαζι το πηρες το εργαλειο.Ευχαριστω.
  22. Το εχει σε καλη τιμη με Micro sd το TO2C .Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο το μαγαζι η καλυτερα minideal.Ευχαριστω.
  23. Παιδια μου αρεσει και εμενα το κινητο πολυ αλλα εχω καποιους ενδοιασμους γιατι δεν εχω ξανα παραγγειλει απο Κινα.Εχει παρει καποιος κατι απο αυτο το μαγαζι http://www.jsxltech.com/co...ts/lenovo-s650 ειναι αξιοπιστο η καλυτερα απο καποιο αλλο.Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...