Crowler Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Μέχρι στιγμής κανένα ίσως δοκιμάσω spotify με προσφορά της cosmote στο μέλλον. Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Δεν πρόκειται. Ποτέ. Ποτέ λέμε. Ακόμη και δωρεάν να ήταν, δεν θα το χρησιμοποιούσα. Σιγά μη καθήσω να ψάχνω και να στριμάρω τραγούδια, υπερβολικά σύνθετο, χρονοβόρο και κουραστικό. Αυτό το αναγκαστικό 5ευρω μήνας μπαίνει μήνας μπαίνει δεν μου αρέσει καθόλου. Καταργήστε το πάγιο, χρεώστε €1 το κάθε τραγούδι, επιτρέψτε να το κατεβάσουμε στη συσκευή μας και να το κάνουμε ό,τι θέλουμε. Τότε το συζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Με τόσα internet radio δωρεάν ποιος ο λόγος να πληρώνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Με τόσα internet radio δωρεάν ποιος ο λόγος να πληρώνεις; TuneIn radio μόνο.. Άμα θέλω να ακούσω συγκεκριμένα κομμάτια, τα έχω σε mp3. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Έχω χρησιμοποιήσει για μήνες spotify premium. Το γεγονός ότι είχε όριο συσκευών και η εφαρμογή για linux δεν μου έπαιζε καλά, το εγκατέλειψα. Το music hub της samsung το δοκίμασα για μερικούς μήνες αλλά δεν με κέρδισε. Τώρα είμαι με google music και ο αλγόριθμος προτεινόμενων κομματιών με βάση τι μουσική έχω φορτώσει με έχει εντυπωσιάσει και έχει πολύ καλό web interface. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Μετα απο ωριμη σκεψη, αποφασισα να ενεργοποιησω το itune match με κοστος 2 ευρω το μηνα σχεδον και να μπορω να εχω παντα μαζι μου ολοκληρη τη μουσικη μου βιβλιοθηκη (45γιγα) παρα να ενεργοποιησω καποια απο τις υπηρεσιες steaming. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Stereomood. Πολυ καλα τραγουδακια, ειδικα για αυτους που θελουν να ανακαλυψουν καινουργια τραγουδια και καλλιτεχνες. Η καταναλωση μπαταριας και τα data plan ομως δεν βοηθουν στην εξαπλωση τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Electrified Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Πολύ το χάρηκα που ήρθε το Spotify στην Ελλάδα. Εξαιρετική υπηρεσία. Ενεργοποίησα και το premium που έδωσε η cosmote τώρα για 2 μήνες δωρεάν. Δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω μετά με 5 το μήνα αλλά πιστεύω ότι τα αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 γιατί δεν είναι δωρεάν. Εκτός αν εννοείς "δωρεάν" το να κλέβεις τον κόπο και την έμπνευση του άλλου. Απο την στιγμη που δεν παιζει φραγκο τσακιστο θα προτιμήσω το "δωρεαν" οπως και εσυ και ολοι μας θα προτιμησουμε την "δωρεαν" ταινια απο το να πληρωσουμε 7€ + αλλα 10€ σε φαγητό μέσα στο σινεμά. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Δοκιμασα λιγο το napster. Δεν περιμενα τιποτα ιδιαιτερο να σας πω την αλληθεια. Πλεον εχει αντικαταστησει τον media player μου γιατι ολο και κατι θυμαμαι πως θελω να ακουσω και το βαζω καπακια. Βαριεμαι πλεον να συνδεσω το κινητο στο PC για οποιοδηποτε λογο :P Προς το παρον το εχω τσαμπα, αλλα αξιζει τα 5ευρω για μενα μονο και μονο για το χρονο που γλυτωνω να ψαχνω στα torrentαδικα ελληνικα, και να rippαρω σαπιας ποιοτητας youtube vids. Για το Data τα περισσοτερα τα κατεβαζω ενω εχω wifi οποτε δε μου ακουμπαει το πακετο παρα μονο οταν θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasd21 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Από όταν ανακάλυψα το PVSTAR++ ό,τι άλλο μου φαίνεται περιττό. Χρήση του youtube στο background, αναζήτηση playlist, οπότε; Παράθεση Note II, Galaxy s4 mini, ipad 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Απο την στιγμη που δεν παιζει φραγκο τσακιστο θα προτιμήσω το "δωρεαν" οπως και εσυ και ολοι μας θα προτιμησουμε την "δωρεαν" ταινια απο το να πληρωσουμε 7€ + αλλα 10€ σε φαγητό μέσα στο σινεμά. Παντως, αν θελεις για φαγητο, υπαρχει και αλλου φτηνοτερα. :lol::lol: Πλακιτσα! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Όσοι δοκιμάζετε την "free" διανομή της Cosmote για το Sportify, έχετε στο νου σας ότι μετά ΑΥΤΟΜΑΤΑ θα πάει με χρέωση. Θα πρέπει να ξεγραφτείτε για να μη χρεωθείτε. (τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ από τα λίγα που διάβασα στο site τους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Προσωπικά δεν έχω καν τραγούδια mp3 στο κινητό, κάποτε το είχα γεμάτο αλλά πλέον μου αρκεί το ραδιόφωνο όποτε καν αν το ανοίξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaete Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Deezer Η εναλλατική πρόταση! Με ρέγουλα όμως γιατί δε μένει ίχνος μπαταρίας μετά. Παράθεση Here's to my sexy point of view! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Deezer και για μένα, με έχει βολέψει πολύ η εφαρμογή για wp8 και μπορώ να κατεβάζω οτι θέλω στη συσκευή για offline ακρόαση. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 spotify premium εχω απο τον απριλη. εργαλειο στη δουλεια (μπαρακι με σκανδιναβους) αυτο που δεν ξερω ειναι κατα ποσο ειναι νομιμη η επαγγελματικη χρηση του:cool: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Youtube και τελος ολα τα αλλα δεν υπαρχουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efstathis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 grooveshark παιδια τελειως free και κανει τελεια τη δουλεια του χωρις περιορισμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Δεν χρησιμοποιώ τέτοιες υπηρεσίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Γιατί να πληρώνω κάτι όταν μπορώ να το έχω τσάμπα. Tunein radio και mp3. Στα 4 GB χωράνε περίπου 1000 τραγούδια 128 kbps. Τι στο καλό; θα βαρεθώ και τα 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patates Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 γιατί δεν είναι δωρεάν. Εκτός αν εννοείς "δωρεάν" το να κλέβεις τον κόπο και την έμπνευση του άλλου. δεν κόβεις τον κόπο και την έμπνευση, αλλά περισσότερο αυτά που θα έπαιρναν οι δισκογραφικές και οι μανατζαραίοι για "πνευματικά δικαιώματα" όχι για να γίνει κουβέντα αλλά για να τα λέμε και όπως είναι :ninja: Παράθεση Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNicholas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 αυτα ειναι κουταμαρες..ολα τα streaming...μονο αν εχεις μαγαζι καφε κτλ..αλλιως χαιρετισματα..οι καλλιτεχνες αν θελουν να παρουν κανα φραγκο καλα θα κανουν να δινουν τα cd τους σε τιμες αντικειμενικες. αν τωρα η rihanna θελει να κανει μπανιο σε γαλα κατσικας σε χρυση μπανιερα..τι να πω γκαριζοντας rude boy και το λεει τεχνη.. :P? ας αλλαξει επαγγελμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Από όταν ανακάλυψα το PVSTAR++ ό,τι άλλο μου φαίνεται περιττό. Χρήση του youtube στο background, αναζήτηση playlist, οπότε; Αυτό ακριβώς. Μετά απ' αυτό όλα τα άλλα είναι λύσεις σε ανύπαρκτο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantouan Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 tunein radio :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts