Jump to content

iNicholas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    559
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About iNicholas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

iNicholas's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. σιγα τον αντιπαλο. απατο θα παει, μαζι με το metaverse η οπως το λενε και χαιρονται ολοι. ολη αυτη η κουταμαρα βασιζεται σε συνεχη χρηση γυαλιων επαυξημενης πραγματικοτητας. αυτο απο μονο το του το καθιστα ακυρο. πολυ απλα δεν ειναι εφαρμοσιμο στην πραξη. επιπλεον οτιδηποτε εχει σχεση με facebook ειναι για γελια
  2. κακες γλωσσες θα πουν οτι ειναι ελεεινη αντιγραφη ipad pro. τεσπα..και το entry ipad ειναι πολυ καλο και εγω προσωπικα δεν θα εμπλεκα με κατι διαφορετικο απο ios..ειναι οτι καλυτερο σε experience
  3. για παραδειγμα μπορει να ανεβαζει Hz χωρις να υπαρχει πραγματικος λογος,,, αυτο διορθονεται με firmware
  4. τη μπαταρια το καταλαβαινω..αυτο με τα bezels ολοι.. δεν το καταλαβαινω, δεν κερδιζεις απολυτως τιποτα με 1 χιλιοστο λιγοτερο... ειδικα σε μικρες οθονες ειτε εχει ειτε δεεν εχει μπεζελ ενα και το αυτο.
  5. ενδιαφερον εχουν οι πειραματισμοι.. προσωπικα αναδιπλωμενο κινητο μου φαινοταν παντα αχριστο.. ποσο μαλλον ενος ταμπλετ.. με δεδομενο οτι ειναι πολυ ευπαθη και ακομα πιο μεγαλο προβλημα ειναι οτι δεν μπορουν να πετυχουν απολυτα φλατ οθονη..παντα φαινονται αυλακια.. τεσπα, οπως το δει κανεις..
  6. οι fanoys θα πουν πως ειναι αντιγραφη του apple watch :rolleyes:
  7. αν τους ενδιεφερε το περιβαλλον θα μπορουσαν να παρεχουν δωρεαν ασυρματους ταχυφορτιστες που θα μπορουσαν να φορτιζουν κινητο και smartwatch. Με αυτο τον τροπο θα μειωναν τη χρηση καλωδιων καθως και την παραγωγη+χρηση 2 φορτιστων Επισης δεν θα σερβιραν πλεον lighting port για να μην εχουμε ακομα ενα καλωδιο για να φορτιζουμε αποκλειστικα το iphone.. καραγκιοζηδες.
  8. μου αρεσε(ι) το iOS αλλα οι τιμες ειναι απαγορευτηκες πλεον.. εχω 7αρι και θα μεινω με αυτο αλλο ενα χρονο και ειμαι μια χαρα.. εχω λεφτα να παρω τη νεα σειρα αλλα το θεωρω κοροιδια οσο και να μου αρεσει το λειτουργικο. δεν βλεπω κανενα feature που να δικαιολογει αυξηση τιμης 2 συνεχομενα χρονια και γενικοτερα η τιμη ειναι γελοια.. θεωρω πως η apple αργοπροθεσμα θα αντιμετωπισει προβλημα
  9. σε ποιο αναφερεσαι? Γιατι προφανως δεν αναφερεσαι στο iOS και μπορω να σου πω για ολα τα λειτουργικα οτι πασχουν τραγικα :) δεν υπαρχει πιο ολοκληρωμενο..υπαρχει τι θες να κανεις..φορωντας παροπηδες και πιστευοντας πως ολοι θελουν να κανουν την ιδια χρηση με εσενα δεν ειναι και πολυ εξυπνο.. μπορω να σου πω 4131212312 περιπτωσεις που το iOS ειναι πολλες φορες ανωτερο απο android... και φυσικα και το αντιστροφο ως χρηστης και των 2 λειτουργικων σε καθημερινη βαση..
  10. δε μπηκες καν στον κοπο να δεις το βιντεο και το εκρινες.. ετσι πηρες και το κινητο σου..της samsung..μονο ετσι μπορει καποιος να αγορασει samsung..:lol::lol::lol::lol::lol:
  11. καταλαβαινω τι λες και συμφωνω..αν ειχα τη Google. Απο την πλευρα του αγοραστη ομως ειναι πολυ απλα τα πραγματα, ιδια τιμη, διπλασια υποστηριξη, με κλειστα ματια Apple. Εκτος αν δε σεβεσαι τον κοπο σου για να βγαζεις χρηματα...over time η επιλογη της Google θα σου παει ακριβως τα διπλασια χρηματα στα 4 χρονια.
  12. ευχαριστώ παιδια. βασικά τα contacts και τα data των εφαρμογών με ενδιαφέρουν πιο πολύ..να υπάρχει κάποιο backup σε περιπτωση που χασω ή χαλάσει το κινητό και δε μπορώ να πάρω backup από τη συσκευή! φωτογραφίες δε με πολυαπασχολεί. Ευχαριστώ πολύ και πάλι! το πως σεταρεται το google cloud με το android φαντάζομαι θα το βρω στο ιντερνετ..αλλιως μπορει να σας ξαναρωτησω(αφου έχω το κινητό στα χέρια μου). :)
  13. Εχω iPhone..θα δοκιμάσω android με p9 και θα ήθελα να ρωτησω αν υπαρχει κάποιος τρόπος να γινεται backup η συσκευή αυτόματα οπως τα iPhones στο iCloud..ακομα και service με πληρωμή . Ευχαριστω!
  14. Δεν νομιζω οτι καταλαβαινω τι εννοειτε πως δεν ειναι απλη η apple. Για μενα τα παντα εξακολουθουν να λειτουργουν αψογα σχετικα με το iOS..σε επιπεδο που δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος θα πηγαινε σε android περα απο την τιμη. Εχει γινει λιγο πιο πολυπλοκο το λειτουργικο και αυτο επειδη το ζητανε οι καταναλωτες. Εχοντας συσκευη android μπορω με πολλη σιγουρια πως το iOS παραμενει με την ιδια διαφορα το καλυτερο και το πλεον στεθερο λειτουργικο. δεν το λεω για να αρχισουν διαμαχες αλλα πραγματικα δεν μου παει πουθενα το μυαλο σε ολα τα αρνητικα που αναφερονται εδω...
  15. βασικα καμμια ιδιετερη αλλαγη..θα μπορουσαν ολα αυτα να ταν σε 8.xxx update..
×
×
  • Create New...