Jump to content

iNicholas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    559
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iNicholas

  1. σιγα τον αντιπαλο. απατο θα παει, μαζι με το metaverse η οπως το λενε και χαιρονται ολοι. ολη αυτη η κουταμαρα βασιζεται σε συνεχη χρηση γυαλιων επαυξημενης πραγματικοτητας. αυτο απο μονο το του το καθιστα ακυρο. πολυ απλα δεν ειναι εφαρμοσιμο στην πραξη. επιπλεον οτιδηποτε εχει σχεση με facebook ειναι για γελια
  2. κακες γλωσσες θα πουν οτι ειναι ελεεινη αντιγραφη ipad pro. τεσπα..και το entry ipad ειναι πολυ καλο και εγω προσωπικα δεν θα εμπλεκα με κατι διαφορετικο απο ios..ειναι οτι καλυτερο σε experience
  3. για παραδειγμα μπορει να ανεβαζει Hz χωρις να υπαρχει πραγματικος λογος,,, αυτο διορθονεται με firmware
  4. τη μπαταρια το καταλαβαινω..αυτο με τα bezels ολοι.. δεν το καταλαβαινω, δεν κερδιζεις απολυτως τιποτα με 1 χιλιοστο λιγοτερο... ειδικα σε μικρες οθονες ειτε εχει ειτε δεεν εχει μπεζελ ενα και το αυτο.
  5. ενδιαφερον εχουν οι πειραματισμοι.. προσωπικα αναδιπλωμενο κινητο μου φαινοταν παντα αχριστο.. ποσο μαλλον ενος ταμπλετ.. με δεδομενο οτι ειναι πολυ ευπαθη και ακομα πιο μεγαλο προβλημα ειναι οτι δεν μπορουν να πετυχουν απολυτα φλατ οθονη..παντα φαινονται αυλακια.. τεσπα, οπως το δει κανεις..
  6. οι fanoys θα πουν πως ειναι αντιγραφη του apple watch :rolleyes:
  7. αν τους ενδιεφερε το περιβαλλον θα μπορουσαν να παρεχουν δωρεαν ασυρματους ταχυφορτιστες που θα μπορουσαν να φορτιζουν κινητο και smartwatch. Με αυτο τον τροπο θα μειωναν τη χρηση καλωδιων καθως και την παραγωγη+χρηση 2 φορτιστων Επισης δεν θα σερβιραν πλεον lighting port για να μην εχουμε ακομα ενα καλωδιο για να φορτιζουμε αποκλειστικα το iphone.. καραγκιοζηδες.
  8. μου αρεσε(ι) το iOS αλλα οι τιμες ειναι απαγορευτηκες πλεον.. εχω 7αρι και θα μεινω με αυτο αλλο ενα χρονο και ειμαι μια χαρα.. εχω λεφτα να παρω τη νεα σειρα αλλα το θεωρω κοροιδια οσο και να μου αρεσει το λειτουργικο. δεν βλεπω κανενα feature που να δικαιολογει αυξηση τιμης 2 συνεχομενα χρονια και γενικοτερα η τιμη ειναι γελοια.. θεωρω πως η apple αργοπροθεσμα θα αντιμετωπισει προβλημα
  9. σε ποιο αναφερεσαι? Γιατι προφανως δεν αναφερεσαι στο iOS και μπορω να σου πω για ολα τα λειτουργικα οτι πασχουν τραγικα :) δεν υπαρχει πιο ολοκληρωμενο..υπαρχει τι θες να κανεις..φορωντας παροπηδες και πιστευοντας πως ολοι θελουν να κανουν την ιδια χρηση με εσενα δεν ειναι και πολυ εξυπνο.. μπορω να σου πω 4131212312 περιπτωσεις που το iOS ειναι πολλες φορες ανωτερο απο android... και φυσικα και το αντιστροφο ως χρηστης και των 2 λειτουργικων σε καθημερινη βαση..
  10. δε μπηκες καν στον κοπο να δεις το βιντεο και το εκρινες.. ετσι πηρες και το κινητο σου..της samsung..μονο ετσι μπορει καποιος να αγορασει samsung..:lol::lol::lol::lol::lol:
  11. καταλαβαινω τι λες και συμφωνω..αν ειχα τη Google. Απο την πλευρα του αγοραστη ομως ειναι πολυ απλα τα πραγματα, ιδια τιμη, διπλασια υποστηριξη, με κλειστα ματια Apple. Εκτος αν δε σεβεσαι τον κοπο σου για να βγαζεις χρηματα...over time η επιλογη της Google θα σου παει ακριβως τα διπλασια χρηματα στα 4 χρονια.
  12. ευχαριστώ παιδια. βασικά τα contacts και τα data των εφαρμογών με ενδιαφέρουν πιο πολύ..να υπάρχει κάποιο backup σε περιπτωση που χασω ή χαλάσει το κινητό και δε μπορώ να πάρω backup από τη συσκευή! φωτογραφίες δε με πολυαπασχολεί. Ευχαριστώ πολύ και πάλι! το πως σεταρεται το google cloud με το android φαντάζομαι θα το βρω στο ιντερνετ..αλλιως μπορει να σας ξαναρωτησω(αφου έχω το κινητό στα χέρια μου). :)
  13. Εχω iPhone..θα δοκιμάσω android με p9 και θα ήθελα να ρωτησω αν υπαρχει κάποιος τρόπος να γινεται backup η συσκευή αυτόματα οπως τα iPhones στο iCloud..ακομα και service με πληρωμή . Ευχαριστω!
  14. Δεν νομιζω οτι καταλαβαινω τι εννοειτε πως δεν ειναι απλη η apple. Για μενα τα παντα εξακολουθουν να λειτουργουν αψογα σχετικα με το iOS..σε επιπεδο που δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος θα πηγαινε σε android περα απο την τιμη. Εχει γινει λιγο πιο πολυπλοκο το λειτουργικο και αυτο επειδη το ζητανε οι καταναλωτες. Εχοντας συσκευη android μπορω με πολλη σιγουρια πως το iOS παραμενει με την ιδια διαφορα το καλυτερο και το πλεον στεθερο λειτουργικο. δεν το λεω για να αρχισουν διαμαχες αλλα πραγματικα δεν μου παει πουθενα το μυαλο σε ολα τα αρνητικα που αναφερονται εδω...
  15. βασικα καμμια ιδιετερη αλλαγη..θα μπορουσαν ολα αυτα να ταν σε 8.xxx update..
  16. δεν καταλαβαινω το αρθρο να σας πω την αληθεια..θεωρω επισης πως οσο πιο πολλες προσθηκες γινονται, τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες για καποιο bug..και το debugging παιρνει χρονο..και ανακαλυπτεται με τη διαρκη χρηση..λογικο μου φαινεται, οχι μονο για την apple αλλα και για ολες τις εταιρειες να εχουν καποια μικρα θεματακια..το θεμα ειναι να διορθωνονται κατα τη γνωμη μου. εγω παντως πλεον ως κατοχος android συσκευης(s5) δουλειας και προσωπικης (iphone 6) μπορω να πω οτι η ποιοτητα της apple παραμενει ασιγκριτη σε σχεση με το πιο ποιοτικο(και επιτυχιμενο σα brand) android τηλεφωνο...δε λεω, μια χαρα το s5 με το sw του αλλα το ios8 με το iphone 6 ειναι πραγματικα σε αλλη διασταση..αυτη ειναι η γνωμη μου οπως βιωνω καθημερινα την κατασταση..btw, εργαζομαι σε εταιρεια που φτοιαχνει mobile apps και ειμαι συνεχεια με κινητα διαφορα στα χερια.......
  17. ειναι πολυ απλο. δεν γινεται να αλλαζεις tablet καθε 6 μηνες. οποιος νομιζε οτι θα πουλαει νεα συσκευη καθε λιγο ειναι απλα ανοητος...δεν καταρρεει καμμια αγορα, απλα γινεται αντικατασταση συσκευης οταν πρεπει.
  18. δεν υπαρχει κατι που πρεπει να γινει πιο γρηγορα απ οσο γινεται φιλε..δουλεψε λιγο ios και καποια μερα θα το καταλαβεις...θεωρω οτι πραγματικα κολλησε η βελονα στα hw specs στο τι εχει μεσα το ρημαδι..κατι που ΔΕ θα πρεπε να σε απασχολει. το iphone ειναι πιο γρηγορο και reliable απ οποιοδηποτε αλλο κινητο με αλλο λειτουργικο..ειτε σ αρεσει ειτε οχι..(Σορρυ κιολας) αυτο που θα συμφωνησω μαζι σου ειναι ως προς τι οι τοσο ψηλες τιμες αφου δεν εχει κατι απιστευτο απο hw..εκει ναι, χαμηλα specs, χαμηλες τιμες..(αλλοι θα πουν οτι η συσκευη εχει πολυ πιο καλη κατασκευη απο οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο..που δεν ειναι ψεματα εδω που τα λεμε...)
  19. εμενα το smartwatch παντως μου φαινεται γελοιο. μπορει ως ενα σημειο να ισχυουν αυτα που γραφει το αρθρο αλλα σε καμμια περιπτωση σε τοσο μεγαλο βαθμο..
  20. οχι ολα, αρκετα φυσικα... οσο για την υλοποιηση σε android πως ειναι πιο καλη...καλα κρασια..
  21. Ν900 για μενα..γιατι με εκανε να νιωσω θεικα για την αγορα που εκανα με το που το αναψα.. (παρολο που εχω iphone πλεον και με βολευει πολυ)
  22. για μενα 7650, γιατι τοτε εχασα τη μπαλα οταν το πηρα, εγω και ολοι οσοι το ειχαν..και το symbian ηταν αλλου γι αλλου σε σχεση με τον ανταγωνισμο..ενσωματωμενη καμερα..mms..εγχρωμη οθονη και μεγαλη για την περιοδο..μετα ενταξει, ηρθαν τα αλλα smartphones αλλα ηταν upgrades απλα απ αυτα που προσφερε το 7650...το χαμε δει το εργο με τη νοκια με το 7650.. :) κανενα αλλο τηλεφωνο δε μου κανε τοση αισθηση στη διαφορα οσων μπορουσα να κανω σε σχεση με το προηγουμενο που ειχα.
  23. Ν900....τι να λεμε τωρα..οπως επισης για μενα θα πρεπε να ναι και το νοκια 7650...εκανε πολλη διαφορα σε σχεση με οτι αλλο υπηρχε ως τοτε...θυμαμαι αγγλια που ειμουν ειχε γινει πανικος οταν βγηκε....ηταν το πρωτο κινητο με καμερα που βγηκε παγκοσμιως τουλαχιστον...τι να πουν αυτα που εχετε στη λιστα παιδια?... :(
  24. δε νομιζω οτι την παιρνει να ανεβασει αλλο τιμες..οι τιμες της ειναι ακριβως ιδιες με τον ανταγωνισμο..απολυτως καμμια διαφορα (αν παιζουν στα cents). επιπλεον δε την παιρνει πιστευω γιατι εχει επιβραδυνθει πολυ ο ριθμος αναπτυξης της..να παει σε τιμες πανω απ τον ανταγωνισμο θα εχει ως αποτελεσμα για ακομα μικροτερους ριθμους
  25. δεν το εχω δει, δεν ξερω λειτουργιες αλλα η λογικη λεει οχι..καλα, αν ειδικα εχει να προσφερει οτι και τα αλλα πχ, lg, samsung, sony κτλ..δεν εχει κανενα λογο υπαρξης..και δε μου παει το μυαλο στο τι διαφορετικο θα μπορουσε να εχει περα design που εκει σιγουρα θα κανει τη διαφορα απ τους αλλους..αλλα και παλι αδιαφορο στην τελικη.
×
×
  • Create New...