gnt Δημοσιεύτηκε October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 24, 2013 (edited) Η φθινοπωρινή ανανέωση των συσκευών της Apple συνεχίστηκε με τα νέας γενιάς tablets αυτής. Ύστερα από έντονη φημολογία και αρκετές σχετικές αναφορές, η εταιρεία του Cupertino παρουσίασε την 5η γενιά του ipad, το οποίο πλέον φέρει την ονομασία iPad Air και του iPad mini με Retina οθόνη. Ο Τεχνολογικός κόσμος τα υποδέχθηκε με πληθώρα σχολίων, τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Για μια ακόμη φορά, η συντακτική ομάδα του myphone.gr, μέσω της στήλης Editor's Voice, καλείται να πει την άποψή της σχετικά με τις νέες συσκευές της Apple. Ας τους ακούσουμε. vlachaquito[/member] - myPhone Editor in Chief (@vlachaquito) Μπορεί στον τομέα των smartphone τα Android smartphones να συναγωνίζονται ανοιχτά πλέον τα iPhone, στα tablet δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Apple κυριαρχεί. Και κάθε παρουσίαση της μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την διαφορά. Πιο δυνατά, πιο ελαφριά, πιο λεπτά, iPad Air και iPad Mini υποβοηθούμενα από ένα λειτουργικό φτιαγμένο για tablet (αλήθεια, Google, εκείνο το Play Store για tablet; Ακόμα ε; ) δεν έχουν αντίπαλο. Τι να σου κάνει το άμοιρο το Xperia Tablet Z; gnt[/member] - Trainee Editor in Chief iPad Air: Εκπληκτικό engineering από την Apple. Η 5η γενιά του iPad έχει βελτιώσεις στα σημεία χωρίς όμως να προσφέρει κάτι το επαναστατικό. Η εμπειρία χρήσης που προσφέρει το οικοσύστημα του iOS είναι δεδομένη, αυτό όμως δύσκολα θα διατηρήσει το Air ακλόνητο στη θέση του, καθώς ο ανταγωνισμός στις 10+ ίντσες είναι αμείλικτος, με τα full-fledged Windows tablets να αποτελούν και τη μεγαλύτερη απειλή. iPad mini: Eδώ η Apple έδειξε πως φτιάχνουμε σωστή mini συσκευή. Η πλήρης εμπειρία χρήσης, σε μικρότερο μέγεθος και τιμή. Το νεο mini είναι η πλέον θελκτική επιλογή στις 8 ίντσες καθώς ο ανταγωνισμός δεν έχει κάτι αντίστοιχο να προσφέρει προς το παρόν. Είναι η ευκαιρία για την Apple να μονοπωλήσει τη συγκεκριμένη κατηγορία, επιτρέποντας της να διαφοροποιηθεί από την πληθώρα των Android, κατά κύριο λόγο, phablet και 7" tablet. Η τιμή βέβαια μπορεί να παραμένει υψηλή, αλλά αυτή είναι η Apple, love her or hate her. http://content.myphone.gr/photo/full/18547/ios-hero.jpg charlie_pace4[/member] - News Editor iPad Air: Συνεχίζει την παράδοση των προηγούμενων μοντέλων, με ιδιαίτερη προσοχή στο design και στην μείωση των διαστάσεων. Από πλευράς hardware δεν είδαμε κάποια θετική έκπληξη, αλλά πάνω κάτω ότι περιμέναμε. iPad Mini: Με όμορφο design και retina οθόνη κλέβει καρδιές, ενώ και το υπόλοιπο hardware θα καλύψει και με το παραπάνω τις απαιτήσεις των χρηστών του. Το θέμα όμως είναι, αξίζει τα 400 δολάρια, με δεδομένο ότι τα 8-ιντσα bay trail tablets των άλλων κατασκευαστών, κοστίζουν λιγότερο, δίνοντας περισσότερες δυνατότητες -με δεδομένο ότι μπορούν να τρέξουν ότι εφαρμογή τρέχει ένας υπολογιστής, hardware επιτρέποντος- ; Αυτό θα το κρίνουν οι καταναλωτές. liberostelios[/member] - News Editor iPad Air: Είναι η ζωντανή απόδειξη της επιτυχίας του iPad mini, σε βάρος του μεγαλύτερου μοντέλου. Το «μεγάλο» iPad εστιάζει περισσότερο στη φορητότητα και το μέγεθος, παρά στα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στη νέα «ναυαρχίδα» tablet της εταιρείας έχουν γίνει υποχωρήσεις στο hardware. iPad mini: Αν το θεωρήσουμε ως ανταγωνιστή του Nexus 7 τότε πρόκειται για μία αμφιλεγόμενη πρόταση, καθώς το αναβαθμισμένο hardware το απομακρύνει πολύ περισσότερο από την τιμολόγηση του πρώτου. Πλέον μιλάμε για δύο συσκευές με παρόμοια χαρακτηριστικά και ίδια πυκνότητα οθόνης, με το iPad mini να έχει το κέρδος της μίας επιπλέον ίντσας, των περισσότερων εφαρμογών για το μέγεθός του αλλά και το κόστος των 180€ επιπλέον. Αν το Nexus 7 «βγει» από τη σύγκριση, τότε το iPad mini είναι μία συσκευή που ξεφεύγει αρκετά από τον ανταγωνισμό χωρίς τα «αλλά» και τις υποχωρήσεις του πρώτου μοντέλου. http://content.myphone.gr/photo/full/18536/ipadair-8.jpg manoysos1175[/member] - Trainee Editor Η Apple μας παρουσίασε τις δύο νέες iPad συσκευές της, iPad Air και iPad mini, αλλά προσωπικά το μόνο από τα δύο που μου έκανε εντύπωση ήταν ο «μικρός» αδερφός, και ιδιαίτερα οι αλλαγές που δέχτηκε από το προηγούμενο μοντέλο. Πλέον είναι αντάξιο του iPad Air, με τον επεξεργαστή A7 και την οθόνη Retina. Διαθέτει μέχρι και τη τεχνολογία ΜΙΜΟ για τις ασύρματες επικοινωνίες (έχοντας πολλά προβλήματα με δίκτυα Wi-Fi με το δικό μου smartphone δίνω πολύ μεγάλη βαρύτητα στην συγκεκριμένη τεχνολογία). Τέλος, αν η Apple έκανε με την τιμή ότι έκανε και με το μέγεθος του iPad Air, σίγουρα δεν θα είχε ανταγωνιστή, αλλά για άλλη μια φορά οι τιμές, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι πολύ υψηλές. Nagata[/member] - a.k.a autopost mod-droid Mε οθόνη Retina (2048×1536 – 326ppi), επεξεργαστή A7 αρχιτεκτονικής 64-bit για τέσσερις φορές καλύτερες επιδόσεις και 8 φορές καλύτερα γραφικά και με δέκτες για διπλάσιες ταχύτητες WiFi/Bluetooth 4.0, πιστεύω πως σίγουρα άξιζε ο χρόνος αναμονής του. Η Apple αυτή την φορά δείχνει το απαιτούμενο ενδιαφέρον για την κατηγορία των 7ιντσων tablet και προσθέτει όλα όσα αναζητούσαμε στο iPad mini πρώτης γενιάς. Αν το πρώτο mini αγαπήθηκε από πολλούς, τότε το νέο μικρό της εταιρίας από το Cupertino θα βρει ακόμη μεγαλύτερη απήχηση, κάνοντας σαφές πως τώρα η διαφορά συγκριτικά με το Nexus 7 είναι χαοτική, υπερβολή ή όχι; Οι πρώτες δοκιμές θα μας πείσουν!!! http://content.myphone.gr/photo/full/18539/ipadminiretina-2.jpg SaintPetrouil[/member] - News Editor (@petkyrk) iPad Air: To μοναδικό tablet στην κατηγορία των 10 ιντσών που αξίζει την επένδυση των χρημάτων μας. Και αυτό γιατί πολύ απλά, η Apple είναι η μόνη εταιρεία που δείχνει συνέπεια στις αναβαθμίσεις για χρόνια. (Μην παρεξηγηθώ, καταπληκτικά τα Nexus 10 και Sony Xperia Z, αλλά το ένα είναι χωρίς 3G και το άλλο με την 4.2 για πολύ καιρό ακόμα...) iPad mini: Εξαιρετικό, πανέμορφο και πανίσχυρο. Θεωρώ πως στην κατηγορία των 7-8 ιντσών 2 είναι τα ταμπλετ που αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Το Nexus 7 και το iPad mini φυσικά. Στα benchmarks οι διαφορές τους θα είναι χαοτικές, στην πράξη βέβαια και στην αίσθηση που θα αφήνουν στον χρήστη δεν νομίζω να γίνουν αντιληπτές. Αν το Nexus 7 δεν υπήρχε, θα χαρακτήριζα "τίμια" την τιμή του iPad mini. Αλλά... Edited October 24, 2013 by DJDB Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larryf13 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Διαφωνώ κάθετα με τις απόψεις των editors σχετικά με τις τιμές. Οι τιμές είναι χαμηλές, για αυτό και το χάος σε σχέση με τα άλλα tablets. Πόσο έκανε το Galaxy Note 10, το Galaxy Tab 10, το Surface. Πλάκα κάνουμε; Συγκρίνετε τιμές με τα Archos των 60€; Ακόμα και με το Nexus 7... Που ανοίγουν οι σελίδες στη mobile εκδοχή τους και το μέγεθος + 16:10 aspect το καθιστά άχρηστο για διάβασμα και surfing; Σοβαρή συσκευή, αλλά εντελώς άλλη κατηγορία... Edited October 24, 2013 by larryf13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Είναι αλήθεια μετά τόσα ταμπλετ που δοκίμασα μονο το iPad αξίζει σε όλα, τα υπόλοιπα απλά είναι λιγο βολικά, εξάλλου το λειτουργικό του είναι άπαιχτο... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Richard_Axel Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 "η Apple είναι η μόνη εταιρεία που δείχνει συνέπεια στις αναβαθμίσεις για χρόνια" Τράβα πέστο στους ιδιοκτήτες ipad 1 που πετάξαν τα λεφτά τους. Ούτε unofficial αναβάθμιση δεν μπορείς να κάνεις ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 "η Apple είναι η μόνη εταιρεία που δείχνει συνέπεια στις αναβαθμίσεις για χρόνια" Τράβα πέστο στους ιδιοκτήτες ipad 1 που πετάξαν τα λεφτά τους. Ούτε unofficial αναβάθμιση δεν μπορείς να κάνεις ούτε τίποτα. Ακομα και για την περιπτωση του ipad1 , που ειναι το χειροτερο σεναριο που εχει να επιδειξει η απλ, πες μου μια ταμπλετα αλλου κστασκευαστη που ειχε καλυτερη υποστηριξη απο του ipad1. Να συγκρινουμε το χειροτερο της απλ με το καλυτερο οποιουδηποτε αλλου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Ακομα και για την περιπτωση του ipad1 , που ειναι το χειροτερο σεναριο που εχει να επιδειξει η απλ, πες μου μια ταμπλετα αλλου κστασκευαστη που ειχε καλυτερη υποστηριξη απο του ipad1. Να συγκρινουμε το χειροτερο της απλ με το καλυτερο οποιουδηποτε αλλου. To πρώτο Nexus 7; Πήρε την 4.3 αμέσως, βελτίωσε τα προβλήματα και πλέον είναι εντελώς λειτουργικό. Προφανώς θα πάρει και το kit-kat. Μια αρκετά έντιμη πρόταση. Το ipad 1 έχει 256 mb μνήμη, (το Nexus 1 giga) και με το που «αναβαθμίστηκε» στο ios 5 ήταν φανερό ότι ήταν ένα τραγικό λάθος. Δεν ήταν απλά δύσχρηστο αλλά δυσλειτουργικό. Όχι μόνο lag αλλά συνεχή κρασαρίσματα λόγω έλλειψης μνήμης. Μαύρη κηλίδα στην πρόσφατη ιστορία της Apple, σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα που υποστηρίζονται για τρια τουλάχιστον χρόνια. Το νέο μίνι είναι μια futureproof επιλογή... Δεν ξέρω τι περισσότερο θα προσφέρει στη συγκεκριμένη κατηγορία η Apple του χρόνου. Σένσορα αποτυπωμάτων; Μόνο «ενσωματωμένο» keyboard cover είναι το μόνο upgrade που βγάζει νόημα... Edited October 24, 2013 by Luci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surface90 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Όταν δεν ασχολείται κανείς με τη θετική άποψη των editors για τις κορυφαίες συσκευές στην αγορά σήμερα, κάποιοι πρέπει να προβληματιστούν για την παρουσία τους εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Τόσα τόπικ καθημερινά για τα iPad, το καταλάβαμε ότι βγήκαν! Έχει γίνει εμμονή πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Τόσα τόπικ καθημερινά για τα iPad, το καταλάβαμε ότι βγήκαν! Έχει γίνει εμμονή πλέον. "πουλάνε" αυτά τα θέματα, πότε θα το καταλάβετε; ;) :rolleyes: το Air μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε κυρίως κατασκευαστικά.. Αλλά όπως έχω ξαναπεί, iOS ποτέ και για κανέναν λόγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 γενικά τα απορρίπτω λόγω iTunes, όμως πραγματικά αξίζουν για ένα μέσο χρήστη επειδή σίγουρα θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του χωρίς πρόβλημα και με καλή μπαταρία! (κάτοχος Nexus 7) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 To πρώτο Nexus 7; Πήρε την 4.3 αμέσως, βελτίωσε τα προβλήματα και πλέον είναι εντελώς λειτουργικό. Προφανώς θα πάρει και το kit-kat. Μια αρκετά έντιμη πρόταση. Το ipad 1 έχει 256 mb μνήμη, (το Nexus 1 giga) και με το που «αναβαθμίστηκε» στο ios 5 ήταν φανερό ότι ήταν ένα τραγικό λάθος. Δεν ήταν απλά δύσχρηστο αλλά δυσλειτουργικό. Όχι μόνο lag αλλά συνεχή κρασαρίσματα λόγω έλλειψης μνήμης. Μαύρη κηλίδα στην πρόσφατη ιστορία της Apple, σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα που υποστηρίζονται για τρια τουλάχιστον χρόνια. Το νέο μίνι είναι μια futureproof επιλογή... Δεν ξέρω τι περισσότερο θα προσφέρει στη συγκεκριμένη κατηγορία η Apple του χρόνου. Σένσορα αποτυπωμάτων; Μόνο «ενσωματωμένο» keyboard cover είναι το μόνο upgrade που βγάζει νόημα... Ενταξει ολα αυτα. Παντως, υποστηριχθηκε για 2 χρονια το πρωτο ipad. Σωστα? Κατσε να δευτεροχρονισει το πρωτο νεξους και βλεπουμε... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Και τα δύο Pads έχουν θετικά στοιχεία.. Το mini πλέον δυνατό και με μέλλον. Η πολιτική της Apple με απωθεί αλλά όποιος δεν έχει πρόβλημα με αυτό δεν έχει κάτι να τον κρατά μακρυά τους Μεγάλο plus ότι μετά από καιρό η εταιρία έθεσε υψηλά standarts για τους υπόλοιπους οπότε θα τους αναγκάσει να δράσουν πιο γρήγορα και πιο ουσιαστικά Ενταξει ολα αυτα. Παντως, υποστηριχθηκε για 2 χρονια το πρωτο ipad. Σωστα? Κατσε να δευτεροχρονισει το πρωτο νεξους και βλεπουμε... Λες να κάνει τέτοια μπινιά η Google τώρα που οι συσκευές της είναι τόσο δυνατές? Ελπίζω πως όχι.. Και αυτό με την ενημέρωση ξεχωριστά των υπηρεσιών της είναι πολύ θετικό Edited October 25, 2013 by dyannisb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Έχοντας περάσει από android, αγανακτήσει από λαγκαρίσματα και έλλειψη αναβαθμίσεων (σε "premium" συσκευή και όχι κινεζιά), χρησιμοποιώ τα τελευταία δύο χρόνια το iOS. Να τονίσω ότι πριν 2 χρόνια κορόιδευα τους apple χρήστες ως fashion victims και προσπαθούσα (μάταια :lol:) να πείσω τη γυναίκα μου να πάρει android! Η πρώτη μου επαφή με το iOS ήταν με το ipad2 όπου συνειδητοποίησα ότι η διαφορά των δύο οικοσυστημάτων ήταν χαοτική. Η apple προσφέρει συσκευές που "δουλεύουν", σέβεται τους πελάτης της με αναβαθμίσεις ενώ τα προιόντα της έχουν εξαιρετική μεταπωλητική αξία (αν και προσωπικά δεν έχω πουλήσει συσκευή). Και μη μου πει κανείς για πρόβατα και άσχετους με το τι μπορεί να κάνει κάποιος με ένα ξεκλείδωτο λειτουργικό, γιατί είχα ρουτάρει το android μου από την πρώτη εβδομάδα, είχα περάσει ένα σωρό custom roms, το είχα μπρικάρει και επαναφέρει. Μέχρι που συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά είναι για να έχουμε να παίζουμε. Αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου είναι τελείως άχρηστα. Με τις συσκευές αυτές (για να έρθω λίγο και on topic) έχω την αίσθηση ότι είναι η πρώτη φορά που η Apple κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση μετά τη "φυγή" του Jobs. Η αίσθησή μου είναι ότι τους επόμενους μήνες (αν δεν έχουν προβλήματα να καλύψουν την τεράστια ζήτηση) θα "τους πάρει τα σώβρακα". Στο θέμα των tablets, μένεις ικανοποιημένος από ένα android (ακόμα και με ένα Nexus) μόνο αν δεν έχεις δοκιμάσει για καμία εβδομάδα τουλάχιστον να ζήσεις με ένα ipad (πλέον δε χρησιμοποιώ laptop εκτός σπιτιού και σε επαγγελματικά ταξίδια, το ipad με ένα πληκτρολόγιο με καλύπτει απόλυτα), εκτός και αν ενδιαφέρεσαι μόνο για λίγο browsing και να δεις καμία ταινιούλα ή να διαβάσεις κανένα κόμικ. Τα windows tablet έχουν πιθανότατα πολύ καλές προοπτικές, αλλά είναι ακόμα ανώριμα. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Αυτο που με ώθησε μακρια απο το android ειναι το οτι πλην των nexus ολες οι συσκευες παίρνουν update για ενα χρονο (τα nexus μπορει να παρουν και δυο) στο ios 3 χρονια θα εχω update, lag free χρηση στιβαρη και ποιοτικότατη κατασκευή κλπ. Οι φαν του android ας μιλήσουν οταν ολες οι συσκευες που εχουν android αποκτήσουν υποστήριξη nexus. Ακομα και διαφορα να υπαρχει στη τιμη ο ενας χρονος υποστηριξη τη δικαιολογεί Edited October 25, 2013 by SYZo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με iOS και απο αυτα που διαβαζω δεξια και αριστερα δεν ξερω τι παιζει. Οι αναβαθμισεις δεν δινονται κουτσουρεμενες στα παλιοτετα μοντελα; Επισης, εχω δει αρκετα παραπονα οτι καθεται βαρια μια εκδοση πχ σε i4. Το ειχα δει και εγω προσωπικα σε ενα ταπεινο ipod touch αλλα αυτο ειχε τοτε χαρακτηριστικα της πλακας οποτε δεν θελω να βγαλω επισφαλη συμπερασματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master4best Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με iOS και απο αυτα που διαβαζω δεξια και αριστερα δεν ξερω τι παιζει. Οι αναβαθμισεις δεν δινονται κουτσουρεμενες στα παλιοτετα μοντελα; Επισης, εχω δει αρκετα παραπονα οτι καθεται βαρια μια εκδοση πχ σε i4. Το ειχα δει και εγω προσωπικα σε ενα ταπεινο ipod touch αλλα αυτο ειχε τοτε χαρακτηριστικα της πλακας οποτε δεν θελω να βγαλω επισφαλη συμπερασματα Ναι φίλε μου, σε παλιότερα μοντέλα δεν δίνουν κάποια χαρακτηριστικά. Ένα παράδειγμα θα το δεις εδώ. Δυστυχώς επιβεβαιώνω και εγώ ότι σε iphone 4 ψιλοlagάρει η IOS 7. Κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να την πάρει καθόλου. Παράθεση >> m4b << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δυστυχώς επιβεβαιώνω και εγώ ότι σε iphone 4 ψιλοlagάρει η IOS 7. Κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να την πάρει καθόλου. Αγαπητε μου δινεις παρα πολυ καλη πασα να πω το εξης. Οσο και αν μας αρεσει να χουμε το τελευταιο λειτουργικο που κυκλοφορει για να νοιωθουμε οτι δεν μας εξαπατησε η εταιρια ή για να ικανοποιουμαστε οτι απλα εχουμε το τελευταιο, προτιμω 1000 φορες μια ΠΛΗΡΩΣ λειτουργικη εκδοση παρα μια κουτσουρεμενη και με πολλες φορες lags ή προβληματα που τελικα ποτε δεν διορθωνονται και που στην προηγουμενη εκδοση δεν ειχες! Ουσιαστικα περα απο την αισθηση του τεχνολογικα καινουριου, οι αναβαθμισεις γινονται για να διορθωνονται bugs και να δινουν "αλλο αερα" στη συσκευη. Προτιμω, λοιπον, να μην παρω ποτε μια εκδοση που θα με πονοκεφαλιαζει παρα να την παρω για να λεω οτι εχω την πιο προσφατη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syngi Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Πολυ καλες αναβαθμισεις, ειδικα στο ipad mini που προβλεπεται να κανει τρελες πωλησεις. Το μονο αρνητικο για μενα ειναι που δεν τα εξοπλισαν με touch id , ισως λογω κοστους και χαμηλης διαθεσιμοτητας λογω iphone 5s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master4best Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Αγαπητε μου δινεις παρα πολυ καλη πασα να πω το εξης. Οσο και αν μας αρεσει να χουμε το τελευταιο λειτουργικο που κυκλοφορει για να νοιωθουμε οτι δεν μας εξαπατησε η εταιρια ή για να ικανοποιουμαστε οτι απλα εχουμε το τελευταιο, προτιμω 1000 φορες μια ΠΛΗΡΩΣ λειτουργικη εκδοση παρα μια κουτσουρεμενη και με πολλες φορες lags ή προβληματα που τελικα ποτε δεν διορθωνονται και που στην προηγουμενη εκδοση δεν ειχες! Ουσιαστικα περα απο την αισθηση του τεχνολογικα καινουριου, οι αναβαθμισεις γινονται για να διορθωνονται bugs και να δινουν "αλλο αερα" στη συσκευη. Προτιμω, λοιπον, να μην παρω ποτε μια εκδοση που θα με πονοκεφαλιαζει παρα να την παρω για να λεω οτι εχω την πιο προσφατη. Εμένα πάλι δεν με νοιάζει να πάρω την κουτσουρεμένη αρκεί να είναι βελτιστοποιημένη για την συσκευή μου. Δηλαδή αυτό το πράγμα στο i4 άλλο να το βλέπεις και άλλο να στο λέω! Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκεφτήκανε να κάνουν κάτι τέτοιο σε τόσο παλιό hardware (του 2010 παρακαλώ). Νιώθω ότι χρησιμοποιώ συσκευή android 2.3 σε συσκευή το 2011. Full στο lag! Πάει το smoothness που είχε. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσα να δικαιολογήσω μια τέτοια κίνηση είναι η "υποστήριξη". Να δείξει και καλά ότι δεν ξεχνάει τις παλιές συσκευές. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν είχα το iphone 4, σίγουρα δεν θα του έβαζα την IOS 7. Παράθεση >> m4b << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Για να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου, εχεις σκεφτει οτι μπορει να δινουν οι εταιριες αναβαθμισεις με μικροπροβληματακια ή λαγκ μονο και μονο για να σε κανουν να αγορασεις την επομενη συσκευη τους; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master4best Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Για να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου, εχεις σκεφτει οτι μπορει να δινουν οι εταιριες αναβαθμισεις με μικροπροβληματακια ή λαγκ μονο και μονο για να σε κανουν να αγορασεις την επομενη συσκευη τους; Μου έχει περάσει από το μυαλό να σου πω την αλήθεια. Δεν είμαι κανένας ασυνείδητος να πιστεύω ότι με "αγαπάνε" οι εταιρίες :p Τέτοιες εταιρείες κολοσσοί κυνηγάνε πάντα το κέρδος οπότε δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έβγαινε πότε στη φόρα κάτι τέτοιο. Αλλά επειδή δεν μπορείς να ξέρεις δεν μπορείς να κάνεις και πολλά εκτός από το να ψάξεις να βρεις αυτό που σε συμφέρει περισσότερο. Παράθεση >> m4b << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Για να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου, εχεις σκεφτει οτι μπορει να δινουν οι εταιριες αναβαθμισεις με μικροπροβληματακια ή λαγκ μονο και μονο για να σε κανουν να αγορασεις την επομενη συσκευη τους; Το εχω σκεφτει και το εχω αποκλεισει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Το εχω σκεφτει και το εχω αποκλεισει. Γιατί;;; :confused: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Γιατί;;; :confused: Ο βασικοτερος λογος ειναι οτι, ο περισσοτερος κοσμος, αν δεν ειναι ευχαριστημενος απο τη συσκευη του, την αλλαζει με συσκευη αλλης μαρκας. Εινι πολυ μεγαλο ρισκο αυτο που λεγεται, για ηθελημενα λαθη στις αναβαθμισεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Ο βασικοτερος λογος ειναι οτι, ο περισσοτερος κοσμος, αν δεν ειναι ευχαριστημενος απο τη συσκευη του, την αλλαζει με συσκευη αλλης μαρκας. Εινι πολυ μεγαλο ρισκο αυτο που λεγεται, για ηθελημενα λαθη στις αναβαθμισεις. Μπα μαζική φυγή δεν παίζει οι περισσότεροι χρήστες είναι ψιλοάσχετοι... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts