Jump to content

iPad Mini 2 (2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλημερα.γνωριζει καποιος γιατι δεν φορτιζει το ipad3 που εχω με τον φορτιστη αυτοκινητου;;;;;υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω κανει;

Η συσκευή σου είναι σε iOS 7/8; ο Φορτιστής είναι πιστοποιημένος για iOS 7/8; το iPhone σου (αν έχεις) φορτίζει και σε ποια έκδοση είναι; τέλος ο φορτιστής είναι για φόρτιση iPad ή για διατήρηση φόρτισης; :)

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η συσκευή σου είναι σε iOS 7/8; ο Φορτιστής είναι πιστοποιημένος για iOS 7/8; το iPhone σου (αν έχεις) φορτίζει και σε ποια έκδοση είναι; τέλος ο φορτιστής είναι για φόρτιση iPad ή για διατήρηση φόρτισης; :)

Εχω ios8.το iphone που ειχα φορτιζε κανονικοτατα....πρεπει να δω και τα χαρακτηριστικα του φορτιστη αυτοκινητου!!!!!

Εχω ios8.το iphone που ειχα φορτιζε κανονικοτατα....πρεπει να δω και τα χαρακτηριστικα του φορτιστη αυτοκινητου!!!!!

εαν συνδέσεις το iPad δες εάν διατηρεί την υπάρχουσα ενέργεια, αν ναι τότε δεν κάνει ο φορτιστής για iPad παρά μόνο για iPhone!

Θα πρεπει να εχει τα χαρακτηριστικα του γνησιου φορτιστη. Ο αυθεντικος ειναι 2.1Α. Σε δοκιμες που εκανα το ipad mini για να φορτισει τραβαει 1.6Α. Υποθετω οτι κατι λιγοτερο απο αυτο ή αργει την φορτιση ή δεν φορτιζει καθολου.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ρε παιδιά αξίζει η αναβάθμιση; Λέει στους όρους ότι δεν ευθύνονται σε περίπτωση που αρχίσει να κολλάει ή να βγάζει σφαλμα

Ρε παιδιά αξίζει η αναβάθμιση; Λέει στους όρους ότι δεν ευθύνονται σε περίπτωση που αρχίσει να κολλάει ή να βγάζει σφαλμα

Εάν γίνει σωστή εγκατάσταση (restore και setup as new) δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα!

Έχετε αναβαθμίσει σε 8.1 ; Πως ειναι η εμπειρία χρήσης; Εχω μείνει στην 7.1.2 :p
σε μένα δουλεύει πολύ καλά χωρίσς προβλήματα και σκέψου είναι η κύρια συσκευή μου, το iPhone έρχεται δεύτερο :)

Έχετε αναβαθμίσει σε 8.1 ; Πως ειναι η εμπειρία χρήσης; Εχω μείνει στην 7.1.2 :p

Πολύ καλή είναι προχώρα κανονικά

Εχω κάνει κι εγω την αναβάθμιση, μια χαρα ειναι. Το μόνο πρόβλημα ειναι ότι στις σελίδες του safari μου βγάζει ενοχλητικά banners ψηλά. Το ιδιο και στον Mac μετα την αναβαθμιση σε Yosemite. Ειναι το εξής:

Ξερει κανεις γιατί γινεται αυτο;

Edited by oykas2001
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Καλημέρα σε ολους

Έχω ένα θέμα με το πληκτρολόγιο

Όταν πάω να γράψω στην αναζήτησή της Google με το που πατάω το πρώτο γράμμα το πληκτρολόγιο εξαφανίζεται και πρέπει να ξαναπατήσω στο πλαίσιο για να συνεχίσω να γράφω. Αυτό γίνεται μόνο όταν γράφω ελληνικά,ίσως να μου το έχει κάνει και με αγγλικούς χαρακτηρες αλλά δε θυμάμαι. Τώρα έχω την 8.0.2 και δε συνέβαινε στην 7.

Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Καλημέρα σε ολους

Όταν πάω να γράψω στην αναζήτησή της Google με το που πατάω το πρώτο γράμμα το πληκτρολόγιο εξαφανίζεται και πρέπει να ξαναπατήσω στο πλαίσιο για να συνεχίσω να γράφω. Αυτό γίνεται μόνο όταν γράφω ελληνικά,ίσως να μου το έχει κάνει και με αγγλικούς χαρακτηρες αλλά δε θυμάμαι. Τώρα έχω την 8.0.2 και δε συνέβαινε στην 7.

Αναφέρεσαι στη εφαρμογή της Google ή στο Safari? γενικά υπάρχουν μικροπροβλήματα. Γνώμη μου είναι να ανεβείς στην 8.1.

Σαν browser χρησιμοποιώ μόνο Safari. Απλά στο site της google όταν πάω να γράψω κάτι στην αναζήτησή μου το κάνει. Θα κάνω κάποια στιγμή την αναβάθμιση να δω αν θα διορθωθεί.

Εχω κάνει κι εγω την αναβάθμιση, μια χαρα ειναι. Το μόνο πρόβλημα ειναι ότι στις σελίδες του safari μου βγάζει ενοχλητικά banners ψηλά. Το ιδιο και στον Mac μετα την αναβαθμιση σε Yosemite. Ειναι το εξής:

Ξερει κανεις γιατί γινεται αυτο;

Κανεις καμία ιδέα; Στον Mac εχω το ad block και το σταματάει. Στο ipad τι γινεται;

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Καλημέρα σε ολους

Μου το κάνει και εμένα αυτό και με την 8.1 και αφού έκανα restore/επανεγκατάσταση μέσω iTunes με όλους τους browser όχι συνέχεια αλλα αρκετές φορές.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα σου έλεγα να κάτσεις και μην αναβαθμίσεις.

Άσε να περάσει ένα διάστημα με την 8.1 μιας και λίγες ημέρες αφού την έκανα να κρίνουμε καλύτερα.

Έχει βελτιωθεί σε σχέση με την 8.0.2(μειώθηκαν τα εκνευρεςτικα πολλά κρασάρισματα στο σερφάρισμα,αλλα δεν έχουν εξαλειφθεί εντελώς )αλλα την σταθερότητα-ομαλότητα της 7.1.2 δεν την έχει ακόμα σε καμία περίπτωση.

Ένα περετερω update-boost χρειάζεται ακόμα(να ελπίζουμε έως τα Χριστουγενα το αργότερο να την δώσει η Apple.)

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έκανα την αναβάθμιση τελικά. Πράγματι υπάρχουν κάποια μικρά bugs, οπως αυτο με το πληκτρολόγιο. Εμενα δεν λειτουργεί μερικές φορές και το gesture που μεταφέρεσαι στην αρχική οθονη με τα 4 δάχτυλα. Ιδίως όταν το κανω απο την εφαρμογή του facebook. Τέλος πάντων. Θελω να ρωτήσω αν υπαρχει δυνατότητα να μπει το ipad σε guest mode λειτουργία ή κάτι παρόμοιο.
Χάρης

Έκανα την αναβάθμιση τελικά. Πράγματι υπάρχουν κάποια μικρά bugs, οπως αυτο με το πληκτρολόγιο. Εμενα δεν λειτουργεί μερικές φορές και το gesture που μεταφέρεσαι στην αρχική οθονη με τα 4 δάχτυλα. Ιδίως όταν το κανω απο την εφαρμογή του facebook. Τέλος πάντων. Θελω να ρωτήσω αν υπαρχει δυνατότητα να μπει το ipad σε guest mode λειτουργία ή κάτι παρόμοιο.

όχι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα προς το παρόν, καθώς οι mobile συσκευές θεωρούνται προσωπικές κι όχι δημοσίας χρήσης :)

Θελω να το αγορασω, αλλα πρωτα εχω μερικες αποριες..

Το cellular τι sar δινει στο tablet; Το εχει μονιμα; Ή υπαρχει επιλογη για να το απανεργοποιησεις; Η υπηρεσια ειναι τζαμπα ή πρεπει να εχεις καποιο πακετο απο τις γνωστες εταιριες; ( cosmote κτλ; )

Πιστευετε οτι τα 64gb επαρκουν; Μετα η τιμη ανεβαινει αρκετα για τα δεδομενα μου. Υπαρχει τροπος για επεκταση της μνημης, με αλλους τροπους;

Γινεται να κατεβαζεις torrent, βιντεο, μουσικη απο το ipad και να τα αναπαραγαγεις; Ή θελει να τα περασεις στο itunes πρωτα; Γιατι ετσι ειναι κοροϊδια..

Επειδη θελω την εκδοση 7.1, υπαρχει περιπτωση τα καινουρια ipad mini 2, να εχουν περασμενη την 8+;

Καποιες εντυπωσεις για το lag ( αν υπαρχει ) και την μπαταρια της συσκευης;

Γενικα, τα αξιζει τα λεφτα του;

Θελω να το αγορασω, αλλα πρωτα εχω μερικες αποριες..

Το cellular τι sar δινει στο tablet; Το εχει μονιμα; Ή υπαρχει επιλογη για να το απανεργοποιησεις; Η υπηρεσια ειναι τζαμπα ή πρεπει να εχεις καποιο πακετο απο τις γνωστες εταιριες; ( cosmote κτλ; )

Πιστευετε οτι τα 64gb επαρκουν; Μετα η τιμη ανεβαινει αρκετα για τα δεδομενα μου. Υπαρχει τροπος για επεκταση της μνημης, με αλλους τροπους;

Γινεται να κατεβαζεις torrent, βιντεο, μουσικη απο το ipad και να τα αναπαραγαγεις; Ή θελει να τα περασεις στο itunes πρωτα; Γιατι ετσι ειναι κοροϊδια..

Επειδη θελω την εκδοση 7.1, υπαρχει περιπτωση τα καινουρια ipad mini 2, να εχουν περασμενη την 8+;

Καποιες εντυπωσεις για το lag ( αν υπαρχει ) και την μπαταρια της συσκευης;

Γενικα, τα αξιζει τα λεφτα του;

Δεν νομίζω να σε απασχολεί το sar δεν το βάζεις στο αυτί το tablet.

Υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης οπως στα κινητά.

Βεβαίως και ειναι με χρέωση ανάλογα με το πακέτο που διάλεξες εσυ και την εταιρεία

64 πιστεύω ειναι αρκετά ανάλογα βέβαια και τις ανάγκες.

Επέκταση μνήμης μόνο με το iCloud και γενικά τέτοιου τύπου αποθήκευση.

Κάρτα μνήμης η usb δεν υποστηρίζει.

Για να περάσεις μουσική βίντεο κλπ μόνο απο iTunes η αν αγοράσεις απο την συσκευή απο το iTunes πάλι.

Ειναι καλό για μένα τα διαχειρίζεσαι απο τον υπολογιστή και απλά ενα sync και περνάνε στην συσκευή.

Όσο περνάνε οι μέρες οι καινούργιες συσκευές με 8 περασμένη θα ειναι και περισσότερες.

Δεν μπορείς να το ηερεις όταν την πάρεις παρά μόνο μετά την πρώτη ενεργοποίηση.

Μπαταρία εχει πολύ καλή. Lag όλο και κάτι μπορεί να βρεις.

Διορθώνονται όλα ομως με τις μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Nokia 8800 Scirocco

Δεν νομίζω να σε απασχολεί το sar δεν το βάζεις στο αυτί το tablet.

Οχι, αλλα η ακτινοβολια επηρεαζει και το σωμα. Για αυτο υπαρχουν και δυο ειδη sar. Head και Body.

Επέκταση μνήμης μόνο με το iCloud και γενικά τέτοιου τύπου αποθήκευση.

Ξερουμε εαν μελλοντικα αλλαξει η apple την τιμολογιακη της πολιτικη σχετικα με το iCloud; Γιατι παραειναι ακριβο σε σχεση με το Google Drive.

Για να περάσεις μουσική βίντεο κλπ μόνο απο iTunes η αν αγοράσεις απο την συσκευή απο το iTunes πάλι.

Ξερω οτι υπαρχουν extensions σε διαφορους browsers, που σου επιτρεπουν να κατεβαζεις βιντεο και μουσικη, απο διαφορα sites, και κυριως απο το youtube. Γινεται ομως να τα παιξεις στο ipad; Απο τη στιγμη που εχουν κατεβει απο το ιδιο το tablet, αλλα δεν ειναι συγχρονισμενα με itunes. Δε ξερω αν καταλαβαινετε τι θελω να πω..

Torrents κατεβαζει; Flash γινεται να παιξει με καποιο τροπο; Με το jb μπορω να εχω αυτες τις δυνατοτητες;

Μπορω να χρησιμοποιω το κινητο μου σαν hotspot και να συνδεεται το ipad σε αυτο; Γινεται καποια πατεντα και με το gps, ωστε ο,τι δειχνει στο κινητο, να το δειχνει και στο ipad; Μιλαω παντα για android Κινητο.

Τελος, δε καταλαβαινω γιατι στο antutu πιανει μολις 28000. Ειναι αρκετα χαμηλο σκορ.

Γενικα ειναι καλη κινηση η αγορα του ή θεωρειται ξεπερασμενα απο τεχνολογικης αποψης; Στο antutu δε σκοαρει υψηλα.. Ισως φταιει και η μεγαλη οθονη στα tablets που δεν εχουν καλα score; Το antutu στα ios λειτουργει διαφορετικα απο το antutu στα android;

Edited by Lux

Lux

Οχι, αλλα η ακτινοβολια επηρεαζει και το σωμα. Για αυτο υπαρχουν και δυο ειδη sar. Head και Body.

iPad mini Retina display RF Exposure Information (πρώτο αποτέλεσμα)

Ξερουμε εαν μελλοντικα αλλαξει η apple την τιμολογιακη της πολιτικη σχετικα με το iCloud; Γιατι παραειναι ακριβο σε σχεση με το Google Drive.

Κανείς δεν ξέρει κάτι τέτοιο.

Ξερω οτι υπαρχουν extensions σε διαφορους browsers, που σου επιτρεπουν να κατεβαζεις βιντεο και μουσικη, απο διαφορα sites, και κυριως απο το youtube. Γινεται ομως να τα παιξεις στο ipad; Απο τη στιγμη που εχουν κατεβει απο το ιδιο το tablet, αλλα δεν ειναι συγχρονισμενα με itunes. Δε ξερω αν καταλαβαινετε τι θελω να πω..

Δεν υπάρχουν τέτοια για το Safari.

Ας σου αποσαφηνίσω το πώς έχουν τα πράγματα περί συγχρονισμού με το iTunes.

Επειδή το iOS είναι εφαρμογο-κεντρικό και όχι αρχειο-κεντρικό (file manager), καθίσταται αναγκαία η χρήση του iTunes για τη μεταφορά δεδομένων προς και από τη συσκευή. Μέσω αυτού έχεις τη δυνατότητα συγχρονισμού των περιεχομένων όλων των ενσωματωμένων εφαρμογών του iOS, όπως μουσική, βίντεο, επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις, φωτογραφίες, iBooks καθώς, αγορές νέων εφαρμογών κτλ.

Ωστόσο, υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες εκτελούν χρέη file manager. Τέτοιες εφαρμογές σου δίνουν τη δυνατότητα να αρχειοθετείς τα αρχεία σου όπως εσύ επιθυμείς, όπως κάνεις και στο PC σου με τον Windows Explorer ή τον Finder στο Macintosh σου. Επίσης, οι εφαρμογές αυτές είναι σε θέση να ανοίγουν/αναπαράγουν διαφόρων τύπων αρχεία. Βέβαια η πρόσβαση που παρέχουν περιορίζεται πάντα στα πλαίσια της εκάστοτε εφαρμογής. Δηλαδή, δεν μπορείς να δεις αρχεία άλλων εφαρμογών. Επιπροσθέτως, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε cloud υπηρεσίες, όπως DropBox, Google Drive, One Drive κτλ, αλλά και να περνάς δεδομένα από τον Η/Υ σου, παρακάμπτοντας το iTunes, μέσω FTP.

Παραδείγματα τέτοιων εφαρμογών είναι το FileExplorer και το Documents 5.

Torrents κατεβαζει; Flash γινεται να παιξει με καποιο τροπο;

Η Apple δεν αφήνει τη διανομή τέτοιων εφαρμογών στο AppStore. Ως εκ τούτου, bit torrent clients υπάρχουν μόνο για Jailbroken συσκευές, στο repository του Cydia.

Όσο αφορά flash περιεχόμενο όχι, δεν μπορεί να αναπαραχθεί στο Safari.

Ωστόσο, δεν ξέρω μέσω τρίτων εφαρμογών όπως Photon Browser, Puffin, Skyfire Browser ή iSwifter Browser, τι μπορείς να καταφέρεις.

Μπορω να χρησιμοποιω το κινητο μου σαν hotspot και να συνδεεται το ipad σε αυτο;

Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από το κινητό σου.

Αν η συσκευή σου έχει τη δυνατότητα hot-spot, το iPad θα συνδεθεί κανονικότατα.

Γινεται καποια πατεντα και με το gps, ωστε ο,τι δειχνει στο κινητο, να το δειχνει και στο ipad; Μιλαω παντα για android Κινητο.

Αν και δεν το γνωρίζω, πολύ αμφιβάλω αν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Τελος, δε καταλαβαινω γιατι στο antutu πιανει μολις 28000. Ειναι αρκετα χαμηλο σκορ.

Σε σχέση με τι είναι χαμηλό.

Και στο κάτω κάτω, γιατί να έχει σημασία αυτό.

Γενικα ειναι καλη κινηση η αγορα του ή θεωρειται ξεπερασμενα απο τεχνολογικης αποψης; Στο antutu δε σκοαρει υψηλα.. Ισως φταιει και η μεγαλη οθονη στα tablets που δεν εχουν καλα score; Το antutu στα ios λειτουργει διαφορετικα απο το antutu στα android;

Μια χαρά είναι το hardware του. Είναι ακριβώς το ίδιο με το iPad mini 3.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Lux

iPad mini Retina display RF Exposure Information (πρώτο αποτέλεσμα)

Καλα αυτο το ειχα δει, αλλα θα ηθελα κατι πιο αναλυτικο..

Δεν υπάρχουν τέτοια για το Safari.
Δεν αναφερομαι στον safari, αλλα σε browsers οπως ο mercury. Σου δινει τη δυνατοτητα να κατεβαζεις δεδομενα απο ιστοσελιδες. Αυτα μπορεις να τα παιξεις κατευθειαν στο tablet;

Επιπροσθέτως, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε cloud υπηρεσίες, όπως DropBox, Google Drive, One Drive κτλ, αλλά και να περνάς δεδομένα από τον Η/Υ σου, παρακάμπτοντας το iTunes, μέσω FTP.
Γινεται να εχω google drive, σε apple συσκευη;

Αν και δεν το γνωρίζω, πολύ αμφιβάλω αν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Ισως με λειτουργια tethering;

Ισως με λειτουργια tethering;

Θες να χρησιμοποιεις το κινητο ως gps με συνδεση BT για να χρησιμοποιεις το tablet ως πλοηγο; Μονο αν κανεις το ipad JB, αλλιως δεν λειτουργει. Μπορει να παρει στιγμα μονο αν δινεις internet στο ipad.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Δεν αναφερομαι στον safari, αλλα σε browsers οπως ο mercury. Σου δινει τη δυνατοτητα να κατεβαζεις δεδομενα απο ιστοσελιδες. Αυτα μπορεις να τα παιξεις κατευθειαν στο tablet;

Γινεται να εχω google drive, σε apple συσκευη;

1) Για να ανοίξεις/αναπαράγεις τα αρχεία που θα κατεβάσεις από το Internet, θα πρέπει η εφαρμογή να σου παρέχει και file manager. Ο Mercury browser ενσωματώνει τη δυνατότητα αυτή (μαζί και πρόσβαση σε cloud λύσεις), οπότε λογικά μπορείς να τα ανοίξεις ή αναπαράγεις. Επίσης μπορείς να τα αντιγράψεις και σε άλλες εφαρμογές, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα ανοίγματος/αναπαραγωγής αυτών, μέσω παρόμοιου μενού.

2) Όπως σου είπα, μέσω εφαρμογών file management, όπως FileExplorer ή Documents 5, έχεις τη δυνατότητα πρόσβασης σε on-line χώρους αποθήκευσης.

Edited by Itchrist86

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αυτο που ειχε αναφερθει ορισμενες σελιδες πισω, δλδ οτι οταν μπουν στο app maps, παρουν στιγμα και μετα κλεισουν το ιντερνετ και μετακινηθουν, το στιγμα συνεχιζει να κουνιεται.. Πως ειναι δυνατον;

Διαβαζω πολλα αρνητικα για τον χρωματισμο του Ipad.. Καθως και για την φωτεινοτητα του.. Ειναι αραγε το ιδιο φωτεινο με το απλο ipad mini; Και πρεπει να παρακαλαω μη τυχω σε κανενα προβληματικο μοντελο..

Υπαρχει καποιος εναλλακτικος φορτιστης, για να επιταχυνεται η διαδικασια φορτισης;

Και ακομα μια ερωτηση. Οταν κλεινουμε το Ipad, ειναι 100% ανενεργο; Γιατι παρατηρησα οτι οταν το ανοιγω ξανα, υπαρχουν στο προσκηνιο οι εφαρμογες που ετρεχαν πριν το κλεισω.. Πως γινεται αυτο;

Τελος, καποια αποψη για το aspect ratio; Διαφερει απο αυτο των περισσοτερων ταινιων και βιντεο; Προσαρμοζεται καλα στην οθονη; Εχει μεγαλα μαυρα πλαισια ανω-κατω της ταινιας;

Edited by Lux

• The title was changed to iPad Mini 2 (2013)
  • The topic was unpinned