alextrela Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 κάλα έκανες την πλήρη διαγραφή, εάν έκαμες και setup as new ανανέωσες τη συσκευή σου :) Ναι setup as new το έκανα. Ελπίζω να μην έχω χάσει τις ρυθμίσεις/σκορ από το asphalt 8:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Ναι setup as new το έκανα. Ελπίζω να μην έχω χάσει τις ρυθμίσεις/σκορ από το asphalt 8:p εαν δεν κανω λάθος συγχρονίζεται μέσω iCloud οπότε δεν νομίζω πως χάνεις κάτι από αυτά που αναφέρεις, εσύ θα μας πεις :) Edited June 1, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Τώρα έστρωσε με το που έβαλα λεφτά στην κάρτα(10 ευρώ) Δηλαδή αν δεν έχεις καθόλου λεφτά μέσα δεν θα μπορώ να εγκαθιστώ τίποτα,ακόμα και δωρεάν,ακόμα και αυτές που έχω στην ενότητα purchase :blink: Τζάμπα και το full reset που έκανα νομίζοντας ότι έχω κανένα σοβαρό θέμα. Τεσπα,ευχαριστώ παιδιά. Μου είχε συμβεί και σε μένα πιο παλιά που πήγα να αγοράσω μια εφαρμογή χωρίς να αρκεί το υπόλοιπο. Ότι και να προσπαθουσα να εγκαταστήσω, δεν... Τελικά με προτροπή φίλου απο το φόρουμ, έβαλα λεφτά στην κάρτα και δούλεψε... Σορυ που δεν το είδα και πιο πριν για να σε συμβουλεψω, τέλος καλο όλα καλα βλέπω Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδιά προσανατολίζομαι για αγορά του Ipad Mini Retina από αμερική (ebay και μεταφορά απο συγγενικό πρόσωπο) στα 250 ευρώ περίπου. Αξίζει πιστεύετε; Θα είναι η πρώτη μου επαφή με iOS (χρόνια androidάκιας) και σκέφτομαι να το παρω για να το τεστάρω. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδιά προσανατολίζομαι για αγορά του Ipad Mini Retina από αμερική (ebay και μεταφορά απο συγγενικό πρόσωπο) στα 250 ευρώ περίπου. Αξίζει πιστεύετε; Θα είναι η πρώτη μου επαφή με iOS (χρόνια androidάκιας) και σκέφτομαι να το παρω για να το τεστάρω. Καλησπέρα φίλε μου, το iOS είναι ένα διαφορετικός τρόπος προσέγγισης μπορείς να κάνει πάρα πολλά πράγματα όπως και στο Android με διαφορετικό τρόπο και τρόπο σκέψης. Η τιμή είναι πολύ καλή δεν φέρνει 2-3; αστειέυομαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ναι δεν διαφωνώ για την χρηστικότητα των συσκευών της Apple γενικά, πιο πολύ πάντα η τιμή με πείραζε. Τώρα που πιστεύω μπροώ να το βρω φτηνά λέω να το τσιμπήσω Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παρτο και θα κολλησεις και συ θα δεις ;) απιστευτο ταμπλετ στο τελειο μεγεθος για μενα. Μολις το συνηθισεις δεν θα το αφηνεις απ τα χερια σου Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ναι δεν διαφωνώ για την χρηστικότητα των συσκευών της Apple γενικά, πιο πολύ πάντα η τιμή με πείραζε. Τώρα που πιστεύω μπροώ να το βρω φτηνά λέω να το τσιμπήσω Εννοείται αξίζει και παρά αξίζει 1000% Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Παιδιά που μπορώ να βρω wallpapers να ταιριάζουν ακριβώς στην συσκευή για οθόνη αφετηρίας κλπ, χωρίς όμως να βάλω ξεχωριστή εφαρμογή, δοκίμασε με φωτό στο ιντερνετ και τις μεγευθύνει οπότε δεν ταιριάζουν... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Παιδιά που μπορώ να βρω wallpapers να ταιριάζουν ακριβώς στην συσκευή για οθόνη αφετηρίας κλπ, χωρίς όμως να βάλω ξεχωριστή εφαρμογή, δοκίμασε με φωτό στο ιντερνετ και τις μεγευθύνει οπότε δεν ταιριάζουν... για δοκίμασε με αυτά εδώ.. http://2048px.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Δεν εχουν ενδιαφέρον, προτιμώ κάτι με φύση... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 https://itunes.apple.com/gr/app/wallpapers-hd-for-ios-7-ios-6/id384922950?mt=8 νομίζω ειναι το καλυτερο πολλά θέματα ωραίες αναλύσεις Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλημέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος του mini retina και εχω μείνει πολυ ευχαριστημένος. Εχω μια απορία μόνο. Εχω μεσα μια κάρτα cosmote what's up και ενίοτε στις διακοπές βάζω τα 500mb. Μια απορία: τα μηνύματα που έρχονται στο νούμερο cosmote (πχ για την ανανέωση της κάρτας, την ενεργοποιηση των 500mb κλπ), πως μπορώ να τα δώ εκ των υστέρων; Δηλαδή, εκείνη τη στιγμή που έρχονται, πετάει ενα pop up μήνυμα (πχ η υπηρεσία ενεργοποιηθηκε). Πατάω οκ. Αν θέλω να το δώ μετα τι γινεται; Μπορω; Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theke Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλημερα.υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε εγκατασταση εφαρμογες επι πληρωμη δωρεαν;το ειχα jailbreak στην 7.0.4 και εκανα το λαθος να περασω την 7.1.1. Παράθεση Samsung Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλημέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος του mini retina και εχω μείνει πολυ ευχαριστημένος. Εχω μια απορία μόνο. Εχω μεσα μια κάρτα cosmote what's up και ενίοτε στις διακοπές βάζω τα 500mb. Μια απορία: τα μηνύματα που έρχονται στο νούμερο cosmote (πχ για την ανανέωση της κάρτας, την ενεργοποιηση των 500mb κλπ), πως μπορώ να τα δώ εκ των υστέρων; Δηλαδή, εκείνη τη στιγμή που έρχονται, πετάει ενα pop up μήνυμα (πχ η υπηρεσία ενεργοποιηθηκε). Πατάω οκ. Αν θέλω να το δώ μετα τι γινεται; Μπορω; Στο μενου των μηνυματων δεν φαινονται? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Στο μενου των μηνυματων δεν φαινονται? Το messages εννοείς; (Αγγλικό μενού)... Οχι, δεν εχει τιποτα Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλημερα.υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε εγκατασταση εφαρμογες επι πληρωμη δωρεαν;το ειχα jailbreak στην 7.0.4 και εκανα το λαθος να περασω την 7.1.1. Άλλος τρόπος εκτός από jailbreak δεν υπάρχει. Κάνε jailbreak στην 7.1.1 και μετά κάνεις αυτό που θες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλημερα.υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε εγκατασταση εφαρμογες επι πληρωμη δωρεαν;το ειχα jailbreak στην 7.0.4 και εκανα το λαθος να περασω την 7.1.1. Να ξεκαθαρίσουμε πως οι σπασμένες εφαρμογές είναι παράνομες κι όχι δωρεάν, δεν υπάρχει jailbreak πλέον, αναμονή για την έκδοση iOS 8 και αν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλημέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος του mini retina και εχω μείνει πολυ ευχαριστημένος. Εχω μια απορία μόνο. Εχω μεσα μια κάρτα cosmote what's up και ενίοτε στις διακοπές βάζω τα 500mb. Μια απορία: τα μηνύματα που έρχονται στο νούμερο cosmote (πχ για την ανανέωση της κάρτας, την ενεργοποιηση των 500mb κλπ), πως μπορώ να τα δώ εκ των υστέρων; Δηλαδή, εκείνη τη στιγμή που έρχονται, πετάει ενα pop up μήνυμα (πχ η υπηρεσία ενεργοποιηθηκε). Πατάω οκ. Αν θέλω να το δώ μετα τι γινεται; Μπορω; Δεν μπορεις να τα δεις γιατι η Απλ δεν δινει εφαρμογη για να διαβαζεις και στελνεις SMS. Δεν ξερω αν θα αλλαξει αυτο με το νεο λειτουργικο τον Σεπτεμβρη. Φυσικα μπορεις να βγαλεις την σιμ και να την βαλεις σε ενα τηλεφωνο και φανταζομαι θα τα παρεις τα μνματα. Εγω σε αντιστοιχη περιπτωση χρησιμοποιω την εφαρμογη του f2g και δεν χρειαζομαι να βλεπω μυνηματα. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Δεν μπορεις να τα δεις γιατι η Απλ δεν δινει εφαρμογη για να διαβαζεις και στελνεις SMS. Δεν ξερω αν θα αλλαξει αυτο με το νεο λειτουργικο τον Σεπτεμβρη. Φυσικα μπορεις να βγαλεις την σιμ και να την βαλεις σε ενα τηλεφωνο και φανταζομαι θα τα παρεις τα μνματα. Εγω σε αντιστοιχη περιπτωση χρησιμοποιω την εφαρμογη του f2g και δεν χρειαζομαι να βλεπω μυνηματα. Έτσι φαντάστηκα κι εγω. Δυστυχώς, δεν μπαίνω στη διαδικασία να βάζω-βγάζω συνέχεια την καρτα και να τη βάζω στο κινητό... Οπότε αν δεν άλλαξει κατι στο 8... Και η εφαρμογή της cosmote δεν ειναι καθόλου πρακτική. Σε ευχαριστω πάντως για την απαντηση φιλε μου Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ευτυχής κάτοχος του ipad mini Retina από Αμερική. Μεταχειρισμενο με κάποια dings στις γωνίες αλλά στα 190 ευρώ. Είμαι υπερευχαριστημενος. Έχετε καμιά πρόταση για κάποια καλή θήκη; Το λευκό είναι! Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) κάπου εδώ μέσα ενα παλικάρι είχε βάλει ενα σύνδεσμο για θήκη λεπτή με σμαρτ κοβερ , την έχω και εγώ τόσο καιρό τέλεια λέμε και τσαμπα κάπου στα 7 ευρώ...ψαξε το βρήκα : http://www.ebay.co.uk/itm/331065237964 Edited June 29, 2014 by GreatLorens Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση! έχασα χθες το ipad mini retina μου και μαζί και το κινητό μου (samsung galaxy core) , το ipad ήταν κλειδωμένο με 4ψήφιο και υπήρχε κανονικά 7.1.1 μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο ''νεος'' κάτοχος η θα του είναι άχρηστο? έχω και την υπηρεσία find my idevice..... (μήπως να έχω ελπίδες οτι μπορεί να το επιστρέψει....!!!) Edited June 30, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση! έχασα χθες το ipad mini retina μου και μαζί και το κινητό μου (samsung galaxy core) , το ipad ήταν κλειδωμένο με 4ψήφιο και υπήρχε κανονικά 7.1.1 μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο ''νεος'' κάτοχος η θα του είναι άχρηστο? έχω και την υπηρεσία find my idevice..... (μήπως να έχω ελπίδες οτι μπορεί να το επιστρέψει....!!!) Η συσκευή θα του είναι άχρηστη, ενεργοποιήσε τη λειτουργία απώλεια συσκευής από το iCloud και στείλε μήνυμα ενημερώνοντας τον πως του είναι άχρηστη η συσκευή! Άσχημο πράγμα να χάνεις συσκευή :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Τελικά πέρασε κάποιος κάτοχος την αναβάθμιση σε 7.1.2 και αν εχει παρατηρήσει κάποιο αρνητικό ετςι ώστε να κάτσω στα αυγά μου και μην την κάνω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts