ddr2 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Και ομως κουνιεται... Κουνιέται λίγο και μόνο στην αρχική οθόνη. Στην οθόνη κλειδώματος, αν έχεις την προοπτική στο off, δεν κουνιέται καθόλου. Σαν bug μοιάζει αυτό. Βέβαια, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, γιατί προσωπικά τα θέλω να κουνιούνται όλα. :lol::lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μετά την αναβάθμιση σε 7.1 ,πάνω δεξιά ( δίπλα στο ποσοστό της μπαταρίας ) υπάρχει συνέχεια το σύμβολο που εμφανίζει όταν είναι ενεργό το GPS ( κάτι σαν βελάκι ). Απενεργοποιηται κάπως αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μετά την αναβάθμιση σε 7.1 ,πάνω δεξιά ( δίπλα στο ποσοστό της μπαταρίας ) υπάρχει συνέχεια το σύμβολο που εμφανίζει όταν είναι ενεργό το GPS ( κάτι σαν βελάκι ). Απενεργοποιηται κάπως αυτό ; Μπορείτε να πάτε Ρυθμίσεις - Απορρητο - Υπηρεσίες τοποθεσίας και να το βάλετε στο off εκεί μπορείτε να διαβάσετε και τις οδηγίες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εκεινο που θελω να πω εγω,ειναι οτι οι βλακειες με τα Ελληνικα,συνεχιζονται κανονικα. Ναι δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια, δεν δοκίμασα την αυτόματη διόρθωση να σω πως λειτουργει τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Μπορείτε να πάτε Ρυθμίσεις - Απορρητο - Υπηρεσίες τοποθεσίας και να το βάλετε στο off εκεί μπορείτε να διαβάσετε και τις οδηγίες :) Σ´ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δεν θα φανταζόμουν ότι το GPS είναι στο απόρρητο . Υ.Γ. Ελπίζω να μην σε ενοχλεί ο ενικός . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Σ´ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δεν θα φανταζόμουν ότι το GPS είναι στο απόρρητο . Υ.Γ. Ελπίζω να μην σε ενοχλεί ο ενικός . noop καθόλου μπορείς να μου απευθύνεσαι όπως θέλεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Τωρα θυμηθηκα οτι ο Κινεζος απο τον οποιο αγορασα μια θηκη,μου εστειλε μαζι και ενα γυαλινο προστατευτικο για το Air. Aξιζει τον κοπο να το βαλω; Παντως,ειναι πιο χοντρο απο το Nillkin 9H, που εχω βαλει στο Note 3 μου. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Τωρα θυμηθηκα οτι ο Κινεζος απο τον οποιο αγορασα μια θηκη,μου εστειλε μαζι και ενα γυαλινο προστατευτικο για το Air. Aξιζει τον κοπο να το βαλω; Παντως,ειναι πιο χοντρο απο το Nillkin 9H, που εχω βαλει στο Note 3 μου. Πως προσαρμόζεται, αυτοκόλλητο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Πως προσαρμόζεται, αυτοκόλλητο είναι; Ναι,κλασσικά.Εχει και τα δυο αυτοκολλητακια στις γωνιες,για να το διευθυνεις μεχρι να κολλησει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ναι,κλασσικά.Εχει και τα δυο αυτοκολλητακια στις γωνιες,για να το διευθυνεις μεχρι να κολλησει. Και είναι γυαλί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Και είναι γυαλί ; Δεν παιρνω ορκο,αλλα επειδη το ειδα σκληρο,γι αυτο το λεω.Θυμαμαι οτι οταν εβαλα τη μεμβρανη στο Note 2,ηταν μαλακη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλησπέρα, Όσοι έχετε κάνει την αναβάθμιση, τι εμπειρία έχετε απο μπαταρία; Παραμένει η θυριωδης αυτονομια; Επισης, αν κάνω set up as new και μετα επαναφέρω το backup, θεωρείται clean install; Γιατί δεν θέλω να χάσω τα saved data απο τα παιχνίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλησπέρα, Όσοι έχετε κάνει την αναβάθμιση, τι εμπειρία έχετε απο μπαταρία; Παραμένει η θυριωδης αυτονομια; Επισης, αν κάνω set up as new και μετα επαναφέρω το backup, θεωρείται clean install; Γιατί δεν θέλω να χάσω τα saved data απο τα παιχνίδια Εάν επαναφέρετε το backup δεν είναι clean install, εάν δεν αντιμετωπίζατε πριν προβλήματα, δεν υπάρχει λόγος να επιλέξετε setup as new Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Επειδή ειναι μεγάλη αναβάθμιση απ´οτι κατάλαβα προτείνεται το set up as new. Προτείνω, Όσοι κάνανε την μετάβαση στο νέο firmware ας μας ποσταρουν πιο δρόμο ακολούθησαν, έτσι θα βγάλουμε όλοι χρήσιμα συμπερασματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 έχω μια ερώτηση, στο ipad μπορώ να βάλω usb stick με ανταπτορα κάτι σαν OTG που έχουν άλλες συσκευές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 έχω μια ερώτηση, στο ipad μπορώ να βάλω usb stick με ανταπτορα κάτι σαν OTG που έχουν άλλες συσκευές? Δες εδώ τα αξεσουάρ και θα βρεις αυτο που ζητάς :) http://www.apple.com/ipad/accessories/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Επειδή ειναι μεγάλη αναβάθμιση απ´οτι κατάλαβα προτείνεται το set up as new. Προτείνω, Όσοι κάνανε την μετάβαση στο νέο firmware ας μας ποσταρουν πιο δρόμο ακολούθησαν, έτσι θα βγάλουμε όλοι χρήσιμα συμπερασματα Εάν δεν έχεις προβλήματα επέλεξε update και είσαι έτοιμος. Εάν αντιμετώπιζες προβλήματα επέλεξε την οδό Restore και setup as new. Παρακάτω θα βρεις τις μεθόδους αναβάθμισης: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Δες εδώ τα αξεσουάρ και θα βρεις αυτο που ζητάς :) http://www.apple.com/ipad/accessories/ τα έχω δει αυτά απλά θέλω να μάθω αν υποστηρίζει την λειτουργία αυτή. Κυρίως για ταινίες που έχω στο usb stick μου αν μπορώ να τις περνάω στο ipad κατευθείαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Όχι, δεν μπορείς. Όλα περνάνε μέσω συγχρονισμού με το iTunes. Μόνο φωτογραφίες μέσω του SD Card Camera Reader μπορείς να περνάς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEL11 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Εάν δεν έχεις προβλήματα επέλεξε update και είσαι έτοιμος. Εάν αντιμετώπιζες προβλήματα επέλεξε την οδό Restore και setup as new. Παρακάτω θα βρεις τις μεθόδους αναβάθμισης: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387234 με update και εγώ το έκανα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 με update και εγώ το έκανα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλησπέρα, Βλέπεις διαφορά στη μπαταρία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 τα έχω δει αυτά απλά θέλω να μάθω αν υποστηρίζει την λειτουργία αυτή. Κυρίως για ταινίες που έχω στο usb stick μου αν μπορώ να τις περνάω στο ipad κατευθείαν Θα πρέπει να κανεις jailbrake το ipad σου για να αναγνωρίσει ταινίες από το USB stick μέσω του προγράμματος ifile που θα κατεβασεις από το cydia. Αν έχεις iOS με έκδοση 7.0.Χ μπορείς να κανείς jailbrake , αν αναβάθμισες αυτήν την βδομάδα στην τελευταία έκδοση 7.1 τότε θα πρέπει να κανείς υπομονή μέχρι να βγει το καινούργιο jailbrake . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEL11 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλησπέρα, Βλέπεις διαφορά στη μπαταρία ; όχι, δεν παρατήρησα κάποια εμφανή διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 τα έχω δει αυτά απλά θέλω να μάθω αν υποστηρίζει την λειτουργία αυτή. Κυρίως για ταινίες που έχω στο usb stick μου αν μπορώ να τις περνάω στο ipad κατευθείαν Υπάρχει hw από 3ους κατασκευαστές που μπορεί να το υποστηρίξει αυτό, χωρίς να σε υποχρεώνει να κάνεις jailbreak. Ίσως όμως οικονομικά να μη σε συμφέρει.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni1990 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ειστε γενικοτερα ευχαριστημενοι με αυτη τη συσκευη? Σκεφτομαι να το αγορασω κι εγω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts