hatzisnik Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Εμένα παιδιά πολλές φορές συμπεριφέρεται λες και πατάω παρατεταμένα το βελάκι!!!Μήπως είναι κάποιο θέμα στην οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Και εμένα έτρεμε και μου την άλλαξαν, τώρα είναι οκ. Πως βλέπεις πόση ώρα έχει η οθόνη ανοιχτή οταν λες τρεμει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 οταν λες τρεμει?? Όταν πχ είμαι στην αρχική οθόνη ανεβοκατεβαίνει πάνω κάτω το μενού συνεχώς και καμιά φορά δοναει αν δονήσει λες και πάτησες κάποιο από τα κουμπιά τότε και να πατήσεις στην οθόνη δεν δουλεύει ούτε τα κουμπιά κάτω Άμα κλείσω την οθόνη και την ξανά ανοίξω έτσι δουλεύει για λίγο η πολυ Για να μετρήσεις τον χρόνο στην οθόνη κατεβάζεις το screen tracker Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 και εμενα ετσι εκανε, ειναι θεμα hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εμένα παιδιά πολλές φορές συμπεριφέρεται λες και πατάω παρατεταμένα το βελάκι!!!Μήπως είναι κάποιο θέμα στην οθόνη; Αυτό στρώνει με μια επανεκκίνηση! Κι εγώ το έπαθα με το δικό μου! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 και εμενα ετσι εκανε, ειναι θεμα hardware Και τι άλλαξες οθόνη και έστρωσε; είχες κάνει τίποτα πριν συμβεί; όπως εγώ που άλλαξα μπαταρία; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Όταν πχ είμαι στην αρχική οθόνη ανεβοκατεβαίνει πάνω κάτω το μενού συνεχώς και καμιά φορά δοναει αν δονήσει λες και πάτησες κάποιο από τα κουμπιά τότε και να πατήσεις στην οθόνη δεν δουλεύει ούτε τα κουμπιά κάτω Άμα κλείσω την οθόνη και την ξανά ανοίξω έτσι δουλεύει για λίγο η πολυ Για να μετρήσεις τον χρόνο στην οθόνη κατεβάζεις το screen tracker Εγώ έχω το 930, επειδή μου έκανε κάτι τέτοια περίεργα με τη οθόνη, αυτό που έκανα και έστρωσε, ήταν, ότι μέσα από τις ρυθμίσεις, στην αφή εκεί που λέει για ευαισθησία αφής το άλλαξα από υψηλή σε κανονική. Από τότε που το έκανα είμαι άψογα. Δοκίμασε το, δεν χάνεις κάτι. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Εγώ έχω το 930, επειδή μου έκανε κάτι τέτοια περίεργα με τη οθόνη, αυτό που έκανα και έστρωσε, ήταν, ότι μέσα από τις ρυθμίσεις, στην αφή εκεί που λέει για ευαισθησία αφής το άλλαξα από υψηλή σε κανονική. Από τότε που το έκανα είμαι άψογα. Δοκίμασε το, δεν χάνεις κάτι. Πάντα στην κανονική το έχω.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 το πηγα στο σερβις και την αλλαξαν, το θεμα ειναι να μην το βαζεις σε στενες τσεπες κλπ γιατι αν κατσει λιγο η οθονη στο αριστερο πανω μερος ξεκιναει το προβλημα. Δεν ξερω αν ηταν θεμα στις πρωτες συσκευες εγω το ειχα σχεδον απο την ημερα που βγηκε, τωρα που αλλαξα οθονη ακομα και αν το βαζω σε στενες τσεπες μπορει να μην παθει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Τελικά έφτιαξα το προβλημα μου με την οθόνη που αναφέρω πιο πίσω μετά την αλλαγή της μπαταρίας.. Πίεσα στο ύψος της μπαταριας λίγο πιο κάτω από την μέση με δύναμη όπως στράβωναν τα iPhone στο bendgate και έφτιαξε προφανώς δεν είχαν πίεση την μπαταρία ώστε να μιλήσει με την κολλα της μέσα μέσα και εφόσον εξηχε και έπιανε περισσότερο χορό κάτι πίεζε και με τι σειρά της πιεζόταν η οθόνη και τον επιανε ως ότι πάτησες κάπου όλα καλά λοιπόν.. Ευτυχώς γιατί τέτοιο κινητό δεν είναι να το παρατήσεις.. Μετά από 2 χρονια ειμα ακόμα υπερ ευχαριστημένης και δεν βρισκω με πιο να το αντικαταστήσω.. Που κανονικά στους 10 μήνες άλλαζα κινητό Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Τελικά έφτιαξα το προβλημα μου με την οθόνη που αναφέρω πιο πίσω μετά την αλλαγή της μπαταρίας.. Πίεσα στο ύψος της μπαταριας λίγο πιο κάτω από την μέση με δύναμη όπως στράβωναν τα iPhone στο bendgate και έφτιαξε προφανώς δεν είχαν πίεση την μπαταρία ώστε να μιλήσει με την κολλα της μέσα μέσα και εφόσον εξηχε και έπιανε περισσότερο χορό κάτι πίεζε και με τι σειρά της πιεζόταν η οθόνη και τον επιανε ως ότι πάτησες κάπου όλα καλά λοιπόν.. Ευτυχώς γιατί τέτοιο κινητό δεν είναι να το παρατήσεις.. Μετά από 2 χρονια ειμα ακόμα υπερ ευχαριστημένης και δεν βρισκω με πιο να το αντικαταστήσω.. Που κανονικά στους 10 μήνες άλλαζα κινητό Κρατα το, γιατί οι 6" ειναι σπάνιες πλέον!!! Μέχρι 5,7" φτάνουν οι περισσότεροι!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Ξέρετε αν έχει βγει κανένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα πάρουμε το official update των windows 10? ρωταω επειδη το κινητακι μας δεν ειναι στο πρωτο κυμα αναβαθμισης... Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Νομίζω είπαν Φεβρουάριο για το δικό μας δεν ξέρω όμως ποσο official ειναι Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Νομίζω είπαν Φεβρουάριο για το δικό μας δεν ξέρω όμως ποσο official ειναι Μέχρι τότε θα ειναι αρκετά official πιστεύω! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Καλησπερα παιδια, νεος και εγω στην παρεα σας αγορασα ενα 1520 προχθες μεταχειρισμενο πριν 2 μερες. Ολα τελεια με το κινητο εχει τα windows 10 και σημερα παρατηρησα οτι το κινητο δεν δονηται ουτε στισ ειδοποιησεις ουτε οταν με περνουν τηλέφωνο ενω το εχω ενεργοποιημενο αλλα κατεβασα και 2-3 εφαρμογες που χρησιμοποιουν την δονηση για μασαζ η κατι τετοιες για να τεσταρω αν εκει δουλευει αλλα και παλυ τίποτα. Υπαρχει περιπτωση να ειναι κανα bug των win10 η αγορασα ελατωματικο κινητο? Το θετικο ειναι οτι καλυπτεται απο εγγυηση αλλα λογο γιορτων δεν θελω να μπλεξω με σερβις και να μεινω χωρις κινητο :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09. Edited December 22, 2015 by alex_gate_7 Απαγορεύεται η γραφή τύπου SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλησπερα παιδια, νεος και εγω στην παρεα σας αγορασα ενα 1520 προχθες μεταχειρισμενο πριν 2 μερες. Ολα τελεια με το κινητο εχει τα windows 10 και σημερα παρατηρησα οτι το κινητο δεν δονηται ουτε στισ ειδοποιησεις ουτε οταν με περνουν τηλέφωνο ενω το εχω ενεργοποιημενο αλλα κατεβασα και 2-3 εφαρμογες που χρησιμοποιουν την δονηση για μασαζ η κατι τετοιες για να τεσταρω αν εκει δουλευει αλλα και παλυ τίποτα. Υπαρχει περιπτωση να ειναι κανα bug των win10 η αγορασα ελατωματικο κινητο? Το θετικο ειναι οτι καλυπτεται απο εγγυηση αλλα λογο γιορτων δεν θελω να μπλεξω με σερβις και να μεινω χωρις κινητο Καλησπέρα και καλορίζικη η συσκευή σου! Στο θέμα Windows 10 technical preview (Insider Program) όπου συζητάμε για την technical preview έκδοση των Windows 10 Mobile (μιας και επίσημα δεν κυκλοφορούν ακόμα για τις περισσότερες συσκευές) δεν έχει αναφερθεί ανάλογο περιστατικό. Ίσα ίσα που η δόνηση πλέον με τα W10M υπάρχει καθ΄όλη τη διάρκεια που χτυπάει η συσκευή σε κάποια κλήση. Για να βεβαιωθείς ό,τι δεν είναι πρόβλημα του hardware αλλά του λογισμικού (κάποιο κόλλημα ή κάτι άλλο σχετικό) καλό είναι να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού πρώτα κρατήσεις back up των δεδομένων σου διότι θα διαγραφούν όλα από την συσκευή σου και θα ξαναπεραστεί το λειτουργικό που έχεις. Εάν παρόλ' αυτά συνεχίζει το πρόβλημα μετά και την επαναφορά χρησιμοποίησε το windows device recovery tool για να επαναφέρεις την συσκευή σου στην τελευταία επίσημη έκδοση του λειτουργικού και πήγαινέ τη σε κάποιο Nokia Care της περιοχή σου γιατί προφανώς θα είναι πρόβλημα στο hardware. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Για περάστε: Myphone Giveaway: Τρία κλειδιά για την εφαρμογή «Τσελεμεντές Χριστουγέννων»΅ :up: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machariel Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Δεν υπάρχει κάποιο bug.. Αλλα καλου κακου πριν μπλέξεις με τα σέρβις κάνε ένα hard rest & fresh install 10.. Παράθεση Galaxy Note 3 Lumia 1520 - Win10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλή χρονιά σε όλους Μου έδωσε φίλος ένα 1520 κι επειδή είχε γρατζουνιές το καπάκι κάμερας είπα να το αλλάξω.Δυστυχώς όμως στην κατεχάκη μου είπαν ότι είναι όλο το πίσω μέρος με κόστος 80 ευρώ.Μιας και το είχαν διαθέσιμο το άλλαξα.Και από μαύρο το έκανα κόκκινο. Για κακή μου δεν το δοκίμασα επιτόπου και το βράδυ πήγα να βγάλω φωτογραφία και είδα ότι η κάμερα θύμιζε κινητό 7ετιας. Το poor performance σε όλο του το μεγαλείο. Μπορεί να μαντέψει κάποιος τη μπορεί να συνέβη; Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλή χρονιά σε όλους Μου έδωσε φίλος ένα 1520 κι επειδή είχε γρατζουνιές το καπάκι κάμερας είπα να το αλλάξω.Δυστυχώς όμως στην κατεχάκη μου είπαν ότι είναι όλο το πίσω μέρος με κόστος 80 ευρώ.Μιας και το είχαν διαθέσιμο το άλλαξα.Και από μαύρο το έκανα κόκκινο. Για κακή μου δεν το δοκίμασα επιτόπου και το βράδυ πήγα να βγάλω φωτογραφία και είδα ότι η κάμερα θύμιζε κινητό 7ετιας. Το poor performance σε όλο του το μεγαλείο. Μπορεί να μαντέψει κάποιος τη μπορεί να συνέβη; Πριν το αλλάξεις το καπάκι είχε πρόβλημα η κάμερα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Όχι κανένα. Υποψιάζομαι ότι έχει αφήσει μέσα κάποια ζελατίνα!!!!! Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Καλώς σας βρήκα και καλή χρονιά, κάτοχος πλέον κι εγώ ενός 1520. :D Αλλαγή ναυαρχίδας λοιπόν μετά από 3 χρόνια, από 1020 σε 1520 και οφείλω να πω ότι έχω πραγματικά ενθουσιαστεί & εντυπωσιαστεί σε σημείο υπερβολής από την αισθητική, την οθόνη, το μέγεθος, το χρώμα, τα χαρακτηριστικά, την ταχύτητα και τις δυνατότητες του τηλεφώνου. Για μένα (πλέον) προσωπικά είναι το ομορφότερο και καλύτερο τηλέφωνο με Windows OS που έβγαλαν η Nokia με την Microsoft. Το 2013 ήμουν στο δίλημμα μεταξύ 1020 και 1520. Τότε μου φαινόταν το μεν 1020 σωστό στις διαστάσεις (και με αυτό το κριτήριο το επέλεξα τελικά και όχι για τα 41 μεγαπίξελ), το δε 1520 κάτι παραπάνω από μεγάλο τότε. Σήμερα συμβιώνοντας μαζί με το μαύρο 640 XL Dual Sim σαν επαγγελματική συσκευή και το κίτρινο 1520 σαν προσωπική, δηλώνω ότι ΔΕΝ ξαναγυρνάω για κανέναν λόγο πλέον σε συσκευή με διαστάσεις κάτω από τις 5,5 ίντσες. :) :!: Στο θέμα μας τώρα λοιπόν και τα φώτα σας παρακαλώ... Νομίζω ότι δεν έχω την τελευταία έκδοση και έχω κολλήσει. :blink: Λοιπόν, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε με Windows 10 technical preview (Insider Program) και το ξαναγύρισε στα 8.1 μέσω του υπολογιστή. Εγώ όταν το αγόρασα, και πριν το κάνω επαναφορά, και όταν το έκανα επαναφορά μέσα από τη συσκευή, και όταν το σύνδεσα στο Windows Device Recovery Tool έγραφε και γράφει πάντα τα παρακάτω και αναφέρει πάντα ότι το τηλέφωνο είναι ενημερωμένο. Μοντέλο: NOKIA Lumia 1520 Πάροχος κινητής τηλεφωνίας: CV Malaysia Λογισμικό: Widows Phone 8.1 Update Έκδοση ΛΣ: 8.10.14226.359 Αριθ. αναθ. υλικολογισμικού: 0.2540.00019.15235.40013 Αριθ. αναθ. υλικού: 5.0.0.1 Στο πρόσθετα και πληροφορίες πάντα έγραφε και γράφει Lumia Denim. Manufacture Name: RM-937_apac_malaysia_941 Τέλος πέρασα την Preview for Developers, εκεί λοιπόν έκανε μια σχετικά μικρή ενημέρωση με τα κλασικά γρανάζια και στο τέλος όταν τελείωσε και άνοιξε η συσκευή παρατήρησα ότι πάλι γράφει παντού τα ίδια, τι παίζει? Μ'αυτά και μ'αυτά μου δημιουργήθηκαν οι παρακάτω απορίες και παρακαλώ πολύ όποιοι γνωρίζουν και έχουν διάθεση ας απαντήσουν με λεπτομέρειες. 1) Αυτή είναι η τελευταία έκδοση κι αν όχι ποια είναι? 2) Δεν έχουν διαφορές δηλαδή η επίσημη με την preview? 3) Δεν θ'άπρεπε κάποια να μου περάσει τα Widows Phone 8.1 με Update 1 & μετά με Update 2? 4) Υπάρχουν άλλες νεότερες εκδόσεις για τα 8.1? 5) Εσείς οι συμφορουμίτες με 1520 που τα έχετε ενημερωμένα ποια επίσημη ή preview έκδοση του λειτουργικού φοράτε? 6) Τι επιλογές άλλες έχω για να πάω στην τελευταία επίσημη ή preview έκδοση για τα 8.1? 7) Γιατί σε άλλες συσκευές Lumia με 8.1 βλέπω νεώτερες εκδόσεις του λειτουργικού? 8) Γιατί ή Preview for Developers δεν μας ενημερώνει με τις νεώτερες ή τελευταίες εκδόσεις που βλέπουμε σε άλλα Lumia με 8.1? 9) Αν υπάρχει άλλη ROM, υπάρχει κάποιο νήμα ή κάποια συζήτηση με τυχόν ενημέρωση ή οδηγίες για εγκατάσταση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. :) Edited January 6, 2016 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 φιλε μου το τηλεφωνο δεν ειναι ευρωπαικο..ειναι απο τη μαλαισια...αν δεν σε χαλαει αυτο γιατι δεν εχεις εγγυηση αν παθει κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Όχι κανένα. Υποψιάζομαι ότι έχει αφήσει μέσα κάποια ζελατίνα!!!!! Τελικά τι είχε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Τη Δευτέρα θα το πάω πίσω και θα δούμε!!! Τελικά είχαν ξεχάσει να βγάλουν τη ζελατίνα από μέσα!!!! Edited January 27, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts