Starbats Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Αν εννοείς ένα πολύ στενό μαύρο κάτω ειναι για να μην πατιέται από λάθος κάποιο από τα κουμπιά του κινητού Όχι!ειναι επειδή δεν έχουν δώσει απντειτ για ανάλυση ίδια με του 1520!γιαυτο υπάρχει το κενό!δεν είναι παντού εαν προσέξεις!τραγικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palawiaris Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παίδες σήμερα το βρήκα σε καλή τιμή (360 €)και δεν άντεξα να μην το πάρω. Επειδής έχω και το 920 και το χρησιμοποιώ σαν πλοηγό στο αμάξι,μπορείτε να μου πείτε αν το 1520 έχει μεγαλύτερη ένταση φωνής από το 920; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παίδες σήμερα το βρήκα σε καλή τιμή (360 €)και δεν άντεξα να μην το πάρω. Επειδής έχω και το 920 και το χρησιμοποιώ σαν πλοηγό στο αμάξι,μπορείτε να μου πείτε αν το 1520 έχει μεγαλύτερη ένταση φωνής από το 920; Δεν έχω ακούσει το 920, αλλά ειμαι σχεδόν σίγουρος πως έχει μεγαλύτερη ένταση το 1520! Όσα κινητά είχα μέχρι τώρα (δεν είχα HTC m7/m8) κανένα δεν έπιανε τέτοια ένταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Έχει δυνατό ηχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goku86 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 περιμενω σημερα η αυριο τη συσκευαρα η οποια παιδες παιρνει nano sim ?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Nano παίρνει ναι. Αν καταφέρετε και συνηθίσετε το μέγεθος μια χαρά είναι παιδιά. Άμα ισχύσουν και οι φήμες που λένε πως στα wp9 θα έχει split screen και τέτοια θα γίνει τοπ η συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 εχουμε ακομα μεχρι τα 9... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ρε παιδιά απορώ πως τη παλεύετε με τέτοιο μέγεθος. Το είδα πάλι από το κοντά το Σάββατο πραγματικά είναι έξω από τα όρια για τηλέφωνο όσο και τρομερή συσκευή να είναι :) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Αν το έχεις για μία ώρα δεν θα μπορείς να γυρίσεις σε μικρότερο. . Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Αν το έχεις για μία ώρα δεν θα μπορείς να γυρίσεις σε μικρότερο. . Γι αυτό δε το δοκιμάζω καν :D Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newraider Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Αν το έχεις για μία ώρα δεν θα μπορείς να γυρίσεις σε μικρότερο. . Συμφωνώ απόλυτα... Όσο διστακτικός και αν ήμουν μόλις το πήρα δεν το μετάνιωσα καθόλου.. Πλέον κάτω απο 5,5 ίντσες δεν πέφτω σε κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Σήμερα η συσκευή βρίσκεται στα χέρια μου....εβω φοβόμουν το μέγεθος πραγματικά μετά απο μια ώρα το συνήθισα.....τωρα ακομα δεν έχω ασχοληθεί μαζί του ιδιαίτερα λόγο χρόνου,αλλα η πρώτη ξενερα ήρθε που δεν έχω nano SIM γιατι η Vodafone εδω στο νησί δεν έχει να μου δώσει....ετσι ακομα σαν αρχικο τηλέφωνο έχω το 920 μέχρι να το δώσω... Παντις απο μια γρήγορη ματιά που του έριξα η συσκευή αξίζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παίδες σήμερα το βρήκα σε καλή τιμή (360 €)και δεν άντεξα να μην το πάρω. Επειδής έχω και το 920 και το χρησιμοποιώ σαν πλοηγό στο αμάξι,μπορείτε να μου πείτε αν το 1520 έχει μεγαλύτερη ένταση φωνής από το 920; Που υπάρχει σε αυτήν την τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Λογικά σε μεταχειρισμένο αναφέρεται που πάνω κάτω αυτή είναι η τιμή του... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπέρα μια ερώτηση...θέλω να βαλω μια κάρτα μνήμης για το 1520 και θα ήθελα να μου πείτε μέχρι ποσα GB περνει και τι ταχύτητα... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπέρα μια ερώτηση...θέλω να βαλω μια κάρτα μνήμης για το 1520 και θα ήθελα να μου πείτε μέχρι ποσα GB περνει και τι ταχύτητα... Ευχαριστω Στο data sheet στη πρώτη σελίδα του θέματος αναφέρει "up to 64 Gb". Έχω διαβάσει όμως σε sites του εξωτερικού ότι μπορείς να του βάλεις μέχρι 128Gb. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Όταν κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων περνάει την rom ξανά καθαρή σωστά;;; Γιατι του έκανα μια πριν και είχε μέσα και το FB...ειναι το FB μέσα στην ρομ?? Η περνάει την rom και με ότι εφαρμογές είχαμε μέσα;;; Μου φενετε πολύ περίεργο που είχε τόσες πολλές εφαρμογές μετά την επαναφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Όταν κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων περνάει την rom ξανά καθαρή σωστά;;; Γιατι του έκανα μια πριν και είχε μέσα και το FB...ειναι το FB μέσα στην ρομ?? Η περνάει την rom και με ότι εφαρμογές είχαμε μέσα;;; Μου φενετε πολύ περίεργο που είχε τόσες πολλές εφαρμογές μετά την επαναφορα Ανάλογα τη rom υπάρχουν και κάποιες εφαρμογές. Αν με το hard reset μετά έκανες και επαναφορά backup άρχισε να περνάει τις εφαρμογές σου. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μεταχειρησμενο το πήρα...μετα απο την επαναφορά ξαναπέρασε μερικές Εφαρμογές....αν υπάρχει back up πως το διαγραφω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μεταχειρησμενο το πήρα...μετα απο την επαναφορά ξαναπέρασε μερικές Εφαρμογές....αν υπάρχει back up πως το διαγραφω??? Το back up είναι στο δίκο σου ms account. Δεν γίνεται να σου περάσει εφαρμογές του προηγούμενου ιδιοκτήτη αν έχεις βάλει το δικό σου account. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλημερα...πολλες φορες ενω ανοιγω μια σελιδα η κανω μια ληψη με πεταει μονο του στην αρχικη οθονη....δηλαδη κατα το ανοιγμα π.χ της σελιδας του my phone με το που θα την ανοιξει αμεσως θα με βγαλει στην αρχικη οθονη Καμια ιδεα;;;; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Κάνε διαγραφή ιστορικού στον ΙΕ και μετά ένα soft reset και ξανά προσπάθησε. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλημερα...πολλες φορες ενω ανοιγω μια σελιδα η κανω μια ληψη με πεταει μονο του στην αρχικη οθονη....δηλαδη κατα το ανοιγμα π.χ της σελιδας του my phone με το που θα την ανοιξει αμεσως θα με βγαλει στην αρχικη οθονη Καμια ιδεα;;;; Ευχαριστω Μόνο στον iexplorer στο κάνει; Sorry άκυρο νόμιζα εκλεινε τελείως... Κάνε αυτό που λέει ο φίλος Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Μόνο στον iexplorer στο κάνει; Sorry άκυρο νόμιζα εκλεινε τελείως... Κάνε αυτό που λέει ο φίλος Κάτι άλλο που δεν μου πολυαρέσει ειναι η φωτεινότητα των πλήκτρων ....Έχω συνηθίσει απο το 920 που ειναι πολύ έντονη ενώ στο 1520 δεν είναι τόσο... Ακομα να πω ότι το θεματακι που με γυρνάει στην αρχική οθόνη δεν γίνετε πάντα αλλα ειμαι συχνο. Ακομα αν έχει σημασία το έκανε μετά απο επαναφορά σε ςργοστασιακων ρυθμησεων... Θα το κοιτάξω και θα σας ενημερώσω... Ακομα πρέπει να παω σε ένα Nokia care γιατι το κινητό ηταν μαύρο και ο προηγούμενος άλλαξε καπάκι σε κοκκινο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Σε android έχουν πλέον φωνητική υπαγόρευση κειμένου σε ελληνικά...μήπως είμαστε λίγο πίσω εμείς? Ας ήταν μία φορά να καινοτομήσει πρώτη η Microsoft, να δικαιώσει την επιλογή μας σε αυτή την μεγάλη αντιπαράθεση στρατοπέδου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts