Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν εννοείς ένα πολύ στενό μαύρο κάτω ειναι για να μην πατιέται από λάθος κάποιο από τα κουμπιά του κινητού

Όχι!ειναι επειδή δεν έχουν δώσει απντειτ για ανάλυση ίδια με του 1520!γιαυτο υπάρχει το κενό!δεν είναι παντού εαν προσέξεις!τραγικό

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίδες σήμερα το βρήκα σε καλή τιμή (360 €)και δεν άντεξα να μην το πάρω.

Επειδής έχω και το 920 και το χρησιμοποιώ σαν πλοηγό στο αμάξι,μπορείτε να μου πείτε αν το 1520 έχει μεγαλύτερη ένταση φωνής από το 920;

Επειδής έχω και το 920 και το χρησιμοποιώ σαν πλοηγό στο αμάξι,μπορείτε να μου πείτε αν το 1520 έχει μεγαλύτερη ένταση φωνής από το 920;

Δεν έχω ακούσει το 920, αλλά ειμαι σχεδόν σίγουρος πως έχει μεγαλύτερη ένταση το 1520! Όσα κινητά είχα μέχρι τώρα (δεν είχα HTC m7/m8) κανένα δεν έπιανε τέτοια ένταση!

Nano παίρνει ναι. Αν καταφέρετε και συνηθίσετε το μέγεθος μια χαρά είναι παιδιά. Άμα ισχύσουν και οι φήμες που λένε πως στα wp9 θα έχει split screen και τέτοια θα γίνει τοπ η συσκευή!

Ρε παιδιά απορώ πως τη παλεύετε με τέτοιο μέγεθος. Το είδα πάλι από το κοντά το Σάββατο πραγματικά είναι έξω από τα όρια για τηλέφωνο όσο και τρομερή συσκευή να είναι :)
- There is no place like 127.0.0.1 -

Αν το έχεις για μία ώρα δεν θα μπορείς να γυρίσεις σε μικρότερο. .

Γι αυτό δε το δοκιμάζω καν :D

Αν το έχεις για μία ώρα δεν θα μπορείς να γυρίσεις σε μικρότερο. .

Συμφωνώ απόλυτα... Όσο διστακτικός και αν ήμουν μόλις το πήρα δεν το μετάνιωσα καθόλου.. Πλέον κάτω απο 5,5 ίντσες δεν πέφτω σε κινητό...

Σήμερα η συσκευή βρίσκεται στα χέρια μου....εβω φοβόμουν το μέγεθος πραγματικά μετά απο μια ώρα το συνήθισα.....τωρα ακομα δεν έχω ασχοληθεί μαζί του ιδιαίτερα λόγο χρόνου,αλλα η πρώτη ξενερα ήρθε που δεν έχω nano SIM γιατι η Vodafone εδω στο νησί δεν έχει να μου δώσει....ετσι ακομα σαν αρχικο τηλέφωνο έχω το 920 μέχρι να το δώσω...

Παντις απο μια γρήγορη ματιά που του έριξα η συσκευή αξίζει....

Που υπάρχει σε αυτήν την τιμή?

Λογικά σε μεταχειρισμένο αναφέρεται που πάνω κάτω αυτή είναι η τιμή του...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπέρα μια ερώτηση...θέλω να βαλω μια κάρτα μνήμης για το 1520 και θα ήθελα να μου πείτε μέχρι ποσα GB περνει και τι ταχύτητα...

Ευχαριστω

Καλησπέρα μια ερώτηση...θέλω να βαλω μια κάρτα μνήμης για το 1520 και θα ήθελα να μου πείτε μέχρι ποσα GB περνει και τι ταχύτητα...

Ευχαριστω

Στο data sheet στη πρώτη σελίδα του θέματος αναφέρει "up to 64 Gb". Έχω διαβάσει όμως σε sites του εξωτερικού ότι μπορείς να του βάλεις μέχρι 128Gb.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Όταν κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων περνάει την rom ξανά καθαρή σωστά;;;

Γιατι του έκανα μια πριν και είχε μέσα και το FB...ειναι το FB μέσα στην ρομ??

Η περνάει την rom και με ότι εφαρμογές είχαμε μέσα;;;

Μου φενετε πολύ περίεργο που είχε τόσες πολλές εφαρμογές μετά την επαναφορα

Όταν κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων περνάει την rom ξανά καθαρή σωστά;;;

Γιατι του έκανα μια πριν και είχε μέσα και το FB...ειναι το FB μέσα στην ρομ??

Η περνάει την rom και με ότι εφαρμογές είχαμε μέσα;;;

Μου φενετε πολύ περίεργο που είχε τόσες πολλές εφαρμογές μετά την επαναφορα

Ανάλογα τη rom υπάρχουν και κάποιες εφαρμογές. Αν με το hard reset μετά έκανες και επαναφορά backup άρχισε να περνάει τις εφαρμογές σου.

Μεταχειρησμενο το πήρα...μετα απο την επαναφορά ξαναπέρασε μερικές Εφαρμογές....αν υπάρχει back up πως το διαγραφω???

Μεταχειρησμενο το πήρα...μετα απο την επαναφορά ξαναπέρασε μερικές Εφαρμογές....αν υπάρχει back up πως το διαγραφω???

Το back up είναι στο δίκο σου ms account. Δεν γίνεται να σου περάσει εφαρμογές του προηγούμενου ιδιοκτήτη αν έχεις βάλει το δικό σου account.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Καλημερα...πολλες φορες ενω ανοιγω μια σελιδα η κανω μια ληψη με πεταει μονο του στην αρχικη οθονη....δηλαδη κατα το ανοιγμα π.χ της σελιδας του my phone με το που θα την ανοιξει αμεσως θα με βγαλει στην αρχικη οθονη

Καμια ιδεα;;;;

Ευχαριστω

Κάνε διαγραφή ιστορικού στον ΙΕ και μετά ένα soft reset και ξανά προσπάθησε.

Καλημερα...πολλες φορες ενω ανοιγω μια σελιδα η κανω μια ληψη με πεταει μονο του στην αρχικη οθονη....δηλαδη κατα το ανοιγμα π.χ της σελιδας του my phone με το που θα την ανοιξει αμεσως θα με βγαλει στην αρχικη οθονη

Καμια ιδεα;;;;

Ευχαριστω

Μόνο στον iexplorer στο κάνει;

Sorry άκυρο νόμιζα εκλεινε τελείως...

Κάνε αυτό που λέει ο φίλος

Μόνο στον iexplorer στο κάνει;

Sorry άκυρο νόμιζα εκλεινε τελείως...

Κάνε αυτό που λέει ο φίλος

Κάτι άλλο που δεν μου πολυαρέσει ειναι η φωτεινότητα των πλήκτρων ....Έχω συνηθίσει απο το 920 που ειναι πολύ έντονη ενώ στο 1520 δεν είναι τόσο...

Ακομα να πω ότι το θεματακι που με γυρνάει στην αρχική οθόνη δεν γίνετε πάντα αλλα ειμαι συχνο.

Ακομα αν έχει σημασία το έκανε μετά απο επαναφορά σε ςργοστασιακων ρυθμησεων...

Θα το κοιτάξω και θα σας ενημερώσω...

Ακομα πρέπει να παω σε ένα Nokia care γιατι το κινητό ηταν μαύρο και ο προηγούμενος άλλαξε καπάκι σε κοκκινο....

Σε android έχουν πλέον φωνητική υπαγόρευση κειμένου σε ελληνικά...μήπως είμαστε λίγο πίσω εμείς? Ας ήταν μία φορά να καινοτομήσει πρώτη η Microsoft, να δικαιώσει την επιλογή μας σε αυτή την μεγάλη αντιπαράθεση στρατοπέδου.