panthan Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλημερα σας, μου ηρθε και εμενα η δυνατοτητα αναβαθμισης σε windows 10 απο 8.1 και θελω να ρωτησω το εξης : Εαν προχωρησω στην αναβαθμιση υπαρχει περιπτωση να χασω 1ον. Τις επαφες μου ;;; 2ον. Τις ρυθμισεις των λογαριασμων των email μου ;;; 3ον. (και πιο σημαντικο) τις σημειωσεις μου σε ενα application που εχω κατεβασει ;;; (ονομαζεται Note plus) Δεν θα χάσεις κάτι από αυτά που αναφέρεις με την αναβάθμιση...Επειδή όμως μετά την αναβάθμιση συνίσταται όλοι οι χρήστες (εάν διαβάσεις και στο επίσημο windows 10 mobile)να κάνουν ένα hard reset (επαναφορά) οι επαφές σου δεν θα χαθούν , οι ρυθμίσεις στο mail θα χρειαστεί να τις ξανακάνεις και τις σημειώσεις καλό θα ήταν με κάποιο τρόπο να τις κάνεις ένα back up. Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Δεν θα χάσεις κάτι από αυτά που αναφέρεις με την αναβάθμιση...Επειδή όμως μετά την αναβάθμιση συνίσταται όλοι οι χρήστες (εάν διαβάσεις και στο επίσημο windows 10 mobile)να κάνουν ένα hard reset (επαναφορά) οι επαφές σου δεν θα χαθούν , οι ρυθμίσεις στο mail θα χρειαστεί να τις ξανακάνεις και τις σημειώσεις καλό θα ήταν με κάποιο τρόπο να τις κάνεις ένα back up. ευχαριστω για την απαντηση. Το hard reset ειναι υποχρεωτικο ; και για πιο λογο γινεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 ευχαριστω για την απαντηση. Το hard reset ειναι υποχρεωτικο ; και για πιο λογο γινεται ; Κατά 99% ναι..προσωπικά μετά την αναβάθμιση περίμενα 4-5 μέρες να δω πως θα πάει με τα 10(πάρα πολύ καλά πήγε) , μετά έκανα μια επαναφορά και στη συνέχεια πέρασα εφαρμογές και ρυθμίσεις από την αρχή. Συνήθως το κάνουμε για να σβηστούν παλιά πράγματα- αρχεία από τα 8.1 και για να καθίσει σωστά η εγκατάσταση των 10. Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 ευχαριστω για την απαντηση. Το hard reset ειναι υποχρεωτικο ; και για πιο λογο γινεται ; Κάνε την αναβάθμιση και αν δεις τίποτα κολλήματα τότε κάνε αν σου είναι κόπος να κάνεις έτσι και αλλιώς Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Παιδιά έβαλα το Lumia motion data από εδώ https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/lumia-motion-data/9wzdncrfhwqv Εγκατέστησα το step counter live Soft reset Και επιτέλους δούλεψε το sensorcore το βηματόμετρο!!! Edited April 27, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Και στα κανονικά 10αρια. Και στην Technical Preview. Δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τη δόνηση στα πλήκτρα. Ενώ δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις για την glance. Δεν δουλεύει το sensorcore. Ενώ τα led στα πλήκτρα δεν κλείνουν ποτέ! Επίσης δεν αλλάζει η οθόνη κλειδώματος με εικόνα Bing. μηπως βρηκε κανεις λυση για τη δονηση στα πληκτρα? ειναι τερμα ενοχλητικη... και επισης πως απενεργοποιουμε το double tap to wake? Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 μηπως βρηκε κανεις λυση για τη δονηση στα πληκτρα? ειναι τερμα ενοχλητικη... και επισης πως απενεργοποιουμε το double tap to wake? Για το double tap to unlock πήγαινε Ρυθμίσεις>Πρόσθετα>Αφή και απενεργοποίησε την επιλογή "Επανενεργοποίηση του τηλεγώνου όταν πατάω δύο φορές την οθόνη". Την δόνηση στα πλήκτρα μπορείς να την απενεργοποιήσεις από το ίδιο μενού ρυθμίσεων. Εαν δεν έχεις εγκαταστημένη την Αφή στα πρόσθετα μπορείς να την εγκαταστήσεις από το παρακάτω link https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/touch/9nblggh319dm Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 οταν παω να εγκαταστησω την αφη μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη αυτη την στιγμη :'( Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα σε ολους! Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) καλησπερα σας επεσε στα χερια μου ενα λουμια 1520 και ειμαι ετοιμος για την αγορα του. καθως ομως σειρα το δαχτυλο μου απο πανω προς τα κατω στην οθονη για να βγουν οι συντομευσεις. ειδα οτι γκριζαρουν πολυ τα εικονιδια τον συντομευσεων. ενω στο 640 xl που εχω δεν κανει τετια τρελη αντιθεση. αυτο μου γινεται μονο οταν εχω την φωτηνοτητα στο αυτοματο,οταν η φωτηνοτητα ειναι σε οποιο αλλο επιεδο(χαμηλη,υψηλη,μεσαια)οι συντομευσεις της μπαρας ειναι στα νορμαλ χρωματα. ξερει κατι κανεις για αυτο? θα προσπαθησω να ανεβασω βιντεο.παρακαλω απαντηστε για να ξερω αν θα προχωρησω στην αγορα του τηλεφωνου https://www.youtube.com/watch?v=vfOX3q7fY2c&feature=youtu.be δειτε το βιντεο αν καταφερετε να καταλαβετε κοιταχτε ποσο γρι γινονται τα πλακηδια υπο το φως του ηλιου-μερας. ενω στο 640 που εχω δεν γινεται αυτο Edited May 16, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 καλησπερα σας επεσε στα χερια μου ενα λουμια 1520 και ειμαι ετοιμος για την αγορα του. καθως ομως σειρα το δαχτυλο μου απο πανω προς τα κατω στην οθονη για να βγουν οι συντομευσεις. ειδα οτι γκριζαρουν πολυ τα εικονιδια τον συντομευσεων. ενω στο 640 xl που εχω δεν κανει τετια τρελη αντιθεση. αυτο μου γινεται μονο οταν εχω την φωτηνοτητα στο αυτοματο,οταν η φωτηνοτητα ειναι σε οποιο αλλο επιεδο(χαμηλη,υψηλη,μεσαια)οι συντομευσεις της μπαρας ειναι στα νορμαλ χρωματα. ξερει κατι κανεις για αυτο? θα προσπαθησω να ανεβασω βιντεο.παρακαλω απαντηστε για να ξερω αν θα προχωρησω στην αγορα του τηλεφωνου https://www.youtube.com/watch?v=vfOX3q7fY2c&feature=youtu.be δειτε το βιντεο αν καταφερετε να καταλαβετε κοιταχτε ποσο γρι γινονται τα πλακηδια υπο το φως του ηλιου-μερας. ενω στο 640 που εχω δεν γινεται αυτο Kαι το 930 που έχω το κάνει, όταν η φωτεινότητα είναι στο αυτόματο. Αυτό γίνεται για να μπορείς να δεις κάτω από τον ήλιο ή γενικά έχει πολύ φως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Kαι το 930 που έχω το κάνει, όταν η φωτεινότητα είναι στο αυτόματο. Αυτό γίνεται για να μπορείς να δεις κάτω από τον ήλιο ή γενικά έχει πολύ φως. και στο 640 χl που εχω εχει αυτοματη φωτηνοτητα αλλα αυτο το πραμα δεν μου το κανει... ωποτε δεν ειναιθ θεμα οθονης ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 και στο 640 χl που εχω εχει αυτοματη φωτηνοτητα αλλα αυτο το πραμα δεν μου το κανει... ωποτε δεν ειναιθ θεμα οθονης ετσι? Δεν είναι θέμα οθόνης. Σε βοηθάει πολύ να δεις όταν είσαι σε μέρος που έχει πολύ ήλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Δεν είναι θέμα οθόνης. Σε βοηθάει πολύ να δεις όταν είσαι σε μέρος που έχει πολύ ήλιο. ευχαριστω προχωρω στη αγορα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 μια ερωτηση για τα πληκτρα πλοηγησης θελω να κανω,μενουν ανοιχτα ολη την ωρα εως οτου χαμηλωσει ο φωτισμος της οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 μια ερωτηση για τα πληκτρα πλοηγησης θελω να κανω,μενουν ανοιχτα ολη την ωρα εως οτου χαμηλωσει ο φωτισμος της οθονης? Ναι ακριβώς. Εκτός αν εισαι σε battery save που δεν ανάβουν καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 bug ειναι και θα διορθωθει μαλλον. σε κανα 10αρη χρονια :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 bug ειναι και θα διορθωθει μαλλον. σε κανα 10αρη χρονια :lol: :p Ποιο πράγμα ειναι bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ποιο πράγμα ειναι bug? με τα πληκτρα που μενουν αναμμενα ολη την ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 με τα πληκτρα που μενουν αναμμενα ολη την ωρα Δεν ειναι bug. Έτσι δουλεύει απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Δεν ειναι bug. Έτσι δουλεύει απλά. δεν νομιζω πολοι παραπονιουνται και σε κατι ξενα φορουμ που ειδα. ενω στα 8.1 εσβηναν τα πληκτρα, το βλεπω στην γυναικας μου το 1020 και κατα την διαρκεια αρκετου φωτισμου δεν αναβουν καν, ειναι σαν να εχει αισθητηρα edit¨μπορει να μου πει καποιος που ειναι οι αναφορα παραδοσης μηνυματος? το ψαχνω μα δεν υπαρχει πουθενα ειναι το rm940 Edited May 17, 2016 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 δεν νομιζω πολοι παραπονιουνται και σε κατι ξενα φορουμ που ειδα. ενω στα 8.1 εσβηναν τα πληκτρα, το βλεπω στην γυναικας μου το 1020 και κατα την διαρκεια αρκετου φωτισμου δεν αναβουν καν, ειναι σαν να εχει αισθητηρα edit¨μπορει να μου πει καποιος που ειναι οι αναφορα παραδοσης μηνυματος? το ψαχνω μα δεν υπαρχει πουθενα ειναι το rm940 Ανοίγεις τα μηνύματα, πατάς τις 3 τελείες κάτω δεξιά, επιλέγεις ρυθμίσεις και ενεργοποιείς την επιλογή "Επιβεβαίωση αποστολής SMS". Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ανοίγεις τα μηνύματα, πατάς τις 3 τελείες κάτω δεξιά, επιλέγεις ρυθμίσεις και ενεργοποιείς την επιλογή "Επιβεβαίωση αποστολής SMS". δεν υπαρχει τετια ρυθμιση και το κοιταω και το ξανακοιταω και τιποτα. λες να φταιει που ειναι το αμερικανικο μοντελο? στο 640 που ειχα ηταν ετσι οπως το λες,στο 1020 της γυναικας μου ειναι ακριβως εκει παλι,μονο στο δικο μου δεν υπαρχει,οπως επισης δεν υπαρχει η επιλογη να επιλεω αν θα εχω 3g η 4g ,εχω μονιμα 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση της μπαταρίας; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση της μπαταρίας; 40€ αλλα εγω που πήγα Κατεχακη μου χάλασαν την οθόνη άντε να αποδείξεις ότι δεν ήταν από πριν εκτος αν εχεις εγγύηση οποτε την φτιάχνεις στην εγγύηση Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Υπάρχει δηλαδή ένα ρίσκο. Το κόστος δεν το λες και μικρό. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts