jimlost Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καλησπερα...Το επισημο service της nokia πιο ειναι??? Μου εχει βγαλει ενα προβλημα η οθονη πηγα σε nokia care και μου ειπανε οτι αυτο γινετε απο κακη χρηση και οτι η εγγυηση δεν το καλυπτει... τΤο θεμα μου ειναι οτι εγω δεν εχω κανει τπτ απο τα παραδειγματα που μου δωσανε πως μπορει η φθορα να εχει προκλειθει αλλα τρεχα γυρευε... Και δεν ειμαι διατεθημενος να πληρωσω αλλαγη οθονης... Βασικα μια χαρα δουλευει η οθονη αλλα μου ειπανε οτι ανα πασα στιγμη μπορει να χαλασει... Το προβλημα ειναι οτι εχει ξεκολεισει η οθονη απο το γυαλι στην κατω δεξια πλευρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Τα Nokia Care είναι το επίσημο service.... Βασικά για να ξεκολλήσει πρέπει να πέσει... Δεν νομίζω πως ξεκολλάει έτσι απλά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Τα Nokia Care είναι το επίσημο service.... Βασικά για να ξεκολλήσει πρέπει να πέσει... Δεν νομίζω πως ξεκολλάει έτσι απλά... Και οχι μονο....Μπορει να ξεκολλησει ακομα και απο εκθεση στον ηλιο για πολυ ωρα.... Η διαφορα ειναι οτι απο την πρωτη μερα του ειχα θηκη που προστατευει την οθονη,και ακομα δεν μου εχει πεσει ποτε οπως και η μεταφορα του γινοταν παντα σε τσαντακι..... Αλλα αντε να βρεις το δικιο σου.... Τωρα θα δω τι θα κανω....Θα το ξαναπαω σε nokia care και ο θεος βοηθος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Αν έχεις τη δυνατότητα πήγαινε σε ένα άλλο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulanak Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Λοιπον για να συνεχισω την ιστορια μου, επικοινωνησα με μειλ με την microsoft Ελλαδος μεσα απ τη σελιδα τους απο την υποβολη παραπονων. Εξηγησα την κατασταση και ελαβα απαντηση μια μερα μετα. Μου ειπαν πως αφου δεν διορθωθηκε να το ξαναπαω στο ιδιο νοκια care η σε καποιο αλλο η να το παω στο καταστημα απ οπου το πηρα (birdphone) για να σταλει στο επισημο σερβις τους στην Arvato. Φυσικα λιγο εψαξα και τα ειδα ολα!!! Εγω νομιζα πως αν δεν φτιαχτει στο νοκια care φευγει εξωτερικο το τηλεφωνο και τελικα θα παει στο χειροτερο σερβις. Εν παση περιπτωση το πηγα πισω, και εκει τους εξηγησα την κατασταση και παλι. Το υφακι τους δεν το σχολιαζω με ειρωνευτηκαν κιολας επειδη εστειλα μειλ. Μιλησα με καποιον εκει (μαλλον τεχνικο) και μου ειπα πολυ ωραια πραγματα οπως "να βαλω πανω την παλια καμερα αφου ηταν καλυτερη" "η καμερα ειναι μια δεν υπαρχει καλυτερη και χειροτερη" "δεν κουνιεται ο σταθεροποιητης , κανει εστιαση" (ενω το ειχαμε σταθερο στο τραπεζι και εκανε σαν να ειναι στα 7 μποφορ η καμερα) "δεν φταιει η καμερα φταιει ο φωτισμος" (οταν εδειξα εικονες απο τριποδο με χρονο εκθεσης 4" που ηταν ολες κουνημενες" Τελικα μου ειπαν θα το στειλουν εξωτερικο, Τους ρωτησα αν θα παει εξωτερικο η Arvato και μου τα μασησαν λεγοντας οτι και αυτοι εξω θα το στειλουνε. Για το σημαδι στην οθονη ουτε λογος. Αυτη τη φορα τουλαχιστον μου εδωσαν αποδειξη. Τωρα αναμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Εγω αφησα το δικο μου στην κηφισια και τους πηρα εχθες και ειπαν οτι το εχουν στειλει εξωτερικο, ειπαν οτι παιρνει 10 εργασιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Εγω αφησα το δικο μου στην κηφισια και τους πηρα εχθες και ειπαν οτι το εχουν στειλει εξωτερικο, ειπαν οτι παιρνει 10 εργασιμες. Τι προβλημα ειχε το δικο σου??? Θα στο φτιαξουν μεσω εγγυησης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 τρεμοπαιζε η οθόνη και το ηχείο έκανε ένα μπιπ πολλές φορές. ναι έχω ακόμα εγγύηση. το θέμα είναι ότι Δευτέρα πετάω για εξωτερικό δεν μένω Ελλάδα πλέον και μάλλον δεν θα είναι έτοιμο. δεν ξέρω γιατί έπρεπε να πάει εξωτερικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulanak Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 τρεμοπαιζε η οθόνη και το ηχείο έκανε ένα μπιπ πολλές φορές. ναι έχω ακόμα εγγύηση. το θέμα είναι ότι Δευτέρα πετάω για εξωτερικό δεν μένω Ελλάδα πλέον και μάλλον δεν θα είναι έτοιμο. δεν ξέρω γιατί έπρεπε να πάει εξωτερικό Εμενα πηγε εξωτερικο τελικα και ηρθε ενημερωτικο μειλ... Με αναφορα επισκευης και τα τεστ που εγιναν.... Προβλημα: Poor image quality (γενικα και αοριστα) Action taken: S/W update. :lol::lol::lol::lol::lol: Πλεον δεν ασχολουμαι αλλο γελαει ο κοσμος.....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Εμενα πηγε εξωτερικο τελικα και ηρθε ενημερωτικο μειλ... Με αναφορα επισκευης και τα τεστ που εγιναν.... Προβλημα: Poor image quality (γενικα και αοριστα) Action taken: S/W update. :lol::lol::lol::lol::lol: Πλεον δεν ασχολουμαι αλλο γελαει ο κοσμος.....:mad: Πήγε ταξίδι για s/w update? Coool. :lol: ps, Δεν παίζω με τον πόνο σου. Παθών και γω [με ένα τσίκ μικρότερο κινητό]. :( Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulanak Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Πήγε ταξίδι για s/w update? Coool. :lol: ps, Δεν παίζω με τον πόνο σου. Παθών και γω [με ένα τσίκ μικρότερο κινητό]. :( Δεν εγινε κατι κανε πλακα και εγω πλεον το κοροιδευω... Νομιζω ειναι το χειροτερο σερβις που εχω συναντησει ποτε μου.. Δεν ξερω αν ετυχε η αν ειναι οντως ετσι με ολους παντως τραβιεμαι κοντα ενα μηνα, κανεις δεν ξερει/καταλαβαινει/δεχεται το προβλημα του κινητου (τους εξηγω οτι εχω προβλημα με τον σταθεροποιητη - γραφουν poor image quality. / Τους λεω παιδια σας το εφερα το κινητο αψογο και μου πιεσατε την οθονη και τωρα "φεγγει" υπο γωνια. - Δεν το εξεταζουν καν). Το οτι το πηγαν εξωτερικο για software update ειναι απλα ανεκδοτο. Υποθετοντας οτι εφτιαξε (πραγμα αδυνατο γιατι ειναι θεμα hardware) Δηλαδη αν κανω επαναφορα τι θα γινει? θα το στειλω παλι πισω? θα κανω clean install μεχρι να κατσει καλα? Οταν ερθουν τα δεκαρια τι θα κανω? :blink: Απο εμενα επειδη με κουρασε αυτο το θεμα ποτε ξανα windows phone. Βολικα ναι, εχουν καποια θετικα, αλλα ολο αυτο με ξενερωσε πολυ και μιλαμε για συσκευη που αγοραστηκε 500ευρω. Για την καλη του καμερα το πηρα, ε τωρα ας ειναι καλα η LG με το G4 και το αψογο σερβις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 εγώ απορώ γιατί πρέπει να πάνε εξωτερικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Δεν εγινε κατι κανε πλακα και εγω πλεον το κοροιδευω... Νομιζω ειναι το χειροτερο σερβις που εχω συναντησει ποτε μου.. Δεν ξερω αν ετυχε η αν ειναι οντως ετσι με ολους παντως τραβιεμαι κοντα ενα μηνα, κανεις δεν ξερει/καταλαβαινει/δεχεται το προβλημα του κινητου (τους εξηγω οτι εχω προβλημα με τον σταθεροποιητη - γραφουν poor image quality. / Τους λεω παιδια σας το εφερα το κινητο αψογο και μου πιεσατε την οθονη και τωρα "φεγγει" υπο γωνια. - Δεν το εξεταζουν καν). Το οτι το πηγαν εξωτερικο για software update ειναι απλα ανεκδοτο. Υποθετοντας οτι εφτιαξε (πραγμα αδυνατο γιατι ειναι θεμα hardware) Δηλαδη αν κανω επαναφορα τι θα γινει? θα το στειλω παλι πισω? θα κανω clean install μεχρι να κατσει καλα? Οταν ερθουν τα δεκαρια τι θα κανω? :blink: Απο εμενα επειδη με κουρασε αυτο το θεμα ποτε ξανα windows phone. Βολικα ναι, εχουν καποια θετικα, αλλα ολο αυτο με ξενερωσε πολυ και μιλαμε για συσκευη που αγοραστηκε 500ευρω. Για την καλη του καμερα το πηρα, ε τωρα ας ειναι καλα η LG με το G4 και το αψογο σερβις! Οκ, με το update/ hard reset λύνονται αρκετά από τα προβλήματα που παρουσιάζονται από έναν πελάτη στον τεχνικό, αλλά πλέον είμαστε στο στάδιο της καθιέρωσης του update/ h.reset σαν λύση όλων! Και αυτό το διαπιστώνω όχι μόνο στον κόσμο της κινητής, αλλά σε πάρα πολλούς τομείς. Από αυτοκίνητα μέχρι ξέρω γω; Ψυγεία. Φαίνεται ρε ότι το ριμάδι έχει σπασμένο κάτι, κουδουνάει, γιατί να μου κάνεις update? Όσον αφορά τα 10άρια, λέω να μην τα περάσω αμέσως. Τεσπα. Αυτά τα μισά της χιλιάδας κλαίω και γω. εγώ απορώ γιατί πρέπει να πάνε εξωτερικό.... Γιατί οι ξένοι τα κάνουν καλύτερα. :lol: Προφανώς υπάρχει κάποιου είδους "πρωτόκολλο" για το service. Αν δεν λυθεί με αυτούς τους x-y τρόπους, το στέλνετε εκτός. Ο Θεός και η ψυχή τους. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Τελικά μου άλλαξαν οθόνη δούλεψε για λίγες ώρες σωστά και μου έκανε άλλο πρόβλημα τώρα. Γινόταν η οθόνη μαύρη και έβγαζε χιονια σαν παλιά τηλεόραση. Το χαρτί γράφει ότι είχε παει avarto. Αυτά τα σέρβις στην Ελλάδα και γενικά ο ιδιωτικός τομέας είναι τόσο άχρηστος όσο το δημόσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulanak Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Τελικά μου άλλαξαν οθόνη δούλεψε για λίγες ώρες σωστά και μου έκανε άλλο πρόβλημα τώρα. Γινόταν η οθόνη μαύρη και έβγαζε χιονια σαν παλιά τηλεόραση. Το χαρτί γράφει ότι είχε παει avarto. Αυτά τα σέρβις στην Ελλάδα και γενικά ο ιδιωτικός τομέας είναι τόσο άχρηστος όσο το δημόσιο. Τι να πει κανεις γι αυτη την εταιρια πια... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 το εκανε μια φορα και ηταν ετσι για 30 λεπτα περιπου..εδω και μια μερα ειναι οκ δεν ξερω αν ειναι hardware προβλημα. Το θεμα ειναι οτι μενω εξωτερικο και ημουν Ελλαδα για 2 εβδομαδες...να τους παρω να στειλουν να το παρουν ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ρε παιδιά ένας με λιγότερο από χρόνο αγοράς μπορεί να βάλει το app screw tracker και να μου πει πόσο χρόνο του βγάζει; το έχω σχεδόν δυο χρόνια και νομίζω ότι τα έχει παίξει η μπαταρία.. Με αυτοματη φωτεινότητα και 3g όχι 4g wifi on και data Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Και εγώ τόσο το έχω και πριν το πάω σέρβις είχε πέσει η απόδοση της μπαταρίας, μετά το σέρβις μάλλον την αλλαξανε γιατί με ελαφριά χρήση έκανε 11 ώρες να πάει από 100% 90% me WiFi και data ανοιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Και εγώ τόσο το έχω και πριν το πάω σέρβις είχε πέσει η απόδοση της μπαταρίας, μετά το σέρβις μάλλον την αλλαξανε γιατί με ελαφριά χρήση έκανε 11 ώρες να πάει από 100% 90% me WiFi και data ανοιχτά. Δε νομίζω να αλλάξανε μπαταρία χωρίς να σου το πούνε. Δεν είναι κάτι που προσφέρουν τσάμπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ρε παιδιά ένας με λιγότερο από χρόνο αγοράς μπορεί να βάλει το app screw tracker και να μου πει πόσο χρόνο του βγάζει; το έχω σχεδόν δυο χρόνια και νομίζω ότι τα έχει παίξει η μπαταρία.. Με αυτοματη φωτεινότητα και 3g όχι 4g wifi on και data δεν το βρισκει το app.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Δε νομίζω να αλλάξανε μπαταρία χωρίς να σου το πούνε. Δεν είναι κάτι που προσφέρουν τσάμπα.. Ίσως την μετρήσανε και την βρήκαν χαλια και την άλλαξαν αφού έχω εγγύηση, πάντως μετά το σέρβις η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ξέρει κανείς πόσο στοιχίζει μια αλλαγή μπαταρίας στο 1520 η κανα κόλπο να την επαναφέρουμε πλέον το κινητό κρατάει πολύ λιγο Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 μπαταρια με 8.1 και δεν το εχω απλα για μοστρα το κινητο. https://onedrive.live.com/redir?resid=87B3C87667E2595D!17073&authkey=!ACCSOuu2DTVfrHA&v=3&ithint=photo%2cpng https://onedrive.live.com/redir?resid=87B3C87667E2595D!17074&authkey=!AH8cPrHEzqXBexk&v=3&ithint=photo%2cpng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Άλλαξα μπαταρία 7 ώρες on screen αλλά μετά την αλλαγή αρχησε και τρεμη η οθόνη φοβάμαι ότι δεν είναι σύμπτωση και από την ζεστη για να ξεκολλήσει κάτι χάλασε.. 40€ η αλλαγή.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Και εμένα έτρεμε και μου την άλλαξαν, τώρα είναι οκ. Πως βλέπεις πόση ώρα έχει η οθόνη ανοιχτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts