protsimer Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 @hatzisnik το 1520 είναι σε όλα καλύτερο από το 930. Αρκεί να έχεις μεγάλες τσέπες. ;) MicroSD Samsung Evo ή SanDisk Ultra. Είναι κορυφαίες σειρές και δεν θα σε προδώσουν. Αγορά ΜΟΝΟΝ από Ευρώπη (skroutz, Amazon κλπ). Στο ebay κυκλοφορουν 90% απομιμήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 @hatzisnik το 1520 είναι σε όλα καλύτερο από το 930. Αρκεί να έχεις μεγάλες τσέπες. ;) MicroSD Samsung Evo ή SanDisk Ultra. Είναι κορυφαίες σειρές και δεν θα σε προδώσουν. Αγορά ΜΟΝΟΝ από Ευρώπη (skroutz, Amazon κλπ). Στο ebay κυκλοφορουν 90% απομιμήσεις. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Θα ψάξω να βρω τις κάρτες που μου είπες εννοείται από skroutz!Απλά μια διευκρίνηση:Μέχρι 64 δέχεται ή καλό είναι να πάρω 32 μην τυχόν και δεν παίζει καλά με την 64; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ρε παιδιά μου ήρθε ένα σημαντικό update αλλά δεν είναι το update 2, ξέρει κανείς τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Θα ψάξω να βρω τις κάρτες που μου είπες εννοείται από skroutz!Απλά μια διευκρίνηση:Μέχρι 64 δέχεται ή καλό είναι να πάρω 32 μην τυχόν και δεν παίζει καλά με την 64; Με τή Denim όλα τα Lumia δέχονται κανονικότατα και 128gb κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ρε παιδιά μου ήρθε ένα σημαντικό update αλλά δεν είναι το update 2, ξέρει κανείς τι είναι; Αυτο πρεπει να ειναι http://www.windowscentral.com/windows-phone-random-reboot-hotfix-rolls-out-more-devices-india-europe-and-asia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Υπάρχει κάπου καινούριο σε λογική τιμή; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machariel Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Πολύ δύσκολα θα το βρεις καινούριο.. Παράθεση Galaxy Note 3 Lumia 1520 - Win10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 κατα αμαζον μερια κατι υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 κατα αμαζον μερια κατι υπαρχει. Πριν λίγες εβδομάδες που κοίταξα ήταν πολύ υψηλές οι τιμές. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Παιδια καλησπερα! Το κινητακι (βαζω και υποκοριστικο :P ) φυσαει εδω και εναμιση χρονο... Ομως απο την πεμπτη μου εχει αρχισει κατι τρελες. Ωρες ωρες τα παιζει και η οθονη πηγαινει πανω κατω, ζουμαρει σε διαφορα σημεια ιστοσελιδων χωρις να το πειραξω, κολλαει και τρεμοπαιζει η οθονη. Ηρθε και σε μενα το update και περιμενα οτι θα φτιαξει, αλλα τιποτα! Εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει και πως διορθωνεται? Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Δεν μου το έχει κάνει ποτέ.. Καθάρισε καλα την οθόνη πρώτα.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) Να το πας Nokia care θέλει αλλαγή οθόνης, πίεσε πάνω αριστερά εκεί που είναι η μπροστινη καμερα και θα δεις ότι θα τρεμοπαίξει. Και εμένα κάνει το ίδιο που και που και μόλις γυρίσω Ελλάδα θα το πάω. Edited June 22, 2015 by kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Παρατηρησα οτι συμβαινει μονο οταν εχω ανοιχτα τα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας, αμα μπαινω απο wifi δεν το κανει... Οταν πιεζω πανω αριστερα παλι δεν το κανει. Πραγματικα δεν ξερω τις πταιει. Επισης ξερετε γιατι οταν μεταφερω αρχεια μουσικης απο τον υπολογιστη η εφαρμογη της μουσικης δεν γουσταρει να τα διαβασει αμεσως και περναει κανα 48ωρο για να τα δει? Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 μια δυο φορες που εχω βαλει μουσικη παιζουν κανονικα δεν ειχα τετοιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα! Το κινητακι (βαζω και υποκοριστικο :P ) φυσαει εδω και εναμιση χρονο... Ομως απο την πεμπτη μου εχει αρχισει κατι τρελες. Ωρες ωρες τα παιζει και η οθονη πηγαινει πανω κατω, ζουμαρει σε διαφορα σημεια ιστοσελιδων χωρις να το πειραξω, κολλαει και τρεμοπαιζει η οθονη. Ηρθε και σε μενα το update και περιμενα οτι θα φτιαξει, αλλα τιποτα! Εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει και πως διορθωνεται? Αλλαγή οθόνης. Μου έχει συμβεί σε 3 1520 που έχουν περάσει από τα χέρια μου μέχρι τώρα. Αν το αφήσεις καιρό, ίσως σου σβήσει εντελώς η οθόνη και θα ακούς μόνο ήχο από το κινητό σου. Σιγουρέψου ότι η συσκευή είναι για Ε.Ε και όχι από τίποτα Μαλαισίες κλπ (τσέκαρε στο κουτί σου, ή την απόδειξη) για να σου πιάσει η εγγύηση. Είχε δημιουργηθεί θέμα παλαιότερα με σκρουτζομάγαζο που τα έδινε σε εξευτελιστικές τιμές, αλλά συσκευές εκτός Ε.Ε και παρουσίασαν το εν λόγω θέμα και μετά δεν χρειάζεται να σου πω που τα βάλαμε (μαζί τους και εγώ).. :p Edited June 26, 2015 by KonKart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Αλλαγή οθόνης. Μου έχει συμβεί σε 3 1520 που έχουν περάσει από τα χέρια μου μέχρι τώρα. Αν το αφήσεις καιρό, ίσως σου σβήσει εντελώς η οθόνη και θα ακούς μόνο ήχο από το κινητό σου. Σιγουρέψου ότι η συσκευή είναι για Ε.Ε και όχι από τίποτα Μαλαισίες κλπ (τσέκαρε στο κουτί σου, ή την απόδειξη) για να σου πιάσει η εγγύηση. Είχε δημιουργηθεί θέμα παλαιότερα με σκρουτζομάγαζο που τα έδινε σε εξευτελιστικές τιμές, αλλά συσκευές εκτός Ε.Ε και παρουσίασαν το εν λόγω θέμα και μετά δεν χρειάζεται να σου πω που τα βάλαμε (μαζί τους και εγώ).. :p εκανα ενα hard reset και φαινεται να εχει διορθωθει το θεμα. Τωρα αν μου το ξανακανει μαλλον θα παω για αλλαγη οθονης... Το ειχα παρει απο το πλαισιο πριν 1,5 χρονο,ειναι μεσα στην εγγυηση? αν δεν ειναι ποσο θα μου κοστισει? ΥΓ: σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη! ελπιζω να μην σας πρηζω :O Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 (edited) 2 χρονια είναι η εγγύηση , να το πας σε ένα nokia care πες τους το πρόβλημα και λογικά θα ξέρουν. http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-1520/298438-screen-going-crazy-try-your-phone.html Edited June 29, 2015 by kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=QQ93iLRV-yM αυτο μου εκανε αλλα σε μικροτερο βαθμο... θα μου το κρατησουν πολυ αν χρειαστει να το φτιαξουν? και αν το φτιαξουν, θα το ξαναπαθει? ειναι η κυρια συσκευη μου, για αυτο σας ρωταω! δεν βρισκω την αποδειξη αγορας,θα ειναι αυτο προβλημα για να δουν οτι ειναι ακομα στην εγγυηση? Edited June 30, 2015 by nickka Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=QQ93iLRV-yM αυτο μου εκανε αλλα σε μικροτερο βαθμο... θα μου το κρατησουν πολυ αν χρειαστει να το φτιαξουν? και αν το φτιαξουν, θα το ξαναπαθει? ειναι η κυρια συσκευη μου, για αυτο σας ρωταω! δεν βρισκω την αποδειξη αγορας,θα ειναι αυτο προβλημα για να δουν οτι ειναι ακομα στην εγγυηση? Στην σελίδα με τα Lumia παλαιά Nokia εχει να βαλεις το imei σου και να Σο πει αν είναι ακόμα στην εγγύηση άλλα αν δεν στο κάνει τώρα δύσκολα θα σου φτιάξουν κάτι και ναι θα κάνει καιρό θα φύγει εξωτερικό και θα ξανα έρθει εκτος αν εχει αλλάξει κάτι.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Δεν χάνεις κατι να πας να ρωτήσεις, η να τους πάρεις ένα τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 σήμερα εκτός απρόοπτου θα γινω κάτοχος κι εγώ του 1520, θα το παρω φυσικά μεταχειρισμενο , τι πρέπει να προσέξω ? κατι συγκεκριμένο οταν το παραλάβω ?το ειχα παρει και μολις ειχε βγει σχεδον αλλα δεν θυμαμαι και πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 πρεπει να προσεξεις αυτο που εχω βαλει πιο πανω. δες το βιντεο. αν εχει εγγυηση δεν σε νοιαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 πρεπει να προσεξεις αυτο που εχω βαλει πιο πανω. δες το βιντεο. αν εχει εγγυηση δεν σε νοιαζει. εχει ναι. 6 μηνών ειναι μου ειπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καλημερα. Εχει πιασει κανεις LTE εδω στην Ελλαδα?Αν ναι τι εικονιδιο βγαζει επανω?LTE η 4G?Επισης μεσα στο μενου ρυθμισεις-->κινητη τηλεφωνια + SIM σας βγαζει σαν επιλογη το LTE η μονο 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καλημερα. Εχει πιασει κανεις LTE εδω στην Ελλαδα?Αν ναι τι εικονιδιο βγαζει επανω?LTE η 4G?Επισης μεσα στο μενου ρυθμισεις-->κινητη τηλεφωνια + SIM σας βγαζει σαν επιλογη το LTE η μονο 4G? Αττική πιάνω σχεδόν παντού με COSMOTE εμένα λέει LTE άλλα έχει να κάνει με το firmware που έχεις. Το φιλανδικό το έλεγε 4g Όταν είχα wind που εβαλε τελευταία έπρεπε να πάρω τηλ να μου το ενεργοποιήσουν για να δουλεύει στην εξυπηρέτηση πελατών Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts