b16b Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 @voulanac δεν τραβας μια επαναφορά στο κινητό πριν δοκιμασεις να μπλεξεις; γιατί και εκεί αυτο θα δοκιμασουν πρώτα λογικα.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εγώ θα προτιμούσα αν είναι να κάνεις επαναφορά, να ξαναπεράσεις το λειτουργικό απ' το Lumia Rcovery Tooll... Κατέβασε και κανα hardware tests να δεις αν είναι οκ accelometer, compass κλπ Και φυσικά το βίντεο. Το OIS δεν έχει σχέση με κάτι άλλο... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 καλησπέρα , που μπορώ να το βρω το τηλέφωνο να το αγοράσω? και στα ποσα κυμαίνεται τώρα η τιμή του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 καλησπέρα , που μπορώ να το βρω το τηλέφωνο να το αγοράσω? και στα ποσα κυμαίνεται τώρα η τιμή του? Δες εδω ή αν έχει κάτι στη χρυσή ευκαιρία ή στις αγγελίες στο myphone αν σε ενδιαφέρει και σε μεταχειρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Δες εδω ή αν έχει κάτι στη χρυσή ευκαιρία ή στις αγγελίες στο myphone αν σε ενδιαφέρει και σε μεταχειρισμένο. sto skroutz to exei 350 ευρω. νομίζω ότι είναι πολλά θα κινηθώ μάλλον στα μεταχειρισμένα , όσο αφορά εδώ δεν με αφήνει γιατί δεν έχω τα 200 ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) καλημερα , μπορει να μου πει καποιος αν με την καινουργια καμερα (denim) αλλαζει κατι στο frame rate οταν τραβας βιντεο? Edited March 10, 2015 by jote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 καλημερα , μπορει να μου πει καποιος αν με την καινουργια καμερα (denim) αλλαζει κατι στο frame rate οταν τραβας βιντεο? Έχεις αυτές τις επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Η Google χθες ανακοίνωσε την αναβάθμιση του λογισμικού της Android Lollipop 5.1, η οποία προσφέρει την υποστήριξη HD Voice. Δηλαδή, εάν το υποστηρίζει η συσκευή και ο παροχος δεν αρκεί ? Χρειάζεται και το ανάλογο λειτουργικό να συμμετέχει ? Τα Windows phone να φανταστώ ότι είναι ήδη συμβατά ..... με HD Voice . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Έχει πιάσει κανεις με 1520 4g με την Wind? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Έχει πιάσει κανεις με 1520 4g με την Wind? Είναι γενικό το πρόβλημα με το 4G της Wind απ'ότι διαβάζω. Ρίξε μια ματία από αυτό το ποστ και κάτω στο θέμα Wind 4g μήπως βρείς κάποια λύση. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα! Έχω παρατηρήσει ότι όταν είναι κλειδωμένο το κινητό και πατάω το κουμπί της κάμερας, άλλες φορές ανοίγει και άλλες όχι. Το ίδιο επίσης συμβαίνει όταν είναι ενεργή η οθόνη κλειδώματος. Δεν υπάρχει κωδικός για το ξεκλείδωμα, μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση για να ανοίγει κατευθείαν η κάμερα? Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπερα αξιζει να πουλησω το S5 μου και να παρω ενα 1520?Απο μπαταρια τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλησπέρα παιδιά λέω να κάνω το βήμα μετάβασης από Android σε WP και σκέφτομαι να το κάνω με την αγορά του 1520 μιας και το είδα και από κοντά και ομολογώ μου άρεσαν οι 6'' οθόνη. Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο κατάστημα από Ευρώπη για αγορά του γιατί από ότι είδα εδώ Ελλάδα μόνο σε μαύρο υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdcharis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλησπερα αξιζει να πουλησω το S5 μου και να παρω ενα 1520?Απο μπαταρια τι λεει? Από μπαταρία είναι πραγματικό θηρίο. Βγάζει δυο μέρες σκληρής χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Το 1520 επειδή το ζαχαρώνω καιρό είναι ενα από τα καλύτερα phablet με ένα κύριο μειονέκτημα για εμένα. Τα WP. Αν δεν σε πειράζουν τα WP τοτε το 1520 είναι μια πολύ καλή επιλογή και πλέον η τιμή του στο Skroutz επανήλθε σε νορμάλ επίπεδα. Το μόνο αρνητικό που διάβασα σε ξένα φόρουμ είναι κάποια θέματα με την απόκριση της οθόνης με ghost touches κτλ αλλά για κάποιο λόγο σε αυτό το thread δεν αναφέρονται παρόμοια περιστατικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdcharis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Το 1520 επειδή το ζαχαρώνω καιρό είναι ενα από τα καλύτερα phablet με ένα κύριο μειονέκτημα για εμένα. Τα WP. Αν δεν σε πειράζουν τα WP τοτε το 1520 είναι μια πολύ καλή επιλογή και πλέον η τιμή του στο Skroutz επανήλθε σε νορμάλ επίπεδα. Το μόνο αρνητικό που διάβασα σε ξένα φόρουμ είναι κάποια θέματα με την απόκριση της οθόνης με ghost touches κτλ αλλά για κάποιο λόγο σε αυτό το thread δεν αναφέρονται παρόμοια περιστατικά. Τα WP είναι ένα εκπληκτικό λειτουργικό, ταχύτατο ακόμη και σε συσκευές με χαμηλά specs, με φοβερή διαχείριση της μπαταρίας, integration των κοινωνικών δικτύων, εγκατεστημένο office κτλ,κτλ. Φυσικά όλα αυτά είναι υποκειμενικά και θέμα γούστου. Σε ότι αφορά την οθόνη το μοναδικό θέμα είναι ότι όταν ρυθμίσεις το sensitivity στο high μπορεί να έχει υπερβολική απόκριση στο touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Τα WP είναι ένα εκπληκτικό λειτουργικό, ταχύτατο ακόμη και σε συσκευές με χαμηλά specs, με φοβερή διαχείριση της μπαταρίας, integration των κοινωνικών δικτύων, εγκατεστημένο office κτλ,κτλ. Φυσικά όλα αυτά είναι υποκειμενικά και θέμα γούστου. Σε ότι αφορά την οθόνη το μοναδικό θέμα είναι ότι όταν ρυθμίσεις το sensitivity στο high μπορεί να έχει υπερβολική απόκριση στο touch. Τα WP είναι κάποια χρόνια πίσω από το Android και το iOS. Ειλικρινά προσπάθησα πάρα πολύ να τα συμπαθήσω αλλά μετά από 4 μήνες τα παράτησα. Το ίδιο και το 97% των χρηστών παγκοσμίως που προτιμά κάποιο άλλο λειτουργικό αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση που όμως επηρεάζει την επιλογή συσκευής. Αν πάντως υπάρχουν κάποιες συσκευές που αξίζει κανεις να πάρει για να δοκιμάσει (ανεχτει) τα WP είναι κατά την γνώμη μου τα 930, 1020 και 1520. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Τα WP είναι κάποια χρόνια πίσω από το Android και το iOS. Ειλικρινά προσπάθησα πάρα πολύ να τα συμπαθήσω αλλά μετά από 4 μήνες τα παράτησα. Το ίδιο και το 97% των χρηστών παγκοσμίως που προτιμά κάποιο άλλο λειτουργικό αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση που όμως επηρεάζει την επιλογή συσκευής. Αν πάντως υπάρχουν κάποιες συσκευές που αξίζει κανεις να πάρει για να δοκιμάσει (ανεχτει) τα WP είναι κατά την γνώμη μου τα 930, 1020 και 1520. Το βαριεσε και το android μετα απο καποια χρονια.Στην παρουσα φαση το μονο αρνητικο που βρισκω στα WP ειναι το app market. Edited March 15, 2015 by athanasiosthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλησπέρα! Έχω παρατηρήσει ότι όταν είναι κλειδωμένο το κινητό και πατάω το κουμπί της κάμερας, άλλες φορές ανοίγει και άλλες όχι. Το ίδιο επίσης συμβαίνει όταν είναι ενεργή η οθόνη κλειδώματος. Δεν υπάρχει κωδικός για το ξεκλείδωμα, μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση για να ανοίγει κατευθείαν η κάμερα? Ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> φωτογραφίες+κάμερα και ξετικάρεις την ενεργοποίηση του τηλεφώνου με παρατεταμένο πάτημα αν δε θέλεις να ανοίγει η κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Σε αυτή τη φάση είμαι τώρα το βαρέθηκα το Android όσο για το μάρκετ βλέπω τελευταία ότι εμπλουτίζεται. Κοιτάω μέρες για αλλαγή τηλεφώνου έβλεπα Κινέζους δυνατούς mi4, mate7 κτλ αλλά δεν ξέρω έψαξα λίγο τα των WP και ομολογώ μου έκανε κλικ Edited March 15, 2015 by donkixoths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Για σκέψου έχεις καμια περίεργη εφαρμογή που χρησιμοποιείς; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Είδα ότι δεν έχει π.χ την εφαρμογή για Mobile banking της Πειραιώς και μια που ψάχνω είναι η DVB-T για το wifi Tivizen που έχω και βλέπω τηλεόραση στο κινητό αν και κάπου την πήρε το μάτι μου αλλά δεν θυμάμαι..... πάντος στο store δεν την έχει επίσημα. Όπως επίσης ένα game που παίζω το Game of Wars δεν το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Επίσης δεν έχει Strava και ουτε την εφαρμογή για το ηλεκτρονικό εισιτήριο ενώ κάποια smartwatches δεν συνεργάζονται καν με τα WP και κάποια smart Bluetooth δεν υποστηρίζουν όλες τις λειτουργίες. Επίσης οι εφαρμογές που υπάρχουν είναι πολύ κατώτερες των αντίστοιχων για Android και iOS και δεν αναφέρομαι μόνο σε εφαρμογές τρίτων αλλά ακόμα και σε εφαρμογές της MS πχ Office και Nokia maps. Και φυσικά υπάρχουν ένα σωρό μικροελλειψεις που τις συνειδητοποιείς μόνο αν χρησιμοποιήσεις σε καθημερινη βάση τα WP. Πχ εγώ όταν θέλω να κρατήσω κάποια σημείωση ή κάποια σελίδα στο Android κάνω share και μου βγάζει όλες τις δυνατές εφαρμογές και επιλέγω πχ το Evernote. Ε στα WP μου εμφανίζει μόνο κάποιες από τις επιλογές και αν θέλω κάτι άλλο την πάτησα καθώς πρέπει να κάνω copy την σελίδα και μετά να πάω στο Evernote και να κάνω paste. Ή ακόμα στο ξυπνητήρι όταν επιλέγω την ώρα δεν μου λέει σε πόση ώρα θα χτυπήσει ή δεν με αφήνει να επιλέξω εγώ την διάρκεια και πόσες φορές θα κανει snooze. Επίσης ο ΙΕ δεν ανοίγει σελίδες στο παρασκηνιο ενώ κλασσικά δεν μπορώ να αλλάξω default browser ή πληκτρολογιο το οποίο και δεν υποστηριζει πλέον swype! Α και το USB OTG ξεχασε το. Τέλος πάντων άλλο να στο λέει κάνεις και άλλο να το δοκιμάσεις. ΥΓ. Όσο για τις αναβαθμίσεις πχ Denim είναι απλά της πλάκας από άποψη χαρακτηριστικών σε σχέση με τα αλλά OS. Edited March 16, 2015 by gpgalanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εντάξει μας έπεισες, να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Το έχεις το τηλ; Και αν ναι γιατί αποφάσισες να το πάρεις; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εντάξει μας έπεισες, να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Το έχεις το τηλ; Και αν ναι γιατί αποφάσισες να το πάρεις; Το 1520 δεν το έχω αν και το ζαχαρωνα αλλά ειχα το 1020 και το πήρα αποκλειστικά και μόνο για την κάμερα του. Δυστυχώς όμως δεν ήταν αρκετή για να αντέξω τα WP άσε που η MS μας γείωσε με την Lumia Camera 5.0. Αν κάτι από όσα έγραψα είναι λάθος μπορείς να με διορθώσεις. Αν πάντως κάποιος θελει ένα WP θα του πρότεινα άνετα τα 930 και 1520 και το 1020 μόνο για την κάμερα του χωρίς βέβαια τα καλούδια της 5.0 καθώς η MS το έχει προφανώς εγκαταλείψει. Και δεν έχω θέμα με με τα Windows γενικότερα καθώς έχω 2 tablet με W8 αλλά τα WP είναι απλά παρά πολύ πίσω ακόμα και το ποσοστο τους δεν είναι τυχαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts