Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά μια ερώτηση..

Πηγαίνω settings-cellular and setting επιλέγω Sim settings και μου βγάζει μόνο το 2G και το 3G....

Τι παίζει;;;

Αφού υποστηρίζει 4G γιατί δεν το βγαζει σαν επιλογή;;;

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα σε ολους πηρα ενα 1520 γερμανικο με περασμενη την cyan. Μου εβγαλε εαν update αλλα δεν μπορω να καταλαβω τελικα ποια εκδωση λογισμικου εχω. Φανταζομαι οχι την denim. Μπορω να βαλω στην μπαρα εργασιας το διακοπτη που αλλα ζει το 3g σε 4g?παντως υποφακελους στην οθονη εργασιας δημιουργω κανονικα.

Εσένα δηλαδή σου βγάζει επιλογή για να το αλλάζεις σε 2G,3G και 4G??

Εμένα πουθενά δεν έχει επιλογή για 4G..

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά μια ερώτηση..

Πηγαίνω settings-cellular and setting επιλέγω Sim settings και μου βγάζει μόνο το 2G και το 3G....

Τι παίζει;;;

Είναι unbranded ή branded και ποιας χώρας είναι εισαγωγής η συσκεύη;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Είναι unbranded ή branded και ποιας χώρας είναι εισαγωγής η συσκεύη;

Unbranded είναι και αν θυμάμαι καλα είναι Ουγγρικό..

Γιατί παίζει τπτ??

Manufacturer Name

RM-937_eu_hungary_1002

Mobile Operator

000-33

Edited by jimlost

Unbranded είναι και αν θυμάμαι καλα είναι Ουγγρικό..

Γιατί παίζει τπτ??

Manufacturer Name

RM-937_eu_hungary_1002

Mobile Operator

000-33

Έχουν παρατηρηθεί σε κάποιες rom να απουσιάζει το 4G και ρωτάω για να δούμε αν φταίει το firmware του συγκεκριμένου product code και δεν το εμφανίζει.

Θα βοηθούσε αν κάποιος φίλος με ουγγρικό 1520 ανέφερε αν στο δικό του εμφανίζεται η επιλογή του 4G.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Έχουν παρατηρηθεί σε κάποιες rom να απουσιάζει το 4G και ρωτάω για να δούμε αν φταίει το firmware του συγκεκριμένου product code και δεν το εμφανίζει.

Θα βοηθούσε αν κάποιος φίλος με ουγγρικό 1520 ανέφερε αν στο δικό του εμφανίζεται η επιλογή του 4G.

Ναι το σκέφτηκα και αυτό αλλά από την αλλη δεν μπορεί κινητό που διαφημίζουν σαν 4G να μην έχε την επιλογή μέσα στη rom.

Κάπου διάβαζα σε ένα forum ότι η international version του 1520 δεν έχει το 4G αλλά θα ήθελα να το σιγουρέψουμε.

Παντός.και τα κινητά από Πλαίσιο,Media Markt φοράνε το ίδιο firmware και μου είχε κάνει εντύπωση όταν το ειχα δει...

Ρε παιδιά μια ερώτηση..

Τι παίζει;;;

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανονικοτατα.

Τι χώρας και τι firmware έχετε;;;

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πάντως με rm 937 έχω κανονικά 4g

Τι χώρας και τι firmware εχεις;;;

Λοιπον μάλλον το 4G ηταν κρυμμένο...

Εκεί που εμφάνιζε μονο 2G και 3G πηγαίνω και επιλέγω το 2G και ως δια μαγειας να εμφανίστηκε και το 4G....

Τώρα το εμφανίζει κανονικά....

RM-937_eu_hungary_1002 ειναι το δικο μου και φοραω την δικια του βεβαια. την τευλευταια απο ουγγαρια

Και ξαφνικα εκει που το χαζευα τι βλεπω!!!!!!!denim λογισμικο. Το περασε αυτοματα Τηλεφωνο με rom γερμανιας. Στο notification center πως βαζουμε συντομευση για εναλλαγη 3g 4g?γνωριζει κανενας βρε παιδια;

Και ξαφνικα εκει που το χαζευα τι βλεπω!!!!!!!denim λογισμικο. Το περασε αυτοματα Τηλεφωνο με rom γερμανιας. Στο notification center πως βαζουμε συντομευση για εναλλαγη 3g 4g?γνωριζει κανενας βρε παιδια;

Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα που ψάχνεις.

Είσαι σίγουρο πήρες το denim ? Για τραβα ένα screenshot να το δούμε δεν υπάρχει πουθενά μάλλον κάποιο λάθος κάνεις..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Είσαι σίγουρο πήρες το denim ? Για τραβα ένα screenshot να το δούμε δεν υπάρχει πουθενά μάλλον κάποιο λάθος κάνεις..

Φιλε γραφει denim με σκουρα γραμματα. Ειναι ξεκαθαρο.ειχα βαλει την αυτοματη ενεργοποιηση των update και καποια στιγμη την περασε. Τοσο απλα. Παντος τραγικες διαφορες δεν εχει. Εκτος αν δεν τις εχω ανακαλυψει ακομα.

Φιλε γραφει denim με σκουρα γραμματα. Ειναι ξεκαθαρο.ειχα βαλει την αυτοματη ενεργοποιηση των update και καποια στιγμη την περασε. Τοσο απλα. Παντος τραγικες διαφορες δεν εχει. Εκτος αν δεν τις εχω ανακαλυψει ακομα.
Κάπου στο wpcentral νομίζω είχα διαβάσει ότι πρόκειται για σφάλμα και δεν είναι η denim, μου το είχε βγάλει και σε μένα αλλά μετά από επαναφορά δεν μου ξανάδωσε την υποτιθέμενη denim, αν ειχε κυκλοφορήσει η denim θα είχε γίνει χαμός σε όλα τα windowsphone blogs.
Γιώργος

Δεν έχεις Denim...

Διαφορές θα δεις στην Lumai Camera...

:rtfm:

Δείτε την εφαρμογή "Gestures Beta" για Windows Phone http://www.windowsphone.com/s?appid=38384829-0b39-4f21-a954-d2d4f8a4ac96

Σου λύνει (τα χέρια) σε δύσκολες περιπτώσεις που δεν μπορείς ή τα χέρια σου είναι βρεγμένα - λερωμένα.

Είναι συμβατή πλήρως η συσκευή μας . Άντε να πάρει μπροστά η μηχανή της Microsoft, να πιάσουν τόπο λίγο τα λεφτά που ξοδέψαμε πέρσι.

παιδιά να ρωτήσω κάτι? ξέρετε αν η συσκευή έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία? γιατί σκέφτομαι να την αγοράσω και εκτός από τα γνωστά 2-3 μεγάλα μαγαζιά (φαρμακεία) δεν υπάρχει πουθενά αλλού, όπου ρωτάω μου λένε ότι έχει εξαντληθεί και ότι ο προμηθευτής δεν θα την ξανά φέρει!

Γενικά έχει παρατηρηθεί μια έλλειψη τις τελευταίες μέρες σε κάποια μοντέλα της Nokia πχ 1020, 1520 με αποτέλεσμα την άνοδο της τιμής τους (σχεδόν +100 ευρω) στα Skroutzομαγαζα.

Το 1020 έχει σίγουρα πάψει να παράγεται αλλά για το 1520 δεν έχω ακούσει κάτι. Βέβαια καθώς είναι Nokia branded ίσως απλά το κάνουν rebrand και το βγάλουν ως MS 1520.

Γενικά έχει παρατηρηθεί μια έλλειψη τις τελευταίες μέρες σε κάποια μοντέλα της Nokia πχ 1020, 1520 με αποτέλεσμα την άνοδο της τιμής τους (σχεδόν +100 ευρω) στα Skroutzομαγαζα.

Το 1020 έχει σίγουρα πάψει να παράγεται αλλά για το 1520 δεν έχω ακούσει κάτι. Βέβαια καθώς είναι Nokia branded ίσως απλά το κάνουν rebrand και το βγάλουν ως MS 1520.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

εδώ προχτές είχε 380 ευρώ και στέλνω ένα μειλ στο μαγαζί να μου διευκρινίσει κάτι, ακόμα αυτός να απαντήσει και τώρα η τιμή είναι στα 412!!! και κάποιοι άλλοι δεν το έχουν καν! Πριν δυο βδομάδες λέει ο σκρουτζ το είχαν 22 μαγαζιά και τώρα το έχουν 10!