Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ειχα αλλα και που το εβγαλα το ιδιο....

Edit: Ακυροοοοο.... Το βρηκα, ειχα ενεργοποιημενο το battery saver brightness.

Ολα οκ τωρα.

Edited by Roccat

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου κάνει πιο "λιανά" για το τι είναι το "αναγνωριστικό διαφήμισης" ?πρέπει να είναι ενεργοποιημένο?

μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου κάνει πιο "λιανά" για το τι είναι το "αναγνωριστικό διαφήμισης" ?πρέπει να είναι ενεργοποιημένο?

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Τελικά κατάφερα να ηρεμήσω τον κεραυνοβόλο έρωτα μου προς το 930 -μετά τις απανωτές αναφορές για υπερθέρμανση- και είμαι ευτυχής κάτοχος του κτήνους! :O Edited by sYn

Όσοι πήρατε την Cyan μπορείτε να κατεβάσετε και την εφαρμογή DP να πάρετε και το gdr1 για να φτιάχνεται φακέλους.

Άντε και στο επόμενο update να μπορείς να κλείνεις και να ανοίγεις τα Data απο την γραμμή ειδοποιήσεων

Huawei Honor 8 32GB

Τελικά κατάφερα να ηρεμήσω τον κεραυνοβόλο έρωτα μου προς το 930 -μετά τις απανωτές αναφορές αναφορές για υπερθέρμανση- και είμαι ευτυχής κάτοχος του κτήνους! :O

Και εγώ βλεπω να εγκαταλείπω το 930 για το 1520 απλά με τρομάζει λίγο το μέγεθος....για πες εντυπώσεις γυρω από αυτο....

Τώρα έχω το 920 και σκέφτομαι να το αλλαξω....

Έβαλα και εγώ gdr1 πριν λίγο οι φακελοι πολυ καλοί..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

που και που τρώει ένα σκάλωμα αλλά δεν με απασχολεί καθώς δεν είναι τελική έκδοση ;)
Huawei Honor 8 32GB

που και που τρώει ένα σκάλωμα αλλά δεν με απασχολεί καθώς δεν είναι τελική έκδοση ;)

Σε τι σκαλώνει μέχρι τώρα μου φαίνεται σε όλα αρκετά πιο γρήγορη

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

2 φορές δεν μου άνοιξε εφαρμογή μέσα από φάκελο και μια φορά δεν μου έβγαζε τίποτα μέσα στο φάκελο ενώ είχα 4 εφαρμογές !

Δεν παραπονιέμαι βέβαια γιατι ήξερα ότι κατεβάζω δοκιμαστική έκδοση

Huawei Honor 8 32GB

Αν αναλογιστείς ότι χρόνια ήμουν με iPhone, έπαθα λίγο σοκ όσον αφορά το μέγεθος. Μετά από λίγες ώρες το ξεπέρασα. Έχω όμως και μεγάλη παλάμη! :lol:

Παιδιά το τηλέφωνο είναι τεράστιο σε μέγεθος και αρκετά βαρύ. Με απλή πλαστική θήκη ειμαι στα 250 γραμμαρια. Τεράστιο μείον: Δεν ανοίγει αρχεία excel με κωδικό.

Τεράστιο μείον: Δεν ανοίγει αρχεία excel με κωδικό.

http://windowsitpro.com/mobile/windows-phone-enterprise

But the biggest changes, perhaps, are coming in the very near future.

Though Microsoft just shipped Windows Phone 8.1, it is getting ready to ship the first update for that OS, the cannily named Windows Phone 8.1 Update (which I'll more accurately call Update 1). I described this update in Microsoft Leaks Windows Phone 8.1 Update 1 Details, but the important high-level bit for this discussion is that Update 1 supports new devices sizes—up to 7-inch screens—and new resolutions, making Windows Phone more suitable for devices that can only be described as tablets.

And then there's Office Touch for Windows. You may be familiar with Office for iPad. Office Touch for Windows is a superset of that product, and it's going to be a set of universal apps, so it will run on Windows 8.1, Windows RT 8.1 and Windows Phone 8.1 when it ships in the coming months. So while iPhone and Android are stuck with Office Mobile, Windows Phone will soon catapult past them with the same full-featured Office Touch that Windows tablet and PC users will get.

Office Touch for Windows combined with a 6-to-7 inch Windows Phone 8.1 phablet/tablet could be a game changer, in that it will be single device that, for many people, really could do it all. And since it will be fully configurable and managed via Microsoft's MDM solutions, such devices will be enterprise ready as well. I feel like Windows Phone 8.1 today is already in a great place for businesses. But these coming changes could really put the platform over the top with the customer segment that matters most to Microsoft. It was a long time coming.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Απ' ότι είδα από τον αριθμό αναθεώρησης υλικολογισμικού, η συσκευή είναι της Ιταλικής WIND. Οπότε no Cyan for me. :(

Απ' ότι είδα από τον αριθμό αναθεώρησης υλικολογισμικού, η συσκευή είναι της Ιταλικής WIND. Οπότε no Cyan for me. :(

Και γιατί δεν περνάς μια άλλη rom???

Επιτέλους απο ιταλικο Vodafone το εκανα αγγλικο unbranded περασα και cyan μαζι με dev. Prev. 8.1 update1 και ολα ειναι κομπλε..... Διαφορες κτυπητες δεν εχω διακρινει ακομα περα απο καποιες έξτρα ρυθμισεις που βρήκα στο μενου.

Καλησπερα παιδια

Ειμαι και εγω απο σημερα κατοχος του κτηνους

Μια -δυο ερωτήσεις

Ξερετε αν εχει εφαρμογή για αυτοματο ανεβασμα των φωτο μου στο picasa-flicr-google photo-google +

Στα androit που ειχα ανεβαίνανε αυτόματα μετα την λήψη της φωτο αλλα στα τηλεφωνοπαραθυρα δεν εχω βρει κατι.

Μου ανεφεραν τα http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/picasa/d5463b3b-73c5-4777-b1b0-7481123648a7 και http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/google-plus/e29c72c7-9e3d-4fb6-aa1a-72306070ca5a αλλα κανενα απο τα δυο δεν εχει αυτη την δυνατότητα(εκτος και αν δεν την εχω δει)

Για flickr τιποτα?

Βοήθεια παιδια γιατι αγορασα σημερα το 1520 και εχω φαει χοντρή ξενερα

(μα καλα τοσο δυσκολο να βγει μια εφαρμογή της προκοπής για picasa kai flicr?)

Επίσης ξέρετε κανενα media player που να βλεπει και φακελους? Οσα εχω βρει εχουν επιλογη μονο για ονομα τραγουδιου, αλμπουμ ,καλλιτέχνης, κτλ.

Καλησπερα παιδια

Ειμαι και εγω απο σημερα κατοχος του κτηνους

Μια -δυο ερωτήσεις

Ξερετε αν εχει εφαρμογή για αυτοματο ανεβασμα των φωτο μου στο picasa-flicr-google photo-google +

Στα androit που ειχα ανεβαίνανε αυτόματα μετα την λήψη της φωτο αλλα στα τηλεφωνοπαραθυρα δεν εχω βρει κατι.

Μου ανεφεραν τα http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/picasa/d5463b3b-73c5-4777-b1b0-7481123648a7 και http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/google-plus/e29c72c7-9e3d-4fb6-aa1a-72306070ca5a αλλα κανενα απο τα δυο δεν εχει αυτη την δυνατότητα(εκτος και αν δεν την εχω δει)

Για flickr τιποτα?

Βοήθεια παιδια γιατι αγορασα σημερα το 1520 και εχω φαει χοντρή ξενερα

(μα καλα τοσο δυσκολο να βγει μια εφαρμογή της προκοπής για picasa kai flicr?)

Επίσης ξέρετε κανενα media player που να βλεπει και φακελους? Οσα εχω βρει εχουν επιλογη μονο για ονομα τραγουδιου, αλμπουμ ,καλλιτέχνης, κτλ.

Καλησπέρα και καλορίζικο!

Λοιπόν αρχικά να έχεις υπόψιν σου ότι google -και κατ'επέκταση οι εφαρμογές της- και WP δεν έχουν και την καλύτερη συνεργασία!

Αυτόματα οι φωτογραφίες από τα WP αποθηκεύονται στο onedrive. Πιθανόν κάποιες από τις εφαρμογές που ψάχνεις να μην έχουν τη δυνατότητα auto upload αλλά θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα! Πας ρυθμίσεις->εφαρμογές(swipe αριστερά)->φωτογραφίες+κάμερα και πας εκεί που λέει "Αυτόματη αποστολή" και επιλέγεις εφαρμογές. Από εκεί επιλέγεις την εφαρμογή που θέλεις και σε πάει στις ρυθμίσεις για το auto upload. Για flickr προσωπικά χρησιμοποιώ το Flickr Booth. Για picasa έχω διαβάσει ότι είναι καλό το Picasa Metro.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Τελικά ποια εφαρμογή κάμερας είναι καλύτερη; Της Microsoft ή της NOKIA;

Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα..:lol:

Να αναφέρω πως μου ήρθε χθες κανονικά το GDR1, άρα όποιο θέμα υπήρχε πλέον είναι οκ..

Google Pixel 5

Εχει κανεις το προβλημα που περιγραφει ?

http://www.wpcentral.com/possible-fix-lumia-1520-tap-and-scroll-problem-linked-flexing-screen