gesvts Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) Πάντως το μήνυμα πού εμφανίζει γράφει το εξής Τα βελάκια που δείχνουν την κίνηση δεδομένων πάνω αριστερά γιατί δεν τα δείχνει σε εμένα; 8,1 dev preview ειμαι. Edited July 23, 2014 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ποια βελάκια? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ποια βελάκια? Το βελάκι πάνω από το σύμβολο του wifi έχω την εντύπωση εννοεί ο φίλος. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Που το είδες εκεί ρε...? :lol: Εμένα σαν τελεία μου φαίνεται... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Τα βελάκια που δείχνουν την κίνηση δεδομένων πάνω δεξιά γιατί δεν τα δείχνει σε εμένα; 8,1 dev preview ειμαι. Τα δείχνει στην cyan.. Το άλλο που πρόσεξα είναι ότι δεν διαλέγεις πια ο explorer να ψαχνει με Google αντί Bing.. Κάτι άλλο δεν έχω δει.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Το είχε αυτό με τον explorer και στα 8.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ποσοστο φορτισμενης μπαταριας εχει στη cyan παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Το είχε αυτό με τον explorer και στα 8.... Έγραψα δεν το έχει πια.. Όχι ότι προστέθηκε.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ποσοστο φορτισμενης μπαταριας εχει στη cyan παιδια; yep στο action center Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 καλημερα παιδια! περασα και εγω στη cyan και απο τοτε οποτε ανοιγω τη μουσικη και παταω να μου εμφανισει ολα τα τραγουδια με πεταει εξω η εφαρμογη...το εχει παρατηρησει καποιος αλλος? εκανα κατι λαθος κατα την ενημερωση? μπορω να κανω κατι να το διορθωσω ή ειναι bug που θα φτιαχτει με νεα ενημερωση? κατα τα αλλα πεταει το κινητακι :P Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Πιθανότατα έχει κολλήσει... Δεν είναι κάποιο γενικό bug που να έχει αναφερθεί... Κάνε ένα soft reset (Power Button + Volume Down για 10-13'' μέχρι να κάνει μία δόνηση)... Δεν διαγράφει τίποτα... Μόνο πιθανό να χάσει την ώρα και να πρέπει αν την ρυθμίσεις... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Κανείς ρε παιδιά ;; εκ πρωτης οψεως φαινονται αισθητα βελτιωμενες σε χαμηλο φωτισμο και γενικοτερα :D Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 καλημερα παιδια! περασα και εγω στη cyan και απο τοτε οποτε ανοιγω τη μουσικη και παταω να μου εμφανισει ολα τα τραγουδια με πεταει εξω η εφαρμογη...το εχει παρατηρησει καποιος αλλος? εκανα κατι λαθος κατα την ενημερωση? μπορω να κανω κατι να το διορθωσω ή ειναι bug που θα φτιαχτει με νεα ενημερωση? κατα τα αλλα πεταει το κινητακι :P Τσέκαρε αν είναι πλήρως ενημερωμένη η εφαρμογή της μουσικής . Αν συνεχίσει να έχει πρόβλημα τότε σβήσε την και ξανακάνε την install από το store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Πιθανότατα έχει κολλήσει... Δεν είναι κάποιο γενικό bug που να έχει αναφερθεί... Κάνε ένα soft reset (Power Button + Volume Down για 10-13'' μέχρι να κάνει μία δόνηση)... Δεν διαγράφει τίποτα... Μόνο πιθανό να χάσει την ώρα και να πρέπει αν την ρυθμίσεις... το εκανα αλλα παλι το ιδιο... :cry: Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 το εκανα αλλα παλι το ιδιο... :cry: Κάνε επανεγκατάσταση την εφαρμογή. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 yep στο action center εννοω να εμφανιζεται στην οθονη αναμονης -οπως το σημα δικτυου-, να μη χρειαζεται να μπω καπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 εννοω να εμφανιζεται στην οθονη αναμονης -οπως το σημα δικτυου-, να μη χρειαζεται να μπω καπου. Αν κατεβάσεις λιγάκι με το δάχτυλο το action center, το βλέπεις. Τώρα αν δε σου κάνει αυτό βάλε εφαρμογή με tile αλλά δε τα θεωρώ αξιόπιστα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Έγραψα δεν το έχει πια.. Όχι ότι προστέθηκε.. Στα 8.1 dp υπάρχει πάντως... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Κάνε επανεγκατάσταση την εφαρμογή. οταν παταω παρατεταμενα πανω της για να τη σβησω δε μου βγαζει τετοια επιλογη...υπαρχει αλλος τροπος??? Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 οταν παταω παρατεταμενα πανω της για να τη σβησω δε μου βγαζει τετοια επιλογη...υπαρχει αλλος τροπος??? Μπες εδώ βρες την και κάνε reinstall https://www.windowsphone.com/en-us/my/purchase-history Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 η 8.1 με Cyan μετα απο 24ωρες μου φαινεται ότι η μπαταρια τελειωνει γρηγοροτερα και ότι είναι καπως πιο αργο.. και εκανα και hard reset μετα το update σε Cyan.... την εχει κανας άλλος να μας πει επισης σχεδόν απο την αρχη με wp8.1DP μεχρι και τωρα δεν δουλευει το avatar στο games hub το εχουν ολοι αυτό το πρόβλημα αν και νομιζω ότι είναι πρόβλημα της microsoft Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πήρα σήμερα ένα 1520 ! Πέρασα την 8.1 ( όχι ως developers ) αλλά στις πληροφορίες αντί για Cyan γράφει σκέτο 8.1 Το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς ;;; Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πήρα σήμερα ένα 1520 ! Πέρασα την 8.1 ( όχι ως developers ) αλλά στις πληροφορίες αντί για Cyan γράφει σκέτο 8.1 Το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς ;;; άρα δεν είναι η cyan , πώς ακριβώς την πέρασες ; από την "ενημέρωση λογισμικού" στις ρυθμίσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πήρα σήμερα ένα 1520 ! Πέρασα την 8.1 ( όχι ως developers ) αλλά στις πληροφορίες αντί για Cyan γράφει σκέτο 8.1 Το ίδιο συμβαίνει και σε εσάς ;;; Πας στα πρόσθετα και πληροφορίες εκεί το λέει.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Φιλε να το χαρεις το κινητο!!!!!τι χωρας κατασκευης ειναι;;;;;εμενα ουγγαριας περασμενο το 8.1 wd .περιμενω την επισημη αλλα δεννννν!!!!πωε κατεβασες την CYAN;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts