alex_gate_7 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Όχι 1) Περνάς την dev με οδηγίες ΕΔΩ 2) Περνάς την επίσημη Αυτά :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Είμαστε με την συσκευή περίπου 9 μήνες, τέτοια σταθερότητα στην λειτουργία δεν έχω συναντήσει,ούτε σε μήλο αλλά ούτε σε αντροιτ μεριά. Αυτό πού με κάνει επίσης εντύπωση, είναι ότι δεν ακολουθεί το παράδειγμα άλλων εταιρειών,να ανακοινώσει την επερχόμενη της ναυαρχίδα πολύ ποιο μπροστά από την διάθεση στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ωραία, μπήκε και η 8.1.. Η κυρά Cortana που είναι όμως? (US έχω βάλει..):cool: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ωραία, μπήκε και η 8.1.. Η κυρά Cortana που είναι όμως? (US έχω βάλει..):cool: Βάλε και Αγγλικά... Αλλά λογικά με region USA θα έπρεπε να είναι μέσα... 8.1 εννοείς την developers preview έτσι? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Βάλε και Αγγλικά... Αλλά λογικά με region USA θα έπρεπε να είναι μέσα... 8.1 εννοείς την developers preview έτσι? Όλα USA τα έχω.. Και ναι, την preview έβαλα.. Αλλά η Cortana ντιπ.. Κρίμα και ήθελα να την δοκιμάσω καθότι στο moto x το φωνητικό google now το έχω λιώσει.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Όλα USA τα έχω.. Και ναι, την preview έβαλα.. Αλλά η Cortana ντιπ.. Κρίμα και ήθελα να την δοκιμάσω καθότι στο moto x το φωνητικό google now το έχω λιώσει.. Μου κάνει εντύπωση πάντως... Πήγαινε και κάνε έλεγχο ενημερώσεων μήπως δεν έχει τελειώσει η εγκατάσταση... Νομίζω είναι 2-3 φορές που πρέπει να γίνει η διαδικασία... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Όλα USA τα έχω.. Και ναι, την preview έβαλα.. Αλλά η Cortana ντιπ.. Κρίμα και ήθελα να την δοκιμάσω καθότι στο moto x το φωνητικό google now το έχω λιώσει.. Κάτι κάνεις λάθος... Region=US Language=US Speech=US Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Είμαστε με την συσκευή περίπου 9 μήνες, τέτοια σταθερότητα στην λειτουργία δεν έχω συναντήσει,ούτε σε μήλο αλλά ούτε σε αντροιτ μεριά. Αυτό πού με κάνει επίσης εντύπωση, είναι ότι δεν ακολουθεί το παράδειγμα άλλων εταιρειών,να ανακοινώσει την επερχόμενη της ναυαρχίδα πολύ ποιο μπροστά από την διάθεση στην αγορά. Και το μήλο είναι σταθερότατο.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 εγω παντος παιδια το περασμενο καλοκαιρι πηγα διακοπες με ενα lumia 820 και ελεγα σιγα τι φωτο και τι βιντεο θα τραβει . επαθα πλακα οταν εβαλα την καρτουλα στο pc μου ... μονο πολυ πολυ καλα λογια για την nokia . εννοειτε οτι τωρα ειμαι με το 1520 που κανεις τα παντα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Κάτι κάνεις λάθος... Region=US Language=US Speech=US To Speech δεν είχα αλλαξει.. Thnx! Καλή η Cortana, Google Now όμως δεν είναι.. ακόμα..:p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 εχει παρει καποιος 8.1 επισημη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να διανέμεται :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 3 ημέρες, νομίζω, με την preview και έχω ψιλοσ#$%%#$ την στιγμή που την έβαλα.. Restarts, κολλήματα και λογής λογής σκαλώματα.. 24 είπαμε ξεκινάει το rollout της επίσημης?:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Χμ...μαλλον καποια εφαρμογη την κανει δουλεια .δεν εχει ακουστει κατι τετοιο απο αλλον.. Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Χμ...μαλλον καποια εφαρμογη την κανει δουλεια .δεν εχει ακουστει κατι τετοιο απο αλλον.. Το σκέφτηκα αλλά δεν έχω εγκαταστήσει κάτι καινούργιο από την στιγμή που έβαλα την preview.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Κάνε ένα soft reset μήπως κάτι έχει κολλήσει... Δεν δικαιολογούνται όλα αυτά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μπορεί κάποια εφαρμογή μα,μην είναι συμβατή με την 8.1..ποιος ξερει Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το σκέφτηκα αλλά δεν έχω εγκαταστήσει κάτι καινούργιο από την στιγμή που έβαλα την preview.. Κάποια εφαρμογή που είχες και επανεγκαταστάθηκε στραβά με την αναβάθμιση στην κάνει τη δουλειά. Δε τσεκάρεις μία τους χάρτες και τα here maps και drive; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Σε απόσταση 1-3 μέτρα η μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης πού έχω δεί (με την μπάντα ac) είναι 400 Mbps. Ετσι για να υπάρχει μία σύγκριση με το note 2 , έχω συνεχώς 150. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 γιατί η πυξίδα θέλει συνεχώς καλιμπραρισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 γιατί η πυξίδα θέλει συνεχώς καλιμπραρισμα; Έλα ντέ... Πάντως και να αρνηθείς το καλιμπράρισμα λάθος δε θα σου δείξει. Εκτός κι αν δε κάνεις ποτέ. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 οχι εαν κανω τα δειχνει σωστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 καληερα ,πως σβηνει κανεις στην μουσικη , μια λιστα αναπαραγωγης την ονομασια δηλαδη πχ ελληνικα 2 δεν βλεπω πως μπορω να το κανω .ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ημέρα έκδοσης της cyan, από την Microsoft, είναι η 24 Ιουνίου. Έτσι δεν είχε δηλωθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ημέρα έκδοσης της cyan, από την Microsoft, είναι η 24 Ιουνίου. Έτσι δεν είχε δηλωθεί? 24 Ιουνίου αρχίζει επίσημα ο κύκλος ζωής -επομένως και υποστήριξης- των WP 8.1. H διάθεσή της θα αρχίσει σήμερα λογικά για κάποιες χωρές και κάποια μοντέλα και σιγά σιγά μέσα στις επόμενες βδομάδες θα έρθει και για τα υπόλοιπα! Αναμένουμε εναγωνίως!!! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts