Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είμαστε με την συσκευή περίπου 9 μήνες, τέτοια σταθερότητα στην λειτουργία δεν έχω συναντήσει,ούτε σε μήλο αλλά ούτε σε αντροιτ μεριά.

Αυτό πού με κάνει επίσης εντύπωση, είναι ότι δεν ακολουθεί το παράδειγμα άλλων εταιρειών,να ανακοινώσει την επερχόμενη της ναυαρχίδα πολύ ποιο μπροστά από την διάθεση στην αγορά.

Ωραία, μπήκε και η 8.1.. Η κυρά Cortana που είναι όμως? (US έχω βάλει..):cool:

Βάλε και Αγγλικά... Αλλά λογικά με region USA θα έπρεπε να είναι μέσα...

8.1 εννοείς την developers preview έτσι?

Powerd by OnePlus 7 Pro

Βάλε και Αγγλικά... Αλλά λογικά με region USA θα έπρεπε να είναι μέσα...

8.1 εννοείς την developers preview έτσι?

Όλα USA τα έχω.. Και ναι, την preview έβαλα.. Αλλά η Cortana ντιπ..

Κρίμα και ήθελα να την δοκιμάσω καθότι στο moto x το φωνητικό google now το έχω λιώσει..

Google Pixel 5

Κρίμα και ήθελα να την δοκιμάσω καθότι στο moto x το φωνητικό google now το έχω λιώσει..

Μου κάνει εντύπωση πάντως... Πήγαινε και κάνε έλεγχο ενημερώσεων μήπως δεν έχει τελειώσει η εγκατάσταση... Νομίζω είναι 2-3 φορές που πρέπει να γίνει η διαδικασία...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Κάτι κάνεις λάθος...

Region=US

Language=US

Speech=US

:rtfm:

Είμαστε με την συσκευή περίπου 9 μήνες, τέτοια σταθερότητα στην λειτουργία δεν έχω συναντήσει,ούτε σε μήλο αλλά ούτε σε αντροιτ μεριά.

Αυτό πού με κάνει επίσης εντύπωση, είναι ότι δεν ακολουθεί το παράδειγμα άλλων εταιρειών,να ανακοινώσει την επερχόμενη της ναυαρχίδα πολύ ποιο μπροστά από την διάθεση στην αγορά.

Και το μήλο είναι σταθερότατο....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

εγω παντος παιδια το περασμενο καλοκαιρι πηγα διακοπες με ενα lumia 820 και ελεγα σιγα τι φωτο και τι βιντεο θα τραβει .

επαθα πλακα οταν εβαλα την καρτουλα στο pc μου ...

μονο πολυ πολυ καλα λογια για την nokia .

εννοειτε οτι τωρα ειμαι με το 1520 που κανεις τα παντα!!!!!

3 ημέρες, νομίζω, με την preview και έχω ψιλοσ#$%%#$ την στιγμή που την έβαλα.. Restarts, κολλήματα και λογής λογής σκαλώματα.. 24 είπαμε ξεκινάει το rollout της επίσημης?:lol:
Google Pixel 5

Χμ...μαλλον καποια εφαρμογη την κανει δουλεια .δεν εχει ακουστει κατι τετοιο απο αλλον..

Το σκέφτηκα αλλά δεν έχω εγκαταστήσει κάτι καινούργιο από την στιγμή που έβαλα την preview..

Google Pixel 5

Κάνε ένα soft reset μήπως κάτι έχει κολλήσει... Δεν δικαιολογούνται όλα αυτά...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Το σκέφτηκα αλλά δεν έχω εγκαταστήσει κάτι καινούργιο από την στιγμή που έβαλα την preview..

Κάποια εφαρμογή που είχες και επανεγκαταστάθηκε στραβά με την αναβάθμιση στην κάνει τη δουλειά. Δε τσεκάρεις μία τους χάρτες και τα here maps και drive;

- There is no place like 127.0.0.1 -

Σε απόσταση 1-3 μέτρα η μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης πού έχω δεί (με την μπάντα ac) είναι 400 Mbps.

Ετσι για να υπάρχει μία σύγκριση με το note 2 , έχω συνεχώς 150.

γιατί η πυξίδα θέλει συνεχώς καλιμπραρισμα;

Έλα ντέ... Πάντως και να αρνηθείς το καλιμπράρισμα λάθος δε θα σου δείξει. Εκτός κι αν δε κάνεις ποτέ.

- There is no place like 127.0.0.1 -

καληερα ,πως σβηνει κανεις στην μουσικη , μια λιστα αναπαραγωγης την ονομασια δηλαδη πχ ελληνικα 2 δεν βλεπω πως μπορω να το κανω .ευχαριστω

Ημέρα έκδοσης της cyan, από την Microsoft, είναι η 24 Ιουνίου. Έτσι δεν είχε δηλωθεί?

24 Ιουνίου αρχίζει επίσημα ο κύκλος ζωής -επομένως και υποστήριξης- των WP 8.1. H διάθεσή της θα αρχίσει σήμερα λογικά για κάποιες χωρές και κάποια μοντέλα και σιγά σιγά μέσα στις επόμενες βδομάδες θα έρθει και για τα υπόλοιπα! Αναμένουμε εναγωνίως!!!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.