salmador Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ωραία, ζελατινούλα έγινε παραγγελία. Για προστασία οθόνης λέτε? ποια παρήγγειλες φιλε μου γιατι με μια ματιά βρήκα 2 με κόστος 20+ ευρω:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Τοσα καλα λογια για ενα τηλεφωνο των 250 ευρω ειχα πολυ καιρο να ακουσω. Το παραγγειλα και εγω χτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 37 ώρες ανοικτό με πάντα ενεργοποιημένο Wi-Fi και συγχρονισμό με 6 ώρες ανοικτή οθόνη. Χθες το άφησα να αποφορτιστεί τελείως για να δω πως θα τα πάει. Βέβαια εγω δεν μιλάω πολύ. 15 με 20 λεπτά κλίσεις είχα σ αυτές τις 37 ώρες. 6 ώρες ανοιχτή οθόνη???? Με το ζόρι βλέπω 4,5 ώρες πού και πάλι θεωρώ πολύ καλη απόδοσή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. November 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ναι 6 ώρες. Ίσως να έχεις πιο ψηλά τη φωτεινότητα από ότι εγώ. Το χρησιμοποιώ κυρίως μέσα στο σπίτι και μου αρκεί η φωτεινότητα στο 20 με 30% που και πάλι την βρίσκω αρκετά φωτεινή. Αν το ξανα αφήσω να αποφορτιστεί πλήρως θα βγάλω screen shot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Γύρω στο 45% την έχω την φωτεινότητά. Μία ερώτηση. Μπαίνω στις εφαρμογές,πάω εκεί που λέει λειτουργιά και μου δείχνει την διαθέσιμη ram. Αν όμως πάω στην διαχείριση μου δείχνει πάντα παραπάνω ram,τελικά τι ισχύει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomboy Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Tρείς πλενόμενες ζελατίνες από το eBay Γερμανίας με 4.90 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα. http://www.ebay.de/itm/3x-DISPLAY-SCHUTZ-FOLIE-FUR-LG-OPTIMUS-L9-II-KRISTALLKLAR-KLAR-DISPLAY-FOLIE-/400596703494?pt=DE_Handy_PDA_Displayschutzfolien&hash=item5d456c9906 Και άμα θες και πιο φτηνά πάρε τα απλά 6 φιλμάκια με 1,5ευρώ και τζάμπα μεταφορικά από τον κινέζο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Στην Αθήνα έχει κάποιο μαγαζί σε showcase να το δω από κοντά; Θα μπορώ και να τεστάρω αν έχει usb host (ρώτησα πριν αλλά δεν μου απάντησε κανείς). Γνωρίζει κανείς εάν υποστηρίζει HDMI μέσω MHL από την θύρα usb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Στην Αθήνα έχει κάποιο μαγαζί σε showcase να το δω από κοντά; Θα μπορώ και να τεστάρω αν έχει usb host (ρώτησα πριν αλλά δεν μου απάντησε κανείς). Γνωρίζει κανείς εάν υποστηρίζει HDMI μέσω MHL από την θύρα usb; Public στο Mall το είχε. Λογικά θα το έχουν και άλλα public. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomboy Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Oι "Thin" ζελατίνες του Κινέζου δεν είναι ίδιες με τις πλενόμενες, "crystal clear" του Γερμανού, που έρχονται σε 4 μέρες αντι για ένα μήνα. Η πρόταση μου στον φίλο δεν αφορούσε στις φθηνότερες ζελατίνες του πλανήτη...αφορούσε σε κάτι καλής ποιότητας, οικονομικό και που θα μπορούσε να το παραλάβει προτού γρατσουνιστεί η οθόνη του! Η εξαιρετική απόδοση του κινητού επαναβεβαιώνεται και από την καινούργια, χθεσινοβραδυνή αναβάθμιση του Antutu. Το 92% της μπαταρίας προέκυψε μετά από 16 ώρες αναμονή με 40 λεπτά οθόνη αναμμένη κυρίως με σερφάρισμα και ρυθμίσεις της συσκευής! Αρκεί να αναφέρω ότι το έβγαλα από τον φορτιστή πριν κοιμηθώ και μετά από 8 ώρες που το ξαναείδα ήταν ακόμη στο...100%!!! To Οptimus G που είχα για τρείς μέρες έχανε 10% σε κάθε 8ώρη βραδυνή αναμονή! http://img545.imageshack.us/img545/3599/ldqz.jpg Εννοείται ότι είναι καλύτερα του Γερμανού! Δε διαφωνούμε. Γι'αυτό έγραψα τα "απλά". Ό,τι γουστάρει ο καθένας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Βρήκα ένα review στα τσέχικα εδώ. Επιγραμματικά αναφέρει τα εξής: Θετικά: Προσβάσιμη από το χρήστη μπαταρία,υποδοχή κάρτας μνήμης Ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα έντασης του ήχου στο ακουστικό Πολύ καλή απόδοση ήχου σε ακουστικά Εφαρμογή προστασίας ιδιωτικότητας Συνδεσιμότητα NFC Εξαιρετική IPS TFT HD οθόνη με υψηλή ανάλυση Μακρά αναμονή διάρκεια ζωής της μπαταρίας Εξαιρετικό βίντεο Υπέρυθρες και εξαιρετική εφαρμογή για την ηλεκτρονική σπίτι Σχετικά χαμηλό βάρος, εργονομικό σχήμα Κομψή εμφάνιση Εκλεπτυσμένο περιβάλλον χρήστη Αρνητικά: Θύρα microUSB δεν υποστηρίζει USB Host Κατώτερης ποιότητας κατασκευή Κακή κάμερα Απουσία αισθητήρα φωτεινότητας Απαντάει μια από τις απορίες μου (ύπαρξη usb host), αλλά απ'ότι βλέπω με τα σχόλιά σας η φωτογραφική κάθε άλλο παρά κακή είναι. Μπορεί να συγκρίνει βέβαια το review σε σχέση με τις high end, δεν ξέρω. Και η απουσία αισθητήρα φωτεινότητας ξεπερνιέται... Αλλά θα ήθελα και τις γνώμες των κατόχων περί της "ποιότητας κατασκευής". Η τωρινή μου συσκευή είναι HTC Nexus One, που έχει πολύ στιβαρή αίσθηση και έχει φάει πτώσεις από ατυχήματα αδιαμαρτύρητα χωρίς το παραμικρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Από το 1GB RAM πόσο μένει για τον χρήστη και πόσα τρώει το σύστημα. Για βγάλτε ρε παιδιά ένα screenshot τον task manager να δούμε. Υπάρχει στις ρυθμίσεις η επιλογή αυτόματης φωτεινότητας? Τα ακουστικά είναι ψείρες όπως και όλων των υπόλοιπων και έχουν καλή ποιότητα ήχου-μπάσου εκτός από αυτά που λέει ο τσέχος:lol:? Κάντε ρε παιδιά κανένα ελληνικό review στο κινητό γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα στο youtube (βασικά μόνο 1 και αυτό μισό:p) άσε που και όσα υπάρχουν είναι σε όλες τις άλλες γλώσσες του κόσμου εκτός τα αγγλικά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmer Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 μετα απο 3 full φορτισεις, αυτη τη στιγμη ειμαι με 42 ωρες λειτουργια, 2 ωρες 40 λεπτα οθονη στο 40% φωτεινοτητα, 1 ωρα κλησεις, 1 ωρα gaming. Μεσα σε αυτες τις 42 ωρες ειχαν φυσικα surfαρισμα με wifi και λιγο με data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john88 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι η καμερα του επειδη τα lg εχω ακουσει οτι δε τα πανε καλα σε αυτο το τομεα.....ειναι τουλ ανταγωνιστικη εν ετει 2013?απο neo v kai s2 ειναι τουλ καλυτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι η καμερα του επειδη τα lg εχω ακουσει οτι δε τα πανε καλα σε αυτο το τομεα.....ειναι τουλ ανταγωνιστικη εν ετει 2013?απο neo v kai s2 ειναι τουλ καλυτερη? Ένα μικρό δείγμα σε εξωτερικές συνθήκες: ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ Άλλα δύο ολόφρεσκα δείγματα του ίδιου σκηνικού. Το πρώτο με κανονική φωτογράφηση, το δεύτερο με ρύθμιση HDR. Iκανοποιητικότατα! Κλικ για πλήρες μέγεθος. http://s3d4.turboimagehost.com/t1/16844785_CAM00010.jpg http://s3d4.turboimagehost.com/t1/16844788_CAM00012.jpg Δείγματα από την κάμερα του. Κλικ για πλήρες μέγεθος. http://s3d3.turboimagehost.com/t1/16839557_CAM00005.jpg http://s3d3.turboimagehost.com/t1/16839561_CAM00006.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Μερικές φωτογραφίες από κλειστό χώρο μπορεί κάποιος να βγάλει; Και μερικές με χαμηλό φωτισμό να δούμε κι εκεί πώς τα πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordBill Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλησπέρα στο forum είμαι μεταξύ 2 κινητών, το πρώτο είναι το LG OptimusL9 II και το δεύτερο Sony Xperia SP. Στο Public τα βρήκα με διαφορά 50 Ε, αξίζει το κόπο να πάω στο Sony λόγω ισχυρότερου επεξεργαστή και κάτας γραφικών? Θέλω καλή κάμερα και απροβλημάτιστο web browsing, απο παιχνίδια στο κινητό μέτρια πράγματα. Θα δω διαφορά σε καθημερινή χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Άμα σε ενδιαφέρει το browsing, να ξέρεις πως το Xperia SP έχει (πολύ) αδύναμο wifi. Στα πρώτα post κάποιος σύγκρινε με το SP και είπε πως παρόλη την διαφορά στο hardware, στο L9 II η εμπειρία χρήσης είναι πιο ομαλή. Συν του SP θα έλεγα μια πιο σίγουρη αναβάθμιση (έχει υποσχεθεί 4.3 η Sony), αλλά ένα σημαντικό συν (ακόμα) του L9 II είναι η ύπαρξη αφαιρούμενης μπαταρίας ενώ το SP έχει ενσωματωμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Καλησπέρα στο forum είμαι μεταξύ 2 κινητών, το πρώτο είναι το LG OptimusL9 II και το δεύτερο Sony Xperia SP. Στο Public τα βρήκα με διαφορά 50 Ε, αξίζει το κόπο να πάω στο Sony λόγω ισχυρότερου επεξεργαστή και κάτας γραφικών? Θέλω καλή κάμερα και απροβλημάτιστο web browsing, απο παιχνίδια στο κινητό μέτρια πράγματα. Θα δω διαφορά σε καθημερινή χρήση? Να σε βοηθήσω λίγο. Το sp στο μόνο που υπερτερεί έναντι του l είναι στην δυνατότητα του Lte και της λίγο καλύτερής adreno. Στα υπόλοιπα,κάμερα μέτρια,του l είναι καλύτερή,οθόνη πολύ χειρότερη σαν απεικόνισή,το μαύρο είναι γκρι.... Το βάρος του είναι ενοχλητικό,παλιότερο επεξεργαστή. L 9 σίγουρη επιλογή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepes1gr Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Σήμερα παρέλαβα και εγώ το δικό μου L9 ΙΙ σε μαύρο.Επειδή είναι το πρώτο android που έχω δικό μου είμαι ακόμη στην φάση του ψαξίματος και των δοκιμών.Θετική εντύπωση η οθόνη του σαν πρώτη φάση. Πανεύκολη και θεαματική η σύνδεση του με smart tv Lg που εκτός από βιντεάκια και φωτογραφίες βλέπεις και βίντεο από το youtube.Φυσικά μπορεί για κάποιους να φαίνεται λογικό αλλά για εμένα ήταν πρωτόγνωρο. Προχωράω στην "αναγνώριση".......:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Εγώ μόλις το εκανα doa το αγόρασαν εχθες και δεν κουμπονε το καπάκι σωστα καμια θήκη παιδιά ουτε στο αμαζον ουτε στο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssavvass Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά με μεγάλα παιχνίδια πως τα πάει το κινητό;το δοκιμάσατε;γιατί είδα ένα σχόλιο στο gmsarena από ένα χρήστη και έλεγε ότι του κολλούσε το gta vice city.Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά μ'αρέσει και το s4 mini,που δεν πιστεύω να αξίζει τα 70 ευρώ παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. November 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά με μεγάλα παιχνίδια πως τα πάει το κινητό;το δοκιμάσατε;γιατί είδα ένα σχόλιο στο gmsarena από ένα χρήστη και έλεγε ότι του κολλούσε το gta vice city.Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά μ'αρέσει και το s4 mini,που δεν πιστεύω να αξίζει τα 70 ευρώ παραπάνω. Παίζει το ολοκαίνουργιο asphalt 8 (1,5 GB παιχνιδι) τέλεια. Μόνο στην τέρμα υψηλή ρύθμιση φαίνεται να έχει ένα μικρό framedrop αλλά είναι λογικό. Αυτή η ρύθμιση είναι για adreno 320 και 330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά με μεγάλα παιχνίδια πως τα πάει το κινητό;το δοκιμάσατε;γιατί είδα ένα σχόλιο στο gmsarena από ένα χρήστη και έλεγε ότι του κολλούσε το gta vice city.Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά μ'αρέσει και το s4 mini,που δεν πιστεύω να αξίζει τα 70 ευρώ παραπάνω. Και εγώ είμαι μεταξύ L9 ii και s4 mini αλλά για το δεύτερο πρέπει να είναι ψιλό χάλια από διάρκεια μπαταρίας με βάση όσο έχω διαβάσει στο αντίστοιχο forum. Επίσης για να το πάρεις σε μόνο 70 παραπάνω θα είναι από παρεισαγωγής χωρίς καμία εγγύηση από την εδώ αντιπροσωπεία. Επίσης από άποψη οθόνης αν κρίνω από ένα s3 mini που έχει οθόνη super amoled σε εξωτερικό χώρο μέρα δεν βλέπεις τίποτα, άρα έτσι θα είναι και το s4 mini. Τέλος το 4g δεν αποτελεί κίνητρο γιατί και ρουφάει γρήγορα την μπαταρία και δεν πιάνει καλά καλά σε Αθήνα, εδώ και με το 3g έχουμε θέμα, άρα δεν αποτελεί για μένα ικανό κριτήριο για να το επιλέξω. Με βάση όσα έχω ήδη διαβάσει πάω για L9 ii. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssavvass Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Επειδή το έχω ψάξει και εγώ το θέμα είναι αλήθεια ότι έχουν ψιλοπροβληματάκια μερικα s4 και ένα μεγάλο μείον για μένα που θα μπει knox. Η οθόνη του είναι αρκετά πιο φωτεινή νομίζω από το s3 Mini και έτσι και αλλιως δεν καθρεφτίζει τόσο πολυ. Το 4g μπορείς να το απενεργοποιησεις. Επίσης τα παραεισαγωγης έχουν κανονικά εγγύηση αρκεί να είναι από Ευρώπη έτσι και όπως είναι. Πάντως στα πολύ συν για μένα είναι η οθόνη του LG αλλά και η τιμή του, άμα δεν κολλάει και στα παιχνίδια ούτε το σκέφτομαι . το μόνο που δεν μ'αρεσει είναι το πότε θα πάρει update. Θα περιμένω και λίγο να κυκλοφορήσει η συσκευή να δω κάνα review αντε και κάνα ρουτ. Ξέρουμε πότε κυκλοφορεί εξωτερικό μήπως; Edited November 14, 2013 by ssavvass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 το μεγάλο συν είναι όντως η τιμή του..νομίζω ότι θα το καταλάβει όποιος το πιάσει για πρώτη φορά στα χέρια του.. μόνο που......δαχτυλιάζει πολύ ρε παιδιά... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts