jonakic Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 αν ειναι ευκολο δινεις το site? http://www.lg.com/ae/support-mobile/lg-D802 πας στο OSP και κανεις download to software ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καποιος ειπε οτι μπορουμε να αναπαραγουμε τα youtube βιντεο στην τηλεοραση οπως τις φωτογραφιες μας.Τις φωτογραφιες και τα βιντεο μας τα βρηκα τα youtube βιντεο δεν καταφερα,Ξερει κανεις ; οταν αρχιζει να παιζει το video επανω σου βγαζει ενα εικονιδιο σαν link το πατας και μεταφερεις την εικονα και τον ηχο στην tv. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) οταν αρχιζει να παιζει το video επανω σου βγαζει ενα εικονιδιο σαν link το πατας και μεταφερεις την εικονα και τον ηχο στην tv. Θα το δοκιμασω σε ευχαριστω:) Το δοκιμασα αλλα τιποτα πως ειναι αυτο το εικονιδιο;Εχει 3 εικονιδια πανω δεξια τα δοκιμασα και τα 3 αλλα τιποτα Edited January 7, 2014 by gjimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPEIZANI Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Εάν εχεις smart tv πας στην εφαρμογή youtube στη τηλεοραση και βρίσκεις έναν κωδικο να κανεις pair το κινητο με την τηλεοραση.Εαν δεν υπαρχει αυτό κατεβασε το mediashare από το google play και μεσω dlna θα παιξει η τηλεοραση τα video από το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Εάν εχεις smart tv πας στην εφαρμογή youtube στη τηλεοραση και βρίσκεις έναν κωδικο να κανεις pair το κινητο με την τηλεοραση.Εαν δεν υπαρχει αυτό κατεβασε το mediashare από το google play και μεσω dlna θα παιξει η τηλεοραση τα video από το κινητο Η τηλεοραση μου ειναι smart tv βλεπω ολα τα βιντεο και τις φωτογραφιες που εχω στο κινητο στην τηλεοραση αλλα οχι τα βιντεο youtube:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sputnik77 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) Επιτέλους το έχω στα χέρια μου σε μαύρο και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελεί το πρώτο μου smartphone. Πριν απ' όλα να ευχαριστήσω τους φίλους που επεσήμαναν την εκπτωτική προσφορά από Vodafone. Αφού επισκέφτηκα 4 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη (σε κάποια δεν ήξεραν καν για την έκπτωση ενώ σε κάποια δεν είχαν συσκευές) τελικά το αγόρασα από αυτό στην Τσιμισκή 82 όπου υπήρχε διαθεσιμότητα. Ψάχτηκαν λίγο για την δωροεπιταγή αλλά τέλος καλό όλα καλά. Πρέπει να έχει μείνει ένα τελευταίο μαύρο, οπότε σπεύσατε! Το Public με απογοήτευσε, ενώ το έκλεισα με το γνωστό δώρο bluetooth στα 228€ στις 21/12/2013, 27/12 με ενημέρωσαν ότι το δώρο εξαντλήθηκε και θα το έφερναν ξανά τέλος Ιανουαρίου. Τους είπα να παραλάβω την συσκευή αρχικά και όταν έρθει το bluetooth να ξαναπάω, 29/12/2013 το δέχτηκαν και είπαν ότι θα με ενημερώσουν τις προσεχείς ημέρες. Επειδή ακόμα με ενημερώνουν τους έριξα ένα ωραίο άκυρο, χάρισμά τους το bluetooth! Για τη συσκευή καθεαυτή επιβεβαιώνω ότι δεν είναι branded, ήταν κανονικά σφραγισμένη και δεν υπάρχει κανένας τριγμός στο καπάκι. Είναι πολύ κομψή, ελαφριά και άνετα την χειρίζεται κανείς με ένα χέρι. Για την οθόνη θα έχω άποψη αύριο μιας και τώρα το βράδυ την έχω στο 0% μέσα στο σπίτι. Από 25% και πάνω την βρίσκω πολύ φωτεινή! Αυτό που χρειάζεται οπωσδήποτε είναι ένα ζευγάρι καλά ακουστικά, είμαι καλομαθημένος σε αυτά του w610i μου που μετά από 6 χρόνια λιωσίματος ήρθε η ώρα να περάσει στο περιθώριο. :) Τώρα προσπαθώ να βρω μέθοδο να περάσω τις επαφές μου από το Sony Ericsson, δυστυχώς μέσω bluetooth δεν έγινε η δουλειά. Edited January 7, 2014 by sputnik77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Το Public με απογοήτευσε, ενώ το έκλεισα με το γνωστό δώρο bluetooth στα 228€ στις 21/12/2013, 27/12 με ενημέρωσαν ότι το δώρο εξαντλήθηκε και θα το έφερναν ξανά τέλος Ιανουαρίου. [...] τους έριξα ένα ωραίο άκυρο, χάρισμά τους το bluetooth! Το ίδιο κι εδώ... Άστους να περιμένουν παραλαβή ΒΤ handsfree. :ninja: Αυτό που χρειάζεται οπωσδήποτε είναι ένα ζευγάρι καλά ακουστικά, είμαι καλομαθημένος σε αυτά του w610i μου που μετά από 6 χρόνια λιωσίματος ήρθε η ώρα να περάσει στο περιθώριο. :) Μιας και έθιξα κι εγώ το θέμα με τα ακουστικά (όχι για μουσική όμως), διαπίστωσα χθες το βράδυ ότι το παλιό handsfree από το Nexus S που είχα έκατσε μια χαρά στο LG, παρά το γεγονός ότι το μικρόφωνο είναι in line με το ένα ακουστικό (αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά το Ray ήταν απλά πολύ «δυσκοίλιο» στο θέμα αυτό, όπως μάλλον και όλες οι συσκευές της σειράς Xperia) και τα δαχτυλίδια στο jack είναι λευκά αντί μαύρα. Τώρα προσπαθώ να βρω μέθοδο να περάσω τις επαφές μου από το Sony Ericsson, δυστυχώς μέσω bluetooth δεν έγινε η δουλειά. Το MyPhoneExplorer το δοκίμασες; :) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeNNinhA Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Εγω τα πάντα με Bluetooth μετέφερα απο LG παλιο στο L9 και εγινε μεσα σε δευτερολεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ένας ακόμη πανεύκολος τρόπος για τις επαφές είναι: 1.Στην "παλιά" συσκευή Επαφές -> Εξαγωγή (σας βγάζει ένα αρχείο vcf και αυτό το στέλνετε με bluetooth στην άλλη συσκευή) 2.Στην καινούρια συσκευή Επαφές->Εισαγωγή (θα σας βγάλει να διαλέξετε ποιο αρχείο θέλετε) 3. Voila!Όλα έτοιμα σε ελάχιστο χρόνο! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sputnik77 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) Θενκς παίδες, όντως το MyPhoneExplorer έκανε τη δουλειά. Έβγαλε αρχείο vcf που το έκανα εισαγωγή μέσω της LG Suite και όλα ΟΚ. Σιγά σιγά θέλω να περάσω στο ημερολόγιο και ειδοποιήσεις για γενέθλια κτλ. Στο μεταξύ, επιβεβαιώνω κι εγώ ότι βλέπει δορυφόρους από GLONASS και ότι στην φωτογραφική υπάρχει λειτουργία για HDR και Panorama. Άρα το ιταλικό site της LG που τα αναφέρει όλα αυτά + Gorilla Glass 2 αποδεικνύεται αξιόπιστο. Κρίμα γιατί έγκυρα site όπως το gsmarena δεν έχουν τα σωστά specs της συσκευής. Πολύ καλό για να είναι αληθινό σε αυτά τα λεφτά το κινητό! Υ.Γ.: Έχετε βρει κάποια μέθοδο για 160 ελληνικούς χαρακτήρες στο sms; Δεν με χαλάει να είναι όλα κεφαλαία αν αυτή είναι η λύση... Edited January 8, 2014 by sputnik77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Παιδες, τις ρυθμισες για το 3g πρεπει να τις βαλουμς χειροτκινητα ή υπαρχει καμια ρυθμιση που αποθηκευει μονο του τις ρυθμισεις του παροχου? (Cosmote) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Καλησπέρα, Παρόλο που έχω θέσει συγκεκριμένα ringtones σε 2-3 επαφές, δεν διατηρούνται, αλλά χτυπάει το Default Ringtone σε όλες! Έχετε καμία ιδέα γιατί δεν κρατάει τη ρύθμιση που του βάζω; Να σημειώσω ότι τα ringtones είναι mp3 από την SD. Κάποιες φορές χτυπάνε, αλλά με τυχαίο τρόπο. Δεν έχω καταλάβει ακόμα πότε το κάνει και πότε όχι. Στο προηγούμενο κινητό δεν είχα θέμα. Σε αυτό δεν γίνεται.... Αν έχετε καμία ιδέα να με βοήθησετε.... Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα πηγαίνεις στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, text message, character encoding και βάζεις Default alphabet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFdrake Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Καλησπέρα, Παρόλο που έχω θέσει συγκεκριμένα ringtones σε 2-3 επαφές, δεν διατηρούνται, αλλά χτυπάει το Default Ringtone σε όλες! Έχετε καμία ιδέα γιατί δεν κρατάει τη ρύθμιση που του βάζω; Να σημειώσω ότι τα ringtones είναι mp3 από την SD. Κάποιες φορές χτυπάνε, αλλά με τυχαίο τρόπο. Δεν έχω καταλάβει ακόμα πότε το κάνει και πότε όχι. Στο προηγούμενο κινητό δεν είχα θέμα. Σε αυτό δεν γίνεται.... Αν έχετε καμία ιδέα να με βοήθησετε.... φιλε μηπως να βαλεις τα ringtones στην μνημη τηλεφωνου? για δοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 φιλε μηπως να βαλεις τα ringtones στην μνημη τηλεφωνου? για δοκιμασε Και σε εμένα το κάνει είναι με της ώρες του και της έχω στην μνήμη τηλεφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sputnik77 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα πηγαίνεις στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, text message, character encoding και βάζεις Default alphabet. Υποκλίνομαι, ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Για τα ringtones σε καθε επαφη.... Πηγαινετε στην sd card (οχι στην external ) και βρειτε τον φακελο "ringtone" βαλτε εκει μεσα τα mp3 που θελετε να βαλετε στις επαφες σας και τελειωσε το θεμα....Σε οποιονδηποτε αλλο φακελο αν βαλετε τα mp3 χανονται....Μολις μπει δευτερο χανεται το πρωτο..... Συνιστω να κατεβασετε και το ringtone maker και να κοψετε τα τραγουδια σε οποια σημεια θελετε...Ετσι αν θελετε να χτυπαει μονο το refren το φτιαχνετε και περνατε μονο αυτο...Γλυτωνεται χωρο στην μνημη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Κάτοχος του LG D605 και εγώ απο χθές. Ήμουν ανάμεσα σε Moto G, Xperia SP και Nexus 5. Αφού αποφάσισα να μη τα σκάσω χοντρά, το Xperia SP βγήκε knock-out σαν επιλογή μόνο και μόνο από τα άπειρα threads-videos με τα προβλήματα του κινητού, και το Moto G έχασε στα σημεία λόγω έλλειψης micro-SD, NFC, IR blaster. Eίμαι υποψιασμένος για τις αναπηρίες που μπορεί να δημιουργήσει η οποιαδήποτε custom-ια στο τηλέφωνο (από τα χοντρά όπως αλλαγή ROM μέχρι τα ψιλά όπως ένα widget), οπότε το κινητό τρέχει τον πλήρως stock (launcher, widgets κτλ) και έχουν κατέβει μόνο άψογα γραμμένες εφαρμογές όπως όλες οι επίσημες της Google και κάποιες editor's choice από το Play Store (What's App, Viber, Skype, Real Racing 3, Flipboard κτλ). Πρώτη εντύπωση είναι ότι γενικά το κινητό πάει σφαίρα. Είδωμεν... :) Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospapas25 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν τα παιχνίδια και οι εφαρμογές μπορούν να αποθηκευτούν στην micro sd card η γίνεται μόνο με ρουτ? Τουλάχιστον στο s4 mini που σκεφτόμουν αρχικά να πάρω γίνεται μόνο με ρουτ. Αν και στο l9 2 γίνεται το ίδιο νομίζω θα πρέπει να ψάξω για κινητό με μεγάλη ενσωματωμένη μνήμη ή να περιμένω νέα μοντέλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astral7 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Αγόρασα και εγω επιτέλους το κινητό. Αυτό που παρατήρησα είναι οτι όταν βάζω τον φορτιστή στην πρίζα κάνει έναν πολύ μικρό θόρυβο, πρέπει να βάλεις το αυτι δίπλα του για να το ακουσεις, παιζει να έχει πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgs Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Αγόρασα και εγω επιτέλους το κινητό. Αυτό που παρατήρησα είναι οτι όταν βάζω τον φορτιστή στην πρίζα κάνει έναν πολύ μικρό θόρυβο, πρέπει να βάλεις το αυτι δίπλα του για να το ακουσεις, παιζει να έχει πρόβλημα? Οντως κανει λιγο θορυβο αν κ οσο καιρο το εχω (περιπου 2 μηνες) δεν εχει κανενα θεμα ...αν το φορτισεις με αλλο φορτιστη δεν κανει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Σε μια παρουσίαση στο youtube διάβασα ότι το ένα ηχείο από τα δύο που είναι στην βάση δεν αναπαράγουν μουσική ή κάτι τέτοιο (ιταλικό το βίντεο). Μπόρει κάποιος να το επιβεβαιώσει; Ευχαριστώ. Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgs Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Σε μια παρουσίαση στο youtube διάβασα ότι το ένα ηχείο από τα δύο που είναι στην βάση δεν αναπαράγουν μουσική ή κάτι τέτοιο (ιταλικό το βίντεο). Μπόρει κάποιος να το επιβεβαιώσει; Ευχαριστώ. Ετσι ειναι γτ το αριστερο δεν ειναι ηχειο νομιζω ειναι μικροφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pistatsio Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Χαμηλό ηχείο και λίγη ελεύθερη μνήμη που το κάνει να τρώει κολλήματα. Θέλει app για το 3G. Δεν ενεργοποιείται πάντα (σχεδόν ποτέ) κατευθείαν. Θέλει app επειδή δεν έχει LED ειδοποιήσεων. Θέλει app επειδή το δικό του ξυπνητήρι δεν με ξυπνάει. Θέλει app επειδή το bluetooth δουλεύει κι αυτό με τους ρυθμούς του. Θέλω να το αλλάξω και σκέφτομαι το Samsung Ativ S. Κάποιοι εδώ μέσα είχαν και τα 2 κινητά, αν μπορούν ας μου γράψουν τη γνώμη τους. Ευχαριστώ, Καλή Χρονιά σε όλους!!!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 εκτός από το led κανένα από τα παραπάνω προβλήματα δεν συμβαίνει σε μένα .....ζήτα να σου αλλάξουν τη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 γεια χαρα σε ολους ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο της LG ! εχω διαβασει παρα πολλα θετικα σχολεια οτι ειναι καταπληκτικο δεν κολλαει εχει ωραια οθονη ωραια καμερα , πολυ καλη μπαταρια κτλπ! διαβασα πολλες γνωμες στο phonearena και εχω ενθουσιαστει! μπορειτε να μου πειτε η κατοχη του κινητου αν οντως ισχυουν αυτα? :):) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts