Jump to content

pistatsio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pistatsio

  • Ημ. Γέννησης 07/12/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pistatsio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επαναδιατυπώνω γιατί ο ZXR θεώρησε ότι η προηγούμενη παράθεση μου ήταν για αγγελία και την διέγραψε. Αφορά μαζική παραγγελία απ'το expansys που δίνει δώρο το SONY XPERIA E3. Βγαίνουν στα 545 μαζί με τα μεταφορικά. Αυτός που θέλει το Z3 Compact δίνει 430 ευρώ κι εγώ τα υπόλοιπα 115 για το Ε3. Έτσι είμαστε και οι δύο κερδισμένοι κατά 85 ευρώ ο καθένας (με τις τιμές του expansys πάντα - που εγώ το εμπιστεύομαι απ'το 2007). Έχω πάρει ήδη ένα πακέτο και θέλω άλλο ένα Ε3 για να το χαρίσω. Φυσικά για τον εαυτό μου έχω κρατήσει το Ζ3 Compact και απλά να πω ότι είναι πολύ όμορφο, πολύ γρήγορο με πολλά καλούδια. Μόνο η μπαταρία του με απογοήτευσε λίγο γιατί από αυτά που διάβαζα περίμενα κάτι τρομερό. Είμαι όμως στις 2 μέρες σχετικά άνετα. Αν και αυτή η παράθεση θεωρείται αγγελία ή εκτός θέματος τότε να διαγραφεί και με συγχωρείτε. Για μένα που ήθελα μια συσκευή να μπαίνει στην τσέπη αλλά να είναι τούμπανο σε "λογική" τιμή, το Ζ3 Compact είναι το απόλυτο κινητό. Μόνο Αθήνα και pm αν κάποιος ενδιαφέρεται.
  2. Εμένα μόνο μετά την αναβάθμιση. Και θα συμφωνήσω ότι το κινητό σέρνεται με το kit-kat. Γι'αυτό θέλω να το πάω στην LG (procordia) αν μπορούν να βάλουν πάλι Jelly bean και να το πουλήσω όσο όσο. Την πατήσαμε σου λέω...
  3. Εργοστασιακή επαναφορά και χωρίς άλλες εφαρμογές και πάλι χάνω μηνύματα. Προσπαθώ να βγάλω άκρη με την Procordia (service της LG), ας βοηθήσει και κάνας άλλος να μην χάσουμε τα λεφτά μας.
  4. 6 μήνες περίπου, γιατί, μήπως ενδιαφέρεσαι να το αγοράσεις? :p
  5. ok Τώρα χάνει και μηνύματα sms.. αδιανόητο. έστειλα στην LG να μου δώσουν πίσω τα λεφτά μου. ξέρω ότι αποκλείεται να τα πάρω αλλά κάτι πρέπει να κάνω, δεν μου περισσεύουν χρήματα να πω έτσι απλά ότι θα πάρω άλλο κινητό. Ε, τους κράζω και εδώ.. ίσως φταίει η δικιά μου συσκευή, και μερικές άλλες γιατί είδα κι άλλους να το αναφέρουν.. πάντως εγώ ρίχνω X στην LG και στο public. χαίρεστε.
  6. Μηπως θα σε ενδιεφερε το ολιγων ημερων μεταχειρισμενο δικο μου?? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προβλημα με το 3G εννοω οτι παταω το εικονιδιο να ενεργοποιηθει, γινεται πρασινο το εικονιδιο, αλλα δεν ενεργοποιηται. Η εφαρμογη περναει το κινητο σε flight mode, το επαναφερει και μετα δουλευει. Το bluetooth εκει που μιλαω στο αυτοκινητο ξαφνικα ο ηχος παει στο κινητο. Πριν ειχα το galaxy s2 και το htc one sv, κανενα δεν ειχε τετοια προβληματα ουτε και lag. Στο lg μετα απο λιγο σερφαρισμα και λιγο chat οταν επανερχομαι στο desktop κανει μερικα δευτερολεπτα να μου δειξει σωστα τα εικονιδια. Δεν ειναι χαλια, δεν μου αρεσει να θαβω. Ειναι φθηνο το κινητο για τις δυνατοτητες του με πολυ ωραια οθονη και πολυ καλη μπαταρια. Απλα πιστευω οτι δεν κανει για βαρια χρηση. Ε και με την καμερα του δεν τρελαθηκα.
  7. Χαμηλό ηχείο και λίγη ελεύθερη μνήμη που το κάνει να τρώει κολλήματα. Θέλει app για το 3G. Δεν ενεργοποιείται πάντα (σχεδόν ποτέ) κατευθείαν. Θέλει app επειδή δεν έχει LED ειδοποιήσεων. Θέλει app επειδή το δικό του ξυπνητήρι δεν με ξυπνάει. Θέλει app επειδή το bluetooth δουλεύει κι αυτό με τους ρυθμούς του. Θέλω να το αλλάξω και σκέφτομαι το Samsung Ativ S. Κάποιοι εδώ μέσα είχαν και τα 2 κινητά, αν μπορούν ας μου γράψουν τη γνώμη τους. Ευχαριστώ, Καλή Χρονιά σε όλους!!!:up:
  8. Lag έχω με ανοιχτά push, chat κ σερφάρισμα σε Facebook messenger, Whatsapp, Viber, Dolphin browser, hotmail, gmail. Προηγούμενο κινητό HTC ONE SV, δεν είχε καθόλου lag με τις ίδιες εφαρμογές. Το άλλαξα λόγω μπαταρίας και κακού πληκτρολογίου χωρίς υποστήριξη 160 γραμμάτων στα sms. Το lag και η χαμηλή ένταση του ηχείου είναι 2 πράγματα που με ενοχλούν στο αρκετά καλό κατά τ'άλλα κινητό. Ότι δεν είναι 4G το ήξερα και δεν μπαίνει στα αρνητικά. Στην τιμή του δεν βρίσκω καλύτερο.
  9. χαχα ναι.. μάλιστα βλέπω το εικονίδιο ότι έχει ενεργοποιηθεί απλά δεν άκουσα τίποτα.. έχω επιλέξει mp3 από τη κάρτα μνήμης. είναι σχετικά χαμηλή η ένταση του ηχείου αλλά όχι και τόσο πολύ ώστε να μην το ακούω. 2/3 φορές δεν άκουσα τίποτα. Μπορεί να φταίω κι εγώ. ευχαριστώ πάντως!
  10. Κοιμάμαι βαριά? Δεν έχω συνηθίσει τον καινούριο ήχο του κινητού? ή πάλι δεν χτύπησε το ξυπνητήρι? Κανείς ομοιοπαθούντας?
  11. GSM = "G" EDGE = "E" UMTS = "3G" HSDPA = "H" To HSDPA είναι πιό γρήγορο από το UMTS υπό συνθήκες, άρα είμαστε καλύτερα :)
  12. Ωραίος. Όντως κάτι θα βγει..
  13. Για ίντερνετ κατεβάζεις το μενού στην αρχική οθόνη και πατάς το εικονίδιο data με τα βελάκια. Για ομιλία #settings#tethering & networks#Mobile networks#Use only 2G networks (uncheck) Με ευκαιρία να προσθέσω κάτι πολύ ωραίο που δεν είχα δει σε άλλα κινητά, το Mobile data σου λέει πόσο όγκο δεδομένων καταναλώνει η κάθε εφαρμογή σε 3G (ανα μήνα από τη μέρα που το πρωτοχρησιμοποίησες). Έτσι ελέγχεις καλύτερα τη χρήση που κάνεις στο ίντερνετ μέσω 3G.
  14. Για τη σύγκριση με το SP έχω να πω ότι πήγα στο public να πάρω το SP και έφυγα με το LG. Η διαφορά τους στην οθόνη είναι η μέρα με τη νύχτα. Σε κάποιους βέβαια μπορεί να αρέσουν οι σκοτεινές οθόνες που το μαύρο είναι γκρι... Το φωτιστικό στο κάτω μέρος του επίσης με χάλασε αν και θα ήταν επίκαιρο λόγω Χριστουγέννων. Το πήρε ένας συνάδελφος και η μπαταρία του κρατάει μιάμιση μέρα με όλα κλειστά. Να συνυπολογιστεί ότι το SP το έπαιρνα με λιγότερα χρήματα (από αλλού). Για τη μνήμη παραμένω αρκετά επιφυλακτικός. Το έψαξα όπως λέει και ο φίλος @PaulPx να σβήσω ή να απενεργοποιήσω τις άχρηστες εφαρμογές που έχει προεγκατεστημένες αλλά... με τις δικές μου εφαρμογές σε λειτουργία το κινητό κόμπλαρε λίγο. Έχει και μια φοβερή λειτουργία να δουλεύουν 2 εφαρμογές ταυτόχρονα (Qslide) με ρυθμιζόμενη διαφάνεια στο ποιά εφαρμογή θα φαίνεται πιο έντονα. π.χ. βλέπεις μια ταινία και λαμβάνεις im (sms, email..), ανοίγεις την εφαρμογή να διαβάσεις και να απαντήσεις και η ταινία παίζει στο background. Αν αλλάξω και τάμπλετ κάποια στιγμή θα το κοιτάξω για LG. Α, όπως γράψανε και οι παλαιότεροι κάτοχοι του LG, θα δυσκολευτείτε να βρείτε θήκη για αυτό το κινητό. Αναγκαστικά θα πάω σε pouch ενώ ήθελα σιλικόνης και είδα ότι σε μέγεθος μοιάζει με αρκετά SONY, όπως το xperia L.
  15. δεν την έχω μαζί, το βράδυ όταν πάω σπίτι θα το κοιτάξω.
×
×
  • Create New...