autofocus Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Το είχα από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του και για 4 χρόνια, οπότε, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα το άλλαξα με την προσφορά που είχε για το Mate 10 lite! Ήταν πολύ καλό τηλέφωνο με λειτουργίες NFC, τηλεχειριστήριο, Ασύρματος αποθηκευτικός χώρος κ.α. που ίσως μου λείψουν αλλά δεν έβρισκα πλέον καλή μπαταρία και δεν τα καταφέρνει με το viber. Τώρα το έχω για εφεδρικό… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Μια ερωτηση σε οσους το εχουν ακομη σε χρηση. Εχει μικρυνει η γραμματασειρα στις επαφες και δεν ξερω πως θα την επαναφερω.Οποια βοηθεια δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Μια ερωτηση σε οσους το εχουν ακομη σε χρηση. Εχει μικρυνει η γραμματασειρα στις επαφες και δεν ξερω πως θα την επαναφερω.Οποια βοηθεια δεκτή. settings/display/font size Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) settings/display/font size Ευχαριστω , τετοια επολογη δεν βρισκω ομως. Και κατι ακομη,,,, αν κανω αναβαθμηση λειτουργικου θα χαθουν ολα απο μεσα? Edited March 20, 2018 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Μια ερωτηση σε οσους το εχουν ακομη σε χρηση. Εχει μικρυνει η γραμματασειρα στις επαφες και δεν ξερω πως θα την επαναφερω.Οποια βοηθεια δεκτή. Σύρε με τα δύο δάχτυλα προς τα έξω ή προς τα μέσα και μεγαλώνει ή μικραίνει η γραμματοσειρά στη λίστα επαφών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Σήμερα δυστυχώς παρεδωσε πνεύμα (τα τελευταία χρόνια το ειχε η αδερφή μου) στεναχωρεθηκε πολυ αλλα τι να κάνουμε. την πηρα ενα xiaomi Redmi 4x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Κρίμα. R.I.P. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Σύρε με τα δύο δάχτυλα προς τα έξω ή προς τα μέσα και μεγαλώνει ή μικραίνει η γραμματοσειρά στη λίστα επαφών! Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Παλικάρια υπάρχει κανένας που να έχει το κινητό με σπασμένη οθόνη αλλά λειτουργική πλακέτα; Αν ναι ας μου στείλει pm.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Κρίμα. R.I.P.χαχα.πραγματικά πολύ αγαπήθηκε αυτό το κινητό.υπαρχει μια μικρη πιθανότητα βέβαια να φταίει η paranoid rom αν και δε νομιζω γιατι ηταν φρέσκο απο f.reset..anyway ζωη σε λόγου μας χαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 χαχα.πραγματικά πολύ αγαπήθηκε αυτό το κινητό.υπαρχει μια μικρη πιθανότητα βέβαια να φταίει η paranoid rom αν και δε νομιζω γιατι ηταν φρέσκο απο f.reset..anyway ζωη σε λόγου μας χαχα. κριμα....εμενα πάντως ζει κ βασιλευει το εχω σαν κύριο(πειτε με τρελο:happy:) σημερα μετα από 1 χρονο(συνολικα το έχω 4) θα φαει ένα f.reset:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 χαχα και μενα πλακα πλακα στον 5ο χρονο μπηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Ζορίζεται με το viber ανοιγοκλείνει το πληκτρολόγιο και είναι αδύνατο να γράψεις οτιδήποτε... προσπάθησα να βρω λύση αλλά μάταια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ζορίζεται με το viber ανοιγοκλείνει το πληκτρολόγιο και είναι αδύνατο να γράψεις οτιδήποτε... προσπάθησα να βρω λύση αλλά μάταια!για δοκίμασε καμία παλιά έκδοση μπας και σωθείς!εχει κατι αρχαίες με 5ΜΒ https://viber-free-calls-and-messages.en.uptodown.com/android/old Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ω! Θα δω, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 δούλεψε τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 δούλεψε τελικά; Το έχω δανείσει σε γνωστό μου μέχρι να πάρει καινούριο και χθες θα δοκιμάζαμε τη λύση που μου πρότεινες, αλλά δεν βόλεψε. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, θα σ' ενημερώσω μόλις τα καταφέρω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 4 χρόνια συμπληρώνονται και όλα καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Βγήκε για λίγο από το συρτάρι. Αυτή τη φορά σαν offline navigator με μόνο το HERE WeGo Offline Maps & GPS σε λειτουργία πτήσης και απλό GPS και τα πήγε περίφημα! Μετά από τόσα χρόνια μπαταρία σκυλί πιστός σύντροφος στο ταξίδι. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Χρειάστηκε να βάλω κωδικό για την οθόνη κλειδώματος και ξαφνικά ανακαλύπτω ότι έχει επιλογή Face Unlock! Το παλιό μου τηλέφωνο είχε Face Unlock από τότε που ούτε τα καινούρια δεν έχουν! Απίστευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 δούλεψε τελικά; Τελικά με την τελευταία έκδοση που έχουμε σήμερα δεν το κάνει πια. Μπορεί να χαλάσει πάλι στο μέλλον! Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigRed Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Καλησπέρα. :) Μετά από hardware reset δεν δουλεύει η εφαρμογή του "καιρού" :confused: Στην αρχική οθόνη γράφει "πατήστε για να κατεβάσετε το θέμα του καιρού".... ΟΚ, το πατάω και γράφει " η εφαρμογή καιρού απαιτεί θέμα καιρού από την εφαρμογή κέντρο ενημέρωσης. Θέλετε να μεταβείτε στην εφαρμογή κέντρο ενημέρωσης? " Πατάω "Ναι" αλλά δεν βγάζει κάτι για ενημέρωση :worry: Καμιά ιδέα? rom 4.4.2 μαμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigRed Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Το βρήκα τελικά :) https://forum.xda-developers.com/optimus-l3-l5-l7-l9-ii/themes-apps/lg-l9-ii-weather-theme-optimus-t3279790 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Δοκίμασες από το κέντρο ενημέρωσης στις ρυθμίσεις και δεν δούλεψε; Σε μένα δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Που μπορω να βρω original μπαταρια ? Εχετε καποιο λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts